-
Δίσκο-πλατό-ρουλεμάν και το βολάν μαζί 900€ δεν κάνουν σε νορμαλ αμάξι ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Ίσως να φταίει η κακή οδήγηση, θα ψάξω και θα επανέλθω γιατί η τιμή που μου είπαν για δίσκο και εργασία μου φάνηκε πανάκριβη 900 ευρώ, δεν το άλλαξα φυσικά ακόμα.Φιλικά, πάρε το αυτοκίνητο απ'εκεί!!!! Θέλουν να στα μασήσουν για τα καλά. Το λογικό κόστος για δίσκο πλατό ανέρχεται συνήθως στα 300€. Ακόμα αμφιβάλλω για την διάγνωση
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ίσως να φταίει η κακή οδήγηση, θα ψάξω και θα επανέλθω γιατί η τιμή που μου είπαν για δίσκο και εργασία μου φάνηκε πανάκριβη 900 ευρώ, δεν το άλλαξα φυσικά ακόμα.
Φιλικά, πάρε το αυτοκίνητο απ'εκεί!!!! Θέλουν να στα μασήσουν για τα καλά. Το λογικό κόστος για δίσκο πλατό ανέρχεται συνήθως στα 300€. Ακόμα αμφιβάλλω για την διάγνωση
Σίγουρα, αυτό θα κάνω, αυτός μια βόλτα έκανε και έβγαλε αμέσως την διάγνωση χωρίς να κοιτάξει τίποτα μέσα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ίσως να φταίει η κακή οδήγηση, θα ψάξω και θα επανέλθω γιατί η τιμή που μου είπαν για δίσκο και εργασία μου φάνηκε πανάκριβη 900 ευρώ, δεν το άλλαξα φυσικά ακόμα.
Φιλικά, πάρε το αυτοκίνητο απ'εκεί!!!! Θέλουν να στα μασήσουν για τα καλά. Το λογικό κόστος για δίσκο πλατό ανέρχεται συνήθως στα 300€. Ακόμα αμφιβάλλω για την διάγνωση
Αν είναι διπλής μάζας και αλλάξει και βολάν τα 900 παίζουν...
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά για τι αμάξι πρόκειται ? Μάρκας ??
-
Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είναι οικογενειακός φίλος ο ιδιοκτήτης της όλης επιχείρησης.
CITROEN είναι 2016. -
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είναι οικογενειακός φίλος ο ιδιοκτήτης της όλης επιχείρησης.
CITROEN είναι 2016.αρα υπερβολή τα 900€ από κάθε άποψη!
-
Το ακύρωσα τελικά είναι σίγουρα πλατό και θα το φτιάξω αλλού με 300 - 350 αλλά επειδή ρώτησα σε πολλά συνεργεία μου είπαν και άλλοι αυτά τα εξωφρενικά νούμερα επειδή είναι αυτόματο χωρίς ταχύτητες.
-
Υπόψη για τα βολάν διπλής μάζας επειδή είναι πανάκριβα και αν τα παίξουν αρχίζουν περίεργα συμπτώματα που περιλαμβάνουν και δισταγμούς στην εκκίνηση και περίεργα στην απόκριση στο πάτημα του γκαζιού και να χαλάει η μίζα , εχουν βγεί κιτ μετατροπής σε μονής μάζας απο τις ίδιες εταιρίες που φτιάχνουν και τα ΟΕΜ απλώς μετα … θυμηθείτε τους δυσάρεστους κραδασμούς -συντονισμούς την τελευταία φορά που μπήκατε σε ταξί
-
Αν πρόκειται για c4 mcp,εγώ θα έκανα μια εκμάθηση κιβωτίου σε γνήσιο διαγνωστικό....πάντως το κόστος αλλαγής δίσκου για το συγκεκριμένο κιβωτιο,εκεί παίζει σε χρήματα αλλάζοντας φυσικά και το βολάν.
-
Η εξήγηση για τις τεράστιες διαφορές πρέπει να είναι διπλή και μονή μάζα, η διπλή έχει και διπλάσια τιμή αλλά το περίεργο είναι ότι οι μεγάλες αντιπροσωπείες έχουν μόνο διπλή.
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Υπόψη για τα βολάν διπλής μάζας επειδή είναι πανάκριβα και αν τα παίξουν αρχίζουν περίεργα συμπτώματα που περιλαμβάνουν και δισταγμούς στην εκκίνηση και περίεργα στην απόκριση στο πάτημα του γκαζιού και να χαλάει η μίζα , εχουν βγεί κιτ μετατροπής σε μονής μάζας απο τις ίδιες εταιρίες που φτιάχνουν και τα ΟΕΜ απλώς μετα … θυμηθείτε τους δυσάρεστους κραδασμούς -συντονισμούς την τελευταία φορά που μπήκατε σε ταξίΈνα απλό παράδειγμα σε αυτά που λέει ο γιαπωνέζος προδότης , σετ συμπλέκτη μετατροπής βολάν διπλής μάζας σε μονής.
https://www.antallaktikaexartimata.gr/v ... 08340.html -
Αφού από τη μάνα του φοράει διπλής,τι περίμενες να έχουν? Μοντέλο δεν μας είπες....
