-
Η loctite η μπλε δεν στεγνώνει ουσιαστικά , απλά δυσκολεύει πολύ το χαλάρωμα και τελικά να ξεβιδωθεί η βίδα. Ειδικά στα ηλεκτρονικά πχ λαπτοπ είναι must και λόγω των διαστολών των πλαστικών από την ζέστη. Τώρα αν εσύ έβαλες logo στιγμής λογικό είναι να μην ξεβιδώθηκε μετά ....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Τώρα αν εσύ έβαλες logo στιγμής λογικό είναι να μην ξεβιδώθηκε μετά ....Την αντίστοιχη μπλέ της Wurth έβαλα. Είχε γίνει τόσο κόκαλο που ούτε με καστάνια και προέκταση δέν έλυνε, αφου φοβήθηκα μη σπάσω τίποτα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Φίλος γνωστός μου, μεροκαματιάρης με 3 παιδιά έχει ένα Atos prime. Σήμερα το πρωί η γυναίκα του οδηγόντας είδε ξαφνικά φλόγες να βγαίνουν μέσα απο τους αεραγωγούς που βρίσκονται κάτω απο το 'παρμπρίζ'. Σταμάτησε το αμάξι, βγήκε έξω και για καλή της τύχη ένας Πακιστανός περαστικός έσβησε τη φωτιά με ένα πυροσβεστήρα. Αποτέλεσμα είναι το ταμπλώ να έχει λιώσει, το παρμπρίζ να έχει μια μεγάλη μαυρίλα που δεν ξέρω αν καθαρίζει, χώρια η όποιες άλλες ζημιές έγιναν απο τη σκόνη του πυροσβεστήρα. Η έκπληξη είναι ανοίγοντας το καπώ. Η μηχανή είναι άθικτη. Ούτε μαυρίλες, ούτε φωτιές ούτε τίποτα. Απο πού ήρθε η φωτιά τελικά?
Όσο σκέφτομαι ότι με το αμαξάκι αυτό πηγαινοέρχεται ο άνθρωπος στη δουλειά του και ότι θα τον 'πονέσει' πολύ να το φτιάξει με χαλάει απίστευτα πολύ.Βρέθηκε η αιτία. Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι προκλήθηκε απο το... κεντρικό κλείδωμα!!!
Έτυχε να είμαι παρόν το μεσημέρι που γινόταν η επισκευή. Μιλάμε ότι όλα τα καλώδια κάτω από το ταμπλώ είχαν καεί. Η φωτιά θα πρέπει να έκαιγε αρκετή ώρα πριν οι φλόγες βγούν από τον αεραγωγό.
-
Καλησπερα , εχω ενα opel corsa 1.3 diesel
το προβλημα στο βεντιλατερ εξακολουθει να ισχυει
καθε μερα που το παιρνω μετα απο 10 λεπτα μου ξεκιναει ..
παιζει ρολο πως πρεπει ο κινητηρας να λειτουργει για 30 λεπτα περιπου για να ολοκληρωθει η διαδικασια της ψυξης ??
λετε να φταιει οτι ανεβοκατεβαινει η θερμοκρασια του θερμοστατη , αρα προβλημα σε καποιο καλωδιακι η ρελεδακι ?
τι μπορει να συμβαινει ??ευχαριστω
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Φίλος γνωστός μου, μεροκαματιάρης με 3 παιδιά έχει ένα Atos prime. Σήμερα το πρωί η γυναίκα του οδηγόντας είδε ξαφνικά φλόγες να βγαίνουν μέσα απο τους αεραγωγούς που βρίσκονται κάτω απο το 'παρμπρίζ'. Σταμάτησε το αμάξι, βγήκε έξω και για καλή της τύχη ένας Πακιστανός περαστικός έσβησε τη φωτιά με ένα πυροσβεστήρα. Αποτέλεσμα είναι το ταμπλώ να έχει λιώσει, το παρμπρίζ να έχει μια μεγάλη μαυρίλα που δεν ξέρω αν καθαρίζει, χώρια η όποιες άλλες ζημιές έγιναν απο τη σκόνη του πυροσβεστήρα. Η έκπληξη είναι ανοίγοντας το καπώ. Η μηχανή είναι άθικτη. Ούτε μαυρίλες, ούτε φωτιές ούτε τίποτα. Απο πού ήρθε η φωτιά τελικά?
Όσο σκέφτομαι ότι με το αμαξάκι αυτό πηγαινοέρχεται ο άνθρωπος στη δουλειά του και ότι θα τον 'πονέσει' πολύ να το φτιάξει με χαλάει απίστευτα πολύ.Βρέθηκε η αιτία. Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι προκλήθηκε απο το... κεντρικό κλείδωμα!!!
Έτυχε να είμαι παρόν το μεσημέρι που γινόταν η επισκευή. Μιλάμε ότι όλα τα καλώδια κάτω από το ταμπλώ είχαν καεί. Η φωτιά θα πρέπει να έκαιγε αρκετή ώρα πριν οι φλόγες βγούν από τον αεραγωγό.
10 ευρώ στοίχημα ότι έχει συναγερμό και κλειδώνει το αμάξι.
-
Ο χρήστης sakk έγραψε:
καθε μερα που το παιρνω μετα απο 10 λεπτα μου ξεκιναει ..ή ανάβεις το a/c ή δεν έχει νερό.
