-
Αυτος ειναι διαλογος
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κλασσικό νεοελληνικό μπέρδεμα στα φανάρια στη διασταύρωση Κύμης-Σπύρου Λούη κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, και μένει κάποιος 'ξεκρέμαστος' στη μέση του δρόμου για λίγο ενώ ξεκινούν με πράσινο οι απέναντι. Ο πρώτος ξεκινώντας φωνάζει στον 'κρεμασμένο':
-Που πάτε ώ φίλτατε συμπολίτα; ( Που πας ρε μαλάκααααα, έκραξε...)- Δε θες να ξέρεις ρε φίλε, η απάντηση.
-(Ξανά) Που πας ρε μαλάκααααα..... - Έχω ραντεβού με τη μάνα σου κι έχω αργήσει...
Μωβ ο φωνακλάς...
Εάν θυμάμαι καλά κάτι που είχε πει ο koutsan τότε αυτοί που μένουν πάνω στην διασταύρωση λόγω κίνησης ή άλλου προβλήματος , έχουν προτεραιότητα έναντι αυτών που ξεκινούν μετά , όπως στην περίπτωσή μας.
Ο φωνακλάς πήρε την μάνα του για επιβεβαίωση του ραντεβού ( του στυλ ...' ρε μάνα , μ' αυτόν τον μλκα έχεις ραντεβού ; ' ) ;
- Δε θες να ξέρεις ρε φίλε, η απάντηση.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κλασσικό νεοελληνικό μπέρδεμα στα φανάρια στη διασταύρωση Κύμης-Σπύρου Λούη κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, και μένει κάποιος 'ξεκρέμαστος' στη μέση του δρόμου για λίγο ενώ ξεκινούν με πράσινο οι απέναντι. Ο πρώτος ξεκινώντας φωνάζει στον 'κρεμασμένο':
-Που πάτε ώ φίλτατε συμπολίτα; ( Που πας ρε μαλάκααααα, έκραξε...)- Δε θες να ξέρεις ρε φίλε, η απάντηση.
-(Ξανά) Που πας ρε μαλάκααααα..... - Έχω ραντεβού με τη μάνα σου κι έχω αργήσει...
Μωβ ο φωνακλάς...
Περιεργο.Σε αυτη τη διασταυρωση δεν ειχα ποτε προβλημα.Και περναω καθε μερα...
- Δε θες να ξέρεις ρε φίλε, η απάντηση.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εάν θυμάμαι καλά κάτι που είχε πει ο koutsan τότε αυτοί που μένουν πάνω στην διασταύρωση λόγω κίνησης ή άλλου προβλήματος , έχουν προτεραιότητα έναντι αυτών που ξεκινούν μετά , όπως στην περίπτωσή μας.Το να μείνεις πάνω στην διασταύρωση λόγω κίνησης είναι σίγουρα παράβαση (στην Αγγλία κόβουν κώλους αν μείνεις πάνω στα διαγραμμισμένα σημεία μπλοκάροντας την κυκλοφορία).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εάν θυμάμαι καλά κάτι που είχε πει ο koutsan τότε αυτοί που μένουν πάνω στην διασταύρωση λόγω κίνησης ή άλλου προβλήματος , έχουν προτεραιότητα έναντι αυτών που ξεκινούν μετά , όπως στην περίπτωσή μας.
Το να μείνεις πάνω στην διασταύρωση λόγω κίνησης είναι σίγουρα παράβαση (στην Αγγλία κόβουν κώλους αν μείνεις πάνω στα διαγραμμισμένα σημεία μπλοκάροντας την κυκλοφορία).
Δεν μίλησα για διαγράμμιση.
-
Καποια στιγμη εβαψαν με διαγραμηση τετοια και στημ Αθηνα καποιες διασταυρωσεις .... αλλα μετα δεν ειχε συνεχεια το πραγμα.... εμεινα οι καλες ιδεες.... στο ραφι οπως και τοσες αλλες
-
Αυτό (έχει φωτογραφίες) είναι απίθανο να δεις στο δρόμο...
http://drivinganarchy.blogspot.com/2008 ... st_17.html' target='_blank -
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Καποια στιγμη εβαψαν με διαγραμηση τετοια και στημ Αθηνα καποιες διασταυρωσεις .... αλλα μετα δεν ειχε συνεχεια το πραγμα.... εμεινα οι καλες ιδεες.... στο ραφι οπως και τοσες αλλεςτη διασταύρωση Βεικου και Γαλατίου την είχαν βάψει αρκετές φορές πάντως
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Καποια στιγμη εβαψαν με διαγραμηση τετοια και στημ Αθηνα καποιες διασταυρωσεις .... αλλα μετα δεν ειχε συνεχεια το πραγμα.... εμεινα οι καλες ιδεες.... στο ραφι οπως και τοσες αλλεςΤο είχαν κάνει στη διασταύρωση Βουλιαγμένης (αρχή) με Καλλιρόης. Στα @@ τους ολωνών! Πέρναγαν κι ας έβλεπαν ότι μπροστά τους δεν κουνιόταν τίποτα!
-
-
-
Σήμερα το μεσημέρι, Λ. Ηρακλείου, Ηράκλειο...
Εάν πρόκειται όντως για ατύχημα, όποιος το προκάλεσε είναι απλά ΘΕΟΣ!!!
(Αν &, με το αρρωστημένο μου μυαλό, έχω υποψίες ότι πρόκειται για φάρσα, αφού δε φαίνονται σημάδια χτυπήματος, μοιάζει σαν ένα χέρι να ακούμπησε απαλά το 206 πάνω στο Στάρλετ...)
Δείτε το, δεν υπάρχει αυτό!
Δεν την παλεύει ο κοσμάκης...
-
-
Συνεχίζουμε εδώ φίλοι μου.
viewtopic.php?f=6&t=32324
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]