-
Ο χρήστης patro έγραψε:
...οι Maccas ομως δοκιμαζουν χωρις 'μουστακια'
α ρε Μοnza ...
-
και καλα το δοκιμαζουν για το spa , εγω πιστευω οτι ετσι θα εμφανιστει στη μονζα , αλλωστε ποιο το νοημα να ειναι spa η μπρος αεροτομη και μονζα η πισω
δειτε εκει πισω:
ενω η BMW δεν εχει υποστηρικτικά στο κεντρο της πισω αεροτομης.
-
Παλι τους τα ψιλοχαλασε η βροχη σημερα στην Monza...
*Atlas F1 Forum
Today, Friday it's also raining....
Only two drivers have set times midday.
1 . Rosberg (Williams) 1:34.317
- Liuzzi (Toro Rosso) 1:35.462
Kubica, Massa, Coulthard, De La Rosa and Button have only made installation laps.*
-
Τί είναι αυτή η σιδερώστρα που έχει βάλει η Mc εκεί πίσω???
-
Παντως η McLaren τα εβγαλε τα ''κερατα'' γι'αυτο το GP, ενω η ΒΜW οχι.
-
-
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μπά, νομίζω βλακείες λένε.
Δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα φέτος τα ελαστικά και συνήθως τα πίσω λάστιχα είναι αυτά που τα φτύνουν από φθορα.
Μονο που η συγκεκριμενη πιστα εχει ιδιαιτεροτητες που βγαινουν σε φθορα στην πλευρα που το λαστιχο του μικρου παρεδωσε το πνευμα. Ημουν στον πρωτο αγωνα του WTCC στην Τουρκια και εκει πεντε-εξι οδηγοι που εκαναν λαθος στο στησιμο βρεθηκαν εκτος αγωνα στον τελευταιο ακριβως γυρο, αναμεσα τους τα 2/3 της εργοστασιακης Αλφα που ειδε το 1-2-3 μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα να γινεται αγχωτικη νικη. Οποτε την πιστευω απολυτα την εξηγηση με δεδομενο επισης οτι η Bri δε σχολιασε επισημα (προφανως δεν τους κατηγορησε κανεις). Επισης θεωρω αυτονοητο οτι ο Ισπανος θα εκλεινε τη στροφυγγα της γνωσης στον αμεσο ανταγωνιστη του, ειναι παραλογο να περιμενει κανεις το αντιθετο. Απο εκει και περα τα λαθη βαραινουν τοσο τον μικρο αλλα κυριως τον αρχιμηχανικο του που θα επρεπε να ηξερα καλυτερα.
**
Συγνώμη της Bridgestone στον Hamilton**Aνέλαβε την ευθύνη της για το σκασμένο ελαστικό του Βρετανού.
Το σκασμένο δεξί ελαστικό του Lewis Hamilton, 15 γύρους πρίν την ολοκλήρωση του τουρκικού Grand Prix, που τον «έριξε» από την 3η στην 5η θέση της κατάταξης, δεν αφέθηκε στην τύχη του! Οι άνθρωποι της Bridgestone το πήραν και το μετέφεραν στα κέντρικά της εταιρίας στο Tokyo, προκειμένου να εξεταστεί ενδελεχώς και να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε την αστοχία του.
Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, των δοκιμών της McLaren Mercedes, στην πίστα της Monza, μετέβη στο garage των «ασημί» ο επικεφαλής του προμηθευτή ελαστικών της Formula 1, Kees Van de Grint και τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της έρευνας τους.
Ο Van de Grint, πρώτα απ' όλα ζήτησε συγνώμη από τον Lewis Hamilton και ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης της ιαπωνικής εταιρίας. Σύμφωνα με τις εργαστηριακές έρευνες στο Tokyo, κάποια ανεξήγητη δύναμη συνέβαλε στο ατυχές συμβάν: «Μπορεί να ήταν κάποια μικρή πέτρα ή η άκρη ενός kerb που πιθανότατα χτύπησε πάνω της το ελαστικό και προκάλεσε την αστοχία του», είπε ο Ολλανδός στο περιοδικό Auto Motor und Sport.
Το σίγουρο είναι ότι η αστοχία του ελαστικού της Bridgestone έδωσε τροφή για νέες φήμες περί του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα. Ο Ron Dennis σίγουρα περνάει μια από τις δυσκολότερες χρονιές της καριέρας του προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες στην ομάδα αλλά και το όνομα της McLaren άσπιλο από όλη αυτή την κατάσταση.
