-
Thnxs!
Δεν τους χάλασε πάντως...
Έχω μια ψιλοαντιπάθεια στους Ισπανούς βλέπεις...
-
Στα φαβορι βαλτε Τουρκια (παικτες απο ΝΒΑ και Ισπανια)-το ζητημα ειναι αν θα τα βρουν στα αποδυτηρια, βαλτε τους καθε λογης ανατολικους που βγαζουν φιντανια που δεν τα ξερει κανεις και σου κλεινουν το σπιτι στην μερα τους (αγχος αυτο στα νοκ-αουτ), Ρωσοι (οπως Τουρκια), Σλοβενοι (σαν την Ολλανδια στο ποδοσφαιρο, η του υψους η του βαθους και παντα αυτοκαταστροφικοι), Γερμανια (οσο υπαρχει ΝΟΒΙΤΖΣΚΙ ελπιζουν), Ιταλοι (και εαν κατιντησαν πελατες δεν τους ξεγραφεις), Γαλλια (οπως Ιταλια)...
Το κακο με εμας ειναι οτι υποτιμουμε παντα τους αντιπαλους με συνεπεια να υποτιμουμε και την προσπαθεια μας. Τα παιχνιδια ειναι οπως τα ζαρια, καθε φορα που παιζεις οι πιθανοτητες ειναι ολες ανοικτες απο την αρχη. Σε επιπεδο καφενειου (η παραδοσης) και εγω πιστευω οτι Γαλλια-Ελλαδα στανταρ 2, Ελλαδα -Ισπανια 2, Ιταλια-Ισπανια 1. Θυμηθητε τα φιλικα δεν λενε ποτε τιποτε. Παλιοτερα αρκετες φορες κερδιζαμε τους Γιουγκοσλαβους στα φιλικα και στους αγωνες ... 1987 μονο.Αυτο που μου αρεσε στα φιλικα σε αυτη την Ελλαδα ειναι οτι κερδισε τους αγωνες της στο τριτο δεκαλεπτο, οχι νωρις και οχι πολυ αργα... Συνηθες δειγμα εμπειρων και αξιομαχων ομαδων. -
Ο χρήστης cougni έγραψε:
Στα φαβορι βαλτε Τουρκια (παικτες απο ΝΒΑ και Ισπανια)-το ζητημα ειναι αν θα τα βρουν στα αποδυτηρια, βαλτε τους καθε λογης ανατολικους που βγαζουν φιντανια που δεν τα ξερει κανεις και σου κλεινουν το σπιτι στην μερα τους (αγχος αυτο στα νοκ-αουτ), Ρωσοι (οπως Τουρκια), Σλοβενοι (σαν την Ολλανδια στο ποδοσφαιρο, η του υψους η του βαθους και παντα αυτοκαταστροφικοι), Γερμανια (οσο υπαρχει ΝΟΒΙΤΖΣΚΙ ελπιζουν), Ιταλοι (και εαν κατιντησαν πελατες δεν τους ξεγραφεις), Γαλλια (οπως Ιταλια)...
Το κακο με εμας ειναι οτι υποτιμουμε παντα τους αντιπαλους με συνεπεια να υποτιμουμε και την προσπαθεια μας. Τα παιχνιδια ειναι οπως τα ζαρια, καθε φορα που παιζεις οι πιθανοτητες ειναι ολες ανοικτες απο την αρχη. Σε επιπεδο καφενειου (η παραδοσης) και εγω πιστευω οτι Γαλλια-Ελλαδα στανταρ 2, Ελλαδα -Ισπανια 2, Ιταλια-Ισπανια 1. Θυμηθητε τα φιλικα δεν λενε ποτε τιποτε. Παλιοτερα αρκετες φορες κερδιζαμε τους Γιουγκοσλαβους στα φιλικα και στους αγωνες ... 1987 μονο.Αυτο που μου αρεσε στα φιλικα σε αυτη την Ελλαδα ειναι οτι κερδισε τους αγωνες της στο τριτο δεκαλεπτο, οχι νωρις και οχι πολυ αργα... Συνηθες δειγμα εμπειρων και αξιομαχων ομαδων.Έτσι που έχει καταντήσει το ΝΒΑ, παιδομάζωμα ατάλαντων δηλαδή, δεν είναι και τόσο σπουδαίο πια αυτό, να έχεις έναν ΝΒΑer στην ομάδα σου, ούτε είναι πια φόβητρα οι παίχτες που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Από κει και πέρα, θα διαφωνήσω οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως με τον χαρακτηρισμό 'φαβορί' σε Ιταλούς - Γάλλους, όπως επίσης και για τους Γερμανούς (εδώ μιλάμε για ένα τουρνουά με συνεχόμενους αγώνες, ένας παίχτης μόνος του δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, έρχεται η κούραση κάποια στιγμή).