-
μου ειπε ενας γνωστος οτι για τα φιλτρα ελευθερας χρησιμοποιει αντισκωριακο για το καθαρισμο καθως και για τη λιπανση του φιλτρου...το χει δοκιμασει κανεις?
-
Ξέρω πως αν πάς από 14άρες ζάντες σε 15άρες οι επιδόσεις του αυτοκινήτου πέφτουν γιατί οι 15άρες είναι βαρύτερες. Ένα φίλος μου είπε πως έβαλε 15άρες BBS χωρίς να αλλάξει τη διάσταση του πέλματος και δεν το έκοψε καθόλου. Γίνεται αυτό;
-
Το έκοψε.
Μόνο με όργανα και μετρήσεις βλέπεις τη διαφορά.
Κυρίως στην 1η και 2α ταχύτητα.Σιγά μη το καταλάβεις από το τράβηγμα.
Καταλαβαίνεις διαφορά με το ρεζερβουάρ γεμάτο ή μισό; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
10 ευρώ στοίχημα ότι έχει συναγερμό και κλειδώνει το αμάξι.
Εννοείται,
Αν στο κλέψει καποιος ηλίθιος, για οποιοδήποτε λόγο, δεν εχει σημασία αν έχεις Μερσεντέ ή το ταπεινό Άτος, αν σαν αποτελεσμα της κλοπής δεν μπορεις να πας στη δουλειά σου, ή τα παιδια στο σχολειο κλπ.
Εσύ το δικό σου το αφήνεις ξεκλείδωτο? -
Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι προκλήθηκε απο το... κεντρικό κλείδωμα!!!
Εδώ υπονοεί ότι φταίει η ηλεκτρική εγκατάσταση του αυτοκινήτου για την φωτιά.
Εγώ λέω ότι για την φωτιά φταίει κάποιος που έβαλε συναγερμό και τον σύνδεσε στο κεντρικό κλείδωμα του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
μου ειπε ενας γνωστος οτι για τα φιλτρα ελευθερας χρησιμοποιει αντισκωριακο για το καθαρισμο καθως και για τη λιπανση του φιλτρου...το χει δοκιμασει κανεις?Το wd-40 εννοεί?
-
Ο χρήστης GiannisMS έγραψε:
μου ειπε ενας γνωστος οτι για τα φιλτρα ελευθερας χρησιμοποιει αντισκωριακο για το καθαρισμο καθως και για τη λιπανση του φιλτρου...το χει δοκιμασει κανεις?
Το wd-40 εννοεί?
όχι,απλο αντισκωριακο...
-
Κι εγώ λέω να βάλεις έξτρα παρθένο ελαιόλαδο..... Με λίγη τύχη θα τσικνίζεις κιόλας!
Έστω λέω το δοκίμασε κάποιος, τι περιμένεις να γίνει. Να βγάλει ο κινητήρας πόδια και να τον κλωτσάνε ή να διαλυθεί με κάποιον εντυπωσιακό κρότο όπως σε καρτούν;;; Εκτός ακραίας παπαριάς μπορεί να χάσεις 2 άλογα και αντί για 300.000να κρατήσει 200.000.... θα το καταλάβεις;; Όχι! Οποιαδήποτε συγκριτική δοκιμή τέτοιου τύπου απαιτεί πολλά με πιο βασικό αντικειμενικό τρόπο μέτρησης.... Χωρίς αυτό όλα τα άλλα είναι παραμύθια...
-
kalhspera !!! exw ena t-jet 120,mhpws kserei kaneis posa bar einai h antlia kaysimoy?:help:
-
η συνεχης παρεμβαση του esp οταν οδηγουμε αρκετα γρηγορα επιταχυνει τη φθορα στα τακακια ή καπου αλλου? μια και δεν ειχα ποτε αμαξι με τετοιο συστημα δεν ξερω ακριβως τι συνεπαγεται....αλλα στο τωρινο μου συνεχεια αυτη η ενδειξη αναβοσβηνει
-
Το ESP επεμβαινει για να διορθωσει την πορεια στα φρενα με συνεχομενα φρεναρισματα, αρα ναι φθειρει ταχυτερα τακακια/δισκους.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
καθε μερα που το παιρνω μετα απο 10 λεπτα μου ξεκιναει ..
ή ανάβεις το a/c ή δεν έχει νερό.
Οχι δεν λειτουργω ac και εχει νερο
η ερωτηση ειναι η εξης: αν ειναι φυσιολογικο να μου ξεκιναει το βεντιλατερ να δουλευει μεχρι να σβησω τον κινητηρα , και το πρωι με το που θα το παρω μετα απο λιγο να ξεκιναει να ψυχει παλι , μηπως επειδη κανω συντομες διαδρομες δεν καταφερνει να ψυξει και ξεκιναει παλι την αλλη μερα το πρωι ? και κατι ακομα ποσο λειτουργει αυτη η ψυξη περιπου , εμανε μου το κανει για κανα εικοσαλεπτο περιπου . -
ΣΩΖΕΙς λιγο απο τα λαστιχα ομως με το εσπ και θα ειναι απαραιτητο απο του χρονου-παραχρονου στα καινουργια
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
....αλλα στο τωρινο μου συνεχεια αυτη η ενδειξη αναβοσβηνειδεν σε αφηνει να χαρεις...απενεργοποιησε το αν γινεται (σλκ 2λ εχεις... αν θυμαμαι)
εκτος αν το πιεζεις πολυ το πισωκινητο σου για να παιξεις η τα λαστιχα σου ειναι σαπια (δεν ειναι κακο αυτο)
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........