-
Εισαι αστειος τωρα? Ή απλα εισαι απο αυτους που περιμεναν το πρωτο μαθημα για να πιασουν τιμονι και τους φανταζει τοοοοσο δυσκολο καποιος να μαθει να οδηγει πιο νωρις?
-
1ον-Οδηγω απο τα 10 μου χρονια (Κ δεν υπερβαλω) κ οχι δεν επισα τιμονι οταν πηγα στον δασκαλο!
2ον-Το επαγγελμα μου τα τελευταια 8 χρονια ειναι- δασκαλος οδηγησης!!!
3ον-για τον δρακο που γραφεις με το drift που εκανε υποτιθεται αλα τερρυ γκραντ, ειναι εντελως απιθανο γιατι απλα ο δασκαλος ''ακιρωνει''με τα δικα του πενταλ την οποια τρελη πρωτοβουλια παρει ο μαθητης του!!
Εκτος κ αν το εκανες τοσο ελενχομενα που γουσταρε κ σε παροτρεινε να συνεχησεις για να σε βαθμολογισει ο Πατσουρεας!
ΑΥΤΑ! -
Δρακο να πας να αποκαλεσεις κανα φιλο σου που θα με βγαλεις και ψευτη.
Ο δασκαλος απλα εμεινε μλκς στην αρχη και μετα δεν αντεδρασε και δεν πατησε κανενα πεταλι γιατι σκεφτηκε οτι θα τα κανει χειροτερα (φρεναρισμα πανω σε drift = τετακε, αυτο δεν το γνωριζετε κυριε 'δασκαλε'?). Αυτο μου ειπε ο ιδιος μετα, οταν με εβγαλε με το ζορι απο το αμαξι.
αν σου φαινεται τοσο δυσκολο να ξερει καποιος να κανει drift μια πλατεια με ασφαλτο γυαλι στα 18 του, αντε να μαθεις καμμια οπισθογωνια και ασε μας εμας ησυχους να λεμε ψεμματα.
-
Οσοι λετε οτι οδηγατε απο τα 10 σας, εννοειτε οτι οδηγατε ** κανονικα ** απο τα 10 σας η απλα μαθατε να χειριζεστε το αμαξι απο μικρη ηλικια?
-
Ψυχραιμία παιδιά.
Επειδή τον Κώστα (Kacey) τον γνωρίζω, τον έχω ικανό να το έχει κάνει και αυτό.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος το οικογενειακό όχημα που έμαθε να οδηγεί είναι ένα Lada 2105. Άρα που το παράξενο;
-
Eννοουμε οτι οργωσαμε χωραφια, αλανες, χωματοδρομους κλπ δρομους χωρις κυκλοφοριας σε εξοχες και χωρια, απο τα 10 μας. Δεν βγαιναμε βολτα με τους φιλους .
Εγω στα 10 μπορουσα να μπω στο αμαξι και να οδηγησω. Κανονικα. Αυτο δεν σημαινει οτι εκοβα βολτες, προφανως.
-
ειδικα στα χωρια το πολυ στα 16 ξερουν ολοι οι πιτσιρικαδες και τωρα τελευταια βλεπω και κοριτσια να οδηγανε απο μικρες.
-
Ok, αυτο λεω...
Δεν θελω να θιξω κανενα, ουτε μιλαω ειρωνικα...
Και εγω εμαθα να χειριζομαι το αμαξι απο 16 χρονων, πραμα ομως που δε σημαινει οτι ηξερα να οδηγαω σε κανονικες συνθηκες πχ στην πολη.
Απλα, οταν ηρθε η ωρα να βγαλω διπλωμα , ο δασκαλος δεν αναλωθηκε εξηγωντας μου πως θα οδηγησω το αμαξι, αλλα πως θα οδηγαω σωστα και με ασφαλεια... (πραμα που εκ των πραγματων δεν γινεται παντα...)Απλα μου φαινεται παραξενο οταν ακουω καποιον να λεει οτι οδηγαει απο τα 10 χρονια του...
