-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αχεμ...Λυπάμαι γι αυτό που κάνω (να υπερασπιστώ τον Καρταζαφέρη ) αλλά είχε δίκιο και δεν γινόταν να το πει...Ο Τζουμάκας είναι @@ δικηγόρος και πήγε 4 χρόνια στις ΗΠΑ για να δικηγορήσει λέει...Ποιός ο Τζουμάκας? ...Αν δικηγόρησε ο Τζουμάκας στις ΗΠΑ εγώ θα κάτσω να με γ@μησουν...
Μόνο πτυχίο νομικής έχει, δεν έχει δουλέψει ως δικηγόρος (όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι - ιδιαίτερα για μένα - απλά ΜΗ μας λέει κι όλας ότι έχει εργαστεί)...Τώρα αν έχει παραστεί και σε κάνα συμβόλαιο ή έχει κάνει καμιά προσημείωση δεν το ξέρω αλλά είναι 100% επαγγελματίας πολιτικός και παντελώς άχρηστος μάλιστα...Ο Τζουμάκας είναι 100% όπως το είπε ο Καρατζαφέρης αλλά επειδή είναι γραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο λέει ότι εργαζόταν κι όλας ...Ξέρω ιστορίες εκ των έσω που ο κύριος έτρωγε κι έπινε σε βίλλες ΜΕΓΑΛΟεπιχειρηματία ο οποίος έδινε λεφτα στο γιό του και έλεγε : 'Πήγαινε να ταίσεις τα ζώα το βράδυ' (είχε κι άλλα ζώα η φάρμα)...Τους πλήρωνε και τα βραδινά μπουζούκια και όλα τους τα έξοδα...Πλήρης εξευτελισμός...
Κάπως έτσι δεν κάνουν όλοι οι πολιτικοί; Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο... Μην μου πείτε ότι άτομα που είναι 30 χρόνια βουλευτές (και πιο πριν ήταν ένα απόλυτο τίποτα) έχουν κάνει περιουσία μόνο από τις βουλευτικές ή υπουργικές αποζημιώσεις;;;; Ας μην ξεχνάμε και το κόστος των εκλογών που είναι σημαντικό. Μια φορά που το είχα υπολογίσει οι βουλευτικές αποζημιώσεις της 4ετίας κάλυπταν το κόστος 2 εκλογικών αναμετρήσεων - μία στην αρχή για να βγεις και μία στο τέλος για να ξαναβγεις. Αλήθεια, στο ενδιάμεσο πως ζούνε;;;;;
-
Μάνο, η βασική μου αντίρρηση σε κάθε πολιτικό τύπου Καρατζαφέρη είναι, ότι εκμεταλλεύεται τα ρατσιστικά και ξενοφοβικά ένστικτα του πληθυσμού αμολώντας κορώνες που είναι ουσιαστικά και πρακτικά ανέφικτο να υλοποιήσει. Ακόμα και αν μπορούσε δεν θα το έκανε. Μάγκας εκ του ασφαλούς δηλαδή...
Δεν είναι απόλυτο ότι οι πολιτικές που πρεσβεύει ο Καρατζαφέρης είναι ανέφικτες. Θυμίζω ( πχ για τον έλεγχο της μετανάστευσης ) ότι η Ιταλία με παρόμοιες πολιτικές ( από κεντροαριστερούς ) έχει μόλις 3 ή 5% μετανάστευση ( θυμάστε τους πυροβολισμούς ανοικτά του Ιονίου; ) .
Φυσικά και δεν είναι ανέφικτες, αυτό είναι και το πρόβλημα...Πολύ ωραίο το παράδειγμα της Ιταλίας δεν θα έβρισκα καλύτερο...
