-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οταν και αν....εγω το εχω και το χαιρομαι... Εσυ εισαι χωρις ταυτοτητα,χωρις γηπεδο και χωρις χαρακτηρα χρονια τωρα.. Keep waching me λοιπον!!οχι keep watching αλλα start watching,διοτι θελουμε καμια δεκαρια μερες ακομα για να ξεκινησει περιοδειες η @ουτανα της ευρωπης
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
oι ξένοι του γαύρου κοιτούν απορημένοι το γήπεδο...
(ωραίο προπονητήριο έχει ο ΠΑΟ )
Πλακα πλακα καλυτερα να εστηναν κερκιδες σε σκαλωσιες στην παιανια..
καλα σε κανα χρονο μολις δειτε το ναο μας,θα κλαιτε με μαυρο δακρυ για το τηγανι σας
Yeahhh!!!Dream on...δε θα παρω κυρια Πολιτεια.. Αστο,προτιμω το Ναο (γιατι ναος ειναι ενας.- )
dream/ξεdream οταν ερθει η ωρα τοτε μου τα ξαναλες
και για αυτό θα μαλώσετε;
ΔΕΝ μαλωνουμε,χαβαλεδιαζουμε
-
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.....
-
οχι ακομα ...βιαζεσαι!
-
δηλαδη δεν βιαζεσαι καθολου..αρχισε!
-
Πολλές ευκαιρίες χάνει ο Γάβρος...μάλλον γκόλ θα φάει!
-
Δοκαρι...Ε ρε γλεντια...
-
Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός.
Παίζοντας χάλια παίρνει (ακόμα) αποτέλεσμα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παίζοντας χάλια παίρνει (ακόμα) αποτέλεσμα.Συστημα τουρλουμπουκι......
-
Ο Καραγκούνης είναι μεγάλος καραγκιόζης! Τόσα χρόνια....σε κάθε φάση, δεν κοιτάει να περάσει ή να κάνει πάσα...αλλά να πέσει και να πάρει φάουλ!
9/10 φάουλ που του δίνουν, δεν είναι!! Αϊ σιχτίρ!!! -
Παντως ο Ολυμπιακος εχει καλυτερη κυκλοφορια της μπαλας......
-
0-0 το ημιχρονο......
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παίζοντας χάλια παίρνει (ακόμα) αποτέλεσμα.Ενώ ο γαύρος τόση ώρα έχει παίξει διαστημική μπάλα και αδικείται από το αποτέλεσμα.
-
$%@Q#%@%$@ Λουα Λούα
Ατομιστής θα βγει κι αυτός -
Και οι 2 ομαδες...
Αυτος ο Λουα-Λουα κατι παει να κανει μονο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παίζοντας χάλια παίρνει (ακόμα) αποτέλεσμα.Ενώ ο γαύρος τόση ώρα έχει παίξει διαστημική μπάλα και αδικείται από το αποτέλεσμα.
Δεν θα πω κατι. Απλα ρωταω ποιος εχασε περισσοτερες φασεις και ποιος ειναι καλυτερος? Απλα πες μου οτι πιστευεις
-
Να παίξει διαστημική μπάλα κατά του ΠΑΟ;
Με απλώς καλούτσικη απόδοση έχει κάνει τους βάζελους θρήσκους. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν θα πω κατι. Απλα ρωταω ποιος εχασε περισσοτερες φασεις και ποιος ειναι καλυτερος? Απλα πες μου οτι πιστευεις
Ότι παίζουνε τα ίδια, 10 λεπτά καλύτερα εμείς, 10 λεπτά καλύτερα εσείς. Από φάσεις, τα ίδια, δεν έχει γίνει καμιά τρομερή φάση παραπάνω..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Στο κεντρο ο Παναθηναικος δεν εχει καλη κυκλοφορια της μπαλας......και επιθετικα μεχρι στιγμης δεν εκανε τιποτα αξιολογο εκτος απο ενα σουτ του Ματος.....
-
Mεγαλος παιχτης ο Ματος...τον πληρωσαν 1 εκ για να κουτουλαει με τον συμπαικτη του οταν ο Λουα Λουα τον χορευει σαν στριπτιτζου στο Ρασπουτιν.. Νταξ,γτπ ο βαζελος,και 5-0 να χασω το χαιλαιτ ειναι η φαση με το ματος.. Υπαρχει μεγαλη διαφορα ποιοτητας στις δυο ομαδες..αυτο κι ενας τυφλος το βλεπει..δειτε πχ τον γκαλεττι.Ο ανθρωπος χαραμιζεται στην Ελλαδα και πραγματικα 'λυπαμαι'που τον φεραμε..Τεσπα,χαλια μπαλα ο λαγος και απλα λιγο καλυτερα ο ΟΣΦΠ..Αυτο το γαμημενο το δοκαρι... Θα γουσταρα τρελα...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]