-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σε καποιο σημειο (στην Παλληνη νομιζω) εχει τρια σε διαστημα ~20m
Πικέρμι.
Νταξ' διπλα ειναι!!!
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Πικέρμι.
Νταξ' διπλα ειναι!!!
και βέβαια είναι τέλεια συγχρονισμένα...άρες μάρες κουκουνάρες...έχω φάει κάτι ουρές εκεί Σαββάτο πρωί να προλάβω το πλοίο στην Ραφήνα...
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Πικέρμι.
Νταξ' διπλα ειναι!!!
To gelio einai pos ekei meta ta fanaria persi eixe poly syxna mpatsous me radar. Tsekarane poios mporei na piasei pano apo 60 xlm apo fanari se fanari...
-
Και στο αντιθετο ρευμα(πριν το 3πλο φαναρι δηλαδη) ειχε συχνα στρουμφακια....
Τα φαναρια αυτα ειναι ΑΘΛΙΑ αφου οταν εχει κινηση,πηζουν ολη τη Μαραθωνος απο Ραφηνα μεχρι Πικερμι ουσιαστικα...
-
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν είναι στην Ελλάδα αλλά στην Σερβία.......
Youtube VideoΗoly SHIT!!!!!!!!!
-
Πολυνεκρο alert on
-
μου εχει τυχει να πηγαινω Καβαλα και στην Εγνατια να ερχεται στο ιδιο ρευμα μ'εμενα ενας Τουρκος με πολυμορφικό. Εχει τα αλάρμ και πηγαινε πατητος από την εκτάκτου αναγκης
-
Μα αυτοι δεν ηταν νταλικιεριδες,δολοφονοι ηταν.
Αλλα γιατι τοσοι πολλοι να κανουν (;) το ιδιο λαθος, αλλα να εχουν και την ιδια λυση;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μα αυτοι δεν ηταν νταλικιεριδες,δολοφονοι ηταν.Αλλα γιατι τοσοι πολλοι να κανουν (;) το ιδιο λαθος, αλλα να εχουν και την ιδια λυση;
γιατί ειναι Χαιβάνια
αν τους παρατηρήσεις πως ταξιδευουν θα γελάς με τις ώρες
εχουν εναν οδηγό μπροστα και όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ακολουθούν.
ό,τι μλκια κανει ο πρωτος την κανουν και οι αλλοι χωρίς σκέψη -
Παρτε και αυτον εδω να δειτε τι παει να πει δολοφονος (τον ειχα βαλει πριν 2-3 μερες παλι)
-
Ήμουν Παγκράτι πριν λίγο και πήγαινα προς το αυτοκίνητό μου για να φύγω. Μπροστά μου παρέα με πιτσιρικάδες, οι οποίοι κοντοστέκονται μπροστά σε ένα παλιό κουπεράκι (που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και σε φοβερή κατάσταση) και ακούω το εξής:
'Τα σπάει λέμε... ένα τέτοιο να είχα, θα του κότσαρα και μια τουρμπίνα και μια νιτρομπουκάλα, 200 άλογα θα το έκανα.'
Το χειρότερο είναι οτι ο πιτσιρίκος φαινόταν να τα λέει αυτά σοβαρά.
Α ρε άτιμα Burn Out και Max Power τι μας κάνατε... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Α ρε άτιμα Burn Out και Max Power τι μας κάνατε...
Ε δεν θα πετυχω καμια φορα εναν απο τους συντακτες τους στον δρομο?
ΒλακοΚαγκουρες
-
Ο χρήστης After έγραψε:
ΒλακοΚαγκουρες
τι θα τον κάνεις δηλ. ;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ΒλακοΚαγκουρες
τι θα τον κάνεις δηλ. ;
Κατσε να τον πετυχω να κανει λακαμιες οπως ολα τα βιντεακια που βαζουν, και θα μαθεις απο εδω μετα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το χειρότερο είναι οτι ο πιτσιρίκος φαινόταν να τα λέει αυτά σοβαρά.Ο πιτσιρικάς συγχωρείται, όταν όμως το κάνουν μεγαλύτεροι σε ηλικία υπάρχει πρόβλημα..
Έχουμε και στο forum πάντως τέτοιους χρήστες, δεν είδα κανέναν να φωνάζει πάντως..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
σήμερα στο trackday στις Σέρρες 'δημοσιογράφος' απο ένα τέτοιο έβγαζε μόνο τα φτιαγμένα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
σήμερα στο trackday στις Σέρρες 'δημοσιογράφος' απο ένα τέτοιο έβγαζε μόνο τα φτιαγμένα
Tι εννοεις εβγαζε?
Φωτογραφιες?Εγω παντως μονο και μονο που βλεπω τα ατομα που φωτογραφιζονται απο εκδηλωσεις που (οπως λενε) απλως καλυπτουν δημοσιογραφικα, δεν χρειαζεται να δω αλλο
Η προσωποποιηση της καγκουριας και της καφριλας, με ατακες ''χωστα μεγαλε'' και ''γυρνα το, το ρημαδι'' -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Α ρε άτιμα Burn Out και Max Power τι μας κάνατε...Ειλικρινά αν ήμουν εισαγγελέας, θα τους απήγγειλα κατηγορίες για κακούργημα...
Οι άνθρωποι έχουν κυριολεκτικά ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τα αφελή μυαλά 15χρονων
με τις παπαριές που γράφουνε...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]