Βυθίστε τις βάρκες με λαθρομετανάστες : εύκολο και οικονομικόPS
Έχω βέβαια ακούσει τον Καρατζαφέρη με τα αυτάκια μου να λέει ότι όταν θα πάρει την εξουσία θα κάνει την Ελλάδα πυρηνική δύναμη σε 6 μήνες (καλώντας έλληνες επιστήμονες από τις ΗΠΑ)...Ε αυτό είναι λίιιιιιιιιγο πιο δύσκολο από το να εξοντώνεις λαθρομετανάστες....Υποθέτω αντιλαμβάνεσαι ότι η πρακτική των Ιταλών με βρίσκει αντίθετο. Πλην όμως είναι φανερή η προσπάθεια ενός κράτους να τηρήσει μέχρι κεραίας τα συμφωνηθέντα με τους πολίτες του και εφ' όσον προειδοποίησε , θεωρητικά αντιμετώπισε μία εισβολή. Βέβαια η Ιταλία είναι σοβαρό - κατά μία έννοια κράτος. Εάν έμπαιναν στα χωρικά τους ύδατα θα έμεναν εκεί. Τώρα έκοψε το βήχα σε πάρα πολλούς. Δεν είναι ανάγκη να σκοτώνεις. Είναι ανάγκη να αποσαφηνίσεις ότι δεν θα ανεχθείς τέτοιου τύπου πρακτικές.
Το PS σου ανήκει στις φαιδρότητες των πολιτικών.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Στα 950 ευρώ το εκλογικό επίδομα των αστυνομικών και πυροσβεστών
*Την καταβολή στο αστυνομικό και πυροσβεστικό προσωπικό εκλογικού επιδόματος 950 ευρώ ανακοίνωσαν τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Οικονομίας. Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για απάντηση σε ένα δίκαιο αίτημα του ένστολου προσωπικού.
Την κοινή υπουργική απόφαση υπογράφουν οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας και ο υφυπουργός Οικονομίας Πέτρος Δούκας.
Το επίδομα αναπροσαρμόζεται κατά 26,6%, από 750 στα 950 ευρώ.
Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για ικανοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος του ένστολου προσωπικού.*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244950 ;
Πολλές οικογένειες περνούν ένα μήνα με αυτά τα λεφτά
δηλαδη ντε και καλα να σε βαλουν να ψηφισεις πασοκ , μπας και δεν ξαναβγουν .... για να συντηρισουν το δικοματισμο το κανουν
-
Το θέμα, koutsan, δεν είναι τι έκανε ο Τζουμάκας (και λίγα είπες, ξέρω περισσότερα!). Το θέμα είναι ότι όταν λες κάποιον ανεπάγγελτο και αυτός σου λέει ότι είναι δικηγόρος (του κώλου?ΟΚ! Αλλά είναι!!) έχεις πει ψέματα!
Το να αλλάζεις την κουβέντα με τα περί ΗΠΑ δείχνουν απλά ότι είσαι και εμπαθής! Τίποτα παραπάνω!
Τα ο ανέφερα σαν παράδειγμα! Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται και απόδειξη για το πόσο τυχοδιώκτης είναι ο Καρατζαφέρης!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάνο, η βασική μου αντίρρηση σε κάθε πολιτικό τύπου Καρατζαφέρη είναι, ότι εκμεταλλεύεται τα ρατσιστικά και ξενοφοβικά ένστικτα του πληθυσμού αμολώντας κορώνες που είναι ουσιαστικά και πρακτικά ανέφικτο να υλοποιήσει. Ακόμα και αν μπορούσε δεν θα το έκανε. Μάγκας εκ του ασφαλούς δηλαδή...
Δεν είναι απόλυτο ότι οι πολιτικές που πρεσβεύει ο Καρατζαφέρης είναι ανέφικτες. Θυμίζω ( πχ για τον έλεγχο της μετανάστευσης ) ότι η Ιταλία με παρόμοιες πολιτικές ( από κεντροαριστερούς ) έχει μόλις 3 ή 5% μετανάστευση ( θυμάστε τους πυροβολισμούς ανοικτά του Ιονίου; ) .
Γιώργο, ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να είναι δημαγωγός. Ακόμα και σε αυτό είναι αποτυχημένος...
Παράδειγμα..
Χθες βράδυ μιλάει με τον Τζουμάκα και τον κατηγορεί για ανεπάγγελτο. Παίρνει την απάντηση ότι ο άλλος είναι δικηγόρος και απαντάει 'Ναι, αλλά πήγες και στις ΗΠΑ για 4 χρόνια'!!! Αρες μάρες κουκουνάρες και φυσικά καμία συγγνώμη για την προσβολή!
Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης. Και συγγνώμη αλλά τον θεωρώ το απόλυτο κατακάθι του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος.
