-
Σαν πανηγύρι μου φαίνεται η όλη κατάσταση... μόνο που ο κάθε καλλιτέχνης έχει το δικαίωμα να βγαίνει πεπερασμένο αριθμό φορών στην σκηνή (τηλεόραση)...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σαν πανηγύρι μου φαίνεται η όλη κατάσταση... μόνο που ο κάθε καλλιτέχνης έχει το δικαίωμα να βγαίνει πεπερασμένο αριθμό φορών στην σκηνή (τηλεόραση)...Αυτό έπρεπε να ισχύει για ολόκληρη τη 4ετία και όχι 1 μήνα κοροϊδία.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Oρίστε και ένας δημοσιογραφίσκος που έγινε και υπουργός.
Να τον χαίρεστε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και όλοι όσοι βλακωδώς τον ψηφίσατε και θα τον ψηφίσετε...Αυτή η εκπομπή ήταν το τέλος του Παναγιωτόπουλου ως δημοσιογράφου...Αλλά αφού τον έκανε κ@λοτρυπίδα ο Λεβέντης και χάθηκε από προσώπου γης το λουλούδι του Τσαλδάρη εμφανίστηκε μετά υπουργός , αντί να του αναθέσουν το management ψιλικατζίδικου του δώσαν το υπουργείο εργασίας
-
Μα είναι γνωστό ότι για να γίνεις υπουργός, πρέπει να είσαι ή πανίσχυρος πολιτικά (λόγω προσωπικότητας, συγγένειας-τζακιού, παρελθόντος) ή 100% υποταγμένος στον αρχηγό του κόμματος.
Ο Παναγιωτόπουλος ανήκε στη δεύτερη κατηγορία και διέθετε λέγειν. Παπαριές πέταγε ενίοτε, αλλά είχε ευφράδεια. -
ναι αλλά δεν έκατσε πολύ
άλλαξε το υπουργείο ηγεσία και πήγε στον φωστήρα, τον δις εξαμαρτειν -
Δυστυχώς οι ψηφοφόροι της Β' Αθηνών δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν τον Απ. Ανδρεουλάκο.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Μακαρι να αυξηθει η δυναμη των μικρων κομματων και να σφιχτουν οι 2 μεγαλοι...Δεν υπαρχει σωτηρια αλλιως!
Να πω και κατι αλλο που σκεφτομαι καιρο?
Αντιλαμβανομαι και καταλαβαινω την αγωνια του χαμηλομισθου ή του συνταξιουχου για την οποιαδηποτε παροχη,ωστοσο θεωρω τοσο αναξιοπρεπες να εχεις τον αλλο να αγωνια και να τον εκβιαζεις με αυτον τον τροπο για την ψηφο του!Να τον εχεις ομηρο για καποια ευρω που σιγουρα υου ειναι απαραιτητα...Δεν ειναι ελευθερος πολιτης αυτος,δεν ψηφιζει ελευθερα...Ειναι ντροπη για την δημοκρατια αυτα τα φαινομενα!Μπειτε στη θεση ενος παππου με συνταξη ΟΓΑ...Χορευει οπως χτυπαει το ντεφι του ο Καραμανλης και ο ΠΑπανδρεου...Ντροπη -
Μα αυτο ειναι η πολιτικη.
Να υποσχεσαι προνομια στον αδυναμο και να τα δινεις στον ισχυρο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δυστυχώς οι ψηφοφόροι της Β' Αθηνών δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν τον Απ. Ανδρεουλάκο.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
ναι τι κριμα
ειχε πολλα να προσφερει -
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αυτούς θέλουμε (η πλειοψηφία) αυτούς επιλέγουμε (πάλι η πλειοψηφία)τα παράπονα και η γκρίνια είναι των μειοψηφικών
Ναι αλλά οι πλειοψηφικοί πρώτα ψηφίζουν και μετά αναθεματίζουν.
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Διαφημίστε την επιχείρησή σας στο Google
Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στο Google και το δίκτυο διαφήμισής μας. Πληρώνετε μόνο αν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας.
Όλοι κλικ στη διαφήμιση του κυρίου πολιτευτού από την Αιτωλοακαρνανία.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Να τον χαίρεστε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και όλοι όσοι βλακωδώς τον ψηφίσατε και θα τον ψηφίσετε...Αυτή η εκπομπή ήταν το τέλος του Παναγιωτόπουλου ως δημοσιογράφου...Αλλά αφού τον έκανε κ@λοτρυπίδα ο Λεβέντης και χάθηκε από προσώπου γης το λουλούδι του Τσαλδάρη εμφανίστηκε μετά υπουργός , αντί να του αναθέσουν το management ψιλικατζίδικου του δώσαν το υπουργείο εργασίας
Δεν το είχα υπ' όψιν μου αυτό...Και έγινε υπουγός αυτός ο καραγκιοζάκος...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν το είχα υπ' όψιν μου αυτό...Και έγινε υπουγός αυτός ο καραγκιοζάκος...
