-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
'When I arrived in December, I remember the car I drove; I remember the results they had in 2006. And now, you know, I brought to the team half a second, six tenths, whatever, and I don't see anything giving me back.
'So that's the only thing.'
'Έφερα στην ομάδα μισό δευτερόλεπτο, 6 δέκατα... και δε βλέπω να μου ανταποδίδεται τίποτα!'
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
Αυτός τά 'κλεψε τα σχέδια;
-
Κορυφαίο post
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
'When I arrived in December, I remember the car I drove; I remember the results they had in 2006. And now, you know, I brought to the team half a second, six tenths, whatever, and I don't see anything giving me back.
'So that's the only thing.'
'Έφερα στην ομάδα μισό δευτερόλεπτο, 6 δέκατα... και δε βλέπω να μου ανταποδίδεται τίποτα!'
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
Αυτός τά 'κλεψε τα σχέδια;
Αυτά τα αλυσιδωτά μας post καταλήγουν συχνά σε ύψιστες ποιητικές συλλογές...
-
Αχ, κάτι τέτοια δίνουν ενδιαφέρον...
Todt praise for Hamilton
28 August 2007Ferrari team principal Jean Todt has come out again in support of Lewis Hamilton saying he felt the McLaren driver was unlucky to have a tyre problem, but still lucky to finish fifth and salvage four points.
'Lewis did a fantastic race. After what happened he was quite lucky to bring four points home but when you look at what he has done this season he is doing a great job,' Todt said. 'He was even quite successful when he had a problem today. It can happen to us, and it is part of racing.'
Συνοπτικά, ο Todt εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για το Hamilton και ειδικά για το περιστατικό στην Τουρκία, όπου αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις και παρά το πρόβλημα τερμάτισε σε ικανοποιητική θέση...
Αλήθεια, πότε θα κάνιε η Ferrari την πρώτη κρούση για τον Lewis?
-
Μάλλον εκεί βλέπουν τον αντικαταστάτη του Michael και όχι άδικα.
-
O Dennis τον στηρίζει από μωρό παιδί, όμως...
-
Και θα έρθει η μέρα, που ο Louis θα αντιμετωπίσει τον 'πατέρα' του... και θα τον νικήσει!
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Μάλλον εκεί βλέπουν τον αντικαταστάτη του Michael και όχι άδικα.Το γεγονος οτι ο Αλονσο πηρε δυο πρωταθληματα (&ειναι ο εν δυναμει πρωταθλητης)οταν ο Σουμι ετρεχε ακομα,δεν λεει κατι...?Επειδη ενας πιτσιρικας εχει παρει 3νικες πρεπει να ονομαστει ο νεος Σουμαχερ???
θα τρελλαθουμε τελειως...Μου θυμιζουν ολα αυτα τους αμερικανους και το ΝΒΑ που ακομα ψαχνουν το νεο Τζορνταν... -
Εσύ φέρε τον Αλόνσο.
Αφού ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με καλό teamate, γι΄αυτό δεν κάνει.
-
Εσύ φέρε τον Αλόνσο.Αφού ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με καλό teamate, γι΄αυτό δεν κάνει.
Ε δεν χρειάζεται να έχει καλό teamate.
ούτε ο Schumi είχε άλλωστε. -
-
-
Διάβασα λίγο τη παρακάτω δήλωση...και με εξέπληξε λίγο...εκτός αν σκέφτομαι κάτι λάθος...
'Αlonso urges McLaren to improve starts
Improving, but not enough
28/08/07 16:10Fernando Alonso has urged McLaren to improve the performance of his single seater at the start of Formula One races.
The Spaniard, surrounded by faster-starting Ferraris and BMWs on the Istanbul grid, dropped from fourth to sixth when the red lights extinguished in Turkey.
His championship-leading teammate, Lewis Hamilton, also had a bad start last Sunday, falling from second on the grid to third behind Kimi Raikkonen before the first corner.
'Our start is probably not the best,' Alonso said, explaining that he thinks BMW-Sauber and Ferrari have improved their start-line systems this season more than McLaren.
He added: 'At the beginning of the championship we were having good starts, sometimes overtaking the Ferraris.'
'Obviously we haven't made our starts worse, we keep improving, but for sure the Ferraris did a bigger step forward than us,' said Alonso.
The Woking-based team's 'F1 CEO' Martin Whitmarsh agreed with Alonso but said other factors also played a role in Turkey.
'Perhaps our launch control wasn't good enough,' he said, 'but we were on the wrong side of the track and maybe we had the wrong tyres on as well.'