Το ότι είναι δικηγόρος δεν τον κάνει επαγγελματία. Και εγώ σπούδασα μηχανολόγος αλλά ως μηχανολόγος είμαι ανεπάγγελτος ( κάνω άλλο επάγγελμα ). Ο Τζουμάκας ασκεί δικηγορία ( ρωτάω δεν γνωρίζω ) ; Εάν όχι , εφ' όσον είναι μέσα σε αυτούς που ψήφισαν το ασυμβίβαστο και δέχεται τις παχυλές αυξήσεις των βουλευτών και ζει από αυτά ( και όχι μόνο και εννοώ τα μαύρα ) τότε και εγώ αντί για ταγό της πολιτικής τον χαρακτηρίζο ανεπάγγελτο.
Επιπλέον για τον ίδιο λόγο μπορώ να χαρακτηρίσω χειρότερους από κατακάθια πολλούς από δεξιά προς τα αριστερά και τούμπαλιν. Θυμηθείτε περίπτωση Αλλογοσκούφη - Παπαντωνίου ( εξαίρετος οικονομολόγος ) που από την μία μεριά ήταν δημοσίως κλέφτης και την άλλη στιγμή ( χωρίς δημόσια συγγνώμη ) ήταν προτεινόμενος για το ΔΝΤ.
Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι εδώ να υπερασπιστώ τον Καρατζαφέρη. Δεν δέχομαι όμως - και δεν μιλώ προσωπικά - τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αχεμ...Λυπάμαι γι αυτό που κάνω (να υπερασπιστώ τον Καρταζαφέρη ) αλλά είχε δίκιο και δεν γινόταν να το πει...Ο Τζουμάκας είναι @@ δικηγόρος και πήγε 4 χρόνια στις ΗΠΑ για να δικηγορήσει λέει...Ποιός ο Τζουμάκας? ...Αν δικηγόρησε ο Τζουμάκας στις ΗΠΑ εγώ θα κάτσω να με γ@μησουν...
Μόνο πτυχίο νομικής έχει, δεν έχει δουλέψει ως δικηγόρος (όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι - ιδιαίτερα για μένα - απλά ΜΗ μας λέει κι όλας ότι έχει εργαστεί)...Τώρα αν έχει παραστεί και σε κάνα συμβόλαιο ή έχει κάνει καμιά προσημείωση δεν το ξέρω αλλά είναι 100% επαγγελματίας πολιτικός και παντελώς άχρηστος μάλιστα...Ο Τζουμάκας είναι 100% όπως το είπε ο Καρατζαφέρης αλλά επειδή είναι γραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο λέει ότι εργαζόταν κι όλας ...Ξέρω ιστορίες εκ των έσω που ο κύριος έτρωγε κι έπινε σε βίλλες ΜΕΓΑΛΟεπιχειρηματία ο οποίος έδινε λεφτα στο γιό του και έλεγε : 'Πήγαινε να ταίσεις τα ζώα το βράδυ' (είχε κι άλλα ζώα η φάρμα)...Τους πλήρωνε και τα βραδινά μπουζούκια και όλα τους τα έξοδα...Πλήρης εξευτελισμός...
Κάπως έτσι δεν κάνουν όλοι οι πολιτικοί; Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο... Μην μου πείτε ότι άτομα που είναι 30 χρόνια βουλευτές (και πιο πριν ήταν ένα απόλυτο τίποτα) έχουν κάνει περιουσία μόνο από τις βουλευτικές ή υπουργικές αποζημιώσεις;;;; Ας μην ξεχνάμε και το κόστος των εκλογών που είναι σημαντικό. Μια φορά που το είχα υπολογίσει οι βουλευτικές αποζημιώσεις της 4ετίας κάλυπταν το κόστος 2 εκλογικών αναμετρήσεων - μία στην αρχή για να βγεις και μία στο τέλος για να ξαναβγεις. Αλήθεια, στο ενδιάμεσο πως ζούνε;;;;;
1)Για μένα δεν είναι κριτήριο αν έχεις εργαστεί ή όχι...Ο Georges Brassens λέει 'Quand on est con, on est con' (Όταν είσαι μαλάκας, είσαι μαλάκας)...Δεν με ενδιαφέρει αν δούλευε ή ξυνόταν αλλά τι προτείνει και τι κάνει...Με ενδιαφέρει να είναι ικανός και έξυπνος και όχι αν έχει πιάσει ματσακόνι ούτε 'αν έχει δει πως βγαίνουν τα λεφτά'...Αυτά είναι χυδαίος λαϊκισμός...
