Jul 26, 2007, 7:41 AM

Ο χρήστης RXristos έγραψε:
ratanplan μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος μου και βάζεις λόγια που δεν λέω...θέλω να δείξω την μαχητικότητα του Massa στην συγκεκριμένη στιγμή κάτι που είχε και με το παραπάνω ο Σεννα και μάλιστα ο ίδιος έχει πεί οτι έκανε τα πάντα για να νικήσει (πριν λίγες μέρες κάποιος είχε ανεβάσει την συνέντευξη που είχε δώσει στον Στιούαρτ), κάτι που έκανε και ο Σούμι, κάτι που έκανε και ο Πικέ και όλοι οι 'θερμόαιμοι' γεννημένοι πρωταθλητές. Thats all. Οπότε λίιιγο προσοχή όταν διαβάζουμε πόστ.

Σε διαβεβαιώ ότι εγώ διαβάζω όσο πιο προσεκτικά μπορώ, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πείς.
Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι ο Μάσσα θα 'πρεπε να πεί 'περάστε' στον Αλόνσο. Είναι προφανές ότι έκανε ό,τι μπορούσε. Το γεγονός είναι και πρέπει να το πιστέψεις εσύ και κάποιοι άλλοι, ότι τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.
Οι οποιεσδήποτε δικαιολογίες τύπου κραδασμοί κλπ., ακόμα και αν αληθεύουν, δεν χαρακτηρίζουν θετικά κάποιον 'θερμόαιμο' γεννημένο πρωταθλητή, όπως γράφεις παραπάνω, συγκρίνοντας, ατυχώς, τον Μάσσα με αυτούς που αναφέρεις.
Οπότε, λίιιιγη προσοχή όταν ποστάρουμε κάτι!