-
Δειτε παλι το σημερινο πρωτοσελιγο του Γιαννακοπουλου. Πελατης λεει ο Γιαννακης. 12-4 οι νικες. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΑΚΙ
Ρε εδω και ο Γκερσον τον εχει πελατη τον Γκαστονε. Πιο πολλες νικες εχει.Τρεμετε βλεπω traveller αλλιωτικα δεν θα βγαζατε χολη. Ειστε τρομοκρατημενοι και οι αμορφωτοι ισως και αγραμματοι Γιαννακοπουλοι τα εχουν κανει πανω τους
-
Με τρελαίνει!!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δειτε παλι το σημερινο πρωτοσελιγο του Γιαννακοπουλου. Πελατης λεει ο Γιαννακης. 12-4 οι νικες. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΑΚΙΦαντάσου να πάει και στον γαύρο!
Θα εκτοξευτεί το ρεκόρ!!!κανα 34-5 το βλέπω σε 2 χρόνια.
Κρίμα για τον Γιαννάκη...
-
Και επισήμως....
-
Δειτε παλι το σημερινο πρωτοσελιγο του Γιαννακοπουλου. Πελατης λεει ο Γιαννακης. 12-4 οι νικες. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΑΚΙ
Ρε εδω και ο Γκερσον τον εχει πελατη τον Γκαστονε. Πιο πολλες νικες εχει.Τρεμετε βλεπω traveller αλλιωτικα δεν θα βγαζατε χολη. Ειστε τρομοκρατημενοι και οι αμορφωτοι ισως και αγραμματοι Γιαννακοπουλοι τα εχουν κανει πανω τους
Πάλι παραπληροφόρηση;;
6 κούπες ο ένας (οι τρεις με μας και οι άλλες με Ρεάλ, Παρτιζάν και Μπανταλόνα) και 3 ο άλλος (με τη Μακάμπι όλες)
Τη χολή που την είδες;;
Υ.Γ...το οποίο Μαρουσάκι σας πήγε στα 5 παιχνίδια εάν θυμάσαι
-
Ο 'δράκος' έκανε και την πρώτη του ομιλία στους 'ερυθρόλευκους' τονίζοντας: 'Όπως και για σας, έτσι και για μένα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι μέλος αυτής της παρέας. Θέλει θέληση για να φτάσεις ψηλά. Θέλει πίστη ότι μπορείς να κάνεις το ρόλο εκείνο που απαιτείται να βοηθήσεις την ομάδα σου να γίνει η καλύτερη του κόσμου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε σας και γι’ αυτό ήρθα. Αν έχετε υπομονή και θέλετε να ακούτε, θα γίνετε οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Πρέπει να είστε σκληροί με τους εαυτούς σας και καλοί με τους συμπαίκτες σας. Σήμερα θα είμαι ασίσταντ στην προπόνηση γιατί ομάδα σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να είναι πρωταγωνιστής αλλά και να κάνει κάποιο άλλο μικρότερο ρόλο. Να είστε ευτυχισμένοι που παίζετε μπάσκετ και είστε μέλη της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη. Στο μάνατζμεντ, στον κόσμο και στις συνθήκες. Ήρθε η ώρα να γίνετε σκληροί με τους εαυτούς σας. Πιστεύουμε σε σας πάρα πολύ...'
-
Δεν ξερω τι θα κανει ο Γιαννακης ,αλλα τα λογια του σιγουρα μιλησαν στην ψυχη των παικτων του Ολυμπιακου και τους εδωσαν δυναμη. Εδειξε σιγουρια ο Γιαννακης και κατι μου λεει οτι καποιοι θα παιρνουν τα φαρμακα που φτιαχνουν...
-
Αν μερικα ζαγαρια που ειναι αλλού γι' αλλού στο γαβρο αυτη τη στιγμη τους κανει ανθρωπους (Τεοντοσιτς λχ) θα πρεπει να μνημονευεται παρεα με τον Μερλιν, τον Γκανταλφ και τον Ελμινστερ. Εγω παντως πιστευω οτι θα στηριχτει στους Ελληνες και οπου παει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν μερικα ζαγαρια που ειναι αλλού γι' αλλού στο γαβρο αυτη τη στιγμη τους κανει ανθρωπους (Τεοντοσιτς λχ) θα πρεπει να μνημονευεται παρεα με τον Μερλιν, τον Γκανταλφ και τον Ελμινστερ. Εγω παντως πιστευω οτι θα στηριχτει στους Ελληνες και οπου παει...και για Εθνική ποιόν βλέπεις;; Σεπτέμβρη τελειώνει το συμβόλαιο του έτσι κι αλλιώς.