2)Υπάρχουν οικογενειακές περιουσίες και μάλιστα τεράστιες...Επίσης υπάρχουν πλουσιότατοι γάμοι...
3)Υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν αρκετά έως πολλά λεφτά με τη δουλειά τους και μετά βγήκαν στην πολιτική...Πολλοί συνέχισαν και μετά την πολιτική (πριν την απαγόρευση αλλά και μετά αφανώς)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέμα, koutsan, δεν είναι τι έκανε ο Τζουμάκας (και λίγα είπες, ξέρω περισσότερα!). Το θέμα είναι ότι όταν λες κάποιον ανεπάγγελτο και αυτός σου λέει ότι είναι δικηγόρος (του κώλου?ΟΚ! Αλλά είναι!!) έχεις πει ψέματα!Το να αλλάζεις την κουβέντα με τα περί ΗΠΑ δείχνουν απλά ότι είσαι και εμπαθής! Τίποτα παραπάνω!
Τα ο ανέφερα σαν παράδειγμα! Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται και απόδειξη για το πόσο τυχοδιώκτης είναι ο Καρατζαφέρης!
Επιμένω να μην συμφωνώ στα περί Τζουμάκα και άλλων. Δεν σε κάνει μηχανικό και μάλιστα επαγγελματία το ΤΣΜΕΔΕ αλλά η δουλειά ( το μυστρί , το πυλοφόρι κτλ ). Το πτυχίο δεν σε κάνει επαγγελμστία.
-
Το θέμα, koutsan, δεν είναι τι έκανε ο Τζουμάκας (και λίγα είπες, ξέρω περισσότερα!). Το θέμα είναι ότι όταν λες κάποιον ανεπάγγελτο και αυτός σου λέει ότι είναι δικηγόρος (του κώλου?ΟΚ! Αλλά είναι!!) έχεις πει ψέματα!
Το να αλλάζεις την κουβέντα με τα περί ΗΠΑ δείχνουν απλά ότι είσαι και εμπαθής! Τίποτα παραπάνω!
Επιμένω να μην συμφωνώ στα περί Τζουμάκα και άλλων. Δεν σε κάνει μηχανικό και μάλιστα επαγγελματία το ΤΣΜΕΔΕ αλλά η δουλειά ( το μυστρί , το πυλοφόρι κτλ ). Το πτυχίο δεν σε κάνει επαγγελμστία.
Μα ο συγκεκριμένος έχει δουλέψει!!! Το είπε και ο Καραμαλάκας όταν τον κατηγόρησε ότι πήγε 4 χρόνια στην Αμερική! Απλά πέταξε μια μαλακία και δεν την πήρε πίσω! Μην μένετε στον Τζουμάκα! Αυτό είναι κάτι που κάνει συνεχώς! Γι' αυτό το ανέφερα. Οχι για τον Τζουμάκα!!
-
νταξ κολλητε εισαι τζουμακικος το καταλαβαμε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέμα, koutsan, δεν είναι τι έκανε ο Τζουμάκας (και λίγα είπες, ξέρω περισσότερα!). Το θέμα είναι ότι όταν λες κάποιον ανεπάγγελτο και αυτός σου λέει ότι είναι δικηγόρος (του κώλου?ΟΚ! Αλλά είναι!!) έχεις πει ψέματα!Το να αλλάζεις την κουβέντα με τα περί ΗΠΑ δείχνουν απλά ότι είσαι και εμπαθής! Τίποτα παραπάνω!
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Δεν λέει ψέμματα...Απλά δεν μπορεί να υπερασπίσει τη θέση αυτή σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο...Τι να του πει φέρε μου τις δικογραφίες που έχεις επεξεργαστεί? Ποιούς είχες πελάτες? Ενώ ο άλλος έχει εύκολη άμυνα : 'Τι λέτε κύριε είμαι δικηγόρος εγώ!!' Δεν μπορώ σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο να δείξω ότι δεν ασκεί στην πράξη το επάγγελμα...Τα περί ΗΠΑ προφανώς και δεν βοηθάνε στη συγκεκριμένη κουβέντα αλλά κι εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω την αποχώρηση του μέγα Τζουμάκα για τις ΗΠΑ...Ακόμα γελάμε με τους φίλους μου...Δικηγόρος Ν. Υόρκης ο Τζουμάκας και παρακολουθεί και στο Columbia μαθήματα
Δεν νομίζω να πιστεύεις ότι διαφωνώ για τον Καρατζαφέρη αλλά εν προκειμένω δεν έλεγε ψέμματα, απλά δεν μπορούσε να το αποδείξει και έγινε ρόμπα...
