-
Περικλής Μιζόπουλος - Αστυφύλακας Α΄
-
Είδες που στο είπα? Μπαμ κάνεις!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Και τι θα γίνει; Κλέφτες θα γίνουμε; Ξέρεις που μας έχουν πάει τον μισθό;
Και σιγά θα δώσεις ένα 20ευρω και θα κάνεις τη δουλειά σου. Όταν δίνεις 200ευρα στα μπουζούκια δε λες τίποτα.
Αλλά πρέπει να σας βάζουμε στην αναμονή κανένα 2μηνο για ταυτότητα μπας και γίνετε άνθρωποι. -
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και τι θα γίνει; Κλέφτες θα γίνουμε; Ξέρεις που μας έχουν πάει τον μισθό;
............oxi ακόμα....... από τον άλλο μήνα η πρωτη και από γενάρη η τελειωτική.....
-
costalio συνάδελφος;
-
Γνωρίζετε αν άρχισαν να εκδίδονται οι νέου τύπου ταυτότητες σε σχήμα πιστωτικής κάρτας?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Γνωρίζετε αν άρχισαν να εκδίδονται οι νέου τύπου ταυτότητες σε σχήμα πιστωτικής κάρτας?Αλλαξα ταυτοτητα πριν 10 μερες ευκολα και γρηγορα. Φωτο και πιστοποιητικο γεννησεως και την αλλη μερα ετοιμη. Ειναι οπτικα ιδια με την παλια με λατινικους χαρακτηρες και λιγοτερα προσωπικα στοιχεια.
-
Ο χρήστης Dafygt έγραψε:
Γνωρίζετε αν άρχισαν να εκδίδονται οι νέου τύπου ταυτότητες σε σχήμα πιστωτικής κάρτας?
Αλλαξα ταυτοτητα πριν 10 μερες ευκολα και γρηγορα. Φωτο και πιστοποιητικο γεννησεως και την αλλη μερα ετοιμη. Ειναι οπτικα ιδια με την παλια με λατινικους χαρακτηρες και λιγοτερα προσωπικα στοιχεια.
Ειναι σε μεγεθος πιστωτικης καρτας οπως ρωταει ο φιλος;
-
Ειναι οπτικα ιδια με την παλια
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Γνωρίζετε αν άρχισαν να εκδίδονται οι νέου τύπου ταυτότητες σε σχήμα πιστωτικής κάρτας?απο φεβρουαριο-
-
Στις αρχές του έτους μας έλεγαν ότι θα το ξεκινήσουν από ...Νοέμβριο του 2012!
Τώρα μας λένε για 2013 όμως, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα τον αυξημένο αριθμό πολιτών, η αλλαγή δεν θα καταστεί υποχρεωτική εξαρχής αλλά σταδιακά θα αντικατασταθούν όλες με τις νέες.
Θα έχουμε και σώου με τους ηλικιωμένους θρησκόληπτους που δεν θα δέχονται την αλλαγή ταυτότητας λόγω...αντίχριστου! Ότι μας έκαναν και με το ΑΜΚΑ δηλαδή... -
από το '08 εμένα στο αστυνομικό τμήμα [όποτε πάω για διαβατήριο] μου λένε να μη βγάλω καινούρια γιατί 'από φεβρουάριο' θα βγουν οι νέου τύπου και θα πρέπει να ξαναλλάζω
-
Εϊσαι ακόμα με 'επάγγελμα: μαθητής' στην ηλικία σου ?
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εϊσαι ακόμα με 'επάγγελμα: μαθητής' στην ηλικία σου ?:inlove:
από το '08 εμένα στο αστυνομικό τμήμα [όποτε πάω για διαβατήριο] μου λένε να μη βγάλω καινούρια γιατί 'από φεβρουάριο' θα βγουν οι νέου τύπου και θα πρέπει να ξαναλλάζω
Eιναι τοσο ευκολη η αλλαγη που αν την εχεις απο μαθητης δεν αξιζει να περιμενεις τις νεες διοτι και αυτες δεν ειναι σιγουρο οτι θα αλλαξουν συντομα. Αλλα και αν αλλαξουν σε μεγεθος πιστωτικης δεν θα εισαι υποχρεωμενος να ξανααλαξης αμεσως. Την κρατας λιγα χρονια αφου ειναι με λατινικους χαρακτηρες και ταξιδευεις. Απλως με την αλλαγη θα πρεπει να ενημερωσεις τραπεζες [ευκολο] κ.λ.π. Οταν περελαβα την δικη μου η αστυνομικος την εβγαλε μεσα απο ενα πολυ μεγαλο πακετο νεων ταυτοτητων. Υ.Γ. Αν πας με την παλια πλεον της 15ετιας να βγαλεις διαβατηριο δεν σου βγαζουν. Πρεπει να ειναι νεοτερη και οχι πολυ φθαρμενη.
-
Ενοειται οτι αν σε βεβαιωσει η αστυνομια 100% οτι τον φεβρουαριο εστω και παραπανω[εντος του 2013 ] θα βγουν οι νεωτερες καλυτερα να περιμενεις. Εκτος οπως εγραψα πριν ειναι πολυ παλια και θες διαβατηριο για Χριστουγεννα π.χ.
Αντικατάσταση αστυνομικής ταυτότητας.