-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κοιταζε κι ο Βάης;
Μάλλον την λιγουρευόταν.........
Ειδικα ο Βάης, χλωμο.... Καθοτι....
-
Ο ηλιος καιει για μας τους gay
Απο κοντα ειναι ενας μικρος θεουλης
Τωρα τί δουλεια εχει μια 600αρα ΜΒ να κανει σερβις στον Καρανικολα στην Πεντελης θα σας γελασω Υποθετω πως ερωτας ειναι η αιτια -
Πατρίς, θρησκεία, ομοφυλοφιλία.
O tempora, o mores!
-
Κρυβε λογια... Τουλαχιστον ετσι περισσευει και κανα ξεροκομματο για μας τα λιγουρια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Ο ηλιος καιει για μας τους gay
Απο κοντα ειναι ενας μικρος θεουλης
Τωρα τί δουλεια εχει μια 600αρα ΜΒ να κανει σερβις στον Καρανικολα στην Πεντελης θα σας γελασω Υποθετω πως ερωτας ειναι η αιτιαΣταμάτα ρε, έχω λιώσει...
-
Δεν αστειευομαι
Παω το Φοκους για σερβις και σκαει ο Βαης με 600αρα MB, με χρυσοκουμπο σακακι και ροζουλι φουλαρι και κουνημα που θα ζαλιζε εμπειρο καπετανιο ψαροτρατας , αφηνει τα κλειδια στον υπευθυνο (αντιπροσωπεια Φορντ, υπενθυμιζω) και παει βουρ εκει που αλλαζαν λαδια για πιτσι-πιτσι με τους νεαρους προνομιουχους εργαζομενους αλλου επικαιρου thread του 4TF
Ε για ονομα -
-
Δεν αστειευομαι
Παω το Φοκους για σερβις και σκαει ο Βαης με 600αρα MB, με χρυσοκουμπο σακακι και ροζουλι φουλαρι και κουνημα που θα ζαλιζε εμπειρο καπετανιο ψαροτρατας , αφηνει τα κλειδια στον υπευθυνο (αντιπροσωπεια Φορντ, υπενθυμιζω) και παει βουρ εκει που αλλαζαν λαδια για πιτσι-πιτσι με τους νεαρους προνομιουχους εργαζομενους αλλου επικαιρου thread του 4TF
Ε για ονομαΑκουγεται οτι ειναι και παντρεμενος (με γυναικα?)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όποιος την έχει ακούσει να μιλάει.Εγώ εδώ θα πώ όποιος την είχε δεί με λίγα κιλάκια παραπάνω
-
Ειναι αληθεια οτι ειναι μονο 28 Ε?Ειναι αληθεια? Ε? Μονο 28? Ε? Αληθεια?
-
Για ποιαν λέμε τώρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για ποιαν λέμε τώρα;Για την 28άρα
-
Για ποιαν λέμε τώρα;
Για την Καιλη.
εεεμ συγγνωμη την Ραπτη.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Για ποιαν λέμε τώρα;
Για την Καιλη.
εεεμ συγγνωμη την Ραπτη.
μεγάλη η συνεισφορά και των δύο στην πτώση των διαχωριστικών γραμμών
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ:The ligouria
Σλιατς, σλιουτς, σλουρπ, σλουρπ
Πατρις, θρησκεια, γκομεναΤον είδα σήμερα στην ελληνοφρένεια που μίλαγε σε ένα πλάνο ο αρχηγός και από πίσω τα λεβεντοπαλήκαρα κοίταγαν με μια περηφάνια...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
γιατι λιγούρια ρε φίλε ???μια χαρά νορμάλ άντρες τους βλέπω........φαντάζεσαι να μην κοιταγαν ??? εκει θα ηταν το προβλημα...(αλήθεια ποιος δεν θα κοιταζε ??)
Kαλα τωρα, ειδικα ο Πλευρης jr θελει σαλιάρα
Παντως επειδη ακουσα διαφορες αιτιασεις
α) Ειναι (αν δεν κανω λαθος) 31 (πρεπει να ηταν 22 οταν πρωτοβγηκε στο Δημο το 98)
β) Απο κοντα ειναι (ή μαλλον ηταν οσο κυκλοφορουσε στα εδω στεκια) παρα πολυ ανωτερη -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ανδρας ψηφοφορος, περιπου 70, μπαινει στο εκλογικο τμημα που ειναι δικ. αντιπροσωπος η αδελφη μου (Α' Θεσ/νικης)
Κοπελια, εχω ξεχασει τα γυαλια της πρεσβυωπιας, θα με βοηθησεις να ψηφισω;
Μπαινουν μαζι στο παραβαν.
-Ποιο κομμα θελετε να ψηφισετε, κυριε;
-ΠΑΣΟΚ
-ΟΚ, εδω ειναι το ψηφοδελτιο. Σταυρους θα βαλουμε;
-Ναι, θελω να ψηφισω την Ραπτου.- Μηπως εννοειτε την Ελενα Ραπτη;
-Ναι, αυτη.
-Αυτη ειναι στο ψηφοδελτιο της ΝΔ.
-Αααα, μαλιστα. Την αλλη την ομορφουλα, πως τη λενε;
-Την Καϊλη εννοειτε;
-Ναι, βαλε σταυρο σε αυτη.
Με αυτα τα κριτηρια αποφασιζει ο κυριαρχος λαος το μελλον της χωρας και εκλεγεται το καθε τηλεμπαζο.
Περαστικα μας... - Μηπως εννοειτε την Ελενα Ραπτη;
-
Πλατινένιο 'Το νινί σέρνει καράβι'
και κάποιοι άσχετοι τη κορόιδευαν τη καημέμη τη Βέρα (Λάμπρου).
*Κανε υπομονή και θα'ρθει το νινί,
να σου σηκώσει τα πανιά
και να σου κάνει τη ζημιά,
κι' ό,τι επιθυμήσεις
στο νινί να το ζητήσεις.Το νινί, το νινί,
το νινί σέρνει καράβι
και δεν το'χεις καταλάβει.
Το νινί, το νινί,
το νινί σέρνει καράβι
και δεν το'χεις καταλάβει.* -
Ο χρήστης greo έγραψε:
α) Ειναι (αν δεν κανω λαθος) 31 (πρεπει να ηταν 22 οταν πρωτοβγηκε στο Δημο το 98)
β) Απο κοντα ειναι (ή μαλλον ηταν οσο κυκλοφορουσε στα εδω στεκια) παρα πολυ ανωτερηΕνημερωμενος βλεπω
-
Belair εγω, Αχιλλειο αυτη... Πως λενε συχναζεις στο Μικρο Καφε και εγω στη Μυροβολο
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!