-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μόλις μπήκα σε ένα εκθεσιακό , οι χώροι πίσω είναι αστείοι , με ύψος 1,88 το κεφάλι μου βρίσκει αρκετά και δε χωράω. Βέβαια μπροστά δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το 14 ετών matiz μου έχει καλύτερους χώρους πίσω με το κάθισμα του οδηγού ρυθμισμένο στα μέτρα μου . Ά ρε Τζουτζάρο αρχηγέ...
Μου έκανε εντύπωση (κακή) και το έψαξα, πράγματι το πλαίσιο βασίζεται σε αυτό του 500 και του panda. Κρίμα , κι έλεγα να χτυπήσω ένα ντιζελάκι αλλά με προβλημάτισε.
Δίπλα είχε μια delta και σε αυτή χώρεσα οριακά πίσω ! Τι να το κάνω το μεγάλο μεταξόνιο αν έχει κλίση χαμηλά η οροφή στο τελείωμα.. . Υπέρ οι μεγάλοι χώροι σου λέει μετά , ανάθεμα τα περιοδικά σας.οι πισω χωροι ειναι περισσοτερο για παιδια...
ποσο περιπου υψος υπολογισες οτι μπορει να εχει ενας μεγαλος για να χωρεσει πισω??
με την delta διαφωνω, με σωστη ρυθμιση στο καθισμα εισαι ανετος... και κυριως στα γονατα εχει παρα πολυ χωρο!
-
φιλε μουσατε,επειδη εχουμε την ντελτα στην οικογενεια,νομιζω οτι καποιο λαθος κανεις..ειμαι 1.9μ υψους κ πισω απο την θεση του οδηγου,ρυθμισμενη στα μετρα μου(οδηγωκ ελαφρως ξαπλωτα..) χωραω ανετα!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Και μετα απο ενα αναλυτικο test drive ερχεται και ενα εντυπωσιακο crash test.....Mερακλης,εκανε 900 χιλιομετρα τη μερα με το που το πηρε
Πως το χτυπησε ετσι?Να τον μαζεψε πλευρικα καμια νταλικα? -
Ετσι οπως το βλεπω, μαλλον χτυπηθηκε απο πισω και συρθηκε για πολλη ωρα, σε μπαριερα...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Και μετα απο ενα αναλυτικο test drive ερχεται και ενα εντυπωσιακο crash test.....
Mερακλης,εκανε 900 χιλιομετρα τη μερα με το που το πηρε
Πως το χτυπησε ετσι?Να τον μαζεψε πλευρικα καμια νταλικα?για δημοσιογραφικο δεν ειναι παραλογα τα χιλιομετρα
-
κάτι πρέπει να τον μάζεψε απο το πλάι. δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση.
ζητάει και 3κ ο μικρός θεούλης...με τόσα χλμ σε 4 μέρες ή εταιρικό ή test drive υποψιάζομαι.
-
Δημοσιογραφικο ειναι, φαινεται και στην δοκιμη στο παραπανω ποστ του mousatos
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Δημοσιογραφικο ειναι, φαινεται και στην δοκιμη στο παραπανω ποστ του mousatos -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Δημοσιογραφικο ειναι, φαινεται και στην δοκιμη στο παραπανω ποστ του mousatos
ε μα δεν το καταλαβε κανεις τοση ωρα;
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
ποσο περιπου υψος υπολογισες οτι μπορει να εχει ενας μεγαλος για να χωρεσει πισω??
1.75-1,78
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ζητάει και 3κ ο μικρός θεούλης...με τόσα χλμ σε 4 μέρες ή εταιρικό ή test drive υποψιάζομαι.
4 μερες απο τη στιγμη που το πηρε ο εν λογω ιδιωτης πιθανον.. 3κ καλα ειναι.. Μονο το ολοκαινουργιο μοτερ-σασμαν και τη μουρη με οτι σωθηκε απο εσωτερικο σε μια μαντρα θα πιασουν ολα μαζι πανω απο τα 2πλα αν δοθουν ξεχωριστα.
-
με τη καμία, ούτε 3κ ξεχωριστά δεν πιάνει.
νταξ, κορόιδα υπάρχουν αλλά λέμε για νορμάλ καταστάσεις. -
Δλδ 0.9 multiair μαζι με σασμαν αυτη τη στιγμη σε μαντρα εξω πιστευεις 1 χιλιαρικο μαζι δε θα στο ζητησαν ΑΝ φυσικα βρεθει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα καθοτι μολις κυκλοφορησε το εν λογω μοτερ. ?
Και φυσικα ολοκληρο αμαξι γι ανταλλακτικα παντα πιανει σημαντικα λιγοτερα στην πωληση απ οτι κομματι κομματι. Χαρακτηριστικα μαλιστα αυτες τις μερες ψαχνει φιλος για λογαριασμο τριτου μοτερ-σασμαν για saxo vts 1.6 (μια κοινη μετατροπη) και με +400e απ αυτες που του δινουν βρισκει ολοκληρα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
4 μερες απο τη στιγμη που το πηρε ο εν λογω ιδιωτης πιθανον.. 3κ καλα ειναι.. Μονο το ολοκαινουργιο μοτερ-σασμαν και τη μουρη με οτι σωθηκε απο εσωτερικο σε μια μαντρα θα πιασουν ολα μαζι πανω απο τα 2πλα αν δοθουν ξεχωριστα.
