-
@panos2171 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Έχω μια τετράδα ζαντολαστιχα και τα λάστιχα είναι για πέταμα. Για να μη τα πηγαίνω σε βουλκανιζατέρ μπορώ να τα βγάλω μόνος μου ακόμα και να τα σκίσω;
Πολυ δυσκολο με λεβιεδες.
-
Έχω μια τετράδα ζαντολαστιχα και τα λάστιχα είναι για πέταμα. Για να μη τα πηγαίνω σε βουλκανιζατέρ μπορώ να τα βγάλω μόνος μου ακόμα και να τα σκίσω;
Με τροχάκι.
-
Ο ιδρώτας ο κόπος και ο κίνδυνος να κτυπήσεις κανα χερι δάκτυλο δεν αξίζει την προσπάθεια.
Άλλωστε δεν υπάρχουν λάστιχα για πέταμα , φτιάξε αγγελία με 20 € την τετράδα και θα δείς -
Πιο πολύ η ταλαιπωρία να "ντύσω" το αυτοκίνητο για να μη το λερωσω, να προσπαθήσω να τα χωρεσω προσεκτικά και να τα πάω στο βουλκανιζατέρ
-
Πιο πολύ η ταλαιπωρία να "ντύσω" το αυτοκίνητο για να μη το λερωσω, να προσπαθήσω να τα χωρεσω προσεκτικά και να τα πάω στο βουλκανιζατέρ
Πλυντες τες καλα και μην ντυσεις το αυτοκινητο.
Με τροχο για να κοψεις τα τσερκια που κουμπωνουν στις ζαντες σιγουρα θα τις σημαδεψεις εως θα τις καταστρεψεις.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........