-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ελλας τουρκια αλβανια
οι εχθροι βρισκονται στις τραπεζες και στα υπουργειαΑΝΤΙΦΑ
δωσεεεεεε
ετσι ειναι νασο
φερνουν τα καημενα τα ταλιμπανακια κ τα αλβανακια για να τους εκμεταλλευονται καπιταλιστικα για τα φτηνα εργατικα χερια
εγω τους λυπαμαι γιατι δεν καταλαβαινουν οτι ειναι απλα πιονια του καπιταλισμου
τα βαλαμε με τους πολιτικους που φερανε ολους τους ξενους ενω αλλο που δεν ηθελαν να τους φερουνwir mussen die kapitalisten ausrotten
λετς ολ φακ αμερικα -
Ιστορία 1:
Σήμερα παραλίγο να αρχίσω να βρίζω έναν παρκαδόρο... Άλλο ένα μαγαζί που δεν ξαναπατάω (Μιστράλ στην Κρήνη). Μέχρι πρόσφατα ήταν δωρεάν το πάρκινγκ τους. Σήμερα: 'Συγνώμη, στο Μιστράλ πάτε;' 'Ναι' 'Ωραία, παρκάρετε εκεί'... Μετά από λίγο 'ότι θέλετε αφήστε και άμα θέλετε'. Στην απάντηση 'δεν θέλουμε'=> 'Να παρκάρετε έξω. Εδώ είναι το πάρκινγκ του διπλανού μαγαζιού'...
Ας μην μας περίμενε παρέα μέσα και θα του έλεγα που θα παρκάραμε...
Αντίστοιχη ιστορία με τον Ερωτικό στη μαρίνα παλιότερα...
Ιστορία 2:
Δεν ξέρω αν σας αρέσουν οι παραλίες με beach bar, αλλά προσωπικά τις σιχαίνομαι. Μένω που μένω στην πόλη και στην φασαρία της, έχω κάθε μέρα στη δουλειά τον καθένα πάνω απ' το κεφάλι μου, όταν πάω για μπάνιο θέλω τουλάχιστον να ηρεμήσω και όχι ν' ακούω το καινούριο μπιτάκι... . Ε, που είναι το πρόβλημα θα μου πείτε... εσείς που δεν έχετε δοκιμάσει να πάτε στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής... Δεύτερο πόδι πλέον για εμένα αποκλειστικά, αλλά είναι αρκετά πιο μακριά γμτ...
Ξέρει κανείς που υπάρχει καλή θάλασσα στο πρώτο πόδι ΧΩΡΙΣ beach bar;;; ή με bar που να παίζει χαλαρή μουσική σε χαμηλή ένταση... και ΧΩΡΙΣ να σε χαρατσώνουν για παρκάρισμα ή ότι άλλο πιθανό και απίθανο σκεφτεί ο κάθε πικραμένος... Αλλά, θα μου πείτε αν ξέρετε τέτοιον παράδεισο, στο φόρουμ θα το πείτε για να μαθευτεί;;;;
-
Πίκρα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχω δει με τα μάτια μου θείτσα να κυνηγάει παπά να του δώσει 5 ευρώ για το τρισάγιο στο μνήμα των γονιών της.Και μπαρόβια να δίνει μπαξίσι 5 χιλιάρικα (δραχμές) στο γκαρσόνι που της έφερε πατσά, 6 η ώρα τα ξημερώματα. Ο πατσάς έκανε ένα 500άρικο.
Είναι τρελοί, αυτοί οι Έλληνες...
Έχω δει με τα μάτια μου τον αδερφό της μάνας μου προ πολλών ετών (πάνω από 15) σε λογαριασμό 5.000 δρχ σε μπαράκι συνοικιακό να αφήνει pourboire 25.000 δρχ (σύνολο 30) γιατί συμπάθησε το γκαρσόνι (το οποίο ΔΕΝ ήταν γκόμενα )...Δεν είχαμε μείνει πάνω από 1-2 ώρες...Είχα πάθει σοκ
-
Μπουρμπουάρ τετοιου μεγεθους δεν αφηνω με τιποτα.
