-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εαν τα στατιστικα σε λίγα χρονια,μας δειξουν οτι τα ατυχηματα μειώθηκαν δραματικα με το esp,ενω παρατηρηθηκαν πολλά ατυχηματα που εγιναν με το esp απενεργοποιημενο,τοτε θα την ξεχασουμε οριστικά την απενεργοποίησή του (ειτε απο εταιρια,ειτε με πατεντα)
Η αυτοκίνηση κινειται συνεχως προς μια κατευθυνση που στοχευει αποκλειστικά στην ασφαλειαΠου να δεις τι θα γίνει όταν βρουν λύση εφικτή (και με καλό λόγο τιμής/απόδοσης) για το στατιστικό που λέει ότι φταίει ότι το αμάξι το οδηγεί ο άνθρωπος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εαν τα στατιστικα σε λίγα χρονια,μας δειξουν οτι τα ατυχηματα μειώθηκαν δραματικα με το esp,ενω παρατηρηθηκαν πολλά ατυχηματα που εγιναν με το esp απενεργοποιημενο,τοτε θα την ξεχασουμε οριστικά την απενεργοποίησή του (ειτε απο εταιρια,ειτε με πατεντα)
Η αυτοκίνηση κινειται συνεχως προς μια κατευθυνση που στοχευει αποκλειστικά στην ασφαλειαΠου να δεις τι θα γίνει όταν βρουν λύση εφικτή (και με καλό λόγο τιμής/απόδοσης) για το στατιστικό που λέει ότι φταίει ότι το αμάξι το οδηγεί ο άνθρωπος.
Έννοια σου και έχουν μπει και σε αυτό το τριπάκι...
Το σύστημα που παρκάρει το αυτοκίνητο μόνο του το έχεις δει...?
-
Ναι, άσε...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η αυτοκίνηση κινειται συνεχως προς μια κατευθυνση που στοχευει αποκλειστικά στην ασφαλειαΙσχύει αυτό που λες αλλά άλλος ένας λόγος που το ESP δεν απενεργοποιείται είναι για να καλύπτει ΚΑΚΗ δυναμική συμπεριφορά στο όριο - ιδίως στα SUV που τουμπάρουν εύκολα. ESP και άπειρη υποστροφή έχει το μέλλον.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η αυτοκίνηση κινειται συνεχως προς μια κατευθυνση που στοχευει αποκλειστικά στην ασφαλειαΗ απενεργοποίηση με διακόπτη δεν είναι τίποτα τρομερό. Απλά κόβεις το ρεύμα σε έναν αισθητήρα που χρησιμεύει μόνο για το ESP (π.χ. τον αισθητήρα πλευρικής επιτάχυνσης) και από μόνο του το σύστημα βγάζει οff το ESP για να το προστατέψει από κακή-εσφαλμένη λειτουργία...............
-
Και μετά για να το ξαναβάλεις πρέπει να σβήσεις και να ξαναβάλεις μπρος ε; Αυτό είναι το πρόβλημα με αυτήν την πατέντα γμτ...
-
Απο οσο θυμαμαι σε σμαρτ που ειχα κανει το ιδιο, εαν το κανεις σωστα, δηλαδη με διακοπτη μπορεις να το ενεργοποιησεις ξανα οποτε θελεις. Τωρα αν πρεπει να σβησεις στην χειροτερη, δεν αποτελει προβλημα, πριν φυγεις απο τα μεγαρα, το σβηνεις μια στιγμη, και το ενεργοποιεις ξανα!!
-
Σήμερα έκανα ένα test drive το golf gt..
Απίστευτα φιλικό και 'εύκολο' αυτοκίνητο, το συνηθίζεις πανεύκολα. Μετά από 1 λεπτό, νόμιζα ότι ήμουν με το αυτοκίνητό μου... αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα καλό..Πάντως δε με ικανοποίησε καθόλου η δύναμή του..
Σανίδωνα το γκάζι με 2α και δεν ήταν αυτό που περίμενα.. για 170 άλογα. Τι να πω.. η εντύπωση που πήρα ήταν ενός πολύ καλού, ποιοτικού, σβέλτου αλλά ήπιου αυτοκινήτου, πολύ άνετο για την κατηγορία του μεν, αλλά δε μπορούσα να το δω σαν σπορ αμάξι.. πόσο μάλλον να το πιέσω ή να το στρίψω.. δε σε εμπνέει για τέτοια χρήση.. πολιτισμός! Και πολύ ακριβό..Περιμένω τηλέφωνο για το test drive του Megane GT αύριο, αν και προβληματίστηκα ήδη πολύ για τις επιδόσεις του.. Στα χαρτιά το Golf είναι πιο γρήγορο..