οντως ειναι ολοκαινουργιο μπροστα και η μηχανη μαλλον δεν εχει θεμα...
και το καλο ειναι οτι το συγκεκριμενο μοτερ ταιριαζει και σε μοντελα της fiat, οποτε θα πουληθει καπως ευκολα! -
Λοιπόν, αποφασίσαμε αγορά αυτοκινήτου για τη σύζυγο.
Πρώτο αυτοκίνητό της, αστική χρήση κατά βάση και φυσικά ως γυναίκα της γυάλισε το ypsilon.
Του ρίξαμε μια ματιά από κοντά και οφείλω να ομολογήσω πως μου άρεσε πολύ και εμένα (αν και λίγο χαμηλοτάβανο στις πίσω θέσεις).
Τώρα, 3 οι κινητήρες, ο 1.3 diesel που μάλλον απορρίπτεται γιατί η τιμή εκτοξεύεται και με τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα δε βλέπω να γίνεται απόσβεση σύντομα.
0.9 twinair 85Hp. Ο πωλητής περιέργως μάλλον μας απέτρεψε από αυτόν καθώς τον χαρακτήρισε θορυβώδη ή λιγότερο άνετο μέσα στην καμπίνα τέλος πάντων (σαν να ακούς ένα πιο τραχύ diesel). Χωρίς τέλη κυκλοφορίας (όσο μπορείς να εμπιστευτείς πλέον το ελληνικό κράτος).
1.2 69Hp. Σε γενικές γραμμές αυτός ήταν ο κινητήρας που καταλήξαμε. Περισσότερα δεν ξέρω για να σας πω.
Εν πάση περιπτώσει, ένα 1.2 στην έκδοση gold με διχρωμία, (χωρίς ESP και Blue&Me που τα έχει πλέον μόνο η Platinum) θα βγει λίγο πιο κάτω από 13000 έουρος.
Και τώρα η σειρά σας. Αξίζει η προσφορά αυτή; Είναι κάτι που θα έπρεπε να ξανακοιτάξουμε;
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
0.9 twinair 85Hp. Ο πωλητής περιέργως μάλλον μας απέτρεψε από αυτόν καθώς τον χαρακτήρισε θορυβώδη ή λιγότερο άνετο μέσα στην καμπίνα τέλος πάντων (σαν να ακούς ένα πιο τραχύ diesel). Χωρίς τέλη κυκλοφορίας (όσο μπορείς να εμπιστευτείς πλέον το ελληνικό κράτος).
Ο κλασσικός ο μαλακάς ο έλληνας πωλητής!
Σε γενικές γραμμές ως κάτοχος 500 1.2 έχω να πω ότι είναι απλώς επαρκής ο κινητήρας. Μετά από 4 χρόνια έκανα πρόσφατα και ένα ταξιδάκι 400χλμ, με τα 200 να είναι επαρχιακό ανηφοροκατηφορικό δίκτυο, και έχω να πω ότι μετά βίας την πάλεψε. Έχοντας αρκετά χλμ και με φιλικό 500 twinair πιστεύω ότι ο 2κυλινδρος αξίζει το κάθε επιπλέον € (και ακόμα περισσότερο ο mjet). Θα πρότεινα test drive και των 2 ώστε να υπάρχει μια εικόνα της μεγάλης διαφοράς που έχουν τα 2 μοτέρ. Επίσης χρησιμοποιώντας εδώ και 4 χρόνια το blue&me το θεωρώ αξεσουάρ ασφαλείας και όχι άνεσης, ειδικά εφόσον μιλάμε για γυναίκα οδηγό (no offence ).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο κλασσικός ο μαλακάς ο έλληνας πωλητής!
Σε γενικές γραμμές ως κάτοχος 500 1.2 έχω να πω ότι είναι απλώς επαρκής ο κινητήρας. Μετά από 4 χρόνια έκανα πρόσφατα και ένα ταξιδάκι 400χλμ, με τα 200 να είναι επαρχιακό ανηφοροκατηφορικό δίκτυο, και έχω να πω ότι μετά βίας την πάλεψε. Έχοντας αρκετά χλμ και με φιλικό 500 twinair πιστεύω ότι ο 2κυλινδρος αξίζει το κάθε επιπλέον € (και ακόμα περισσότερο ο mjet). Θα πρότεινα test drive και των 2 ώστε να υπάρχει μια εικόνα της μεγάλης διαφοράς που έχουν τα 2 μοτέρ.).
+2000
-
+5000
Τα ρεστα μου -
+1 Ιδανικη επιλογη ο 900αρης!
-
Κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Η αλήθεια είναι ότι αν και μπήκαμε αποφασισμένοι για 0.9, γίναμε πολύ επιφυλακτικοί μετά από ό,τι μας είπε.
Test drive θα γίνει αλλά δυστυχώς παίζει μόνο σε πετρέλαιο και σε κανέναν από τους 2 βενζινοκινητήρες, οπότε άκρη δε νομίζω πως θα βγάλω.
Το blue & me η lancia αποφάσισε να το βάζει μόνο στην έκδοση platinum που είναι 1000+ ευρώ επιπλέον οπότε... Τη χρησιμότητά του την έχω δει και εγώ στο focus, αλλά η lancia το θέλει για την πλουτοκρατία!
Lancia Ypsilon