Η Σλοβενία από τη άλλη δε μου γέμισε το μάτι... -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
γ) Ο Λαζος αποτυχημενος στο βαζελο
Επειδή το αναφέρεις συνέχεια,πότε έφυγε ο Λάζος ως αποτυχημένος από τον Παναθηναικό;
Το ότι τα χνώτα του δεν ταίριαζαν με του Ομπράντοβιτς(στα αποδυτήρια δεν ήμουν,δεν ξέρω ποιος είχε δίκιο ή άδικο)δεν σημαίνει ότι έφυγε ως αποτυχημένος.Η συμβολή του στο φάιναλ φορ της Μπολόνιας ήταν καθοριστική,αυτό δεν αμφισβητείται.
Εκτός αν έχει πικραθεί που δεν τον κράτησαν και εκμυστηρεύεται στα καρντάσια του αυτό που γράφεις εσύ για να το παίζει 'Λάζος ο εκδικητής'.Σαν τι εφυγε; Σαν πετυχημενος; Που πηγε; Στο Σαν Αντονιο; Ξερεις ποσα λεπτα συμμετοχης ειχε ολη τη σεζον; Περιπου 5 Μ.Ο. Μηπως ο Ομπραντοβιτς ταιριαξε τα χνωτα του με τον Φωτση; Προτιμουσε τον Φεμερλινγκ για παραδειγμα.
Τεσπα, αν υπαρχει μια ομαδα που δε δικαιουται να λεει πως εχει συνεισφορα στην τωρινη εθνικη αυτη ειναι η δικια σου που εχει καταστρεψει οσα ταλεντα προλαβαν να πεσουν στα χερια της. Ηδη 2 φευγουν φετος σαν αποτυχημενοι (ή δεν ταιριαζουν τα χνωτα τους οπως θα ελεγες) για να ερχονται Μπετσιροβιτς κλπ
-
Δλδ η πολιτική του ΠΑΟ(των Γιαννακοπουλαίων;του Ομπράντοβιτς;του γυμναστή;)είναι να καταστρέφουν τα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ;Γιατί;Έχουν κανένα όφελος;
Ακόμα κι έτσι να ναι όμως, όταν την τελευταία δεκαετία μοστράρουν τις μάπες τους στην κορυφή του ευρωπαικού μπάσκετ είναι δύσκολο για τους οπαδούς τους(εσύ φυσικό είναι να τους κατηγορείς για το οτιδήποτε κ δικαίωμά σου ) να τους ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω γιατί δεν επέμειναν στον Λάζο.
Όσο για τον Φέμερλινγκ,ίσως να έπρηζε λιγότερο τα @@ του Ομπράντοβιτς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο από τον Λάζο,ίσως ταίριαζε περισσότερο στο σύστημα της ομάδας,ποιος ξέρει..
Όταν υπάρχει παράς πάντως και μπορείς να αγοράζεις την αφρόκρεμα(δεν εννοώ τον Φέμερλινγκ ) του ελληνικού κ ευρωπαικού μπάσκετ για την πλάκα σου,
ίσως κάποιο ταλέντο κάπου κάπως κάποτε αδικηθεί.
Αυτά έχει η ζωή Λάσκαρη -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Kάτι σχετικό Άγγελε. Δεν ξέρω αν είναι της ομοσπονδίας, αλλά δεξιά από αυτό θα βρεις και άλλα που αφορούν το θέμα.
Ο Γιουτούμπης είναι φίλος μας!
edit: Για πείτε όποιος ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.
Οι ισπανοί φωνάζουν με παρα πολλά γραμματα και αλλα οτι στο τελος αυτού του παιγνιδιού τα παλληκαρια στήσανε το αποτελεσμα για ναμεινει η ισπανία εκτός τετράδας
Eτσι ακριβώς. Μετά λεγανε πως δεν ήξεραν τιποτε για την ταμπακιερα.....
Οταν παιξανε φιλικο ισπανια λιθουανια, ανδρες, οι λιετουβοι μονο κωλο δεν στησανε........!!!!
