-
Οχι να βλεπεις την υδρολισθηση. Να βλεπεις μπροστα σου
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
ratanplan μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος μου και βάζεις λόγια που δεν λέω...θέλω να δείξω την μαχητικότητα του Massa στην συγκεκριμένη στιγμή κάτι που είχε και με το παραπάνω ο Σεννα και μάλιστα ο ίδιος έχει πεί οτι έκανε τα πάντα για να νικήσει (πριν λίγες μέρες κάποιος είχε ανεβάσει την συνέντευξη που είχε δώσει στον Στιούαρτ), κάτι που έκανε και ο Σούμι, κάτι που έκανε και ο Πικέ και όλοι οι 'θερμόαιμοι' γεννημένοι πρωταθλητές. Thats all. Οπότε λίιιγο προσοχή όταν διαβάζουμε πόστ.Σε διαβεβαιώ ότι εγώ διαβάζω όσο πιο προσεκτικά μπορώ, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πείς.
Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι ο Μάσσα θα 'πρεπε να πεί 'περάστε' στον Αλόνσο. Είναι προφανές ότι έκανε ό,τι μπορούσε. Το γεγονός είναι και πρέπει να το πιστέψεις εσύ και κάποιοι άλλοι, ότι τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.
Οι οποιεσδήποτε δικαιολογίες τύπου κραδασμοί κλπ., ακόμα και αν αληθεύουν, δεν χαρακτηρίζουν θετικά κάποιον 'θερμόαιμο' γεννημένο πρωταθλητή, όπως γράφεις παραπάνω, συγκρίνοντας, ατυχώς, τον Μάσσα με αυτούς που αναφέρεις.
Οπότε, λίιιιγη προσοχή όταν ποστάρουμε κάτι! -
liostemi φάνηκε η ανωτερότητα του αντιπάλου σε όλο τον αγώνα όταν έβλεπε την πλάτη του 6 δευτερόλεπτα πίσω...
Επίσης γράφω με πολυυυυ και όχι λιιιιγη προσοχή αυτά που γράφω.
Και μια χαρά συγκρίσεις μπορούν να γίνουν σε συγκεκριμένους τομείς και συγκεκριμένες φάσεις. Το οτι έκανε μια κίνηση που θα την είχε κάνει κάθε θερμόαιμος υποψήφιος πρωταθλητής δεν είναι καθόλου άτοπο.Αν θέλεις τις δικαιολογίες τις πιστεύεις, αν οχι δεν τις πιστεύεις. Κλείσε τα μάτια ή άστα ανοικτά φορώντας παρωπίδες και δέξου έτσι απλά την ανωτερότητα του η οποία του ήρθε 5 γύρους πριν το τέλος και μετά απο μισό πρωτάθλημα να την δείξει, όταν μάλιστα σε δηλώσεις του ήταν 'ικανοποιημένος' με την δεύτερη θέση και τους 8 βαθμούς. Φυσικά είναι πολύ περίφανος και εγωιστής για να παραδεχθεί οτι κάτι θα παίχτηκε με το σετ των ελαστικών της φεραρι και τον πέρασε έτσι απλά ενώ σε όλο τον αγώνα ήτανε 5-6 δεύτερα πίσω. Άλλα είναι τόσο ανώτερος που σκεφτότανε ότι δεν χρειάζεται να ρισκάρει σε όλο τον αγώνα για να τον περάσει και ήταν τόσο σίγουρος για τις ικανότητές του που περίμενε τους τελευταίους 5 γύρους και την βροχή για να τον περάσει...έτσι απλά.
Εγώ λέω να ξεκινάει τελευταίος ο Αλόνσο για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, δεν λέει διαφορετικά. Με την οδηγική του ανωτερότητα τους περνάει όλους και τρέχει μόνος του...θα έχουμε πάλι τα ίδια του Σούμι...βρε κακό που μας βρήκε...
-
Παραθέτω δύο κομματάκια από τις υπέροχες αναλύσεις του http://www.automoto365.com μετά τους αγώνες, αυτή τη φορά για το N'u'rb:
Θεματάκια Alonso:
Almost everybody had a story to tell on this day. Alonso lost 8.4 seconds in the middle stint, because he suffered from severe understeer. When the team went to adjust the frontwing flap settings at his second pitstop, the tool to adjust it broke. So they only could correct the balance at his third stop. He then caught up to Massa to a degree, but it would have never been enough if the circuit had stayed dry.
Για τους κραδασμούς του Massa:
Apart from the fact that Alonso is probably the best driver in the rain at the moment, Massa struggled with vibrations on both of his rear tyres. The tyres were unbalanced because they had turned on the rim,when Massa accelerated out of the pits after his final pitstop. Years ago Michael Schumacher had a similar problem at Barcelona.
Για θέματα του Hamilton:
The pits told Hamilton to let the engine run and wait until somebody could lift him out of the gravel trap. However, there was a problem on his M4-22 a bit later because when they wanted to re-start the engine after the 22 minute break behind the safety car, a stone had found its way into the connector for the external starter motor and it took some time to solve the problem.
