-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν μας το έκανε εμάς κάποιος, ή θα τον είχαμε πατήσει με το αυτοκίνητο ή θα είχαμε πλακωθεί. Δεν είναι και λίγο, να σε κρατάνε μια ώρα χωρίς (ουσιαστικό) λόγο!Αν είχε βάλει το αμάξι της με τέτοιο τρόπο ώστε να μη μπορεί να φύγει το άλλο, θα περίμενε αναγκαστικά.
Αυτό γίνεται συνέχεια. Αν κάποιος παρκάρει σε ξένη θέση, ο ιδιοκτήτης βάζει το αμάξι του πίσω από τον παραβάτη και το αφήνει εκεί μέχρι την άλλη μέρα το πρωί.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν μας το έκανε εμάς κάποιος, ή θα τον είχαμε πατήσει με το αυτοκίνητο ή θα είχαμε πλακωθεί. Δεν είναι και λίγο, να σε κρατάνε μια ώρα χωρίς (ουσιαστικό) λόγο!
Αν είχε βάλει το αμάξι της με τέτοιο τρόπο ώστε να μη μπορεί να φύγει το άλλο, θα περίμενε αναγκαστικά.
Αυτό γίνεται συνέχεια. Αν κάποιος παρκάρει σε ξένη θέση, ο ιδιοκτήτης βάζει το αμάξι του πίσω από τον παραβάτη και το αφήνει εκεί μέχρι την άλλη μέρα το πρωί.
Δεν την είχε κλείσει με αυτοκίνητο, μάλιστα δεν εμφάνισε αυτοκίνητο καθόλου. Είχε ακουμπήσει στο αυτοκίνητο της ξαδέλφης και δεν την άφηνε να μπει. Και δεν ήταν και σκονισμένο, να λερωθεί λίγο, να μάθει.
-
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Καλά, τι φασισμός είναι αυτός, να μη σε αφήνει να μπεις στην περιουσία σου? Εγώ θα είχα μπει από την άλλη πόρτα, θα είχα βάλει μπρος και θα είχα φύγει, είτε ήταν, είτε δεν ήταν μπροστά μου η άλλη.
-
καλά χαλαρά θα είχα μπει μέσα κ θα είχα φύγει και άστην να φωνάζει.εφόσον δεν ήταν προκλητική η ξαδέρφη σου, ζήτησε κ συγνώμη ε του φούστη τι θέλει; δηλ καλύτερο ήταν που έφραξε την είσοδο για 1+ ώρα...αν κ από ότι διάβασα είχε κ άλλη είσοδο.
μάλλον δεν είχε τι να κάνει η κυρία.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
καλά χαλαρά θα είχα μπει μέσα κ θα είχα φύγει και άστην να φωνάζει.Εννοείται αυτό.
Αν ακουμπούσε το αυτοκίνητο την απειλείς πως αν δεις έστω και ένα σημάδι, έχει φάει επιτόπου μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας. Την παραγκωνίζεις, μπαίνεις στο αυτοκίνητο και γειά σας!
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σου στερεί την ελευθερία και να σε αναγκάζει να περιμένεις!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
καλά χαλαρά θα είχα μπει μέσα κ θα είχα φύγει και άστην να φωνάζει.
Εννοείται αυτό.
Αν ακουμπούσε το αυτοκίνητο την απειλείς πως αν δεις έστω και ένα σημάδι, έχει φάει επιτόπου μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας. Την παραγκωνίζεις, μπαίνεις στο αυτοκίνητο και γειά σας!
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σου στερεί την ελευθερία και να σε αναγκάζει να περιμένεις!
Ακριβως.
-
Στέκεται λοιπόν σε ένα σημείο (ενδεχομένως εμπρός απο το αυτοκίνητο) που για να μετακινηθείς, θα τη χτυπήσεις. Άντε τρέχα λοιπον για σκοπούμενη σωματική βλάβη κλπ κλπ.
Μη μπλέξεις είναι το κόλπο, αν μπλέξεις περιμένεις να ξεμπλέξεις.
Αυτο που ρώτησε αρχικά ο ililias είναι αν η συμπεριφορά της άλλης είναι παράνομη. Υποθέτω πως ναι αλλά δεν το ξέρω. -
Citizen's arrest.
