-
Ναι, δίκιο έχεις. Εξάλλου, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
-
2 μήνες εκτός ο Τσαρτσαρής... Δυσκολεύουν τα πράγματα στην Front Line του ΠΑΟ....
-
Εγώ θα γελάω με τον αλάνθαστο Γκαστόνε, όταν την κρίσιμη στιγμή θα κάνει πάρτι στη ρακέτα ακόμα και ο... Κόρφας!
-
...μην σου πω ακόμα και ο Γκρίρ....κατάντια
-
Πέρσι πάντως το σηκώσαμε παίζοντας στο FF με Μπατιστ, Τομάσεβιτς, Ντικούδη + την όποια συνεισφορά είχε ο Αλβέρτης με τον Γιαφτόκας.
Όσο για τον Αλβέρτη, εντάξει, η ζωή έχει σταθεί και πολύ τυχερή μαζί του
Πάντως, προς τιμήν του, έχει συμβιβαστεί πάρα πολύ με το ρόλο του, και ενίοτε δίνει και λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πέρσι πάντως το σηκώσαμε παίζοντας στο FF με Μπατιστ, Τομάσεβιτς, Ντικούδη + την όποια συνεισφορά είχε ο Αλβέρτης με τον Γιαφτόκας.Όσο για τον Αλβέρτη, εντάξει, η ζωή έχει σταθεί και πολύ τυχερή μαζί του
Πάντως, προς τιμήν του, έχει συμβιβαστεί πάρα πολύ με το ρόλο του, και ενίοτε δίνει και λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο.
Δηλαδή μπορούσε να κάνει και αλλιώς?
-
Ε ρε παιδάκι μου, μπορούσε να την είχε δει πολύ περισσότερο 'σημαία', να γκρίνιαζε που δεν παίζει, κλπ.
Εγώ πάντως δεν πιστεύω στις 'σημαίες' εν έτει 2008, με τον επαγγελματικό αθλητισμό στο φόρτε του.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σε χαλαει τωρα, ε;Aν με χαλάει ο Πάνος;; αυτό εννοείς;; όχι βέβαια!!
Απλώς διάβασα ότι τελειώνει το συμβόλαιό του το Σεπτέμβρη και ότι μπορεί να φύγει από τώρα. Αυτό είναι όλο.Άλλα με χαλάνε στον Γιαννάκη, όχι η αθλητική του διαδρομή. Ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ θα γελάω με τον αλάνθαστο Γκαστόνε, όταν την κρίσιμη στιγμή θα κάνει πάρτι στη ρακέτα ακόμα και ο... Κόρφας!O 'Γκαστόνε' είναι ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του αθλήματος στην ήπειρό μας (πιθανόν και στο γαλαξία αλλά θα πρέπει να το ψάξω αυτό) και είναι μόνο 47-48 χρονών, οπότε σε (όχι εσένα προσωπικά) περιμένουν και άλλα δεινά
Όσο για την κρίσιμη στιγμή που θα μας παίρνει ριμπάουντ ο Κόρφας...
Η πιο κρίσιμη στιγμή μέχρι τώρα ήταν τα περσινά play-offs, σωστά;;
Για δες λίγο τα ριμπάουντ: ( με πρώτο το βάζελο)
1ο παιχνίδι: 36-27
2ο παιχνίδι :33-34
3ο παιχνίδι: 40-36
4ο παιχνίδι:30-25
5ο παιχνίδι: 42-26
ftp://ftp.esake.gr/Statistics0607/ba107201.htm
ftp://ftp.esake.gr/Statistics0607/ba107203.htm
ftp://ftp.esake.gr/Statistics0607/ba107205.htm
ftp://ftp.esake.gr/Statistics0607/ba107207.htm
ftp://ftp.esake.gr/Statistics0607/ba107209.htmΌπως βλέπεις ο....Γκαστόνε έχει για όλα λύση
Πολύ ποντάρετε στον Πάνο και καλά κάνετε . Άλλωστε ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται αλλά μπαίνεις στα play-offs με μειονέκτημα έδρας, μην το ξεχνάς, χάρη σε αυτό το ...παλικάρι
Μέχρι και τα εκλογικά μου διακαιώματα στη Σαλονίκη σκέφτομαι να μεταφέρω και να ψηφίσω Δεξιά...
Πέρα από την πλάκα : Εάν αποσυνδέσεις το 'μπασκετάκι' από το γαύρος vs βάζελος , θα δεις ότι...ΔΕΝ
Όσο για τις αναμνήσεις : Καλές είναι , δε λέω
Πάλι με σκάσατε απόψε
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
...και για Εθνική ποιόν βλέπεις;; Σεπτέμβρη τελειώνει το συμβόλαιο του έτσι κι αλλιώς.
