-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
βασικα ειμαι με την ομαδα της McLaren αλλα θελω να το παρει ο Raikkonen γιατι το γουσταρω το ατομο.αλλα δεν μ'αρεσει η Ferrari.μονο για τον Raikkonen.
δεν μπορω να φανταστω οτι θα το παρει το κ....παιδο ο Alonso.
θελω να το παρει και ο Hamilton αλλα και λιγο κρατι ειναι πολυ μικρος και εχει χρονια ακομα μπροστα του.
αλλα απο την αλλη γιατι να μην αρχισει απο τωρα για να προσπαθει να σπασει τα ρεκορ.
καλα για τον Massa ξεχνατο ουτε να το φανταστουμε
ο αγροτης πρωταθλητης ??? πλακα ειχειας γινει ενας καθαρος και γρηγορος αγωνας
με τίποτα ευχαριστημένος...
Eγώ νομίζω είναι η Funis διπλογραμμένη.
-
Ο χρήστης iordanis73 έγραψε:
ο αγροτης πρωταθλητης ???Αμα ειναι ο Massa αγροτης που πριν σπασει το αμαξι στη Monza τον ειχε τον Κιμη, φαντασου πού εβοσκε ο δικος σου...
πλακα ειχει
Σε καλο σου! Γελασαμε παλι...
-
Στη Βραζιλία δεν έχουνε να φάνε,θέλουν και GP;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
βασικα ειμαι με την ομαδα της McLaren αλλα θελω να το παρει ο Raikkonen γιατι το γουσταρω το ατομο.αλλα δεν μ'αρεσει η Ferrari.μονο για τον Raikkonen.
δεν μπορω να φανταστω οτι θα το παρει το κ....παιδο ο Alonso.
θελω να το παρει και ο Hamilton αλλα και λιγο κρατι ειναι πολυ μικρος και εχει χρονια ακομα μπροστα του.
αλλα απο την αλλη γιατι να μην αρχισει απο τωρα για να προσπαθει να σπασει τα ρεκορ.
ο αγροτης πρωταθλητης ??? πλακα ειχειας γινει ενας καθαρος και γρηγορος αγωνας
με τίποτα ευχαριστημένος...
Eγώ νομίζω είναι η Funis διπλογραμμένη.
Kι εγω όταν το διάβασα λέω, δεν μπορεί, υπνοβατώ!
(σήμερα έχει και τα γενεθλια του ο kimi )
-
to sigouro einai oti tha ginei kalos agonas
-
an den einai stimenos
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Αν και ψήφισα Ραϊκόνεν, πιστεύω ότι θα το πάρει ο Αλόνσο . Υπέρ του Ισπανού δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω ποτέ όμως. Αν είναι να μη το πάρει οποιαδήποτε Φερράρι, ας το πάρει ο Λούις που είναι και συμπαθέστατος(ως τώρα ) και νέος(θα σπάσει το ρεκόρ νεότερου πρωταθλητή που το'χει ο....άλλος ).Ειμαι πολύ χαρούμενος που λειτούργησα με το συναίσθημα στην ψηφο και όχι με τη λογική . Βλέπεις καμιά φορά βγαίνει και αυτό .
-
τελικά είχα δίκιο που είπα αν δεν είναι στημένος, για πείτε τι πιστεύετε, ήταν στημένος ή όχι?
εγω πιστεύω ναι,
έτσι φύγαν όλοι ευχαιστημένοι εκτός τον Massa -
Λοιπόν παιδιά τι λέτε, ξεκινάμε να λέμε για την καινούργια σεζόν?
Για πείτε προγνωστικά, τι βλέπετε?
Ξεκινάω εγώ και τολμώ να προβλέψω σε ένα πολύ αναταγωνιστικό
πρωτάθλημα με Ferrari - McLaren - Renault - BMW και ίσως και TOYOTA
με βάση κάποιες μεταγραφές που κάναν φέτος
σας ακούω λοιπόνΥ.Γ. αυτά βέβαια άμα γίνει καθαρό πρωτάθλημα
-
Με οσα γινανε φιλε μου τι να ξεκινησουμε και που να καταληξουμε.Κριμα για την f1
-
καθαρο πρωταθλημα ειναι πολυ απιθανο να γινει.
για νικες βλεπω τους κλασικους 4 με καποιο προβαδισμα της φερραρι.
