-
αν κυκλοφορουσε το mr2 ακομα, θα το ειχα παρει... χθες!
μεταχειρισμενο, ομως, τετοιο αυτοκινητο θα ηθελα να αποφυγω
συγγνωμη, αλλα το mg δεν το συγκρινω ουτε με mr2 ουτε με το θεμα μας (s2000)!
για το μιατα που αναφερθηκε το γνωριζω οτι θα ηταν ισως η χρυση τομη, αλλα ποτε δε μου καθησε αυτο το αυτοκινητο, χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, ειμαι προκατειλημενος..
οπως και να 'χει δεν ψαχνω εναλλακτικες.. αν δεν ειναι το s2000 δεν θα ειναι κανενα, γιατι οι εναλλακτικες ειναι ο σιγουρος δρομος να ξαναψαχτω!
απλα θα ηθελα μια αλλη αποψη
για πες περισσοτερα για το mr2.. -
tm να σε βοηθήσω λίγο για αυτό που λέμε καθημερινή οδήγηση. Η μόνη ένστασή μου για το S2000 είναι σε αυτό το κομμάτι. Φαντάσου να έχεις επαγγελματικό ραντεβού ή να προλάβεις τράπεζα ή οτιδήποτε άλλο επείγον ένα πρωί καθημερινής, οι δρόμοι με κίνηση και εσύ με το S2000 (το οποίο φαντάζομαι θα το προσέχεις και δεν θα θες να το δεις γρατζουνισμένο ή χτυπημένο). Φαντάσου τώρα να βιάζεσαι, να πρέπει να αποφύγεις τον κάθε μηχανάκια ή φορτηγατζή ή ταξιτζή, να μην πέσεις σε λακούβες ή μεγάλα σαμαράκια (κίνδυνος να βρεις κάτω!), και μετά να έχεις την έννοια του παρκαρίσματος. Λύσεις ανάγκης με ανέβασμα σε πεζοδρόμιο τις ξεχνάς στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Να το αφήσεις εντελώς χύμα στο δρόμο (διπλοσειρά ή πρόχειρα παρκαρισμένο με αλαρμ), ρισκάρεις να το βρεις με κανένα αναμνηστικό σημάδι...
Και τέλος είναι το γεγονός ότι όλα τα roadster είναι έτσι η φιλοσοφία τους σαν κατασκευή που σε κίνηση ή σε δρόμο με λακούβες κτλ κουράζουν (ειδικά αν είναι και μεγαλούτσικη η διαδρομή). Έχουν σφιχτή ανάρτηση με όχι τόσο καλό φιλτράρισμα (απόλυτα λογικό άλλωστε) και σε λακούβες 'κοπανάει' αρκετά και κάπως ξερά η ανάρτηση με αποτέλεσμα όλα αυτά να περνάνε και στο εσωτερικό και στη μέση σου. Φαντάσου τα όλα αυτά σε συνθήκες κίνησης και καθημερινής οδήγησης και θα καταλάβεις γιατί λέμε πως τα συγκεκριμένα οχήματα δεν είναι για τις συγκεκριμένες συνθήκες αλλά να τα έχεις ως 2ο όχημα να το ευχαριστιέσαι στον ελεύθερο χρόνο σου.