-
Citroen C1 2016
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
...Ένα απλό παράδειγμα σε αυτά που λέει ο γιαπωνέζος προδότης , σετ συμπλέκτη μετατροπής βολάν διπλής μάζας σε μονής.
https://www.antallaktikaexartimata.gr/v ... 08340.htmlΠου αν πατήσετε το + στα Skoda θα βγάλει...octavia I ...οι συντονισμοί που λέγαμε ιδίως αν το εχεις να πηγαίνει με 4η και 40 χλμ ,ταριφάδικη οδήγηση!
-
Το πρόβλημα μου:
https://www.benzworld.org/forums/w202-c ... html?amp=1
Βρήκα μεταχεισμενο το κομμάτι αυτό 50€ αλλά υποθέτω ότι θα είναι εξίσου σαπιο. Λεω να φτιαξω το κομμάτι αυτό με νέα καλώδια. Αν ανοιγουν οι φισες έχει καλώς. Αλλιώς :- Κραταω τις φισες και περναω νεα καλώδια, ενωνω-κολλαω με καλαι, θερμοσυστελομενο και τέλος.
- Η χαλαω τις φυσες και παιρνω αρσενικο pin και θηλυκό pin. Ψαχνω να βρω στον ΚΑΥΚΑ κτλ. Αλλά δεν ξέρω πως να τα αναζητησω. (ιδανικά για τα θηλυκά θέλω αυτα με εγκοπη να αυξομειωνεται η διάμετρος.
Συνολικα τα καλώδια τα πιανω με μεγάλο θερμοσυστελομενο, ταινία - διχτυ ή δίχτυ - σωληνακι?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Το πρόβλημα μου:
Βρήκα μεταχεισμενο το κομμάτι αυτό 50€ αλλά υποθέτω ότι θα είναι εξίσου σαπιο. Λεω να φτιαξω το κομμάτι αυτό με νέα καλώδια. Αν ανοιγουν οι φισες έχει καλώς. Αλλιώς :- Κραταω τις φισες και περναω νεα καλώδια, ενωνω-κολλαω με καλαι, θερμοσυστελομενο και τέλος.
- Η χαλαω τις φυσες και παιρνω αρσενικο pin και θηλυκό pin. Ψαχνω να βρω στον ΚΑΥΚΑ κτλ. Αλλά δεν ξέρω πως να τα αναζητησω. (ιδανικά για τα θηλυκά θέλω αυτα με εγκοπη να αυξομειωνεται η διάμετρος.
Συνολικα τα καλώδια τα πιανω με μεγάλο θερμοσυστελομενο, ταινία - διχτυ ή δίχτυ - σωληνακι?
Ψάξε στην κατηγορία - Ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εκεί θα βρείς εξειδικευμένα υλικά, ο Καυκάς κλπ δεν έχουν υλικά αυτοκινήτων
https://www.autospark.gr/αν%C ... %B5%CF%82/
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Το πρόβλημα μου:
Ψάξε στην κατηγορία - Ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εκεί θα βρείς εξειδικευμένα υλικά, ο Καυκάς κλπ δεν έχουν υλικά αυτοκινήτων
https://www.autospark.gr/αν%C ... %B5%CF%82/
Ευχαριστώ πολύ!
-
Aν τροποποιήσεις τις φύσες θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις deutch connectors μιας και είναι ποιοτικότατοι και πρακτικότατοι, δε θέλουν δηλαδή κάποιο εξεζητημένο εργαλείο τόσο για το pin in όσο και για το pin out, ωστόσο κοστίζουν.
Κι εγώ από autospark τους παίρνω. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aν τροποποιήσεις τις φύσες θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις deutch connectors μιας και είναι ποιοτικότατοι και πρακτικότατοι, δε θέλουν δηλαδή κάποιο εξεζητημένο εργαλείο τόσο για το pin in όσο και για το pin out, ωστόσο κοστίζουν.
Κι εγώ από autospark τους παίρνω.Δεν νομίζω οτι μπορώ να φτιάξω νέα φισα γιατί πρέπει να μπει η νέα χωνευτη στις δύο παλιες οπως έχει το λινκ. Αν δεν μπορώ να κανω κατι με τις παλιές φισες, σκέφτομαι απλά να μπουν στα ακρα των καλωδιων τα pin in/out και να κουμπωσουν ετσι μεμονωμένα. Το θερμοσυστελομενο θα το φθασω να πιασει και το pin.
Οι φισες βέβαια είναι καλη επιλογη αν αλλαξω τα καλώδια απο άκρη σε ακρη και κρατησω τις μαμά φισες στα άκρα.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........