οι χαμιλτον - κιμι - heid - αλονσο , λογικα θα επικρατησουν.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
λογικα θα επικρατησουν:
χαμιλτον
κιμι
heid
αλονσο+1
Mονο ο Κουμπιτσας πιστευω μπορει να σπασει τα Νο 1. -
Ποιοί είναι οι κλασσικοί 4??? Δηλαδή ο Alonso δεν θα σταυρώσει νίκη???
ΙΜΗΟ πέραν των διδύμων των McLaren & Ferrari τόσο ο Alonso όσο και ο Heid έχουν πιθανότητες νίκης. Αυτό λαμβάνοντας υπόψη ότι Renault & BMW δεν πολεμούσαν μέχρι τέλους πέρυσι για το πρωτάθλημα οδηγών και λογικά είχαν περισσότερο χρόνο και χρήμα για τα μονοθέσια του 2008 από όσο αναλογικά έδωσαν οι άλλοι δύο.
Συνήθως χρονιές μονοκρατοριών ή δυκρατοριών τις ακολουθούν αμφίρροπες χρονιές...
-
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πάμε για εύκολη επικράτηση των Ferrari - Raikkonen.
McLaren-Renault-BMW είναι δύσκολο να κάνουν την έκπληξη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.
Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα και έχουμε δει πολλές εκπλήξεις κατα τη διάρκεια του χειμώνα. 4 μήνες είναι μια αιωνιότητα στην F1. -
οι κλασικοι 4 ειναι οι ασημι , κοκκινοι , bmw και renault.
συμφωνω christos. πιστευω οτι φετος θα ειναι ακομα πιο ανταγωνιστικες renault και bmw , εδω θα φανουν ακομα περισσοτερο οι οδηγοι.
παντως η φερραρι ειναι μεγαλο φαβορι , καθως μαλλον εχει και το καλυτερο διδιμο.
νταξ , τωρα οτι ο Κιμι θα κερδισει τον Μασσα λογικα ναι , αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος , αρκετες φορες ο Μασσα πεταει. αρκει να μην ξεχασουν να του βαλουν καυσιμο
πως σας φαινεται το σχεδιο της μαμας redbull να δωσει το νεο μονοθεσιο μετα απο τεσσερις αγωνες στη θυγατερα? ...φοβουνται?
-
Μια ερώτηση άσχετη, ένας γνωστός μου, μου είπε ότι ο Alonso
θα πάει το 2009 στην Ferrari, έχει ακούσει κανείς τίποτα τέτοιο?
και τι απέγινε με το δικαστήριο Mclaren vs Renault?
Είδα σήμερα το καινούργιο μονοθέσιο της Ferrari και είναι φανταστικό
ειδικά η μπροστινή αεροτομή.
Τολμώ να κάνω πρόβλεψη- Raikonnen
- Hamilton
- Massa
- Alonso
- Kubica
- Kovalainen
και μετά θα έρθει ο καμικάζι Sato και θα τους φάει όλους
-
Ο χρήστης kabamaru έγραψε:
Μια ερώτηση άσχετη, ένας γνωστός μου, μου είπε ότι ο Alonso
θα πάει το 2009 στην Ferrari, έχει ακούσει κανείς τίποτα τέτοιο?
και τι απέγινε με το δικαστήριο Mclaren vs Renault?
Είδα σήμερα το καινούργιο μονοθέσιο της Ferrari και είναι φανταστικό
ειδικά η μπροστινή αεροτομή.
Τολμώ να κάνω πρόβλεψη- Raikonnen
- Hamilton
- Massa
- Alonso
- Kubica
- Kovalainen
και μετά θα έρθει ο καμικάζι Sato και θα τους φάει όλους
Είδα όμως και τον ραικόνεν να έχει γίνει λίγο χοντρός. Ο τύπος σπάει πλάκα, δε νοιάζεται.
Πιστεύω ότι θα το πάρει μόνο εάν η Φερράρι είναι πολύ καλύτερη από τα άλλα αυτοκίνητα.
πάντως ο Χάμιλτον είναι για εμένα ΤΟ φαβορί με τον Κοβαλάινεν να είναι πολύ κοντά. Η ρενώ με τον Αλόνσο είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, πιστεύω.
Ποιός πιστεύετε οτι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα???