Aug 23, 2007, 6:34 AM

Ο χρήστης cougni έγραψε:
Στα φαβορι βαλτε Τουρκια (παικτες απο ΝΒΑ και Ισπανια)-το ζητημα ειναι αν θα τα βρουν στα αποδυτηρια, βαλτε τους καθε λογης ανατολικους που βγαζουν φιντανια που δεν τα ξερει κανεις και σου κλεινουν το σπιτι στην μερα τους (αγχος αυτο στα νοκ-αουτ), Ρωσοι (οπως Τουρκια), Σλοβενοι (σαν την Ολλανδια στο ποδοσφαιρο, η του υψους η του βαθους και παντα αυτοκαταστροφικοι), Γερμανια (οσο υπαρχει ΝΟΒΙΤΖΣΚΙ ελπιζουν), Ιταλοι (και εαν κατιντησαν πελατες δεν τους ξεγραφεις), Γαλλια (οπως Ιταλια)...
Το κακο με εμας ειναι οτι υποτιμουμε παντα τους αντιπαλους με συνεπεια να υποτιμουμε και την προσπαθεια μας. Τα παιχνιδια ειναι οπως τα ζαρια, καθε φορα που παιζεις οι πιθανοτητες ειναι ολες ανοικτες απο την αρχη. Σε επιπεδο καφενειου (η παραδοσης) και εγω πιστευω οτι Γαλλια-Ελλαδα στανταρ 2, Ελλαδα -Ισπανια 2, Ιταλια-Ισπανια 1. Θυμηθητε τα φιλικα δεν λενε ποτε τιποτε. Παλιοτερα αρκετες φορες κερδιζαμε τους Γιουγκοσλαβους στα φιλικα και στους αγωνες ... 1987 μονο.Αυτο που μου αρεσε στα φιλικα σε αυτη την Ελλαδα ειναι οτι κερδισε τους αγωνες της στο τριτο δεκαλεπτο, οχι νωρις και οχι πολυ αργα... Συνηθες δειγμα εμπειρων και αξιομαχων ομαδων.

Έτσι που έχει καταντήσει το ΝΒΑ, παιδομάζωμα ατάλαντων δηλαδή, δεν είναι και τόσο σπουδαίο πια αυτό, να έχεις έναν ΝΒΑer στην ομάδα σου, ούτε είναι πια φόβητρα οι παίχτες που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Από κει και πέρα, θα διαφωνήσω οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως με τον χαρακτηρισμό 'φαβορί' σε Ιταλούς - Γάλλους, όπως επίσης και για τους Γερμανούς (εδώ μιλάμε για ένα τουρνουά με συνεχόμενους αγώνες, ένας παίχτης μόνος του δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, έρχεται η κούραση κάποια στιγμή).
Η Σλοβενία από τη άλλη δε μου γέμισε το μάτι...