-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm: ...λές να κοιτάξω κι εγώ για S2000?......Για πεστο στους γονεις σου...τωρα που πηρες και Master θα σου κανουν ολα τα χατιρια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm: ...λές να κοιτάξω κι εγώ για S2000?......[syele] IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ZNTOYΠ [/syele]
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
:hmmm: ...λές να κοιτάξω κι εγώ για S2000?......
[syele] IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ZNTOYΠ [/syele]
-
παντελη, πιστευεις, δηλαδη, πως με εναν ελεγχο απο αντιπροσωπειας με VIN σε καλυπτει για να εχεις μια ασφαλη αγορα?
κουκο, θα το εκανες το βημα ρε συ? -
tm έγραψε:>
το θεμα, ειναι, ομως, οτι το αυτοκινητο το χρησιμοποιω και σε ταξιδια και θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ανεκτο σε αυτον τον τομεα.. δεν περιμενω επιπεδο ανεσης γκολφ, ας πουμε, αλλα δεν θα ηθελα σε καμμια περιπτωση και να κοπαναει και να βγαινω με ενα κεφαλι καζανι..
Προσωπικά μου αρέσει το S2k και δεν μου ερέσει καθόλου το Golf
αλλά βάση όσων γράφεις πιστεύω ότι σε καλύπτει καλύτερα ο all around χαρακτήρας του VW -
Ο χρήστης tm έγραψε:
:offtopicviii:
παντελη, πιστευεις, δηλαδη, πως με εναν ελεγχο απο αντιπροσωπειας με VIN σε καλυπτει για να εχεις μια ασφαλη αγορα?Θα γίνει και εκτενέστερος έλεγχος!Αρκεί να βρείς το αυτοκίνητο που σου αρέσει!Υπάρχουν εταιρίες που κάνουν αυτή τη δουλειά,χωρίς μεγάλη οικονομική απαίτηση.
Αν βέβαια πας μόνος σου να το φέρεις,ακόμα καλύτερα!! -
ο φίλος μας έχει 'ψηθεί' άσχημα...αυτό είναι προφανές:)
προσωπικά δεν θα άλλαζα το γκολφ gti διότι είναι καλό αυτοκίνητο -αφήστε τα χρήματα που θα έχανα από την τόσο σύντομη αντικατάσταση- όμως από την άλλη το να κάνεις το κέφι σου σήμερα είναι δύσκολο και καλύτερα να κάνεις κάτι που θα το μετανιώσεις παρά ν' αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν το είχες τολμήσει.
Με το καλό λοιπόν να πάρεις το νέο σου αυτοκίνητο όποιο και αν είναι αυτό -
με το τσιγκελι στα βγαζω ρε παντελη!
θεωρουμε οτι εγω δεν εχω ανθρωπο στην γερμανια να μου το τσεκαρει.. αντε και παω εγω με σκοπο να το δω και να το παρω.. πως θα γινει καλυτερος ελεγχος? που και απο ποιον?
μπορεις να προσδιορισεις λιγο το 'χωρις μεγαλη οικονομικη απαιτηση'? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
θεωρουμε οτι εγω δεν εχω ανθρωπο στην γερμανια να μου το τσεκαρει.. αντε και παω εγω με σκοπο να το δω και να το παρω.. πως θα γινει καλυτερος ελεγχος? που και απο ποιον?
μπορεις να προσδιορισεις λιγο το 'χωρις μεγαλη οικονομικη απαιτηση'?Ενα φιλαράκι μου το πείρε προ 2 χρόνια απο γερμανία
full
Super ευχαριστημένοςΘα μάθω και θα σου πω
θα τον βάλω να στα γράψει -
Αν πας μόνος σου στην Γερμανία νταφυ θα το πας σε μια αντιπροσωπεία Χόντα να το ελέγξουν ότι θα έκανες και εδώ δηλαδή.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
tm έγραψε:>το θεμα, ειναι, ομως, οτι το αυτοκινητο το χρησιμοποιω και σε ταξιδια και θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ανεκτο σε αυτον τον τομεα.. δεν περιμενω επιπεδο ανεσης γκολφ, ας πουμε, αλλα δεν θα ηθελα σε καμμια περιπτωση και να κοπαναει και να βγαινω με ενα κεφαλι καζανι..
Προσωπικά μου αρέσει το S2k και δεν μου ερέσει καθόλου το Golf
αλλά βάση όσων γράφεις πιστεύω ότι σε καλύπτει καλύτερα ο all around χαρακτήρας του VWχαιρετω!
το θεμα εμφανιση ειναι κατι που δεν με εχει απασχολησει καθολου στο αυτοκινητο.. για μενα πρωτα ερχονται τα χαρακτηριστικα του.. στα μονα που λεω οτι 'ειναι ασχημο' ειναι το megan που δε μου καθεται με τιποτα και κατι σκοντα π.χ... δεν θα ελεγα οχι, ομως, για την 'ειδικη' εκδοση της renault στο megane σε μαυρο! αν εψαχνα για αντιστοιχο αυτοκινητο, θα το ειχα παρει, χωρις να με ενοχλει το πως δειχνει.. παμε πιο κατω:
το γκολφ ειναι σιγουρα all around, αλλα εγω μονο τα ταξιδια εχω δει.. εκει ειμαι ανετος, αρχηγος - κυριος! καταπινει τα χιλιομετρα λες και ειναι ο 'αχορταγος'.. απο εκει και περα κενο...
