-
Καλημερα.
Εχει καποιος αποκτησει η εχει καποια εμπεριστατωμενη γνωμη για το νεο X-TRAIL ?
Ειναι πολυ αναβαθμισμενο σε σχεση με το προηγουμενο και ενδιαφερον... -
Καλημερα.
Καλημερα.
Μόνο δημοσιογραφικά τέτοια κυκλοφορούν ακόμα. Σύντομα θα τα διαβάσεις στον τύπο.
-
Aπό εμφανιση πάντως ειναι....
-
Χωρίς να το έχω οδηγήσει αρκετά, αλλά όντας πρωην κάτοχος του προηγούμενου μπορώ να πώ τα εξής δια της εις άτοπον απαγωγής:
Η γνωστή εξαιρετική τετρακίνηση παραμένει, αναβαθμισμένη με Hill holder και downhill control (ή όπως λέγονται). Αρα πιστεύω ότι για εκτός δρόμους καταστάσεις θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας.
Το μήκος και το βάρος αυξήθηκαν αλλά το κιβώτιο είναι πλέον 6αρι οπότε οι επιδόσεις πρέπει να είναι παραπλήσιες αλλά οι χώροι είναι μεγαλύτεροι.
Το σαλόνι είναι επιτέλους σαφώς πιο ποιοτικό στην εμφάνιση, η θέση οδήγησης χαμήλωσε λιγάκι (με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν οι ψηλότεροι οδηγοί στην οροφή όπως στο παλαιό, αλλά και να νιώθεις επιτέλους 'μέσα' στο αυτοκίνητο και όχι 'πάνω' σε αυτό) και τα όργανα γύρισαν στην θέση τους (εμένα προσωπικά ποτέ δεν με ενόχλησε η θέση των παλαιών!).
Οι θέσεις για μικροαντικείμενα εξακολουθούν και είναι πολλές.
Γενικότερα πιστεύω ότι οι Ιάπωνες βελτίωσαν όλα τα αδύνατα σημεία του παλαιού μοντέλου, αλλά δεν έδωσαν την πρέπουσα βαρύτητα στην εξωτερική εμφάνιση με αποτέλεσμα απο την μια το νέο να μοιάζει σαν απλό face lift του παλιού και απο την άλλη να είναι εντελώς άτολμο στην εμφάνιση (καμία σχέση με το πρωτοποριακό design του Qashqai).
Αν οι τιμές παραμείνουν, όπως άκουσα, πολύ κοντά σε αυτές του απερχόμενου μοντέλου πιστέυω ότι πρέπει να είναι μια καλή επιλογή...
Ελπίζω να μπορέσω να το οδηγήσω σύντομα και να σας πω πιο σίγουρες εντυπώσεις...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Χωρίς να το έχω οδηγήσει αρκετά, αλλά όντας πρωην κάτοχος του προηγούμενου μπορώ να πώ τα εξής δια της εις άτοπον απαγωγής:Η γνωστή εξαιρετική τετρακίνηση παραμένει, αναβαθμισμένη με Hill holder και downhill control (ή όπως λέγονται). Αρα πιστεύω ότι για εκτός δρόμους καταστάσεις θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας.
Το μήκος και το βάρος αυξήθηκαν αλλά το κιβώτιο είναι πλέον 6αρι οπότε οι επιδόσεις πρέπει να είναι παραπλήσιες αλλά οι χώροι είναι μεγαλύτεροι.
Το σαλόνι είναι επιτέλους σαφώς πιο ποιοτικό στην εμφάνιση, η θέση οδήγησης χαμήλωσε λιγάκι (με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν οι ψηλότεροι οδηγοί στην οροφή όπως στο παλαιό, αλλά και να νιώθεις επιτέλους 'μέσα' στο αυτοκίνητο και όχι 'πάνω' σε αυτό) και τα όργανα γύρισαν στην θέση τους (εμένα προσωπικά ποτέ δεν με ενόχλησε η θέση των παλαιών!).
Οι θέσεις για μικροαντικείμενα εξακολουθούν και είναι πολλές.
Γενικότερα πιστεύω ότι οι Ιάπωνες βελτίωσαν όλα τα αδύνατα σημεία του παλαιού μοντέλου, αλλά δεν έδωσαν την πρέπουσα βαρύτητα στην εξωτερική εμφάνιση με αποτέλεσμα απο την μια το νέο να μοιάζει σαν απλό face lift του παλιού και απο την άλλη να είναι εντελώς άτολμο στην εμφάνιση (καμία σχέση με το πρωτοποριακό design του Qashqai).
Αν οι τιμές παραμείνουν, όπως άκουσα, πολύ κοντά σε αυτές του απερχόμενου μοντέλου πιστέυω ότι πρέπει να είναι μια καλή επιλογή...
Ελπίζω να μπορέσω να το οδηγήσω σύντομα και να σας πω πιο σίγουρες εντυπώσεις...
