-
Βλέπει κανείς πίσω ρόδες στο ibiza; Μάλλον το στούκαρε σε κανένα πεζοδρόμιο και αναγκαστικά το κουβάλησαν έτσι. Κανονικά θα έπρεπε να το φορτώσουν ολόκληρο σε καρότσα, αλλά λίγοι έχουν τέτοιους γερανούς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βλέπει κανείς πίσω ρόδες στο ibiza; Μάλλον το στούκαρε σε κανένα πεζοδρόμιο και αναγκαστικά το κουβάλησαν έτσι. Κανονικά θα έπρεπε να το φορτώσουν ολόκληρο σε καρότσα, αλλά λίγοι έχουν τέτοιους γερανούς.Αυτο ηθελα να πω και εγω,για τις πισω ροδες δλδ.
-
δεν ειναι δικαιολογια αυτη για την Ιντεραμερικαν ...
ας το αφησει εκει και ας στειλει πλατφορμα ...
ερασιτεχνικος χειρισμος , υπο την ανοχη/αγνοια του ιδιοκτητη ...
-
Αν δε κάνω λάθος υπάρχουν κάτι βάσεις - υποδοχείς με μικρά ροδάκια που μπαίνουν κάτω από τους τροχούς ώστε να μην γυρίζουν αυτοί. Τα έχω δει σε γερανούς της τροχαίας. Οι εταιρείες οδικής βοήθειας άραγε δε θα έπρεπε να έχουν τέτοια; Ούτε θα ήταν απαραίτητη η πλατφόρμα σε περιπτώσεις όπως της φωτογραφίας, ούτε το αυτοκίνητο θα δεχόταν τέτοια ταλαιπωρία.
-
Μόλις επέστρεψα σπίτι. Ερχόμενος από Μεσογείων έστριψα δεξιά, δίπλα από το τούνελ για τα φανάρια που βγάζουν δεξιά στη Λαυρίου. Είχα ένα λευκό Astra (νομίζω) μπροστά μου το οποίο βλέπω ξαφνικά και ενώ δεν υπήρχε αμάξι μπροστά να επιβραδύνει. Νομίζοντας ότι είναι κανά γερόντι που φρενάρει 300 μέτρα πριν το stop πάω να τον περάσω από δεξιά και τελευταία στιγμή βλέπω μπροστά μου έναν άσπρο όγκο σαν κομοδίνο (!!!) το οποίο και δεν απέφυγα. Τελικά, απεδείχθη ότι ήταν (ευτυχώς) χαρτόκουτο. Αφού φρέναρα και έφυγε το χαρτόκουτο συνέχισα να ακούω ένα θόρυβο από κάτω σαν να έσερνα κάτι μπροστά. Έκανα στην άκρη και διαπίστωσα ότι ήταν ένα μεγάλο δοχείο νερού (από αυτά που βάζουν στα μηχανήματα ανάποδα).
Τυχερός μες στην ατυχία μου αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!! -
Όποτε βλέπετε μπροστά σας αυτοκίνητο να φρενάρει χωρίς προφανή λόγο φρενάρετε κι εσείς κι ετοιμαστείτε να κοκαλώσετε. Μπορεί να έχει δει κάτι που δεν μπορείτε εσείς να δείτε ακόμα.
Μία φορά που ένας ταξιτζής φρέναρε έτσι στη Θησέως στην Καλλιθέα (λεωφόρος με 2 λωρίδες + παρκαρισμένα) στη δεξιά λωρίδα πετάχτηκε σκυμμένη γιαγιά περνώντας από μπροστά του. Αν δεν είχα υποψιαστεί και κόψει πολύ θα την είχα χτυπήσει σίγουρα.
-
-50 βαθμοί
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
-50 βαθμοί -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
-50 βαθμοίextra ζωή είναι οι γιαγιαδες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
-50 βαθμοί
extra ζωή είναι οι γιαγιαδες!
Μονο αμα εχουν Π !!!
-
Ειναι δυνατον καποιες φορες εκει που οδηγαμε να χτυπησει το παρμπριζ του αυτοκινητου μας ενα πετραδακι, ενα πουλακι κλπ. Ειναι δυνατον να χτυπησει παρμπριζ Setra (;;;;;;;;;;;) μια κοτα;
ΝΑΙ ειναι δυνατον και μαλιστα το χτυπημα ηταν τοσο δυνατο που η 'κοτουλα' αφου διελυσε το τζαμι μπηκε μεσα στο 'πουλμαν' ανοιγοντας μια τεραστια τρυπα και ολα αυτα ακριβως στη μερια του οδηγου. Το καλο ηταν που ο αδηγος κρατησε την ψυχραιμια του και σταματησε το οχημα με ασφαλεια χωρις να τραυματιστει κανενας.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΗΔΗΞΕ/ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΚΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ;Κριμα ρε γμτ να μην εχω ψηφιακη μηχανη να σας δειξω τη φωτο του 'πουλμαν'
-
`Ηταν δαιμονισμένη
-
Ηθελε να αυτοκτονησει
-
Μάθαινε να πεταει!!
-
Ηθελε να επιβιβαστει στο λεωφορειο!!
-
-
Εγώ εχώ πετύχει πουλι 2 φορές!!!!
Η δύναμη της συνήθειας.... φρέναρα και ΕΣΚΥΨΑ!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η δύναμη της συνήθειας.... φρέναρα και ΕΣΚΥΨΑ!!!. Πλάκα-πλάκα, όντας με το μηχανάκι έχουν σκάσει δυο-τρεις φορές πάνω στο κράνος μου περιστέρια ( ) κατά τη φάση της απογείωσής τους . Όχι και ό,τι καλύτερο, αυτή η αίσθηση του να πέφτει κάτι μεγαλούτσικο πάνω στο κεφάλι σου (έστω και με κράνος...) !!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η δύναμη της συνήθειας.... φρέναρα και ΕΣΚΥΨΑ!!!Ελπιζω να αναφερεσαι σε πουλι=πτηνο και οχι απο τα αλλα...
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]