Λογικό να μην το έχεις υπόψη σου αφού η εκπομπή ('Προφίλ' ήταν το όνομα της εκπομπής του Παναγιωτόπουλου) έλαβε χώρα το 1994 στον ANT1...
Αυτή η εκπομπή ήταν η ταφόπλακα του Παναγιωτόπουλου στη δημοσιογραφία (και πολύ άργησε)...Προκάλεσε τρομακτικές αντιδράσεις : νομίζω ότι η ΕΣΗΕΑ κάλεσε τον Παναγιωτόπουλο σε απολογία και αν θυμάμαι καλά πήρε και πόδι από το κανάλι...Πήγε να φτύσει προς τα πάνω ο κακομοίρης και επέστρεψε στη μούρη του όχι η ροχάλα αλλά ένας κουβάς σκατά...Αυτός ο φαιδρός τύπος που διασύρθηκε επί ώρα από το Βασίλη Λεβέντη και από τη δική του 'ευφράδεια' κατόπιν έγινε υπουργός του ελληνικού κράτους... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτός ο φαιδρός τύπος που διασύρθηκε επί ώρα από το Βασίλη Λεβέντη και από τη δική του 'ευφράδεια' κατόπιν έγινε υπουργός του ελληνικού κράτους...Όλα γίνονται σ' αυτή την χώρα!
Kαμία ντροπή. -
Ήμουν φανατικός οπαδός του Λεβέντη αλλά τώρα δεν τον παρακολουθώ πλέον - δεν έχει εκπομπή στη Θεσσαλονίκη. Κατεβαίνει σ' αυτές τις εκλογές η Ένωση Κεντρώων;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ήμουν φανατικός οπαδός του Λεβέντη αλλά τώρα δεν τον παρακολουθώ πλέον - δεν έχει εκπομπή στη Θεσσαλονίκη. Κατεβαίνει σ' αυτές τις εκλογές η Ένωση Κεντρώων;Νομίζω πως κατεβαίνει
-
Eπειδή τον παρακολουθούσα παλιότερα τον Λεβέντη στις πολύωρες εμφανίσεις σε κάποιο κανάλι (αλήθεια πού βρίσκεται τώρα?έχει εξαφανιστεί εντελώς ) αυτό που είχα παρατηρήσει οτι τουλάχιστον οι 9 στις 10 κουβέντες του ήταν σωστές.
Στα περισσότερα συμφωνούσα τόσο σάν να τα βγαζε απο το μυαλό μου. Στο μόνο που δέν μου άρεσε ήταν κάποια φανατική αδιαλλαξία που είχε γύρω απο μερικά θέματα.
Όσο για τον Παναγιωτόπουλο (την θυμάμαι και εγώ την φάση), αυτούς θέλει ο κόσμος.
Τέτοιοι ίδιοι είμαστε ... αυτούς ψηφίζουμε, τον πέταξαν απο την δημοσιογραφία για να του δώσουν την υπουργική καρέκλα. -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Eπειδή τον παρακολουθούσα παλιότερα τον Λεβέντη στις πολύωρες εμφανίσεις σε κάποιο κανάλι (αλήθεια πού βρίσκεται τώρα?έχει εξαφανιστεί εντελώς ) αυτό που είχα παρατηρήσει οτι τουλάχιστον οι 9 στις 10 κουβέντες του ήταν σωστές..Οταν δεν υπαρχει καρεκλα κατω απο τον πωπο,σχεδον ολοι οι πολιτικοι σωστα μιλανε.Περιμενετε να δειτε τον Πολυδωρα οταν αποσυρθει ποσα εχει να πει για την ΕΛ.ΑΣ....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Eπειδή τον παρακολουθούσα παλιότερα τον Λεβέντη στις πολύωρες εμφανίσεις σε κάποιο κανάλι (αλήθεια πού βρίσκεται τώρα?έχει εξαφανιστεί εντελώς ) αυτό που είχα παρατηρήσει οτι τουλάχιστον οι 9 στις 10 κουβέντες του ήταν σωστές..
Οταν δεν υπαρχει καρεκλα κατω απο τον πωπο,σχεδον ολοι οι πολιτικοι σωστα μιλανε.Περιμενετε να δειτε τον Πολυδωρα οταν αποσυρθει ποσα εχει να πει για την ΕΛ.ΑΣ....
το θεμα δεν ειναι να τα πει, αλλα να τα μεταφρασει καποιος
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!