Παίζει να φύγει και πριν από το προ-ολυμπιακό.Εγώ θέλω Μεσίνα
-
Σε χαλαει τωρα, ε;
Κατα τ' αλλα συμφωνω με τον Γηραιο, αλλα ειμαι σιγουρος οτι καπου (καλα) θα παει... -
Δεν ξερω τι θα κανει ο Γιαννακης ,αλλα τα λογια του σιγουρα μιλησαν στην ψυχη των παικτων του Ολυμπιακου και τους εδωσαν δυναμη. Εδειξε σιγουρια ο Γιαννακης και κατι μου λεει οτι καποιοι θα παιρνουν τα φαρμακα που φτιαχνουν...Ρε συ...βούρκωσα κι εγώ ρε γαμώτο...Τέτοια κατάθεση ψυχής...τέτοιο όραμα...κι όλα αυτά για να σιγουρέψει την δεύτερη θέση υπό τον κίνδυνο του Άρη και να κάνει άλλες δυο νίκες στην ευρωλίγκα πριν αποκλειστεί.
Μπράβο παιδιά...καλή πορεία εύχομαι. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...και για Εθνική ποιόν βλέπεις;; Σεπτέμβρη τελειώνει το συμβόλαιο του έτσι κι αλλιώς.
Παίζει να φύγει και πριν από το προ-ολυμπιακό.Εγώ θέλω Μεσίνα
Αντικειμενικά, πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει ο Μεσίνα στην Εθνική;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Δεν ξερω τι θα κανει ο Γιαννακης ,αλλα τα λογια του σιγουρα μιλησαν στην ψυχη των παικτων του Ολυμπιακου και τους εδωσαν δυναμη. Εδειξε σιγουρια ο Γιαννακης και κατι μου λεει οτι καποιοι θα παιρνουν τα φαρμακα που φτιαχνουν...
Ρε συ...βούρκωσα κι εγώ ρε γαμώτο...Τέτοια κατάθεση ψυχής...τέτοιο όραμα...κι όλα αυτά για να σιγουρέψει την δεύτερη θέση υπό τον κίνδυνο του Άρη και να κάνει άλλες δυο νίκες στην ευρωλίγκα πριν αποκλειστεί.
Μπράβο παιδιά...καλή πορεία εύχομαι.Άρχισαν οι ανασφάλειες και το ρίξαμε στην ειρωνία, ε?
-
Πελάτη, μαζέψου.. Τι να φοβηθούμε? Την ομάδα της σφαλιάρας? Που χάνει από την Προκόμ?
-
ΑΥΤΗ είναι σφαλιάρα!
WE 'LL BE BACK!
-
Πάρε φόρα μόνο γιατί μια ζωή πελάτης ήσουν, με εξαίρεση μια 5ετία..
-
Ναι και ο Άρης πελάτης σας ήταν, εκτός από μια 10ετία.
Και ο ΠΑΟΚ το ίδιο, εκτός από μια 3ετία.
κτλ-κτλ...Δεν παραδέχεσαι οτι χεστήκατε πάνω σας πέρσι στους τελικούς με ταβερνιάρη στον πάγκο και οτι το βλέπεις να έρχεται σιγά-σιγά.
Enjoy it while it lasts.
-
Πλάκα κάνεις έτσι? Εμείς επιλέξαμε να έχουμε peak στην Ευρωλίγκα και όχι στους τελικούς.. Απ' ότι είδες, ακόμα και έτσι όμως, μια χαρά σας πελατώσαμε. Γενικά, μην έχεις πολλές ελπίδες, τουλάχιστον για φέτος.. Α και που σαι, ο Αλβέρτης έχει περισσότερα κύπελα από το συνοθύλευμα σου..
-
Για εκείνη την τριχωτή αρκούδα λες, που παίζει έξω φυλαρούχας δεξιά?
Ε και? Ξέρω και εγώ δημόσιους υπάλληλους που έχουν περισσότερες τριετίες στην ίδια δουλειά και από τους 2 σου γονείς.
-
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)