-
Γι' αυτό υπάρχει η αγανάκτηση, όχι για την κλήση των 20Ε ή για την αφαίρεση των πινακίδων.
Όπως είπα στην ξαδέλφη, παίρνοντας μεγάλο μέρος από το αίμα μου πίσω, γυναίκες...
-
Πραγματικά οι γυναίκες έχουν μια τάση να χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους και να 'σαστίζουν' μπροστά σε κάποιο απρόοπτο γεγονός...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Citizen's arrest.Α ρε Χολλυγουντ τι μας μαθαίνεις
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Citizen's arrest.
Α ρε Χολλυγουντ τι μας μαθαίνεις
-
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να θυμώσω, να γελάσω, να κλάψω ή να ανασάνω από ανακούφιση...
Πιτσιρικάς, έκλεισε τα 15 στις 22 Γενάρη. Παράτησε το σχολείο στην 1η Γυμνασίου, δεν θέλει να ξαναπάει. Η μάνα του κλαίει, είναι η μόνη που δουλεύει στο σπίτι, καθαρίστρια σε σπίτια, κ συντηρεί κ τον Μεγάλο Κηφήνα.
Να τον πάρω, λέει, για δουλειά. Να είναι κάπου μαζεμένο, να παίρνει κι ένα χαρτζηλίκι.
Και τον πήρα, να σκουπίζει την αυλή κ να κάνει θελήματα. Κι εδώ αρχίζει το 'έργο': Τηλέφωνο στην επιθ. εργασίας...
*Γειά σας, είμαι ο τάδε κ θέλω να προσλάβω ένα 15χρονο, τι πρέπει να κάνω;
15 χρονο; Τι λέτε κύριε, για να το πάρετε στη δική σας τη δουλειά πρέπει να είναι τουλάχιστον 18.
Κυρία μου, δεν τον θέλουμε να σπάει πέτρες, να τον απασχολούμε σε βοηθητικές εργασίες για να μην είναι όλη μέρα στο δρόμο θέλουμε.
Δεν γίνεται, κύριε. Κι αν τον βρούμε στο χώρο σας, θα σας στείλουμε αυτόφωρο. *Σας το λέω, να το ξέρετε: Θα βάλω μέσον. Και θα σας κρατήσω ενήμερους.
-
οι νόμοι είναι νόμοι Ηλία
-
Αμ' έλα μου που στην Ελλάδα οι Νόμοι είναι από λάστιχο;
-
Αμ' έλα μου που στην Ελλάδα οι Νόμοι είναι από λάστιχο;Μα εγώ δουλεύω από τα 15 (ίσως και 14) με βιβλιάριο ανηλίκου 100% νόμιμα!
-
Εγώ έβγαλα νομιμότατο βιβλιάριο μόλις έκλεισα τα 13 και πήγα για δουλειά σε εργοστάσιο ντομάτας.
Πιστεύω ότι, στη σημερινή περίπτωσή μου, η κυρία είχε άλλα στο μυαλό της και μ' άρχισε στα μπινελίκια. -
Δεν περνάς από τα γραφεία τους ο ίδιος;
Ή καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο σε κανένα ΚΕΠ.
Λογικά εκεί θα ξέρουν οι άνθρωποι.Α! και ρίξε και στον νεαρό καμία ΧριστοΠαναγίτσα να ισιώσει που θέλει να παρατήσει το σχολείο από τώρα…
-
Αμ' έλα μου που στην Ελλάδα οι Νόμοι είναι από λάστιχο;Για όσους έχουν πολιτικό βίσμα είναι απο λάστιχο, για τους υπόλοιπους είναι απο σίδερο.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Α! και ρίξε και στον νεαρό καμία ΧριστοΠαναγίτσα να ισιώσει που θέλει να παρατήσει το σχολείο από τώρα…Θέλει; Το παράτησε ήδη, από ότι κατάλαβα. Και, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μορφωθεί παρά τη θέλησή του. Με μια αξιοπρεπή δουλίτσα και καλό αφεντικό (Ηλίας), μπορεί να γίνει χρησιμότατος στην κοινωνία και καλός άνθρωπος. Αν πρέπει να καμφθεί νόμος για να γίνει κάτι τέτοιο, να πάει στο διάλο κι ο νόμος.
Είναι τρελοί, αυτοί οι Έλληνες...