-
Η πιο απλή λύση είναι να κάνεις δύο πολύ μικρές τρύπες στο κάτω μέρος με ένα τρυπάνι, αφού βγάλεις το φανάρι όμως, για να έχεις πάτημα να τρυπήσεις. Αν είναι μικρές και στο κάτω μέρος, δεν θα έχεις πρόβλημα με την σκόνη ή στο πλυντήριο αυτοκινήτων.
-
Πηγαινε βρε παρε ενα μεταχειρισμενο να τελειωνεις.... (ή και καινουργιο)
Πανω απο τη Γιαννιτσων (δε θυμαμαι οδο ακριβως) θα βρεις απειρα καταστηματα... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πηγαινε βρε παρε ενα μεταχειρισμενο να τελειωνεις.... (ή και καινουργιο)
Πανω απο τη Γιαννιτσων (δε θυμαμαι οδο ακριβως) θα βρεις απειρα καταστηματα...Μαλλον για κατι τετοιο με βλεπω
Λεωνιδα σημερα στο φαγητο θα στο δειξω το φαναρι
-
Κάποιος που να μπορεί να μου εξηγήσει πως λειτουργεί ο αισθητήρας βροχής?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Κάποιος που να μπορεί να μου εξηγήσει πως λειτουργεί ο αισθητήρας βροχής?Καλή ερώτηση Στην Wiki αναφέρεται ότι βασίζεται στην ανάκλαση υπέρυθρης ακτινοβολίας που εκπέμπεται από τη βάση του παρμπριζ: σε βρεγμένο τζάμι, επιστρέφει στον αισθητήρα λιγότερη ακτινοβολία και αυτό δίνει σήμα για την έναρξη λειτουργίας των υαλοκαθαριστήρων
-
ο αισθητήρας που έχει στο wiki είναι αυτός ακριβώς που φοράει το αυτοκίνητο!
Και εμένα το μυαλό σε κάτι βασισμένο σε υπέρυθρη ακτινοβολία πήγαινε (λόγω της όψης του αισθητήρα) αλλά λόγω του ότι ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με την ένταση της βροχής άρχισα να μπερδεύομαι!
Ευχαριστώ για το linkPS μου είπαν από αντιπροσωπεία οτι είναι ο ίδιος αισθητήρας για φώτα/βροχή
-
Ναι, πλέον έτσι είναι. Παλιότερα υπήρχε ξεχωριστός φωτεινότητας και βροχής, αλλά πλέον στα περισσότερα αμάξια είναι στο ίδιο module.
-
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ κάτι?
Είμαι ο μόνος που έχει 'πρόβλημα' με τον αισθητήρα φωτός στα τούνελ?Τι εννοώ:
Γενικά ο αισθητήρας φωτός είναι σωστά ρυθμισμένος και ανάβουν (αυτόματα) τα φώτα τη σωστή στιγμή της μέρας ή ανάβουν αμέσως κατά την είσοδό μου σε κάποιο σκοτεινό σημείο.Κατά την είσοδό μου στα τούνελ (πχ Κακιά σκάλα), ποτέ μα ποτέ δεν ανάβουν αυτόματα.
Όχι ότι με ενοχλεί ιδιαιτερα (αφού και στο προηγούμενο αμάξι, μόνος μου τα άναβα), όμως δε θα έπρεπε να ανάβουν αυτόματα μόνα τους?
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι όλοι έχουν το ίδιο 'πρόβλημα' με τις σύραγγες και θα τους πίστευα αν συνέβαινε το ίδιο και στο Golf V (του 2005) και στη mercedes (του 2002) του πατέρα μου.
Το αμάξι μου είναι ένα καινούριο Α3 sportback (όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου ) και έχει εργοστασιακό αισθητήρα φωτός (και βροχής κατά συνέπεια). -
Σε μερικά τούνελ με σωστό φωτισμό ούτε τα δικά μου ενεργοποιούνται.
-
Με το C4 στην αττική οδό δέν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Καμιά φορά αργούν να ανάψουν αλλά δέν έχει τύχει να μήν ανάψουν καθόλου. Για κακιά σκάλα δέν ξέρω, δέν έχει τύχει να περάσω τώρα τελευταία
-
Λοιπόν, παίζει μεγάλο ρόλο ο φωτισμός του τούνελ, όπως προείπε κάποιος. Το είχα παρατηρήσει και εγώ σε C5 του 2007.
-
Ξεκίνησα να φύγω απ το γραφείο προ μισής ώρας και τίποτα...
Δεν παίρνει μπρος το αυτοκινητο!
Πρώτη φορά μου το κάνει...Η μίζα γυρνά κανονικά και ζωηρά αλλά μέχρις εκεί.Τρόμπα βενζίνης;
Κανένα σκουπιδάκι στο καύσιμο;;
Πολλαπλασιαστής;;Λογικά ένα απ τα τρία...
Βενζίνη πάντως έχει...
Τώρα περιμένω το γιατρό να μας πει
-
να συμπληρώσω οτι άνοιξα την πεταλούδα του γκαζιού και είχε μαυρίλα και σκόνη...την καθάρισα με καθαρή βενζίνη αλλά τίποτα
-
μάλλον τρόμπα βενζίνης λέει...
πήρε πάντως μπρος
θα σας πω αύριο
καλό απόγευμα
-
Όταν πας στην δευτερη σκάλα, ακούς την αντλία να κάνει priming;
-
Για τί αμάξι πρόκειται?
-
-
Οκ. Ρώτησα γιατί στο polo που είχα έμεινα 2 φορές από πολλαπλασιστή. Την μία φορά μάλιστα στο χιονοδρομικό 3-5 πηγάδια. λολ
-
Ένα καθαρισματάκι στα ΜΠΕΚ κανένα δεν έβλαψε!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν πας στην δευτερη σκάλα, ακούς την αντλία να κάνει priming;Την άκουγα έντονα τον τελευταίο καιρό και τώρα τίποτα...
Στο συνεργείο μου είπαν οτι αν ακοπυγεται έντονα δεν είναι καλό..πρέπει να ακούγεται λίγο
Τελικά άλλαξα τρόμπα.
100 ευρώ η Bosch
Νταξ, τα περίμενα χειρότερα...
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........