-
δεν νομιζω οτι η αγορα mtx mr2 θα σε βαλει σε περιπετειες,το αντιθετο μαλιστα!ειναι απο τα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα σε ολα τα επιπεδα!απλα να κοιταξεις οπως σεολα τα αυτοκινητα να μην ειναι τρακαρισμενο κ να προτιμησεις καποιο απο το 2003 κ μετα που θα εχεις κ εγγυηση(6 χρονια απο toyota)k καποια δεσιματα που το κανουν ακομα πιο στοιβαρο,6αρι κιβωτιο,καποιες μηχανικες και αισθητικες βελτιωσεις σε σχεση με το pro facelift μοντελο.ολα αυτα το καθιστουν πολυ καλη αγορα!εγω αν κ εχω το pro facelift δεν εχω κανενα παραπονο κ με εχει εθισει τοσο που δεν ξερω αν ηθελα καποιο αλλο αυτοκινητο στη θεση του προς το παρον ειναι πολυ πολυ διασκεδαστικο κ ο,τι του πεις κανει!θες γραμμες,μπαινει τρενο λογω κεντρομηχανης διαταξης βαζει ολη τη δυναμη κατω .θες να παιξεις με την ουρα?η ροπη απο χαμηλα κ το μπλοκε τορσεν το ξεκολλανε κατα βουληση!τιμονι?τι να πεις καποια περιoδικα το συγκρινουν με αυτο της elise k της boxster! πολυ καλα φρενα επισης!ο μονος λογος για να προτιμησεις το s2000 κατα τη γνωμη μου ειναι οι επιδοσεις του οπου βεβαια δεν συγκρινονται με του mr.σε ολα τα αλλα επιπεδα δεν εχει να ζηλεψει κατι.κ το κυριοτερο που σου δινει ειναι αυτη η απαραμιλλη αισθηση καρτ που δεν αλλαζω με τιποτα!και ολα αυτα με τουλαχιστον τα μισα χρηματα σε σχeση με το s2000 που προσωπικα δινω αρκετη σημασια
Υ.Γ Μπορει να μην εχει κλασικο πορτ μπαγκαζ αλλα εχει 2 αρκετα μεγαλα ντουλαπακια πισω απο τα καθισματα οπου βαζεις πραγματα πχ για μια βδομαδας διακοπες ΑΝΕΤΑ κ ας σταματησουν μερικοι να λενε οτι δεν χωραει τιποτα.αφου κ εγω το ιδιο νομιζα κ εξεπλαγην με το τι μπορεις να χωρεσεις μεσα.στο κατω κατω ειναι roadster
-
S2000 POWER
-
Γιατι δεν μιλας με τον Τιμο ρε συ?
-
Τριαντάφυλλε αν μπορείς να πας για S2K δεν βλέπω το λόγο να ασχολείσαι με οποιοδήποτε άλλο roadster...
Μόνο την περίπτωση Βoxster θα συνεξέταζα...
Από τα υπόλοιπα, και το ΜR2 αποτελεί ενδιαφέρουσα λύση, θα το κατέτασσα τρίτο ιεραρχικά...
-
αν ο φιλος ειναι αποφασισμενος για s2000,δεν υπαρχει λογος να συζηταμε αλλο κ να προτεινουμε αλλες λυσεις που εμεις θεωρουμε καλυτερες
εγω εγραψα την αποψη μου ως κατοχος mr2 μια κ του αρεσε το αμαξι απο παλια κ ο ιδιος το ζητησε.απο κει κ περα αν εχει καταληξει...καλοταξιδο! -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Τριαντάφυλλε αν μπορείς να πας για S2K δεν βλέπω το λόγο να ασχολείσαι με οποιοδήποτε άλλο roadster...+1, εκτος απο καμια BMW Z4
για μενα δεν υπαρχει καν διλλημα, θα το'χα προχωρησει το θεμα χθες κιολας
-
+1 αν ηταν το μοναδικό μου αμαξι ( καλα 1500 για κανα τσιγκο με αιρκο βρισκεται ) θα επαιρνα Ζ4 3λιτρο....και το κλειστο μαλιστα....εσυ παρε τ οανοιχτο που σου αρεσει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
+1 αν ηταν το μοναδικό μου αμαξι ( καλα 1500 για κανα τσιγκο με αιρκο βρισκεται ) θα επαιρνα Ζ4 3λιτρο....και το κλειστο μαλιστα....εσυ παρε τ οανοιχτο που σου αρεσει!σωστο κ αυτο
-
Βέβαια, αν υπάρχει δυνατότητα για Boxster S...
-
Ti είσαστε εσείς ρε παιδί μου. Βάζει κάποιος στο μάτι ένα τουτού και τον βάζετε να ανεβαίνει τιμολογιακά μέχρι ψησίματος. Γενικά μιλάω, ο coyot θέλει 335 και είναι έτοιμος για 911, ο Ντάφυ σου λέει S2000 και μόνο veyron δεν του λέτε. Πάω να ανοίξω θέμε για Fiat Panda μπας και πάρω καμμιά φτερούγα.
Όσο για τον tm.........follow your heart
-
εγω θα το τσιμπαγα χαλαρα! γιατι να μη κανεις το 'ονειρο' σου πραγματικοτητα?