Αν εχω φραγκα για ξόδεμα,τα κερναω όλα σε σφηνάκια στο μπάρ. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έχω δει με τα μάτια μου θείτσα να κυνηγάει παπά να του δώσει 5 ευρώ για το τρισάγιο στο μνήμα των γονιών της.
Και μπαρόβια να δίνει μπαξίσι 5 χιλιάρικα (δραχμές) στο γκαρσόνι που της έφερε πατσά, 6 η ώρα τα ξημερώματα. Ο πατσάς έκανε ένα 500άρικο.
Έχω δει με τα μάτια μου τον αδερφό της μάνας μου προ πολλών ετών (πάνω από 15) σε λογαριασμό 5.000 δρχ σε μπαράκι συνοικιακό να αφήνει pourboire 25.000 δρχ (σύνολο 30) γιατί συμπάθησε το γκαρσόνι (το οποίο ΔΕΝ ήταν γκόμενα )...Δεν είχαμε μείνει πάνω από 1-2 ώρες...Είχα πάθει σοκ
Μου θυμίζει ένα χρηματιστή (αν δεν κάνω λάθος) που λεγόταν πως πήγαινε σε συγκεκριμένο καφέ, είχε συγκεκριμένο αποκλειστικά δικό του τραπέζι και ΠΑΝΤΑ πλήρωνε τον καφέ που έπινε με 200ευρω!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ιστορία 1:
Ξέρει κανείς που υπάρχει καλή θάλασσα στο πρώτο πόδι ΧΩΡΙΣ beach bar;;; ή με bar που να παίζει χαλαρή μουσική σε χαμηλή ένταση... και ΧΩΡΙΣ να σε χαρατσώνουν για παρκάρισμα ή ότι άλλο πιθανό και απίθανο σκεφτεί ο κάθε πικραμένος... Αλλά, θα μου πείτε αν ξέρετε τέτοιον παράδεισο, στο φόρουμ θα το πείτε για να μαθευτεί;;;;Στο Παλιούρι στον Ναυαγό. Περιποιημένο beachbar (όχι παράγκα) έχει κόσμο αλλά όχι το μπάχαλο που γίνεται στα λοιπά. Μουσική προσεγμένη και αχανές πάρκινγκ χωρίς φιλοδώρημα.
Επίσης καταπληκτική παραλία στο Ποσείδι δίπλα στο φάρο στην άκρη του ποδιού. Η παραλία σχηματίζει εκεί ένα mini ακρωτήρι υπέροχο, χωρίς κόσμο. Καλές βουτιές -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ιστορία 1:
Ξέρει κανείς που υπάρχει καλή θάλασσα στο πρώτο πόδι ΧΩΡΙΣ beach bar;;; ή με bar που να παίζει χαλαρή μουσική σε χαμηλή ένταση... και ΧΩΡΙΣ να σε χαρατσώνουν για παρκάρισμα ή ότι άλλο πιθανό και απίθανο σκεφτεί ο κάθε πικραμένος... Αλλά, θα μου πείτε αν ξέρετε τέτοιον παράδεισο, στο φόρουμ θα το πείτε για να μαθευτεί;;;;Στο Παλιούρι στον Ναυαγό. Περιποιημένο beachbar (όχι παράγκα) έχει κόσμο αλλά όχι το μπάχαλο που γίνεται στα λοιπά. Μουσική προσεγμένη και αχανές πάρκινγκ χωρίς φιλοδώρημα.