Ναι, αυτό το κατάλαβα, αλλά για ποια διοργάνωση μιλάμε?Λοιπον, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, τα γεγονοτα εχουν ως εξης:
Στο ευρωμπασκετ των νεων, που πηραμε το ασημενιο με πρωτους τους Σερβους, στον αλλο ομιλο ηταν Λιθουανια-Σερβια-Ισπανια. Η Ισπανια γηπεδουχος και με καλη ομαδα, ηταν απο τα φαβορι. Σερβοι και Λιθουανοι στησαν το ματσακι (δειτε το βιντεο, πολυ γελιο), για να μεινουν εξω απο τα ημιτελικα οι Ισπανοι στην τριπλη ισοβαθμια. Οι Ισπανοι καναν παρασταση στη FIBA, πηγαν το βιντεο, αλλα δεν εγινε τιποτα... -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δλδ η πολιτική του ΠΑΟ(των Γιαννακοπουλαίων;του Ομπράντοβιτς;του γυμναστή;)είναι να καταστρέφουν τα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ;Γιατί;Έχουν κανένα όφελος;
Ακόμα κι έτσι να ναι όμως, όταν την τελευταία δεκαετία μοστράρουν τις μάπες τους στην κορυφή του ευρωπαικού μπάσκετ είναι δύσκολο για τους οπαδούς τους(εσύ φυσικό είναι να τους κατηγορείς για το οτιδήποτε κ δικαίωμά σου ) να τους ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω γιατί δεν επέμειναν στον Λάζο.
Όσο για τον Φέμερλινγκ,ίσως να έπρηζε λιγότερο τα @@ του Ομπράντοβιτς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο από τον Λάζο,ίσως ταίριαζε περισσότερο στο σύστημα της ομάδας,ποιος ξέρει..
Όταν υπάρχει παράς πάντως και μπορείς να αγοράζεις την αφρόκρεμα(δεν εννοώ τον Φέμερλινγκ ) του ελληνικού κ ευρωπαικού μπάσκετ για την πλάκα σου,
ίσως κάποιο ταλέντο κάπου κάπως κάποτε αδικηθεί.
Αυτά έχει η ζωή ΛάσκαρηΠροφανως και μπραβο τους και ζητω τους και ειναι οι βαζελοθεοι κλπ το συμφερον του συλλογου τους ειναι η πρωτη και η μονη τους προτεραιοτητα. Ακριβως το ιδιο λεμε
Την εθνικη μονο μην πιανετε στο στομα σας.
-
Ενώ ο Ηρακλής και ο κάθε Ηρακλής ασχολείται με τον Λάζο και τον κάθε ταλαντούχο σπυριάρη πιτσιρικά από άποψη και επειδή θέλει να μεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιά για την Εθνική,έτσι;Και όχι γιατί δεν έχει τα φράγκα για κάτι...άλλο ας το πούμε ή γιατί ελπίζει αυτό το ταλέντο να το μοσχοπουλήσει όταν γίνει 'θρεφτάρι' στον Θανάση τον κάπελα;
Κάθε ομάδα κοιτάει το συμφέρον της.Απλά είναι στην μοίρα των λιγότερο δυνατών οικονομικά ομάδων να ασχολούνται και να αναδεικνύουν νέους παίκτες,οι οποίοι δεν στοιχίζουν τίποτα και θέλουν να αποδείξουν τα πάντα.
Δεν έχει να κάνει επομένως με διαστροφή των Γιαννακοπουλαίων.Επομένως κ με βάση τα παραπάνω κ αν επιτρέπεις κι εσύ φυσικά ,δικαιούνται κ οι βάζελοι να ασχολούνται με την Εθνική ομάδα όσο και οι υπόλοιποι οπαδοί
-
Σοκ με Φώτση!
Σοκ στην Εθνική! Ενα χτύπημα στο δεξί χέρι του Αντώνη Φώτση, στην αναμέτρηση με την Εθνική Σλοβενίας για το τουρνουά Ακρόπολις, οδήγησε τον έλληνα φόργουορντ την Πέμπτη (23/8) για εξετάσεις. Η ετυμηγορία του ιατρικού επιτελείου ήταν ότι έχει υποστεί 'κάταγμα ονυχοφόρου φάλαγγας του δεξιού αντίχειρα', κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της Εθνικής για περίπου δέκα ημέρες και πλέον η συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ κρίνεται ιδιαίτερα αμφίβολη.
-
τραγικο!! ηταν φοβερα ευστοχος στο ακροπολις!!
απιστευτος παντως... ονειχοφορος φαλαγγα δεξιου αντιχειρα.. πώς στο καλο το βρηκε το οστο και το εσπασε..?
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
(οπως και η FIBA )
Που σημαίνει ότι,
αδιάφορη μου είναι και η FIBA και η συγγνώμη της στα ' μπασκετικά αδέρφια' σου
Στο μπάσκετ όμως δεν έχω διάλογο μαζί σου,δεν μου το επιτρέπουν οι 4 ευρωπαικοί τίτλοι. Όταν ποτέ φτιάξεις ομάδα ξανασυζητάμε
Τα λέμε στο ποδόσφαιρο που πλέον έχουμε κοινούς στόχους κ ιδανικά,τη γελοιοποίηση του αθλήματος δλδ
Ξεχνας ομως οτι εισαι ο πελατης του Ολυμπιακου στην Ευρωπη. Οπου ο Ολυμπιακος πετυχε τον Παο του ξεσκισε την σαρκα και του εβγαλε την καρδια και την εφαγε. ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΩ 6 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 1.