και αν θες και για καθημερινες δουλειες παιρνεις ενα φτηνο μικρο.
-
Κακό πράμα να χεις σκάσει σχεδόν 30Κ για ένα αυτοκίνητο που δεν σε γεμίζει.
Θα σου λεγα να το δώσεις και να το πάρεις το κορίτσι εξ Ιαπωνίας, αλλά δεν είμαι μέσα στην τσέπη σου... -
δεν τιθεται θεμα αλλης επιλογης.. για το mr2 ρωτησα επειδη αποτελουσε ερωτα!
το σεναριο μπορει να υλοποιηθει, γι αυτο και με προβληματιζει.. δεν γινεται θεωρητικα...
boxter και λοιπα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας ..
προς το παρον συλλεγω πληροφοριες -
Ο χρήστης tm έγραψε:
προς το παρον συλλεγω πληροφοριες
Λενε πώς εχει και ωραίο ήχο το χόντα
-
Φίλε ΤΜ...
Όλο και σε κάποιον από εμας έχει τύχει να κυνηγάει μια γκόμενα, με προδιαγραφές μοντέλου, με λύσσα. Να κλείνει τα μάτια του και να την βλέπει μπροστά του. Να νομίζει ότι μονο αυτή του λείπει για να ολοκληρώσεις την 'ευτυχία' του? Και όταν του έκατσε? Πόσοι από εμάς και μετά από πόσο καιρό ξενέρωσαν??
Αν σε κάποια φάση αρχίσει η γκρίνια . . . 'αχ δε μπορώ το ΣΚ να πάμε βολτα, γιατί έχω κανονίσει να πάω κομμωτήριο'. 'Αχ σε παρακαλώ πρόσεχε πως με .... έχω κάνει μανικιούρ' κλπ κλπ , έρχεται και η ξενέρα εύκολα.
....ΕΚΤΟΣ και αν δεν είναι η μοναδική σου γυναίκα, αλλά κάτι σαν παράνομο αίσθημαΕν ολίγοις . . . Αν έχεις ΜΟΝΟ το S2000 .... θα κουραστείς αργά ή γρήγορα.
Επίσης θεωρώ με τόσο εισαγωγή που γίνεται, σίγουρα θα χάσεις πολλά λεφτά αν πας για καινούριο . . . . . . Αλλά όπως είπαμε και πριν τέτοια γκόμενα δεν θα πρέπει να σε νοιάζει αν δεν είναι παρθένα
Καλή φώτιση -
μπαααα... το top gear λεει οτι δεν κανει ωραιο ηχο και οτι εχει λαθος αριθμο κυλινδρων για σπορ αυτοκινητο
-
Καλημερα
Αν κυκλοφορεις καθε μερα Αθηνα και πηζεις στην κινηση στυλ ποταμι για να πας στην δουλεια σου δεν αξιζει.. το εκανα με μιατα μκ1 και απλα με κουρασε παααρα πολυ. Το μιατα θα το βαρεθεις πολυ πιο ευκολα απο το s2k. Αν αποφασισεις παντως για S2k στειλε μου πμ. ητε εδω ητε στο greek kart. Εγω θα ειμουν μεταξυ clio και S2k με προτιμηση sto clio αν ηταν το μοναδικο μου και επειζα στην κινηση...
Μπορω να σε βοηθησω πολυ... για να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις καλο κοριτσι...P.S ειχαμε γνωριστει Αφιδνες τοτε που ειχαμε μαζευτει ολoι απο το club.
-
μενω πολυ κοντα στη δουλεια μου και δεν εχω πηξει σε κινηση ποτε.. το χειροτερο που ειχα κανει ηταν χαλανδρι-αργυρουπολη (σπιτι-δουλεια) ειτε απο αττικη οδο, είτε απο μεσογειων/καρεα κλπ...
clio το απεκλεισα.. παρομοιο στυλ εχω το 106 που λεει ο λογος.. δεν θα τα εδινα και τα 2 που εχω για να παρω ενα κλιο...
το μιατα απο ποια αποψη σε κουρασε?
(σε θυμαμαι)
Σκεψη - Προβληματισμος