Ερώτηση προς τα παιδιά - κατόχους Megane GT: Σας ικανοποιεί η δύναμή του?? Το στήσιμο - στρίψιμό του τι λέει? Έχω διαβάσει τα τεστ, αλλά αλλιώς είναι η γνώμη και κάποιου που ζει με το αυτοκίνητο..
-
Δεν νομιζω να βρεις να οδηγησεις μεγκαν...Τεστ ντραιβ δεν υπαρχει..Μονο απο κανα γνωστο αν βρεις!
Αν εισαι απο αθηνα, συνεχιζουμε μεσω πμ.
Οσο για την υψηλη τιμη του γκολφ..γιαυτο και δεν το πηρα και εγω..πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Σήμερα έκανα ένα test drive το golf gt..
Απίστευτα φιλικό και 'εύκολο' αυτοκίνητο, το συνηθίζεις πανεύκολα. Μετά από 1 λεπτό, νόμιζα ότι ήμουν με το αυτοκίνητό μου... αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα καλό..Πάντως δε με ικανοποίησε καθόλου η δύναμή του..
Σανίδωνα το γκάζι με 2α και δεν ήταν αυτό που περίμενα.. για 170 άλογα. Τι να πω.. η εντύπωση που πήρα ήταν ενός πολύ καλού, ποιοτικού, σβέλτου αλλά ήπιου αυτοκινήτου, πολύ άνετο για την κατηγορία του μεν, αλλά δε μπορούσα να το δω σαν σπορ αμάξι.. πόσο μάλλον να το πιέσω ή να το στρίψω.. δε σε εμπνέει για τέτοια χρήση.. πολιτισμός! Και πολύ ακριβό..Περιμένω τηλέφωνο για το test drive του Megane GT αύριο, αν και προβληματίστηκα ήδη πολύ για τις επιδόσεις του.. Στα χαρτιά το Golf είναι πιο γρήγορο..
Ερώτηση προς τα παιδιά - κατόχους Megane GT: Σας ικανοποιεί η δύναμή του?? Το στήσιμο - στρίψιμό του τι λέει? Έχω διαβάσει τα τεστ, αλλά αλλιώς είναι η γνώμη και κάποιου που ζει με το αυτοκίνητο..
Το GT το έχει ένας φίλος και μέχρι στιγμής είναι αρκετά ευχαριστημένος. Αν σου φάνηκε αργό, μάλλον δεν σου φτάνουν τα 170. Εκτός του ότι τα αποθέματα ροπής είναι μεγάλα για την ιπποδύναμή του, είναι και από τα πιο 'τίμια' 170 άλογα της αγοράς.
-
Ο χρήστης XtremeRotary έγραψε:
Το GT το έχει ένας φίλος και μέχρι στιγμής είναι αρκετά ευχαριστημένος. Αν σου φάνηκε αργό, μάλλον δεν σου φτάνουν τα 170. Εκτός του ότι τα αποθέματα ροπής είναι μεγάλα για την ιπποδύναμή του, είναι και από τα πιο 'τίμια' 170 άλογα της αγοράς.
Το ξέρω ρε γμτ.. γι' αυτό και προβληματίζομαι.. δε με ικανοποίησε ιδιαίτερα, ήθελα λίγο ακόμα, κάτι παραπάνω..
Νομίζω ότι πρέπει να ανέβω ακόμα περισσότερο στο μπάτζετ (πχ ST).. ή να πάω σε κάτι πιο σπορ, πχ Corsa OPC, ή 207 RC ή Cooper S... -
Δοκίμασε τα Mini GTi τότε, αν δεν σου αρέσουν κι αυτά, τότε το budget θα πρέπει να ανέβει.
-
Πάντως παράλληλα κοιτάω και καποια μεταχειρισμένα (γνωστά και μη εξαιρετέα με εγγυημένη οδηγική απόλαυση..)
-
Επειδη το μινι Σ το απερριψα εγω, παρολο που συμβιωνα μαζι του την πρωτη χρονια που παρουσιαστηκε οταν ακομα σπουδαζα λονδινο, μπορω να σου πω, πως μονο αν δεν σε νοιαζουν οι χωροι ΚΑΘΟΛΟΥ κοιταξε το..Για μενα ηταν και ο μοναδικος λογος στην παρουσα φαση της ζωης μου που ομως ηταν αρκετος για να του ριξω Χ..
-
Παιδιά τι λέτε για το Focus RS?
Υπάρχει περίπτωση να βρεις καλό μτχ και σε λογική τιμή?? -
αυτο που μερικες φορες πρεπει να αναβεις το καλοριφερ εν μεσω θερους?
-
Αυτο ειναι..ναι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτο που μερικες φορες πρεπει να αναβεις το καλοριφερ εν μεσω θερους?Tι θελει να πει ο ποιητης?
-
Εχμ, να...υπερθερμαίνεται λιγάκι το μοτέρ...
-
Εχει τετοια προβληματα το rs? δεν το ξερα!
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]