Να προσθέσω ότι τώρα με την ύπαρξη του Qashqai η Nissan καλύπτει πολύ μεγαλύτερο εύρος για τους αγοραστές τετρακίνητων αυτοκινήτων, αφού όποιος θέλει περισσότερο Street, πολύ καλή εμφάνιση κλπ., αλλά με ικανές δυνατότητες εκτός δρόμου, παίρνει το Qasqai, ενώ αν θέλει πιο 'μάχο' όχημα, παίρνει το X-Trail.
Προσωπικά τώρα, από τις φωτογραφίες που έχω δει στο net και σε περιοδικά, βρίσκω το νέο X-Trail ως προς την εξωτερική εμφάνιση, από εξαιρετικά 'άοσμο' μέχρι και άσχημο...
-
Ρε παιδια κανα περιοδικο αυτην την περιοδο μονο με 4Χ4 υπάρχει?
Ανα τακτα διαστηματα νομιζω εβγαζε το drive που τεστάριζε καμια 15ρια μαζι, δεν με νοιαζει τοσο το offroading κομματι, αλλα οι τιμες, και τι σουλουπι να τα δει ο πατερας μου......και να τον κατευθυνω εκει που θελω!
Το X-trail πάντως αν και παντα μου αρεσε, απο πωλησεις δεν ήταν δυνατό!
-
tetrakinisimag ----------- http://www.tetrakinisimag.gr
4x4magazine ---------------- ???????????????
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια κανα περιοδικο αυτην την περιοδο μονο με 4Χ4 υπάρχει?Ανα τακτα διαστηματα νομιζω εβγαζε το drive που τεστάριζε καμια 15ρια μαζι, δεν με νοιαζει τοσο το offroading κομματι, αλλα οι τιμες, και τι σουλουπι να τα δει ο πατερας μου......και να τον κατευθυνω εκει που θελω!
Το X-trail πάντως αν και παντα μου αρεσε, απο πωλησεις δεν ήταν δυνατό!
Γιατί δεν του τα δείχνεις από το Internet;
-
μιλαμε για 55 ετων ανθρωπο........και απο το περιοδικο αποκλιετια να του κανουν, θα πρεπει να παμε στις αντιπροσωπειες μια μια, απλα για να γλυτώσω λιγο κοπο!
Πηγα κια πηρα το 4χ4 drive κλπ καπως ετσι και μετα ειδα οτι ειναι σχεδομν περσυινο το περιοδικο και ειχε και 12 €!
-
Και επανερχομαι στα του X-TRAIL...
Πηγα και το ειδα το αυτοκινητο.Πολυ ευρυχωρο εσωτερικα,πολυ αναβαθμισμενο σε σχεση με το προηγουμενο με πολλους εξυπνους χωρους.Βεβαια πιο μεγαλο σε ογκο απο το προηγουμενο με οτι αυτο συνεπαγεται.Δεν υπηρχε αυτοκινητο για test drive οποτε εκκρεμουν οι εντυπωσεις μου για αποδοση στην ασφαλτο,μιας και για εκτος δρομου πιστευω θα ειναι κορυφαιες... !!!!
Θα επανελθω λοιπον.
Αν εχει καποιος γνωμη,τον αναμενουμε... -
Eγω πετυχα ενα στο service της nissan ,το ειχε φερει ο ιδιοκτητης για τον πρωτο ελεγχο.
Αρχικα μου αρεσε πολυ το εσωτερικο ,ειναι αρκετα ποιοτικοτερο απο το προηγουμενο.Οι χωροι ειναι απλα τεραστιοι!!Το πορτ μπαγκαζ επισης και εχει και ωραια συρταρακια.
Οταν σηκωσαν το αυτοκινητο στο γρυλλο ειδα οτι η πισω αναρτηση ειναι νεα με τους πανω βραχιονες να ειναι απο αλουμινιο.Επισης αλλη μια διαφορα με το παλιο ειναι οτι το τελικο της εξατμισης δεν εχει πλεον εγκαρσιο προσανατολισμο ,αλλα βρισκεται στη αριστερη μερια κατα μηκος.
Αν και το αυτοκινητο ειχε 1500 χμ, ο ιδιοκτητης ανεφερε προβληματα με το cd -player ,πεταγε εξω το CD ,αλλα και μικρη δυσλειτουργεια του bluetooth.
Γενικα μου αρεσε αρκετα ,με το dci με τα 170 αλογα ,θα ειναι ιδανικο. -
Υπάρχει ήδη topic με αρκετές φωτογραφίες και πληροφορίες!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=16419 -
Εγω παρελαβα το 2.0 την προηγουμενη εβδομαδα. Ειναι το απλο μοντελο (αν και εχει σχεδον τα παντα σε θεμα εξοπλισμου) και το πηρα 30 χιλιαρικα με το κλειδι στο χερι.
