-
Δεδομένου του σαΛΛονικιώτικου αριθμού, ας κάνει το σχόλιό του ο Γιώργος, αλλά ας μην επιδεικνύουμε απερίσκεπτα τις πινακίδες τρίτων...
-
Sorry παιδιά,
tis fotos απλά τις έκανα copy από το παιδί χωρίς να τις πειράξω,
ίσως έχετε δίκιο ότι θα έπρεπε να σβηστούν τα νούμερα, αλλά είναι τόσο μοναδικό το εργαλείο και οι ίδιες οι πινακίδες (-599*) που δεν ξέρω αν έχει και κάποια σημασία....
Anyway.... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεδομένου του σαΛΛονικιώτικου αριθμού, ας κάνει το σχόλιό του ο Γιώργος, αλλά ας μην επιδεικνύουμε απερίσκεπτα τις πινακίδες τρίτων...
Και τι να πω ,ποιανού είναι?Δεν λέω
Απλά αναρωτιόμουν αν είναι η ιταλική που είχαμε δει στην Κρήνη εκτελωνισμένη πια, ή αλλη?
-
Εχεις δίκιο αλλά πολλοί το βγάζουν ακριβώς για να μην φαίνεται ότι είναι εισαγωγής....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και τι να πω ,ποιανού είναι?Δεν λέω
Εδώ μιλάμε να ήταν σβησμένες οι πινακίδες, αυτό έλειπε να μας πεις και το πού μένει...
Έχετε βρεθεί ποτέ; Πώς σου φάνηκε το αμάξι σε κάποια πιθανή βόλτα που ίσως κάνατε παρέα...
Τέτοια πράγματα νομίζω πως ενδιαφέρουν την ομήγυρη, συνάδελφε και συναγωνιστή Modenese...
-
Suzuki Cappuccino και Lamborghini Murcielago Roadster έξω απο το service της Trident cars στο Μενίδι. Μέσα βρισκόταν μια Maserati Quattroporte.
Και όμως απο τα τρία αυτά αυτοκίνητα πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το μικρό Suzuki καθώς δεν είχε τύχει να το δω ποτέ απο κοντά (είναι πολύ σπάνιο μιας και δεν είχε εισαχθεί).. κόκκινο, δεξιοτίμονο και σαν καινούργιο μου άρεσε πάρα πολύ. Πρέπει να είναι τρελό παιχνίδι..
Λεπτομέρειες: 700kg, πίσω κίνηση, 50%/50% κατανομή βάρους, front mid-engine, αλουμινένια διπλά ψαλίδια μπρος-πίσω, 657cc+turbo, 63hp+.
Για όσους δεν το γνωρίζουν βάζω μια φωτό που βρήκα στο διαδίκτυο.
-
Εσύ καλά κάνειςς και βάζεις, οι άλλοι δεν σ'αφήνουν να μας τη δείξεις!
-
fiat 500αρακι, το παλιο, μπλε σκούρο καμπριολε, με παλιές ιταλικές πινακίδες (μαυρες με λευκα νούμερα) αν δε κάνω λάθος, να πηγαίνει αέρα πατέρα στη παραλιακή απο Βουλιαγμένη μέχρι Φάληρο.
-
Σωστή μάλλον η παρατήρηση για την πινακίδα, αλλά μιας και η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και τέτοια αυτοκίνητα ελάχιστα (ένα ίσως?) θα την βλέπαμε την πινακίδα έτσι και αλλιώς. Δε νομίζω να την μπερδεύαμε με άλλη
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σωστή μάλλον η παρατήρηση για την πινακίδα, αλλά μιας και η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και τέτοια αυτοκίνητα ελάχιστα (ένα ίσως?) θα την βλέπαμε την πινακίδα έτσι και αλλιώς. Δε νομίζω να την μπερδεύαμε με άλληΔεν είναι αυτό το νόημα του να σβήνεις τις πινακίδες...
Στην Αθήνα που κυκλοφορύν 2-3 δηλαδή δεν θα έπρεπε να σβηστούν? -
-
Άλλο να βλέπεις δια ζώσης το αμάξι, και άλλο να το καδράρεις με τα φορολογικά του διακριτικά στο διαδίκτυο!
u know, netiquette?
