-
Στο σκίσιμο κάποιες φορές ναι.
-
δεν εχει οργανο θερμοκρασιας επισης..
-
...αλλά με κάποιον τρόπο μπορείς να την δεις στον χιλιομετροδείκτη. Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς, πρέπει να ρωτήσω τον φίλο μου.
-
Σιγά ρε σεις! Έβλεπες τους καπνους απ' το μοτέρ και καταλάβαινες.
-
Λιγες ωρες μεινανε....
-
αντε με το καλο και καλοταξιδο!
τι χρωμα το πηρες? -
Maυρο...δεν ειχα την επιλογη του λευκου δυστυχως, που εδω και κανα χρονο ζαχαρωνα..
Αλλα και το μαυρο με τις σωστες πινελιες μπορει να γινει εξισου ομορφο..
-
Μαύρο rulezzzzzzzzzz λέμε...
Άντε καλές βόλτες!!!
-
Το μαυρο μαμαει αλλα πρεπει να το πλενεις καθε 5 λεπτα!
Καλοριζικο ρε γαλλοφιλε!
Δεν μου απάντησες όμως για τα service ρωτησες?
-
Μιας και δεν υπαρχει αλλο θεμα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο ας τα λεμε απο εδω καλυτερα..
Χθες παρελαβα το καταμαυρο GT μου απο την αντιπροσωπεια στην Γλυφαδα. Οι ανθρωποι εκει ηταν παραπανω απο εξυπηρετικοι, βεβαια για να ειμαι 100% ειλικρινης στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν θα μπορουσαν να ειναι κατι λιγοτερο
Απο την πρωτη στιγμη που το οδηγησα ενα τετραγωνο ωστε να το φερω μπροστα στην αντιπροσωπεια για να μεταφερω διαφορα πραγματα απο το προηγουμενο αυτοκινητο μου, παρατηρησα την υψηλη ποιοτητα κυλισης, πολυ καλη ηχομονωση και ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβο μοτερ.
Οσο αναφορα την οδηγηση, χθες εκανα αρκετα χιλιομετρα απο Γκολφ-λιμανακια-βαρκιζα, και παρατηρησα πως η ποιοτητα κυλισης οντως ειναι σε πολυ καλα επιπεδα, το ιδιο επισης και η ηχομονωση. Η ποιοτητα των πλαστικων ειναι αρκετα καλη και η συναρμογη φαινετε κορυφαια. Συγκρινομενο με ενα γκολφ ΤΣΙ παντα που το ζω σχεδον καθημερινα.
Στο εσωτερικο τα καθισματα προσφερουν παρα πολυ καλη στηριξη, και το υφασμα ειναι καλης ποιοτητος, τοσο ωστε να με κανει να ανεθεωρω τα περι δερματινου σαλονιου. Οι πισω χωροι ειναι πολυ καλοι, ενω το πορτ παγκαζ μου εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντυπωση..Ο λογος ειναι πως με το που εφτασα στην ρενω, ειχα παρει και ενα σετ μπαρες οροφης για να μεταφερω snowboard-wakeboard....οταν εφτασα ειδα το κουτι με τις μπαρες να ειναι στο εξω απο το αυτοκινητο, αμεσως σκεφτηκα να ριξω τα καθισματα και να το χωρεσω..δεν χρειαστηκε καθως μπηκανε ΑΝΕΤΑ στο πορτ παγκαζ!!! Εμεινα μλκς! σε αυτη την εκπληξη βεβαια παιζει μεγαλο ρολο πως προερχομαι απο ροουντστερ..
Το μοτερ τωρα...ειναι ησυχο πολιτισμενο σε σημειο εκνευριστικο, το πηγα βεβαια μεχρι 3.000 ΑΛΛΑ η ροπη των 27κιλων, το κινει με οποιαδηποτε ταχυτητα στον επιλογεα απο οσα λιγα χλμ και να θελει ο οδηγος. Μια φορα παντως με 2 ατομα μεσα, που καταλαθος πατησα στιγμιαια την 4η λιγο πανω απο 3.000, το κοντερ εγραψε ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ 125-130..Δεν θυμαμαι ακριβως διοτι το κοντερ δεν το εχω συνηθισει ακομα.. Ολα αυτα με κλιματισμο στους 20 βαθμους και με 3 ατομα(μαζι με μενα) μεσα.Ειμαι περιεργος να δω τι κανει το μοτερ μολις ανοιξει, και μολις ξεπερασει τις 3.000 στροφες..
Απο οδηγικη συμπεριφορα, μπορω να επισημανω πολυ λιγα πραγματα, οπως γρηγορο και ελαφρυ δυστυχως τιμονι, σε μερικα αποτομα κοψιματα ενιωθα να ψαρευει λιγο το μπροστινο μερος, αλλα βεβαια θα χρειαστω λιγο χρονο να συνηθισω, μιας και η συμβιωση με πισωκινητο-κεντρομηχανο εχει αφησει για τα καλα κουσουρια στο στυλ μου..
Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες συντομα. Εν κατακλειδι, θα ηθελα να πω, πως το GT στην τιμη της προσφορας ειναι ενα ΠΑΡΑ πολυ καλο αυτοκινητο, υπερπληρες που θα ενθουσιασει τους περισσοτερους οδηγους..
Υ.Γ το κουμπι και η καρτα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
-
Καλορίζικο ρε Ακάλυπτε.
Βγαλτου και καμια φωτογραφια,να το δούμε και εμεις
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδος!
-
καλοτάξιδο!
βάλε και φώτο, εμπρός πίσω μέσα
όταν το ζήσεις και λίγο ακόμα θα μας κάνεις και συγκριτική με το TSI -
Σας ευχαριστω ολους σας!! Θα προσπαθησω να βγαλω καποιες φωτογραφιες τωρα που ειναι ακομα καθαρο..Οσο για το συγκριτικο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....
-
Καλά χιλιόμετρα!
(να προσέχεις με την κάρτα, να μην κάθεσαι πάνω της αν την βάζεις στην κωλότσεπη )
-
akaliptosZR
Συνενώθηκαν τα δύο θέματά σου με αλλαγή τίτλου. Ας συνεχιστεί εδώ η κουβέντα για το Megane GT γενικότερα. Καλοτάξιδο το αυτοκίνητο και καλά χιλιόμετρα να έχει. -
καλοτάξιδο!!
-
Καλοτάξιδο και ευχομαι να το ξεσκισεις στην ευχαρι(στυση)
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς κάθε στιγμή!
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]