Εχω κανει ηδη 300 χιλιομετρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει πολυ καλη ηχομονωση και ποιοτητα κυλισης ενω και στις στροφες ειναι αρκετα σβελτο για την κατηγορια.
Το εσωτερικο εχει πολυ ποιοτικα μαλακα πλαστικα και πολυ μεγαλους χωρους.
Τελος ειναι και made in Japan (κατι οχι και τοσο συνηθισμενο στην εποχη μας) πραγμα που σημαινει πολλα σε θεματα ποιοτητας κατασκευης και αξιοπιστιας.
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Εγω παρελαβα το 2.0 την προηγουμενη εβδομαδα. Ειναι το απλο μοντελο (αν και εχει σχεδον τα παντα σε θεμα εξοπλισμου) και το πηρα 30 χιλιαρικα με το κλειδι στο χερι.Εχω κανει ηδη 300 χιλιομετρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει πολυ καλη ηχομονωση και ποιοτητα κυλισης ενω και στις στροφες ειναι αρκετα σβελτο για την κατηγορια.
Το εσωτερικο εχει πολυ ποιοτικα μαλακα πλαστικα και πολυ μεγαλους χωρους.
Τελος ειναι και made in Japan (κατι οχι και τοσο συνηθισμενο στην εποχη μας) πραγμα που σημαινει πολλα σε θεματα ποιοτητας κατασκευης και αξιοπιστιας.
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Τις επόμενες μέρες μάλλον θα πάω να το κλείσω, σαν αυτό που πήρες ... 30.000 ευρώ ακριβώς με το κλειδί στο χέρι ... μου είπαν ότι υπάρχει και ετοιμοπαράδοτο.
Το μόνο που με καθυστέρησε στην επιλογή ήταν ο εξοπλισμός του Grand Vitara (δερμάτινο σαλόνι και multimedia) και το Quashqai με τα ιδια λεφτά αλλά καλύτερο εξοπλισμό αλλά και διμηνη αναμονή ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Τις επόμενες μέρες μάλλον θα πάω να το κλείσω, σαν αυτό που πήρες ... 30.000 ευρώ ακριβώς με το κλειδί στο χέρι ... μου είπαν ότι υπάρχει και ετοιμοπαράδοτο.
Το μόνο που με καθυστέρησε στην επιλογή ήταν ο εξοπλισμός του Grand Vitara (δερμάτινο σαλόνι και multimedia) και το Quashqai με τα ιδια λεφτά αλλά καλύτερο εξοπλισμό αλλά και διμηνη αναμονή ...Ευχαριστω. Τα περισσοτερα χρωματα υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα (εκτος ασπρο και κοκκινο νομιζω).
Σε σχεση με το Vitara εχει καλυτερη ηχομονωση και οδικη συμπεριφορα στο δρομο. Στο RAV4 δεν μου αρεσε η ποιοτητα του εσωτερικου , το CRV δεν εχει καλη τετρακινηση και 'βρισκει' κατω ευκολα , το Tiguan εχει σχετικα μικρους χωρους και το Outlander εχει τσιμπημενη καταναλωση και 5 ταχυτο κιβωτιο συν την χειροτερη αντιπροσωπια στην Ελλαδα. Οποτε πιστευω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη. Γενικα στα 30 χιλιαρικα ειναι απιθανο να βρεις καλυτερο SUV all around.
-
Ξεχασα να πω οτι στην Αγγλια ψηφιστηκε ως το κολυτερο SUV απο το περιοδικο 4X4 Μagazine:
X-TRAIL and Navara win for Nissan at 4x4 awards
*The new Nissan X-Trail has been named Soft Roader of the Year by 4x4 Magazine in its 2008 4x4 of the year edition. The Nissan Navara was voted Lifestyle Pick-up of the Year for the second year running.
The X-TRAIL beat off competition from the Land Rover Freelander2, Honda CRV, Toyota Rav4 and BMW X3in its category.
Commenting about the X-TRAIL, 4x4’s Deputy Editor Richard Williamson states: “While others steer their soft-roader image from one extreme to the other, Nissan has stuck to its guns and gone for unapologetic 4x4 evolution.
'The sleight-of-hand trick is bigger overall dimensions, within which more accommodating seats and a neatly restyled fascia have instilled a more grown-up, prestigious feel.
'In addition, the X-TRAIL’s vastly extended boot space comes with clever pull-out drawers and a durable twin-height load floor.” *
http://motortorque.askaprice.com/news/a ... awards.asp
Ενω και το προηγουμενο μοντελο για 3 συνεχομενα χρονια εχει ανακυρυχθει το πιο αξιοπιστο 4Χ4 απο το Which Car...
http://www.easier.com/view/News/Motorin ... 45478.html
-
Ακριβώς όπως τα λες, με επιπλέον ότι δεν θέλω να φύγω απο τα 30000 ευρώ ούτε ένα λεπτό.
Σε ασημί θα το πάρω (υπάρχει ετοιμοπαράδωτο).
Νεο NISSAN X-TRAIL...