Παίζει να φύγει και πριν από το προ-ολυμπιακό.Εγώ θέλω Μεσίνα
Αντικειμενικά, πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει ο Μεσίνα στην Εθνική;
Όχι. Κάποιον θα βρει ο 'σωλήνας' ντόπιο αλλά δε μου εμπνέει και πολλή σιγουριά μια λύση τύπου 'Κακιούση'. Ελπίζω να μην μας περιμένει κανένα ταράκουλο γιατί έχουμε και προολυμπιακό μπροστά μας.
-
Δεν ήταν καθόλου μικρή η συνεισφορά του Κακιούση στην εθνική, δεν είναι καθόλου τυχαίος...
-
Επίσης, ένα ωραίο με τον Αλβέρτη ήταν σε κάποιο ζέσταμα πριν από αγώνα Ευρωλίγκας όπου αντί για λέι-απ έκανε κάρφωμα.
Ο διπλανός μου και καλά περιγράφει: 'και ναι, ο Αλβέρτης πηδάει πάνω από το Κυριακάτικο Βήμα και καταφέρνει να καρφώσει εντυπωσιακά'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ήταν καθόλου μικρή η συνεισφορά του Κακιούση στην εθνική, δεν είναι καθόλου τυχαίος...Πέρα από τα τεχνικά: Ο Πάνος εμπνέει (εάν μπορει να εμπνεύσει το Τζάκσον να παίξει άμυνα , θα δούμε) πράγμα που ο Κακιούσης δεν το έχει.
Οι φουρνιά αυτή των παιχτών ήταν 'παιδιά' του Γιαννάκη και έπαιζαν και για την πάρτη του και είναι μεγάλο πράγμα αυτό.
-
Ρε σεις, ο Αλβέρτης έχει καταπληκτικά σωματικά προσόντα (και άλμα και ταχύτητα και ρώμη), απλά δεν τα φέρνει στο γήπεδο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε σεις, ο Αλβέρτης έχει καταπληκτικά σωματικά προσόντα (και άλμα και ταχύτητα και ρώμη), απλά δεν τα φέρνει στο γήπεδο.Αυτή την φέρνει. Σα ρωμαίος είναι με τη μαλούρα!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δεν ήταν καθόλου μικρή η συνεισφορά του Κακιούση στην εθνική, δεν είναι καθόλου τυχαίος...
Πέρα από τα τεχνικά: Ο Πάνος εμπνέει (εάν μπορει να εμπνεύσει το Τζάκσον να παίξει άμυνα , θα δούμε) πράγμα που ο Κακιούσης δεν το έχει.
Οι φουρνιά αυτή των παιχτών ήταν 'παιδιά' του Γιαννάκη και έπαιζαν και για την πάρτη του και είναι μεγάλο πράγμα αυτό.
Πολύ σωστές παρατηρήσεις. Σε πρώτη φάση περιμένω μεταμόρφωση των Ελλήνων παικτών του ΟΛυμπιακού (ειδικά τους 'βαριεστημένους' φέτος Βασιλόπουλο/Μπουρούση).
Περιμένουμε ακόμα να δούμε πως μπορεί να ισορροπήσει η κατάσταση με τους ξένους, καθώς ο Τζάκσον είχε συηθίσει να παίζει 30-35 λεπτά μ.ο.
Εν τω μεταξύ η συγκυρία είναι εξαιρετική, καθώς η 'αφύπνιση' που πάντα πραγματοποιείται σε αλλαγές προπονητών πέφτει πάνω στον υπερ-κρίσιμο Φλεβάρη. Ο Ολυμπιακός τώρα έχει
Τετάρτη: Άρη εντός(κύπελλο)
Σάββατο: Άρη εντός(πρωτάθλημα)
Τετάρτη: Μακάμπι εντός (Ευρωλίγκα)
Σάββατο: ΠΑΟ εντός(πρωτάθλημα)
Τετάρτη: Ρεάλ εκτός ( Ευρωλίγκα)Κόλαση, ε;
-
Η μαλούρα τόσες κούπες έχει σηκώσει, εσείς?
-
Hellenic tifosi
βάλε καμια φωνή!! τώρα πήρα πρέφα τους ομίλοι, δεν το ήξερα! -
Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι κούπες σε συλλογικό επίπεδο δε λένε και πάρα πολλά. Η μάλλον λένε τη μισή αλήθεια, γιατί ο Βουρζούμης κι ο Μυριούνης στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, μια χαρά που ο Γκάλης δε γεύτηκε ποτέ.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Hellenic tifosi
βάλε καμια φωνή!! τώρα πήρα πρέφα τους ομίλοι, δεν το ήξερα!Χεχε!
ΑΝαλυτικά: http://www.euroleague.net/news/i/24033/180/item
Νομίζω είναι καλη η κλήρωση μας, αλλά σκατά το πρόγραμμα, γιατί παίζουμε 2 φορές εκτός στον πρώτο γύρο, πάνω στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Άρη.
Μετά σταυρώνουμε με Λιέτουβος ή Ταού.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)