-
i will not buy this record, it is scratched
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νταξ κολλητε εισαι τζουμακικος το καταλαβαμε...θα εδωσε καμια υποσχεση να κανει αλλαγες στο Εθνικο Χρωματολογιο?
-
1)Για μένα δεν είναι κριτήριο αν έχεις εργαστεί ή όχι...Ο Georges Brassens λέει 'Quand on est con, on est con' (Όταν είσαι μαλάκας, είσαι μαλάκας)...Δεν με ενδιαφέρει αν δούλευε ή ξυνόταν αλλά τι προτείνει και τι κάνει...Με ενδιαφέρει να είναι ικανός και έξυπνος και όχι αν έχει πιάσει ματσακόνι ούτε 'αν έχει δει πως βγαίνουν τα λεφτά'...Αυτά είναι χυδαίος λαϊκισμός...
2)Υπάρχουν οικογενειακές περιουσίες και μάλιστα τεράστιες...Επίσης υπάρχουν πλουσιότατοι γάμοι...
3)Υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν αρκετά έως πολλά λεφτά με τη δουλειά τους και μετά βγήκαν στην πολιτική...Πολλοί συνέχισαν και μετά την πολιτική (πριν την απαγόρευση αλλά και μετά αφανώς)
-
Σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ, αλλά η πείρα ενός ανθρώπου που έχει εργαστεί (πραγματικά) είναι πολύτιμη.
-
Και ένας επιχειρηματίας θα έκανε κάτι τόσο ακριβό, βάζοντας τόσα λεφτά από την τσέπη του, χωρίς να περιμένει ανταπόκριση;;;; Υπάρχουν και τα ψώνια, αλλά τόσα πολλά σίγουρα δεν είναι... Και τόσο καλοί άνθρωποι (που να βάζουν από την τσέπη τους επειδή μας αγαπάνε) είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν...
-
Δες το 2...
-
-
Τόσες σελίδες για τις εκλογές και οι μισές 'ανήκουν' στον Καρατζαφέρη.
Βάσει των δημοσκοπήσεων, ο κύριος αυτός θα μπει στη Βουλή (αν δεν λειτουργήσει ο αντιπερισπασμός με Παπαθεμελή), το ίδιο και ο ΣΥΝ.
Άρα θα έχουμε Βουλή με 5 κόμματα και μια κυβέρνηση με ισχνή πλειοψηφία. Με λίγα λόγια, χαιρέτα μου τον πλάτανο. Θα γεμίσουμε με πρόσκαιρους 'Κατσίκηδες' μου φαίνεται. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αρκεί να δει κανείς τους υποψηφίους του
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
-
Σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ, αλλά η πείρα ενός ανθρώπου που έχει εργαστεί (πραγματικά) είναι πολύτιμη.
-
Και ένας επιχειρηματίας θα έκανε κάτι τόσο ακριβό, βάζοντας τόσα λεφτά από την τσέπη του, χωρίς να περιμένει ανταπόκριση;;;; Υπάρχουν και τα ψώνια, αλλά τόσα πολλά σίγουρα δεν είναι... Και τόσο καλοί άνθρωποι (που να βάζουν από την τσέπη τους επειδή μας αγαπάνε) είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν...
-
Δες το 2...
Μάλλον δεν κατάλαβες...Ποιός μίλησε για επιχειρηματίες? ...Μπαίνω στην πολιτική και έχω πίσω μου τεράστια οικογενειακή περιουσία ή έχει πολλά λεφτά η γυναίκα μου ή έχω δημιουργήσει περιουσία...Δεν κάνω business πλέον αλλά αλλάζω ρότα και θέλω να κατακτήσω εξουσία...Η εξουσία είναι μεθυστική και δεν μετριέται πάντα με φράγκα...Ιδιαίτερα αν έχεις φράγκα και είσαι χορτασμένος αυτό που θέλεις δεν είναι περισσότερα (όχι ότι θα αρνηθείς) αλλά εξουσία...