Επίσης καταπληκτική παραλία στο Ποσείδι δίπλα στο φάρο στην άκρη του ποδιού. Η παραλία σχηματίζει εκεί ένα mini ακρωτήρι υπέροχο, χωρίς κόσμο. Καλές βουτιέςΤο Ποσείδι θα το δω, όμως για το Παλιούρι είσαι σίγουρος;;;; Πόσο καιρό έχεις να πας;;; Θα το κοιτάξω και αυτό πάντως (όταν καλοκαιριάσει και πάλι... )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ιστορία 1:
Ξέρει κανείς που υπάρχει καλή θάλασσα στο πρώτο πόδι ΧΩΡΙΣ beach bar;;; ή με bar που να παίζει χαλαρή μουσική σε χαμηλή ένταση... και ΧΩΡΙΣ να σε χαρατσώνουν για παρκάρισμα ή ότι άλλο πιθανό και απίθανο σκεφτεί ο κάθε πικραμένος... Αλλά, θα μου πείτε αν ξέρετε τέτοιον παράδεισο, στο φόρουμ θα το πείτε για να μαθευτεί;;;;Μετά το Πευκοχώρι, πηγαίνοντας προς Παλιούρι: Σε ~5χμλ απο Πευκοχωρι βλέπεις πινακίδα στα αριστερά για porto valitsa(να κοιτάει και ο συνοδηγός γιατί δεν είναι και πολύ εμφανές). Στρίβεις εκεί αριστερά, προχωράς μαζί με το δρόμο για 0,5-1χλμ και βρίσκεις πινακίδα στα δεξιά για porto valitsa. Εκεί αρχίζει χωματόδρομος, μέχρι που φτάνεις σε ένα υποτυπώδες παρκινγκ. Αφήνεις το αμάξι και πας δεξιά και προς τη θάλασσα. Βράχια είναι, χωρίς αμμουδιά. Εμένα μ αρέσει πολύ- νερά εκπληκτικά, σε άλλους όχι- θέλουν αμμουδιά, γκομενάκια να παίζουν ρακέτες κλπ .

Μπορείς να πας και στο μπαράκι(χαλαρή μουσικούλα, απίθανη θέα) βέβαια, ψιλοακριβό είναι και έτσι θα βρεθείς σ αυτή την πλευρά:

-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ιστορία 1:
Ξέρει κανείς που υπάρχει καλή θάλασσα στο πρώτο πόδι ΧΩΡΙΣ beach bar;;; ή με bar που να παίζει χαλαρή μουσική σε χαμηλή ένταση... και ΧΩΡΙΣ να σε χαρατσώνουν για παρκάρισμα ή ότι άλλο πιθανό και απίθανο σκεφτεί ο κάθε πικραμένος... Αλλά, θα μου πείτε αν ξέρετε τέτοιον παράδεισο, στο φόρουμ θα το πείτε για να μαθευτεί;;;;Μετά το Πευκοχώρι, πηγαίνοντας προς Παλιούρι: Σε ~5χμλ απο Πευκοχωρι βλέπεις πινακίδα στα αριστερά για porto valitsa(να κοιτάει και ο συνοδηγός γιατί δεν είναι και πολύ εμφανές). Στρίβεις εκεί αριστερά, προχωράς μαζί με το δρόμο για 0,5-1χλμ και βρίσκεις πινακίδα στα δεξιά για porto valitsa. Εκεί αρχίζει χωματόδρομος, μέχρι που φτάνεις σε ένα υποτυπώδες παρκινγκ. Αφήνεις το αμάξι και πας δεξιά και προς τη θάλασσα. Βράχια είναι, χωρίς αμμουδιά. Εμένα μ αρέσει πολύ- νερά εκπληκτικά, σε άλλους όχι- θέλουν αμμουδιά, γκομενάκια να παίζουν ρακέτες κλπ .

Μπορείς να πας και στο μπαράκι(χαλαρή μουσικούλα, απίθανη θέα) βέβαια, ψιλοακριβό είναι και έτσι θα βρεθείς σ αυτή την πλευρά:

Εχω παει 2 φορες σε αυτο το ξενοδοχειο
Δεν μου αρεσε και πολυ η θαλασσα να σου πω
Πολυ βραχος κατω αλλα αξιζει για το τοπιο και την ησυχιαΝα σου πω και εγω ενα μερος
Λοιπον
Περνας το χωριο Φωκιες με κατευθυνση Καλλιθεα
Στο αριστερο σου χερι καθως πηγαινεις εχει ενα ανοιγμα,με μια μεγαλη πιανκιδα διαφημιστικη,τεραστια
Εκει κατω εχει μια παραλια,με βραχια και σε καποια σημεια με λιγο αμουδια
Για να κατεβεις θελει λιγο ορειβασια,μη φανταστεις τιποτα τραγικο
Μαζευει πολυ λιγο κοσμο,τουλαχιστον καθημερινες,ζευγαρακια και γυμνιτες συνηθως -
Και για να πω και ενα περιστατικο που ταιριαζει με το θεμα
Ειμαστε σε γνωστο μερος στο 2 ποδι της χαλκιδικης και μοιραζουμε διαφημιστικα ,κατι παξιμαδακια
Παμε σε ενα μαγαζι στο χωριο,γυραδικο,δινουμε ενα σακουλακι στην υπαλληλο και ενα στην αφεντικινα.Ρωταει η αφεντικινα
Δωρεαν ειναι?