Επισης μην μου μιλας για τα βρωμικα ευρωπαικα. Θυμησου την fiba που ζηταγε συγγνωμη,θυμησου τον προπονητη της Μακαμπι να βγαζει αφρους κ.τ.λ
Γενικα αν το παμε και συλλογικα δεν θα επρεπε να μιλας καθολου. Ο Ολυμπιακος στα βασικα ΑΝΤΡΙΚΑ αθληματα εχει πρωταθλητες Ευρωπης σε Πολο,Στιβο,Μπασκετ . Βγαλε τους τιτλους που εχει ο Παο στα γυναικεια αθληματα( ) και τους τιτλους στο μποξ και στο χοκει επι χορτου και μετα μιλα.
Ο ΠΑΟ ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.
Υ.Γ Ο Σοφοκλης ερχεται με την δυναμη του Ζαμπιδι*1000 και ετοιμαζεται να ριξει και παλι ξυλο στα ποπουδακια των Μπατιστ και Τομασεβιτς
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Υ.Γ Ο Σοφοκλης ερχεται με την δυναμη του Ζαμπιδι*1000 και ετοιμαζεται να ριξει και παλι ξυλο στα ποπουδακια των Μπατιστ και Τομασεβιτς -
Φαντάζομαι τα βαράκια του Σόφο... γουρουνόπουλα alla Obelix.
-
Ξυπνήστε ρεεεεεε, αρχίζει το ευρωμπάσκετ!
Χωρίς Φώτση τελικά και με πρώτο αντίπαλο το Ισραήλ του Σβι Σερφ.
Πιστεύω ότι θα είμαστε στα μετάλλια.Κατά τα άλλα το Σπόρτιγκ μας άφησε χρόνους ( ) και στη θέση του ο ΑΓΟΡ. Φήμες ακούστηκαν και για το Αγαλαιω (αντε με το καλό).
Ο ΟΣΦΠ πήρε αντι για τον Γιασικεβίτσιους τον Τσακαλίδη!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Επομένως κ με βάση τα παραπάνω κ αν επιτρέπεις κι εσύ φυσικά ,δικαιούνται κ οι βάζελοι να ασχολούνται με την Εθνική ομάδα όσο και οι υπόλοιποι οπαδοίΓια να το θέσω καλύτερα, η Εθνική Ομάδα Ανδρών είναι ο γεωμετρικός τόπος στον οποίον οι βάζελοι παρακολουθούν την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟ ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί παρακολουθούν τα πρώην ταλέντα των ομάδων τους.
Οι μικρές Εθνικές είναι το ακριβώς αντίστροφο (και το 'πρώην' μετατρέπεται σε 'wannabe')!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
(και το 'πρώην' μετατρέπεται σε 'wannabe')!έεεετσι o wannabe όταν γίνει πρώην αποτελεί το μέτρο σύγκρισης
-
Εγω εχω μονο να πω οτι ο ΑΓΟΡ θα ειναι φετος στην Α1 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
(οπως και η FIBA )
Που σημαίνει ότι,
αδιάφορη μου είναι και η FIBA και η συγγνώμη της στα ' μπασκετικά αδέρφια' σου
Στο μπάσκετ όμως δεν έχω διάλογο μαζί σου,δεν μου το επιτρέπουν οι 4 ευρωπαικοί τίτλοι. Όταν ποτέ φτιάξεις ομάδα ξανασυζητάμε
Τα λέμε στο ποδόσφαιρο που πλέον έχουμε κοινούς στόχους κ ιδανικά,τη γελοιοποίηση του αθλήματος δλδ
Ο ΠΑΟ ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.
Υ.Γ Ο Σοφοκλης ερχεται με την δυναμη του Ζαμπιδι*1000 και ετοιμαζεται να ριξει και παλι ξυλο στα ποπουδακια των Μπατιστ και Τομασεβιτς
Κ μου ειχαν λειψει αυτες σου οι δημοσιευσεις ρε νεοπα Ρεντ......
-
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=101453
redarmy εχουμε θεμα εδω
Παντως αν κατσει(που δεν νομιζω) να δω τι θα λες μετα
Ειμαι σιγουρος πως ξαφνικα θα τον βγαλεις τελειωμενο,παππου.συνταξιουχο κλπ κλπ -
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)