MSFREE
-
Ναι, τη διαβασα και μπορω να πω οτι ειναι μια ασυνηθιστα για τετοια θεματα ασαφης ανακοινωση
-
Η εξήγηση αυτή είχε παρουσιαστεί αρκετά νωρίτερα, 3 μέρες μετά το GP περίπου, σε κάποια άρθρα (spy reports) του automoto365.com (πρώην gp2007.com).
-
Ναι αλλα δεν ειναι καν εξηγηση, αυτο ειναι το θεμα.
-
Ναι αλλα δεν ειναι καν εξηγηση, αυτο ειναι το θεμα.Το θέμα είναι ότι είσαι εδω και γράφεις ΕΣΥ!!!!
-
Ναι αλλα δεν ειναι καν εξηγηση, αυτο ειναι το θεμα.και ποια ειναι εξηγηση?
-
Είχε πρόβλημα το ελαστικό
αστοχία
-
Δε τα λενε ετσι οι μεγαλες εταιριες αυτα γιατι εκτιθονται!!
-
εγω διαβασα οτι ειχαν κολησει πολλα marbles πανω στο λαστιχο εγιναν ενα μεγαλο και δημιουργησαν προβλημα και αυτο μου αρκει
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω διαβασα οτι ειχαν κολησει πολλα **marbles **πανω στο λαστιχο εγιναν ενα μεγαλο και δημιουργησαν προβλημα και αυτο μου αρκειεχω προσεξει οτι στις περισσότερες πίστες ο Χαμιλτον χρησιμοποιει περισσοτερο πλατος της πιστας από ότι άλλοι οδηγοί
σε πολλές στροφες κανει πιο ανοιχτη εισοδο από τον Αλόνσομαζευει βεβαια περισσότερα marbles αλλα χρησιμοποιεί λιγότερο traction control.
Ο Rosberg ειπε οτι οι οσοι δε βρίσκονται πολλα χρονια στην Φ1(1-2 χρονια) θα τα πάνε καλύτερα από τους παλαιότερους χωρίς το traction control.Κατι μου λέει οτι ενώ φετος ο Αλόνσο κατηγορούσε τον Χαμιλτον οτι του κλέβει την τηλεμετρια του χρονου ο Χαμιλτον θα φωναζει οτι ο Αλόνσο του κλεβει τη δικιά του
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Κατι μου λέει οτι ενώ φετος ο Αλόνσο κατηγορούσε τον Χαμιλτον οτι του κλέβει την τηλεμετρια του χρονου ο Χαμιλτον θα φωναζει οτι ο Αλόνσο του κλεβει τη δικιά του
Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατασκοπείας!!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Δε τα λενε ετσι οι μεγαλες εταιριες αυτα γιατι εκτιθονται!!Αυτό λένε εφόσον το δικό τους QC και το QC της ομάδας δεν κατάφερε να εντοπίσει κάποιο πρόβλημα με το ελαστικό και η τηλεμετρία δείχνει ότι ο οδηγός δεν έκανε λάθος.
Τις περισσότερες φορές τα πράγματα δεν περιέχουν καμία συνομωσία.
Marbles λίγο περισσότερα από το κανονικό, πολύ ζέστη, ίσως και σκόνη από πάτημα στην 8 από κάποιον που βγήκε και μπήκε σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα ελαστικά βρισκόντουσαν στο τέλος της ζωής τους καθώς και το στυλ του Χαμίλτον και το αποτέλεσμα αυτό που είδαμε.
Η Bridge από την πλευρά της ζητά συγνώμη καθώς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα κάποιας αστοχίας κατά την παρασκευή του ελαστικού χωρίς όμως να μπορεί να εντοπίσει το λάθος.
Οι Ιάπωνες πολλές φορές έχουν δεχτεί ότι το λάθος είναι δικό τους και ζήτησαν πολλάκις συγνώμη οπότε δεν νομίζω ότι θα υπήρχε πρόβλημα και σήμερα να το κάνουν αν πράγματι κάτι τέτοιο είχε συμβεί.
-
Άσχημα νέα για το Βρεταννικό Ποδόσφαιρο.
O Bernie και Flavio αγόρασαν από κοινού την QPR (Queen's Park Rangers).
F1 Διάφορα νέα - Αύγουστος 2007