Ναι της λεμε
Να μου δωσετε ακομη ενα για το παιδι μου?
Βεβαιως λεμε.
Αρχιζει το παραμυθι του τζαμπατζη του ελληνα,αφηστε μου μερικα ακομη εχω και ανιψια και παρτε οτι θελετε απο το μαγαζι κερναω
Αφου της αφησαμε 7-8 σακουλακια,παει μια κοπελα απο τη δουλεια στο ψυγειο και παιρνει ενα νερακι μικρο και παει στο ταμειο
Και αντι να το κερασει της ζητησει λεφτα
Το θεωρησα μεγαλη γυφτια απο μερους της,ειπα στην κοπελα να το αφησει και πηραμε απο το διπλα καταστημαΑρα Ελλαδαρα αθανατη
-
Και τα παξιμαδάκια για να τα πουλήσει τα ήθελε.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έχω δει με τα μάτια μου θείτσα να κυνηγάει παπά να του δώσει 5 ευρώ για το τρισάγιο στο μνήμα των γονιών της.
Και μπαρόβια να δίνει μπαξίσι 5 χιλιάρικα (δραχμές) στο γκαρσόνι που της έφερε πατσά, 6 η ώρα τα ξημερώματα. Ο πατσάς έκανε ένα 500άρικο.
Μου θυμίζει ένα χρηματιστή (αν δεν κάνω λάθος) που λεγόταν πως πήγαινε σε συγκεκριμένο καφέ, είχε συγκεκριμένο αποκλειστικά δικό του τραπέζι και ΠΑΝΤΑ πλήρωνε τον καφέ που έπινε με 200ευρω!!!
φιλη μου δουλευε σε οδοντιατρειο και σκαει η Γιαννα Αγγελοπουλου και αφηνει μπουρμπουαρ στην φιλη μου 500 ευρω
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Επίσης καταπληκτική παραλία στο Ποσείδι δίπλα στο φάρο στην άκρη του ποδιού. Η παραλία σχηματίζει εκεί ένα mini ακρωτήρι υπέροχο, χωρίς κόσμο. Καλές βουτιέςΠράγματι φοβερή παραλία αλλά θέλει αρκετό περπάτημα για να φτάσεις στο καλό σημείο που περιγράφεις στο ακρωτήρι (έχω να πάω κάτι χρόνια, δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί πρόσβαση).
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
φιλη μου δουλευε σε οδοντιατρειο και σκαει η Γιαννα Αγγελοπουλου και αφηνει μπουρμπουαρ στην φιλη μου 500 ευρω
Ναι ε; Γιατι σε καποιο εστιατοριο που δουλευα ζηταγε παντα να πιει νερο κανατα, οχι εμφιαλωμενο;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ναι ε; Γιατι σε καποιο εστιατοριο που δουλευα ζηταγε παντα να πιει νερο κανατα, οχι εμφιαλωμενο;;;
Όχι πάντως για το κόστος, αυτό είναι βέβαιο ...Η Γιάννα είναι πολύ σκληρή και δεν θέλει να αισθανθεί ότι άφησε στο τραπέζι ούτε 1/2 ευρώ σε διαπραγμάτευση, αλλά φυσικά δεν είναι τσιγγούνα ούτε αυτή, ούτε ο Θόδωρος (ο Θόδωρος στο τέλος της κατασκευής του σπιτιού στο Π. Ψυχικό ήρθε με τσάντες τιγκαρισμένες στα ευρώ - με φουσκωτούς - έβαλε στη σειρά εργάτες, εργοδηγούς etc και έδινε 5.000 ευρώ στον καθένα )...Οι πάμπλουτοι γενικά έχουν το πρόβλημα ότι ξέρουν ότι όλοι θέλουν να τους φάνε άγρια χρήματα, οπότε τα υπερασπίζονται μέχρι τελευταίας δεκάρας στις διαπραγματεύσεις ακόμα και για αστεία για τα μέτρα τους ποσά...Δεν θέλουν να νιώθουν με τίποτα ότι τους έπιασαν κορόιδα επιδή ξέρουν ότι ΟΛΟΙ επιχειρούν να τους χρεώσουν αστρονομικά νούμερα για τα πάντα...
