-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή έχω άμεσο ενδιαφέρον ανοίγετε ένα topic 'περί διδακτορικών'; -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το ρολόι το πήραμε από τον παπού
Το όνομα από τον μπαμπά
Και όλα τα υπόλοιπα από το Jumbo BebeΚαι το σπίτι στο Καστρί από τα Jumbo Bebe το πήρε;
Αν ναι να πάω να ψωνίσω και γω κανένα
Το να ξέρουμε λίγη ιστορία δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Δεν αναφέρομαι προσωπικά αλλά με αφορμή αυτά που γράφεις.
-
ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ:
The ligouria
Σλιατς, σλιουτς, σλουρπ, σλουρπ
Πατρις, θρησκεια, γκομενα -
γιατι λιγούρια ρε φίλε ???
μια χαρά νορμάλ άντρες τους βλέπω........φαντάζεσαι να μην κοιταγαν ??? εκει θα ηταν το προβλημα...(αλήθεια ποιος δεν θα κοιταζε ??)
-
Όποιος την έχει ακούσει να μιλάει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όποιος την έχει ακούσει να μιλάει.ε καλά εσύ βάλ'την στο mute
-
εμενα παλι δεν μου φαινετε τιποτε το σπουδαιο απο εμφανιση.. δεν την εχω δει απο κοντα....αλλά δεν μου φαινετε και ιδιαιτερα ωραια οπως την αποκαλουν ολοι.
-
Κοιταζε κι ο Βάης;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όποιος την έχει ακούσει να μιλάει.σκοπέυει κανείς να πιασει κουβέντα μαζί της ????
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
σκοπέυει κανείς να πιασει κουβέντα μαζί της ????
Έχει σημασία?
Δηλαδή εσάς δεν σας ξενερώνει μία γυναίκα που δεν έχετε κανένα κώδικα επικοινωνίας (το θεσα κομψά)? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κοιταζε κι ο Βάης;Μάλλον την λιγουρευόταν.........
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
σκοπέυει κανείς να πιασει κουβέντα μαζί της ????
Έχει σημασία?
Δηλαδή εσάς δεν σας ξενερώνει μία γυναίκα που δεν έχετε κανένα κώδικα επικοινωνίας (το θεσα κομψά)?το έθεσες κομψότατα αλλα η απάντηση ειναι αρνητική..... αρκει να μπορει να προφερει τα φωνηεντα μαζι με μερικα συμφωνα....(π.χ. α+χ , ν+α+ι κλπ )
.....αμα θέλαμε κουβέντα θα μιλάγαμε με την Γιαννάκου...... (μπρρρρ)
-
Αν δεν κοίταζαν, θα ήταν 'ανοργασμικοί που επειδή δεν πηδάνε γυναίκες, πηδάνε εμάς'. Neeeext!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Κοιταζε κι ο Βάης;
Μάλλον την λιγουρευόταν.........
Ειδικα ο Βάης, χλωμο.... Καθοτι....
-
Χου ιζ Βάης;
-
Βαίτσης νομίζω λέγεται... ειδικός σεξολόγος-αναλυτής μεσημεριανών εκπομπών...
-
Αααα.
Δεν ήξερε ότι ο Ασιμοφ είχε τόσο καλές σχέσεις μαζί του και τον αποκαλεί με το χαϊδευτικό του. -
Χρήστο, για λέγε για τον 'Βάη'...
-
Κανουμε σερβις στο ιδιο συνεργειο
Για την αποκατασταση της... τιμης μου, ειχε τη θρυλικη εκπομπη στο Τηλεαστυ 'Ραντεβου με τον Βαη' Εκει γνωρισε τον μελλοντικο ηγετη του ΛΑΟΣ και πειστηκε απο το πολιτικο του οραμα για μια Ελλαδα που ανηκει στους Ελληνες (και οχι στους Γκανεζους)
εδιτ: για το πολιτικο οραμα σχετικα με την τυχη των gay στη μετανεωτερικη Ελλαδα των Καρατζαφερηδων, μαλλον δεν ειχε την χαρα να ενημερωθει
-
Και αυτό είναι το προσωπικό μανιφέστο του:
Ο χρήστης ΒΑΗΣ έγραψε:
Μπαίνω στο «στίβο» της πολιτικής, για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον Πειραιά και την Ελλάδα, τον εαυτό μου για ότι καλύτερο γίνεται ανθρώπινα δυνατό και φυσικό με αγάπη.Για μένα ο τόπος μας είναι έρωτας, ιδεολογία. Αυτή η χώρα σε κάνει καλύτερο, δεδομένου ότι έχει μία ξεχωριστή ανθρωπιά, που δεν συναντάς εύκολα αλλού.
Τα στοιχεία αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, όμως, βρίσκονται σε κίνδυνο. Περιβάλλον, Παιδεία, Υγεία, Εργασία, Μέριμνα γίνονται εύκολα θύματα λανθασμένων εκτιμήσεων & επιλογών των κυβερνώντων.
Για να διορθώσουμε ότι μας πονάει πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε το γιατί και μετά να αντιδράσουμε σωστά. Χρειάζεται με το θάρρος της γνώμης μας να διεκδικήσουμε, όχι μόνο ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, αλλά και ένα καλύτερο παρόν για εμάς τους ίδιους και ότι αληθινά αγαπάμε.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός εγγυώνται ως σοβαρή ελεγκτική δύναμη ότι σίγουρα θα αλλάξει αυτή η επικίνδυνα λιμνάζουσα πολιτική σκηνή. Με σοβαρές θέσεις-προτάσεις και υπεύθυνη στάση θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το γαλάζιο του ουρανού και της ζωής μας
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!