Είναι σαν να δείχνεις μια φωτογραφία ενός σπιτού και να μοστράρεις και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη απο κάτω....
Απλά είναι αμελώς άστοχο (στην καλύτερη περίπτωση) και καλό είναι να το αποφεύγουμε τόσο για τρίτους που δεν έχουν την ευκαιρία να πουν την γνώμη τους εδώ μέσα, όσο και για τις κινητές περιουσίες μελών του φόρουμ...Αν αφήνει ο κάθε ιδιοκτήτης να φανεί ο συνδετικός κρίκος του με το εκάστοτε αυτοκίνητο, έχει καλώς! Εμάς όμως δεν μας πέφτει λόγος να το επιδεικνύουμε με αριθμούς κυκλοφορίας (μιλώντας πάντα για τα εγχώρια αμάξια...)
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
VW Gol (?) με αλβανικές πινακίδες
Τι 'ν' τούτο ρε παιδιά;
Το VW του 'φτωχού' λατινοαμερικάνου, κάτι ανάμεσα σε Golf I και σημερινό Polo (κλικ!). Ό,τι θέλεις κυκλοφορεί στη γειτονική μας χώρα ...
-
-
-
aspro...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχεις δίκιο αλλά πολλοί το βγάζουν ακριβώς για να μην φαίνεται ότι είναι εισαγωγής....
Είναι ολοκαίνουργια από την Genesis.
Αρχίσαν τα τηλέφωνα
-
sto idio meros -
Xτες ειδα σιελ Scaglietti στη γεφυρα Βαρυμπομπης, μαυρη Μ6 στη Βουλιαγμενη κ ΑΜ DB9 μαζι με μια Βentley Conti FS στην παραλιακη στο υψος του Poseidonio.
Mε την ευκαιρια 8υμη8ηκα μια φορα που ακολου8ουσα μια Conti GT απο Κηφισσια προς κεντρο κ σχολιαζαμε με την κοπελα μου ποσο classy φαινεται. Τη ρωτησα '8υμασαι που στο Moorings στη Βουλιαγμενη ειχαμε δει μια ανοιχτη σιελ με κρεμ κα8ισματα? Αυτη κ αν φαινοταν classy!' κ εκεινη τη στιγμη 3επροβαλει μπροστα απο ενα G.Cherokee που τη συνοδευε αυτη.
Λιγο carspotting απο τις διακοπες στο Ναυπλιο:
Corvette C5 σε περλε γκρι χρωμα.
Cadillac XLR
Z4M Coupe λευκη.
E90 320Si της αντιπροσωπιας του Μωραιτη στα χρωματα της παρουσιασης της για το WTCC.
Ασημι ανοιχτη Mustang προηγουμενης γενιας.
Καινουριο Outlander, μαυρο με ιταλικες πινακιδες. -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Άλλο να βλέπεις δια ζώσης το αμάξι, και άλλο να το καδράρεις με τα φορολογικά του διακριτικά στο διαδίκτυο!u know, netiquette?
Είναι σαν να δείχνεις μια φωτογραφία ενός σπιτού και να μοστράρεις και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη απο κάτω....
Απλά είναι αμελώς άστοχο (στην καλύτερη περίπτωση) και καλό είναι να το αποφεύγουμε τόσο για τρίτους που δεν έχουν την ευκαιρία να πουν την γνώμη τους εδώ μέσα, όσο και για τις κινητές περιουσίες μελών του φόρουμ...Αν αφήνει ο κάθε ιδιοκτήτης να φανεί ο συνδετικός κρίκος του με το εκάστοτε αυτοκίνητο, έχει καλώς! Εμάς όμως δεν μας πέφτει λόγος να το επιδεικνύουμε με αριθμούς κυκλοφορίας (μιλώντας πάντα για τα εγχώρια αμάξια...)
Όσες φορές ανέβασα φωτογραφία φρόντισα να κρύβεται η πινακίδα του αυτοκινήτου, από την άλλη όμως τι διαφορά έχει αν δεις την πινακίδα του αυτοκινήτου από φωτογραφία στο διαδίκτυο ή από κοντά στον δρόμο? Η πινακίδα δεν είναι κάτι το μυστικό. Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω
Carspotting [#3]