CAPSIS International
Source GMM'Launch Control??
To Launch Control δεν έχει απαγορευτεί εν έτη 2007??
Αν ναι...παράνομα το χρησιμοποιεί η McLaren?
-
προφανως εννοει τη ρυθμιση για εκκινηση του traction control
-
Συνεχίστε να καυγαδίζετε
Η έχθρα Αlonso-Hamilton αναζωογόνησε τη Formula 1, σύμφωνα με τον Ecclestonehttp://f1.msfree.gr/core/details.php?id=2425
O Fernando ήταν καλύτερα μαζί μου
Ο Flavio Briatore παραδέχθηκε ότι θα ήθελε πίσω τον Fernando Alonso! -
τελικά το ότι εσκασε το λαστιχο του Χαμιλτον μπορεί και να μην ηταν τυχαιο γεγονός:
http://www.msfree.gr/core/details.php?id=2432 -
Μπά, νομίζω βλακείες λένε.
Δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα φέτος τα ελαστικά και συνήθως τα πίσω λάστιχα είναι αυτά που τα φτύνουν από φθορα.
Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις.
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Μάλλον εκεί βλέπουν τον αντικαταστάτη του Michael και όχι άδικα.
Το γεγονος οτι ο Αλονσο πηρε δυο πρωταθληματα (&ειναι ο εν δυναμει πρωταθλητης)οταν ο Σουμι ετρεχε ακομα,δεν λεει κατι...?Επειδη ενας πιτσιρικας εχει παρει 3νικες πρεπει να ονομαστει ο νεος Σουμαχερ???
θα τρελλαθουμε τελειως...Μου θυμιζουν ολα αυτα τους αμερικανους και το ΝΒΑ που ακομα ψαχνουν το νεο Τζορνταν...Εμένα προσωπικά, ο τρόπος που έχει πάρει τα δύο αυτά πρωταθλήματα δε μου λέει απολύτως τίποτα. (για το 2005 ειδικά... λες και δεν έγινε ποτέ)
Κι επιμένοντας πιστά να κρίνω τους οδηγούς μετά από αρκετές ώρες μελέτης των in-car γύρων τους (άπειρα ψηφιακά κι αναλογικά αρχεία κι από εποχής digital F1 TV), μεταξύ Hamilton και Alonso η διαφορά είναι αξιοσημείωτη... υπέρ του Lewis.
-
Μπά, νομίζω βλακείες λένε.Δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα φέτος τα ελαστικά και συνήθως τα πίσω λάστιχα είναι αυτά που τα φτύνουν από φθορα.
Μονο που η συγκεκριμενη πιστα εχει ιδιαιτεροτητες που βγαινουν σε φθορα στην πλευρα που το λαστιχο του μικρου παρεδωσε το πνευμα. Ημουν στον πρωτο αγωνα του WTCC στην Τουρκια και εκει πεντε-εξι οδηγοι που εκαναν λαθος στο στησιμο βρεθηκαν εκτος αγωνα στον τελευταιο ακριβως γυρο, αναμεσα τους τα 2/3 της εργοστασιακης Αλφα που ειδε το 1-2-3 μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα να γινεται αγχωτικη νικη. Οποτε την πιστευω απολυτα την εξηγηση με δεδομενο επισης οτι η Bri δε σχολιασε επισημα (προφανως δεν τους κατηγορησε κανεις). Επισης θεωρω αυτονοητο οτι ο Ισπανος θα εκλεινε τη στροφυγγα της γνωσης στον αμεσο ανταγωνιστη του, ειναι παραλογο να περιμενει κανεις το αντιθετο. Απο εκει και περα τα λαθη βαραινουν τοσο τον μικρο αλλα κυριως τον αρχιμηχανικο του που θα επρεπε να ηξερα καλυτερα.
-
Μοnza 30/8
1 F. Alonso McLaren Bridgestone 01:23.490 51
2 R. Kubica BMW Bridgestone 01:24.413 48
3 D. Coulthard Red Bull Bridgestone 01:24.453 52
4 F. Massa Ferrari Bridgestone 01:24.525 49
5 V. Liuzzi Scuderia Toro Rosso Bridgestone 01:24.768 40
6 J. Button Honda Bridgestone 01:24.918 61
7 N. Rosberg Williams Bridgestone 01:24.983 45
8 G. Fisichella Renault Bridgestone 01:25.069 71
9 R. Schumacher Toyota Bridgestone 01:26.175 72
10 S. Yamamoto Spyker F1 Bridgestone 01:26.384 72