-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Το πρώτο που είχα δει ήταν πριν μια δεκαετία πιτσιρικάς στα Χανιά, μαύρο 850csi και κουκλί!Κυκλοφορεί ακόμη στα Χανιά! Μάλλον πρέπει να είναι η ίδια.
-
Πολύ τυχεροί άνθρωποι οι ιδιοκτήτες τους
Άραγε πόσο να κοστίζει η απόκτηση ενός τέτοιου θηρίου σήμερα; -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Εννοείς στην Αχαρνών, ανεβαίνοντας προς σταθμό αριστερά λίγα μέτρα μετά
τη ΔΟΥ Κηφισιάς; Τη χαζεύω πάντα όταν βρίσκομαι εκεί... Έχω εντοπίσει
άλλη μία στην Άρεως και Θερμποπυλών, σύνορα Κηφισιάς και Άνω Πεύκης.
Πάντως εγώ προτιμώ τις 635CSiΤα σπίτια με τις 850 βρίσκονται στη Νέα Κηφισιά, κοντά στην έξοδο της Εθνικής για Κηφισιά, στο δρόμο που βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα
-
850 είχε μία εποχή σε μία μάντρα στη βάρη...
δεν ασχολιόμουνα τότε πολύ με αμάξια αλλά αμέσως την ερωτεύτηκα.
Τώρα αν ήτανε csi ή οχι θα σας γελάσω, πάντως ότι και να ήτανε -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πάντως εγώ προτιμώ τις 635CSiΤα σπίτια με τις 850 βρίσκονται στη Νέα Κηφισιά, κοντά στην έξοδο της Εθνικής για Κηφισιά, στο δρόμο που βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα
Α! Δεν τις έχω προσέξει αυτές...
BTW ωραία περιοχή για βόλτα με ποδήλατο... και carspotting βεβαίως -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Σήμερα στην παραλιακή είδα για πρώτη φορά live το αγαπημένο μου αμάξι ever από τότε που ήμουν παιδί
BMW 850i
...
Λυπάμαι πολύ που δεν πρόλαβα να το φωτογραφήσω... Είχα μείνει και το χάζευα Δεν ήξερα ότι ήρθε ποτέ αυτό το αμάξι στην Ελλάδα.
Στην Κηφισιά, σε δύο διπλανά σπίτια φίλου μου έχει παρκαρισμένες δύο από δαύτες. Η μία μάλιστα ανήκει σε ΤΡΕΛΟ ΦΑΝ της BMW, καθώς έχει αρκετά αυτοκίνητα και είναι ΟΛΑ BMW.
**Πάντως εγώ προτιμώ τις 635CSi **:inlove:Βρες μου ενα τροπο να εκτελωνιστει η δικια μου που ειναι με ολλανδικες πινακιδες και την εχω πεντε χρονια κλεισμενη σε γκαραζ χωρις να πληρωσω δυο φορες την αξια της και εχεις βολτα (ειναι Μ635CSi για την ακριβεια, δηλαδη η πρωτη Μ!)...
-
RESPECT!
Γιατί δεν την κάνεις ιστορική?
Παίζει να είναι πιο εύκολο να την εκτελωνίσεις έτσι, απλά δε θα μπορείς (θεωρητικά) να την μετακινείς κάθε μέρα. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
RESPECT!Γιατί δεν την κάνεις ιστορική?
Παίζει να είναι πιο εύκολο να την εκτελωνίσεις έτσι, απλά δε θα μπορείς (θεωρητικά) να την μετακινείς κάθε μέρα.Δεν σκοπευω ουτως ή αλλως να τη μετακινω καθε μερα (τη λυπαμαι την κουκλα) αλλα ειναι μοντελο του 1986 και δεν εχει κλεισει 25ετια. Επισης το αυτοκινητο ειναι στην Ελλαδα ολο αυτο το διαστημα και πρεπει να δω πως θα εξαχθει για να επανεισαχθει ως ιστορικο μοντελο. Γενικα ειναι μπερδεμα η κατασταση και θελει χρονο και τρεξιμο και δεν υπαρχει αυτον τον καιρο, αν υπαρχει καμια συμβουλη καλοδεχουμενη...
-
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
RESPECT!
Γιατί δεν την κάνεις ιστορική?
Παίζει να είναι πιο εύκολο να την εκτελωνίσεις έτσι, απλά δε θα μπορείς (θεωρητικά) να την μετακινείς κάθε μέρα.Δεν σκοπευω ουτως ή αλλως να τη μετακινω καθε μερα (τη λυπαμαι την κουκλα) αλλα ειναι μοντελο του 1986 και δεν εχει κλεισει 25ετια. Επισης το αυτοκινητο ειναι στην Ελλαδα ολο αυτο το διαστημα και πρεπει να δω πως θα εξαχθει για να επανεισαχθει ως ιστορικο μοντελο. Γενικα ειναι μπερδεμα η κατασταση και θελει χρονο και τρεξιμο και δεν υπαρχει αυτον τον καιρο, αν υπαρχει καμια συμβουλη καλοδεχουμενη...
Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω...
Για ρώτα στους 'ιστορικούς' του φόρουμ... -
Είχε και στην Αγ. Φωτεινής (Ν.Σμύρνη) μια κυπριακή 850 για χρόνια αλλά έχω καιρό να τη δω...
-
-
-
Σκληροπυρηνικός οδηγός λάτρης της ατμόσφαιρας που τον ενοχλεί το lag των turbo κινητήρων (είδος προς εξαφάνιση στις μέρες μας)
-
-
Μακάρι να μπορούσα... Ο τύπος είχε κατεβεί για τσιγάρα και εκείνη τη στιγμή, και εγώ είχα ραντεβού σε εκείνο το μέρος για να δω τον αγώνα...
Μόλις έφτανα και ίσα που πρόλαβα να τραβήξω φώτο...
Εξ' ου και η ανοιχτή πόρτα...
Αλλά επειδή κυκλοφορεί στα μέρη μου, και επειδή σήμερα δεν είχα ψηφιακή, θα κυκλοφορώ με ψηφιακή και θα τον πετύχω, που θα μου πάει; -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μακάρι να μπορούσα... Ο τύπος είχε κατεβεί για τσιγάρα και εκείνη τη στιγμή, και εγώ είχα ραντεβού σε εκείνο το μέρος για να δω τον αγώνα...
Μόλις έφτανα και ίσα που πρόλαβα να τραβήξω φώτο...
Εξ' ου και η ανοιχτή πόρτα...
Αλλά επειδή κυκλοφορεί στα μέρη μου, και επειδή σήμερα δεν είχα ψηφιακή, θα κυκλοφορώ με ψηφιακή και θα τον πετύχω, που θα μου πάει;κυπαρισσία μεσσηνίας ε? Αν ναι , ειναι μοντέλο του '87 , αγορασμένη από γνωστό μαντρά της περιοχής
συμπαθές κομμάτι.
-
-
-
Σιχαμένο εντελώς.
Carspotting [#3]