-
Ε ναι αυτά ισχύουν όλα
Εγώ μια μέρα που ειχε βρέξει είχα πετύχει γυφτάκι το πολύ 10 χρονών , να οδηγάει σχεδόν όρθιο για να φτάνει τα πενταλ και με το κεφάλι του ίσα που να βλέπει πάνω απο το τιμόνι, να κανει τρελά drift και παντιλίκια μέσα στο γήπεδο-χωράφι του χωριού μου, με ένα ντάτσουν. Μόνο του, χωρίς άλλον μέσα.
Α, και δε θυμάστε ένα περιστατικό πριν χρόνια με κάτι γυφτάκια 10-12 χρονών που είχαν κλέψει μια νταλίκα και την οδήγησαν για αρκετά χιλιόμετρα στην εθνική πριν τα σταματήσουν;;
Θα μου πείς αυτά 12 χρονών και έχουν ήδη οικογένεια και 1-2 παιδιά, να οδηγούν δε θα ξέρουν;;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δρακο να πας να αποκαλεσεις κανα φιλο σου που θα με βγαλεις και ψευτη.Ο δασκαλος απλα εμεινε μλκς στην αρχη και μετα δεν αντεδρασε και δεν πατησε κανενα πεταλι γιατι σκεφτηκε οτι θα τα κανει χειροτερα (φρεναρισμα πανω σε drift = τετακε, αυτο δεν το γνωριζετε κυριε 'δασκαλε'?). Αυτο μου ειπε ο ιδιος μετα, οταν με εβγαλε με το ζορι απο το αμαξι.
αν σου φαινεται τοσο δυσκολο να ξερει καποιος να κανει drift μια πλατεια με ασφαλτο γυαλι στα 18 του, αντε να μαθεις καμμια οπισθογωνια και ασε μας εμας ησυχους να λεμε ψεμματα.
Σ ευχαριστω που μου παραθετεις τις γνωσεις σου περι ντριφτ,υποκλινομαι!!(φρεναρισμα πανω σε drift = τετακε, αυτο δεν το γνωριζετε κυριε 'δασκαλε'?) Ειδες βρε τι μαθαινει κανεις!
Δωσε μου το τηλ σου να σε παιρνω καθε φορα που πηγαινω στην πιστα να μου πεις πως να διορθωνω!
Το αν γραφεις αληθεια η ψεμματα το κρινουν κ υπολοιποι,φανταζομαι πως εχουν την γνωση διοτι οι δικες μου γνωσεις περιοριζονται στο πως να διδασκω γωνιες!!
sorry στους mods για το
-
γιατί τα εκλαμβάνετε όλα ως απίθανα?
-
Ναι ρε μεγαλε, αμα οταν πηγαινεις διπλωμενος τσαρουχωσεις το φρενο (η το κανει Ο ΜΕΓΑΛΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ διπλα σου), θα γυρισει εντελως. Αλλοι τρεχουν σε αγωνες στα 18 τους και ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ της οδηγησης θεωρει απιθανο καποιος να ξερει να ντριφταρει.
-
kacey
Αν πατούσε συμπλέκτη; -
Πιθανότατα επειδή θα είχε στριμμένο το τιμόνι δεξιά και θα έμενε ξαφνικά χωρίς δύναμη, θα έσκαγε στα παρκαρισμένα δεξιά ή στο πεζοδρόμιο.
