-
Κλησεις που δεν εχουν πανω τα στοιχεια του οδηγου (= δεν εδωθησαν στο χερι αλλα αφεθηκαν στο παρμπριζ) δεν ερχονται απ΄ευθειας μεσω εφορειας και φουσκωμενες. Πρεπει πρωτα να ειδοποιηθει ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ο ιδιοκτητης, ωστε να εχει λαβει σιγουρα γνωση της κλησης, και μετα αφου αγνοησει αυτη την παραβαση ερχονται μεσω εφορειας
Αυτο ειναι το τι ΠΡΕΠΕΙ να συμβει*. Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να μην ερθουν ποτε. Σε κλησεις απο κανονικη αστυνομια συμβαινει ακριβως αυτο, εχω κλησεις για παρκαρισμα απο το 1999 και μου εχει ερθει μονο η μια, απο Σαντορινη, με ειδοποιηση απο τον Δημο Θηρας για ακριβως το ιδιο ποσο που ειχε η κληση το 2000. Για κλησεις απο δημοτικη αστυνομια δεν ξερω αν ισχυει, αλλα κανονικα θα επρεπ να ισχυει ακριβως το ιδιο.
Βεβαια εχω ακουσει και ιστοριες τρομου με τρελλα ποσα, αλλα ποτε απο τον παθοντα αλλα παντα απο φιλους/συγγενεις κλπ.
-
τετοια κληση πηρα απο τη δημοτικη αστυνομια Γλυφαδας πριν 3 χρονια. Ακομη δε μου εχει ερθει τιποτε.
-
Eγω ειχα φαει 3 κλησεις απο δημοτικη αστυνομια, δεν τις πληρωσα, κ μου ηρ8αν και οι 3 στο σπιτι. Η μια μαλιστα ειχε γραμμενο το αυτοκινητο μου γκρι αντι για πρασινο (ηταν γκρι απο τη σκονη) κ ο αστυνομος στο ταμιο μου ειπε οτι αυτο που μετραει ειναι η πινακιδα.
Εσεις τι κανετε κ δεν σας ερχονται?
-
Αν ειναι απο δημοτικη, μπορει να εχει σχεση και με το ποσο ζηλο το ψαχνει ο καθε δημος.
-
Οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας αν δεν πληρωθούν πλέον έρχονται με την εφορία, άρα δε βρίσκω τρόπο κάποιος να τις γλυτώσει αν δεν έχει μέσο στο δήμο.
-
αν δεν σου στειλει η δημοτικη αστυνομία 2 ΣΥΣΤΗΜΕΝΕΣ ειδοποιήσεις (ειτε με το ταχυδρομιο είτε με κλητηρα) τότε δεν μπορεί να περασει το ποσο της κλησης στην εφορία
C/P kacey
Κλησεις που δεν εχουν πανω τα στοιχεια του οδηγου (= δεν εδωθησαν στο χερι αλλα αφεθηκαν στο παρμπριζ) δεν ερχονται απ΄ευθειας μεσω εφορειας και φουσκωμενες. Πρεπει πρωτα να ειδοποιηθει ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ο ιδιοκτητης, ωστε να εχει λαβει σιγουρα γνωση της κλησης, και μετα αφου αγνοησει αυτη την παραβαση ερχονται μεσω εφορειας.-
-
-
Σαν ένα πιτσαδόρο που μου έφερε πίτσες με kawasaki 1100.
-
oι μεν θα εξετάζονται στο παρκάρισμα με τα Γιάρις των σχολών και ο δε με την 5αρα;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
:ysterical:oι μεν θα εξετάζονται στο παρκάρισμα με τα Γιάρις των σχολών και ο δε με την 5αρα;
Έλα ντε. Αδικία
-
αυτοκίνητα διαφόρων σχολών στο μέρος που είμαι στη νορβηγια
Audi A4 TQ
BMW 1 (κατι σε ντιζελ ηταν δεν θυμαμαι ακριβως)
BMW 3 (καινουρια)
Golf (και αυτο καινουριο)όταν τα είδα έμεινα
-
Παμπαλαιο Lada με πινακιδες Σερβιας με σχαρα φορτωμενη μαλλον υπερφορτωμενη με τεραστιο ογκο παλιοσιδερων. Το φορτιο ηταν τοσο πολυ που τοσο το αμαξι οσι και η σχαρα ειχαν 'κατσει'.
Κατι τετοια δυστυχως μονο με φωτογραφια μπορει κανεις να δει για να πιστεψει ποσο απιστευτο ηταν. -
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Μια εποχη στο καλαμακι κυκλοφορουσε alfa a33 σχολης οδηγων
Τωρα σαπιζει εξω απο εκει που ηταν η σχολη οδηγων, στην οδο Θεμιστοκλεους
-
Είδα μεγάλη μαύρη αμερικάνικη κούρσα, σαν εκείνες των ταινιών της δεκαετίας του 60, με το θυρεό της ελληνικής βασιλικής οικογένειας στην πόρτα του συνοδηγού (φαντάζομαι και του οδηγού) και αντί για μπροστινή πινακίδα, ένα στέμμα ανάγλυφο.
-
Το πρωτο μου μαθημα ηταν με Starlet παλιο πισωκινητο. Ο δασκαλος ειχε ενα υφακι 'πρωτο μαθημα θα οδηγησω εγω γιατι εσυ δεν ξερεις τιποτα'. Οταν με τα πολλα μου το εδωσε, του εκανα ολη την πλατεια του Ρεντη (την στρογγυλη) με το πλαι. Ηταν πριν στρωσουν ασφαλτο μιας καποιας υποτυπωδους ποιοτητος και ηταν ευκολο.
Μετα αλλαξα δασκαλο.
-
Να υποθέσω οτι ο δάσκαλος, μετά από αυτό, άλλαξε αυτοκίνητο.
-
Δεν ξερω δεν ασχοληθηκα.
-
Μάλλον άλλαξε πόλη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
κλικ-->
Το πρωτο μου μαθημα ηταν με Starlet παλιο πισωκινητο. Ο δασκαλος ειχε ενα υφακι 'πρωτο μαθημα θα οδηγησω εγω γιατι εσυ δεν ξερεις τιποτα'. Οταν με τα πολλα μου το εδωσε, του εκανα ολη την πλατεια του Ρεντη (την στρογγυλη) με το πλαι. Ηταν πριν στρωσουν ασφαλτο μιας καποιας υποτυπωδους ποιοτητος και ηταν ευκολο.
Μετα αλλαξα δασκαλο.
Κ μετα αλλαξες πλευρο στο μαξιλαρι σου για να δεις το επομενο ονειρο !
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]