Τα εμφιαλωμένα ούτε εγώ τα θέλω,παραμένουν ώρες στις πλαστικές συσκευασίες κάτω από τον ήλιο και ο Θεός ξέρει τι αναπτύσσεται εκεί μέσα...Σαφώς προτιμώ το νερό του δικτύου.... -
εκανε οικονομίες για να πληρώνει τα πουρμπουάρ
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Επίσης καταπληκτική παραλία στο Ποσείδι δίπλα στο φάρο στην άκρη του ποδιού. Η παραλία σχηματίζει εκεί ένα mini ακρωτήρι υπέροχο, χωρίς κόσμο. Καλές βουτιές
Πράγματι φοβερή παραλία αλλά θέλει αρκετό περπάτημα για να φτάσεις στο καλό σημείο που περιγράφεις στο ακρωτήρι (έχω να πάω κάτι χρόνια, δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί πρόσβαση).
Το καλό στο Ποσείδι είναι ότι μπορείς να διαλέξεις τη παραλία που δεν έχει κύμα, δεξιά ή αριστερά
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επίσης καταπληκτική παραλία στο Ποσείδι δίπλα στο φάρο στην άκρη του ποδιού. Η παραλία σχηματίζει εκεί ένα mini ακρωτήρι υπέροχο, χωρίς κόσμο. Καλές βουτιές
Πράγματι φοβερή παραλία αλλά θέλει αρκετό περπάτημα για να φτάσεις στο καλό σημείο που περιγράφεις στο ακρωτήρι (έχω να πάω κάτι χρόνια, δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί πρόσβαση).
Το καλό στο Ποσείδι είναι ότι μπορείς να διαλέξεις τη παραλία που δεν έχει κύμα, δεξιά ή αριστερά
Σωστό και αυτό Λεωνίδα
-
Στο δρόμο προς τη δουλειά (τώρα το καλοκάιρι μένω πολύ μακριά, 13 - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο) έχω δει κάμποσες φορές μαύρο καπνό από πλαστικά που καίγονται να σχηματίζει στον ορίζοντα μια πυκνή μαύρη γραμμή με μήκος πολλών χιλιομέτρων, ξεκινώντας πάντα από το ίδιο σημείο.
Σήμερα το πρωί, δεν άντεξα. Είναι η πέμπτη τουλάχιστον φορά που το είδα φέτος και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. 'Α, να χαθείς καθίκι. Τι τα καις τα πλαστικά σου και δηλητηριάζεις τα πάντα γύρω σου;' σκέφτηκα.
Πήρα το 199. Απάντησε στο πρώτο χτύπημα! Του εξήγησα τι γίνεται.
- Που είπατε ότι είναι;
- Στη διασταύρωση προς Παλούκι. - Α, πρέπει να πάρετε την Αμαλιάδα.
- Γιατί, που πήρα; - Στον Πύργο.
- Και πώς να πάρω στην Αμαλιάδα; - 26220-.....
Δεν γίνονται αυτά αππό το κινητό και πηγαίνοντας προς τη δουλειά, γίνονται; Ή, εξυπνάκια ililia, φοβάσαι ότι τον γνωρίζεις τον 'κακό';
Αυτός καίει πλαστικά σκοτώνοντας τον εαυτό του πρώτα και τους άλλους μετά.
Εγώ κωλώνω να τον καταγγείλω επώνυμα.
Η αστυνομία κάνει πως δεν βλέπει, η πυροσβεστική επίσης.
Η εταιρία της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχει αναλάβει την ανακύκλωση των πλαστικών απαιτεί να τους τα πάμε εκεί (όπου κι αν είναι αυτό το 'εκεί').
Έλληνες, όλοι μας. - Που είπατε ότι είναι;