Επίσης τα έξοδα μιας προεκλογικής εκστρατείας για ένα μεγάλο βαλάντιο είναι αστεία...Λες να φοβάται ο Μάνος τα έξοδα? ή ο Μητσοτάκης? ή ο Καμμένος? ή ο Βενιζέλος? ή ο Αλαβάνος? ή ο Λυκουρέζος? ...Αστεία ποσά...Και τίποτα να μην πετύχουν σιγά την επένδυση που έχασαν...
-
-
'καλο' αυτο ... μονο μην αρχισει να ανεβαζει ποσοστα μετα απο λιγο γιατι υπαρχει πολυς κοσμος που θα τον πιστεψει.
παντως απο το να ειναι πασοκ και νδ και κκε καλυτερα να εχουμε πολλα κομματα μεσα ακομα και αυτους που αποκαλειτε ασχετους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρα θα έχουμε Βουλή με 5 κόμματα και μια κυβέρνηση με ισχνή πλειοψηφία.
Α Μ Η Ν
-
Ε ρε γλέντια.... Αν σήμερα θεωρούμε δυσκίνητη και αναποφάσιστη την εκάστοτε κυβέρνηση, στο μέλλον θα δούμε το απόλυτο τίποτα. Επίσης, η προεκλογική περίοδος θ' αρχίσει στις 17 Σεπτέμβρη. Μια χαρά.
-
η μεταναστευση ειναι στο 5.4% επισημα (ναι, καλα, οπως στην ελλαδα ειναι ~2% επισημα)
οι ιταλοι ειναι το ιδιο (σχεδον) γραφειοκρατες με εμας, εξου και τα νουμερα αυτα..
αμα πας καμια βολτα στο κεντρο μεγαλης πολης (πχ μπολωνια) θα διαπιστωσεις οτι η μεταναστευση κυμαινεται στα τυπικα ευρωπαϊκα, δηλαδη ανετα στο +8%... (κρινοντας με το ματι* και οχι βαση καποιας στατιστικης)*πως το βλεπεις με το ματι; απλα, επειδη πολλοι απο αυτους ειναι μαυροι -αραβες - ασιατες
επισης, η ιταλια εχει 2 περιοχες με σημαντικες μειονοτητες ( αοστα = γαλλοι/γαλλοφωνοι) και γυρω απ'το μπολτσανο που ειναι γερμανοι
Δεν μπορείς με το πρόσχημα ότι ο άλλος είναι ισχυρότερος , μεγαλύτερος και ό,τι άλλο να κάθεσαι να τον τρώς. Τουλάχιστον εγώ προσπαθώ να αντιδρώ σε τέτοιου είδους πρακτικές.
δεν ειπε να καθεσαι να τον τρως, ειπε (επι λεξη) οτι δεν πρεπει να πουλας μαγκιες οταν και εφοσον ξερεις οτι ενδεχομενο πολεμο με την τουρκια σημερα και χωρις παρεμβαση τριτων ειναι αρκετα πιθανο να τον χασεις και εκτος αυτου, εγω προσωπικα δεν βλεπω το λογο για κατι τετοιο.
και εξηγουμαι: στην ανατολια αυτη τη στιγμη, και γενικα στα τουρκικα εδαφη κατοικουν πολυ λιγοι ελληνες. στην κων/πολη μολις 5 χιλιαδες.
επειδη μια φορα και εναν καιρο (πριν 700 χρονια) εκει ζουσαν ελληνες, βυζαντινοι και οποιοι αλλοι εμενα προσωπικα αυτο δεν μου λεει τιποτα.
αν η τουρκια δεν εχει δικαιωμα στα εδαφη της, και ας ειναι η πλειοψηφια τουρκοι εφοσον μοιραζονται αυτην την κουλτουρα, γλωσσα κλπ, τοτε με τον ιδιο τροπο δεν εχουν δικαιωμα οι ουγγροι, οι φινλανδοι, οι αγγλοι... βασικα ουτε οι ελληνες στην ελλαδα τωρα που το σκεφτομαι
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!