After the race resumed, McLaren had a long conversation over the radio with Charlie Whiting as to whether Hamilton was a lap down or on the same lap as the leaders. According to McLaren, the race direction agreed that Hamilton was on the same lap as all other cars and therefore was allowed to unlap himself. This was nonsense! If you read the race history you will see that on lap 3 car nr. 2 (Hamilton) did not cross the timing line, so therefore, he was lapped. The real reason why he was allowed to pass the safetycar and unlap himself was a different one altogether. He was lucky that Heidfeld went into the pits during the safety car period because at that moment Hamilton was not last anymore and therefore in between the cars on the leading lap. Then the rules allow you to pass everybody and catch up a lap in order to secure a clean re-start with no lapped cars in between.
Πάντα ενδιαφέροντα τα spy-reports του automoto...
-
το καλο με αυτο το φορουμ ειναι οτι φρεσκαρουμε τα αγγλικα μας!
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
το καλο με αυτο το φορουμ ειναι οτι φρεσκαρουμε τα αγγλικα μας!Δεν ξέρω πόσο σοβαρά (μεταξύ αστείου) το εννοείς αυτό, αλλά δεν το κάνω με κακή πρόθεση.
Τα μεταφράζω, δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά όσο καλή κι αν είναι η μετάφραση, το ζουμί του γνήσιου κειμένου δεν το αποδίδεις πάντα πετυχημένα.
-
oxi!!!Καλά κανεις και αφήνεις το πρωτοτυπο κειμενο!
απλα έκανα λιγη πλακιτσα -
Εξάλλου τα αγγλικά είναι η δεύτερη επίσημη γλώσσα μας! (αναγνωρίστηκε πριν 6 χρόνια ως επίσημη αν θυμάμαι καλά από το κράτος)
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Εξάλλου τα αγγλικά είναι η δεύτερη επίσημη γλώσσα μας! (αναγνωρίστηκε πριν 6 χρόνια ως επίσημη αν θυμάμαι καλά από το κράτος)αυτό δεν σημαίνει κάτι.
πολλοί εδώ μέσα δεν γνωρίζουν αγγλικά (δεν μιλάω για μένα εγώ γνωρίζω) όσο κ αν σας φαίνεται παράξενο.
καλό είναι να δίδεται ΚΑΙ στα ελληνικά την μητρική μας γλώσσα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολλοί εδώ μέσα δεν γνωρίζουν αγγλικά (δεν μιλάω για μένα εγώ γνωρίζω) όσο κ αν σας φαίνεται παράξενο.
καλό είναι να δίδεται ΚΑΙ στα ελληνικά την μητρική μας γλώσσα.Δίκιο. Από δω και πέρα θα τα αποδίδω και στα ελληνικά, τουλάχιστον το κομμάτι του κειμένου που 'καίει' περισσότερο σαν νόημα. Τα αγγλικά κείμενα επίσης θα τα βάζω, για λόγους αξιοπιστίας και ακρίβειας.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Ο Αλόνσο είχε ενα πλεονεκτημα σε σχεση με το Μασσα
ηταν πίσω του και εβλεπε που γλιστρούσε ο Βραζιλιάνος και κανόνιζε την πορεία του, πιο ευκολα κυνηγας καποιον ετσιTι λές τώρα? Ο Μάσσα κινιόταν στην 'αγωνιστική' γραμμή. Ο Αλόνσο 'πατούσε' όπου έβρισκε.....
δίκιο εχεις
Youtube Video -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εξάλλου τα αγγλικά είναι η δεύτερη επίσημη γλώσσα μας! (αναγνωρίστηκε πριν 6 χρόνια ως επίσημη αν θυμάμαι καλά από το κράτος)
αυτό δεν σημαίνει κάτι.
καλό είναι να δίδεται ΚΑΙ στα ελληνικά την μητρική μας γλώσσα.Εγώ δε γνωρίζω καλά αγγλικά. Αν πρόσεχες θα έβλεπες το θαυμαστικό που έβαλα για να τονίζω την κατάντια να έχουμε τα αγγλικά σαν δεύτερη επίσημη γλώσσα!! (τώρα έβαλα 2 θαυμαστικά)
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
αυτό δεν σημαίνει κάτι.
καλό είναι να δίδεται ΚΑΙ στα ελληνικά την μητρική μας γλώσσα.Εγώ δε γνωρίζω καλά αγγλικά. Αν πρόσεχες θα έβλεπες το θαυμαστικό που έβαλα για να τονίζω την κατάντια να έχουμε τα αγγλικά σαν δεύτερη επίσημη γλώσσα!! (τώρα έβαλα 2 θαυμαστικά)
έτσι όπως το έγραψες δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος...
-
Είχε προταθεί κάτι τέτοιο. Δε σημαίνει ότι έγινε αποδεκτό τελικά, ούτε ότι ψηφίστηκε σα νόμος του κράτους.
-
Οχι και τα αγγλικα επισημη γλωσσα Τι καθεστε και λετε ρε παιδια!
Μια μαλακια ειπε καποια κυρια Διαμαντοπουλου που απορριφθηκε πριν καν συζητηθει...
-
Νόμιζα ότι είχε ψηφιστεί η εξυπνάδα της τότε επιτρόπου μας......Elteo μάλλον πρέπει να βελτιώσω και εγώ την επικοινωνιακή μου πολιτική (μια και μιλάμε για πολιτικούς ας το κάνω το κείμενο λίγο πιο επίσημο )
Eπίσημο thread: GP Eυρώπης 2007