γνωριζω πως αν γινει το βημα θα χασω την ανεση του γκολφ.. αλλα δεν θα ανεχτω, π.χ. να ειναι και κατασταση κουτσουρο.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
:offtopicviii:
παντελη, πιστευεις, δηλαδη, πως με εναν ελεγχο απο αντιπροσωπειας με VIN σε καλυπτει για να εχεις μια ασφαλη αγορα?
κουκο, θα το εκανες το βημα ρε συ?Ούτε να το συζητάς!!! Αν είχα τα χρήματα, θα το έπαιρνα αύριο!!!! (δεν κάνω πλάκα). Μου αρέσει πάρα πολύ! Το μόνο είναι ότι ίσως είναι πολύ πάνω από τα δικά μου οδηγικά (και ηλικιακά) όρια!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm: ...λές να κοιτάξω κι εγώ για S2000?......Άσε καλύτερα δεν έχει χώρο για το 'Π'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσε καλύτερα δεν έχει χώρο για το 'Π'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσε καλύτερα δεν έχει χώρο για το 'Π'.
θα το βάζει αράχνη στις μπροστά για να πηγαίνει ευθεία
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το γκολφ ειναι σιγουρα all around, αλλα εγω μονο τα ταξιδια εχω δει.. εκει ειμαι ανετος, αρχηγος - κυριος! καταπινει τα χιλιομετρα λες και ειναι ο 'αχορταγος'.. απο εκει και περα κενο...
γνωριζω πως αν γινει το βημα θα χασω την ανεση του γκολφ.. αλλα δεν θα ανεχτω, π.χ. να ειναι και κατασταση κουτσουρο..Μάλλον δεν έχεις μάθει πλήρως τα κολπάκια και να παίζεις μαζί του...
Επίσης μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει το DSG. Είναι κορυφή! Στην αρχή και εγώ δεν ήθελα και το έβλεπα αρνητικά, αλλά όταν έδωσα το manual και πήρα DSG (δεν έχω ούτε μήνα) είναι πραγματικά απόλαυση να το οδηγείς και το κάτι άλλο σαν αίσθηση, επιτάχυνση και απίστευτα άνετη οδήγηση και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Νιώθεις ότι έχεις τον απόλυτο έλεγχο ανά πάσα στιγμή, με απίστευτες αλλαγές ταχυτήτων και επιτάχυνση χωρίς να παίρνεις τα χέρια από το τιμόνι και δίχως να κουράζεσαι. Είναι πραγματικά σαν να οδηγώ εντελώς άλλο αυτοκίνητο!
Δες το παρακάτω
Βρήκα νέο παιχνίδι...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μπορεις να προσδιορισεις λιγο το 'χωρις μεγαλη οικονομικη απαιτηση'?H καλύτερη λύση είναι να πας μόνος στη Γερμανία και να βρείς το αυτοκίνητο που θέλεις!!
Θα πας,θα βρείς αυτό που σου αρέσει,θα πας σε μια αντιπροσωπεία και τέλος!!!!!
Η άλλη όψη είναι να αναθέσεις σε κάποιον να σου βρεί καλό αυτοκίνητο.
Αρκετοί φίλοι μου έχουν κάνει με αυτό τον τρόπο αγορά μεταχειρισμένου από Γερμανία,και τους βγήκε σε καλό τελικά!(αλλά κόστισε 1000€....άρα καλύτερα να πας μόνος σου να το κάνεις βόλτα!!να κάνεις και ταξιδάκι....να μπείς και στο ring )
Στη φώτο ένα παράδειγμα αγοράς με μεσάζοντα.Το αυτοκίνητο είναι 330ci....και μετά από 125.000χλμ λειτουργούν όλα άψογα!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Άσχετο...κάποιος 'ψήνεται' για το συγκεκριμένο (έχει μια αδυναμία στα μώβ αυτοκίνητα ) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μάλλον δεν έχεις μάθει πλήρως τα κολπάκια και να παίζεις μαζί του...
Mάλλον δεν είσαι ο Tiff
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
μπορεις να προσδιορισεις λιγο το 'χωρις μεγαλη οικονομικη απαιτηση'?H καλύτερη λύση είναι να πας μόνος στη Γερμανία και να βρείς το αυτοκίνητο που θέλεις!!
Θα πας,θα βρείς αυτό που σου αρέσει,θα πας σε μια αντιπροσωπεία και τέλος!!!!!
Η άλλη όψη είναι να αναθέσεις σε κάποιον να σου βρεί καλό αυτοκίνητο.
Αρκετοί φίλοι μου έχουν κάνει με αυτό τον τρόπο αγορά μεταχειρισμένου από Γερμανία,και τους βγήκε σε καλό τελικά!(αλλά κόστισε 1000 -
Καλοτάξιδο το S2000!
Δεν μπορώ να διαβάζω για ανεκπλήρωτα όνειρα ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες...Δεν θα ζήσεις 20 φορές -μάλλον- για να αφήνεις όνειρα για μετά...
Σκεψη - Προβληματισμος