-
Το πισωκίνητο;
Μπα, μάλλον ο δάσκαλος δεν κατάλαβε τι έγινε παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το πισωκίνητο;
Μπα, μάλλον ο δάσκαλος δεν κατάλαβε τι έγινε παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά.Μάλλον θα είχε καθυστερημένη αντίδραση όταν ξαφνικά χωρίς να το περιμένει έβλεπε τον δρόμο από το πλαϊνό παράθυρο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι ρε μεγαλε, αμα οταν πηγαινεις διπλωμενος τσαρουχωσεις το φρενο (η το κανει Ο ΜΕΓΑΛΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ διπλα σου), θα γυρισει εντελως. Αλλοι τρεχουν σε αγωνες στα 18 τους και ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ της οδηγησης θεωρει απιθανο καποιος να ξερει να ντριφταρει.Τωρα που σε ξαναδιαβαζω οχι δεν το θεωρω απιθανο αυτο που εγραψες σε εχω ικανο!!
Κ σε εχω ικανο γιατι η παιδια κ η αγωγη σου φαινετε απο τι επιχειρισες να κανεις στο πρωτο σου μαθημα οδηγησης (με δασκαλο)!!
Αφου δεν εκανες το στοιχειοδες δηλαδη να οδηγησεις καθος πρεπει μαζι με εναν εκπαιδευτη, φανταζετε κανεις απο τοτε που πηρες το διπλωμα τι κανεις καθημερινα μονος σου στους δρομους!!
Σιγουρα θα εισαι απο αυτους που βριζουμε συχνα στους δρομους για τις καγκουριες που κανουν με το να το παιζουν σουμαχερ των λεωφόρων !
Κ σιγουρα ακομη κ σημερα οδηγας με την υπεριφανεια του χερα κ του πολυταλαντου ελληναρα οδηγαρα που ολους τους υποτιμα κ θεωρει τον εαυτο του ηρωα των οδων!
-
Αντε παρατα μας ρε κομπλεξαρα. Απο το να περιμενω να μου κανεις εσυ μαθημα για να μαθω να οδηγω, ειχα προνοησει να εχω μαθει πολυ πριν. Οπως ακριβως εσυ. Το οτι ηξερα να ντριφταρω σε πειραξε? Και στην τελικη σας ειδαμε και τους δασκαλους, ολοι κυριοι ειστε...
Τελικα ειμαι ψευτης ή ανωριμος (δεν το εκανα και λεω φιδια ή το εκανα επειδη ειμαι μαλακας?). Αποφασισε τι κομπλεξ θα βγαλεις.
@ililias
Αν πανω στο ντριφτ ξαφνικα μεινεις χωρις δυναμη (ποσω δε μαλλον αμα δεν το περιμενεις κιολας), βρισκουν ξαφνικα προσφυση οι τροχοι, γατζωνουν κατω και τρως μια σφαλιαρα προς την πλευρα του αναποδου τιμονιου, αξεχαστη. Και καταληγεις δεξια στα παρκαρισμενα οπως εγραψε και ο Nasos, δεδομενου οτι την πλατεια την κανεις αριστεροστροφα = το αναποδο τιμονι κοιταει δεξια.Για την ακριβεια, καποιος κυριος ΤρελοΟδηγος εχει καρφωθει σε παρακειμενο τοιχο δεξια οταν τελειωσε το βρεγμενο κομματι και βρεθηκε ξαφνικα σε στεγνο με οχι αρκετο γκαζι για να συνεχισει να γλυστραει
-
Οπα παιδιά, φρένο στα προσωπικά...
(Moderator nass)
Αντε γεια mr διθεν!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ililias
Αν πανω στο ντριφτ ξαφνικα μεινεις χωρις δυναμη (ποσω δε μαλλον αμα δεν το περιμενεις κιολας), βρισκουν ξαφνικα προσφυση οι τροχοι, γατζωνουν κατω και τρως μια σφαλιαρα προς την πλευρα του αναποδου τιμονιου, αξεχαστη. Και καταληγεις δεξια στα παρκαρισμενα οπως εγραψε και ο Nasos, δεδομενου οτι την πλατεια την κανεις αριστεροστροφα = το αναποδο τιμονι κοιταει δεξια.αυτό λέγεται υπερδιόρθωση?
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]