-
Η κορυφαία στιγμή της 911:
http://www.butzi.cz/modely/93_911_turbo_3.6_coupe_(964)/93_911_turbo_3.6_coupe_(964)_02.jpg1993 911turbo 3.6 (965)
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:hmmm:???
-
απλά δεν το θεωρώ καθόλου ομορφο
γουστα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
απλά δεν το θεωρώ καθόλου ομορφογουστα
Αποψη σου κ σεβαστη οπως εμενα δεν μου αρεσει καθολου π.χ. το avator σου.
Γουστα! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Διαχρονικό , πιστεύω ενα απο τα καλύτερα σχέδια στην ιστορία της αυτοκίνησης.
καλό... αλλά δεν ξέρω, κάτι δεν μου αρέσει σε αυτό το αμάξι... δεν μπορώ να βρω τι, αλλά δεν ειναι απο τα αυτοκίνητα που θα μου έκαναν το κλικ...
Φυσικά απο μηχανικά μερη ηταν αστα να πάνε , ομως αυτο δεν αναιρεί το τέλειο σχέδιο του.
Αλλωστε , στην περίπτωση που σκορπίσει στο δρόμο , θα κάθεσαι και θα το θαυμάζεις. -
Oh yes!
-
Lambo Countach
-
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Alfa Romeo Breraβλεπω μια μπρερα συχνα στη γειτονια μου κ καθε φορα την παρατηρω αλλα δν μου κανει τοσο εντυπωση. μπορει να φταιει οτι ειναι μαυρη(?) μου φαινεται μικροτερη απ οσο θα ηθελα να ειναι. σαν χατσμπακ. αλλα ειδα μια spider, με την κουκουλα κλειστη, κ κοκκινη κιολας, κ εμεινα με ανοιχτο το στομα!!!! μετα σκουπιζα τα σαλια λεει.. ειδικα ο κωλος, της spider, ηταν Απιστευτος!!
-
-
http://www.atspeedimages.com/limerock_2 ... he_356.jpg
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Έχει ένα τέτοιο στην καλλιθέα στη θησέως πάνω πάνω πριν τη γέφυρα αν θέλεις να το δεις από κοντά!
Κουκλάρα! -
Δες και το αδερφάκι του:
Lancia Flaminia Pininfarina Coupe -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Έχει ένα τέτοιο στην καλλιθέα στη θησέως πάνω πάνω πριν τη γέφυρα αν θέλεις να το δεις από κοντά!
Κουκλάρα!μου πέφτει λίγο μακριά
Οταν ήμουν φοιτητής χάζευα ένα τέτοιο (404 coupe) που ήταν συνήθως παρκαρισμένο μπροστά στον 'Ξαρχάκο' απέναντι από τη ΧΑΝΘ
Δωρικού ρυθμού
Ιωνικού ρυθμού
Κορινθιακού ρυθμού -
-
-
Το σουπερμίνι που καθιέρωσε το ψηλό αμάξωμα για εξοικονόμηση χώρων. Στην εποχή του οι χώροι του ήταν παροιμιώδεις.
Είπαμε, δεν είναι Σιρόκο!
Design Master Blaster!!