-
εντάξει καλά τα πάμε
και ένα ανέκδοτο της στιγμής:
ο loua loua είναι ο χαμένος αδερφός του loui loui ? (Modern Talking) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός.
Παίζοντας χάλια παίρνει (ακόμα) αποτέλεσμα.Ενώ ο γαύρος τόση ώρα έχει παίξει διαστημική μπάλα και αδικείται από το αποτέλεσμα.
Δεν θα πω κατι. Απλα ρωταω ποιος εχασε περισσοτερες φασεις και ποιος ειναι καλυτερος? Απλα πες μου οτι πιστευεις
Ότι παίζουνε τα ίδια, 10 λεπτά καλύτερα εμείς, 10 λεπτά καλύτερα εσείς. Από φάσεις, τα ίδια, δεν έχει γίνει καμιά τρομερή φάση παραπάνω..
Δεν εχει γινει φαση;
Βρε καλα σου λεω εγω τραβα στο μπασκετ,δεν κανεις..
-
Μλκ πάσχο είσαι γτπκ, μην μιλάς γαμώτο, εκτίθεσαι. Πάντως πίσω αριστερά είμαστε ανύπαρκτοι. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παίζοντας χάλια παίρνει (ακόμα) αποτέλεσμα.Ενώ ο γαύρος τόση ώρα έχει παίξει διαστημική μπάλα και αδικείται από το αποτέλεσμα.
Δεν θα πω κατι. Απλα ρωταω ποιος εχασε περισσοτερες φασεις και ποιος ειναι καλυτερος? Απλα πες μου οτι πιστευεις
Ότι παίζουνε τα ίδια, 10 λεπτά καλύτερα εμείς, 10 λεπτά καλύτερα εσείς. Από φάσεις, τα ίδια, δεν έχει γίνει καμιά τρομερή φάση παραπάνω..
Δεν εχει γινει φαση;
Μηπως βλεπει αλλον αγωνα ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν εχει γινει φαση;
Μάθε ανάγνωση ηλίθιε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:ysterical:Μλκ πάσχο είσαι γτπκ, μην μιλάς γαμώτο, εκτίθεσαι. Πάντως πίσω αριστερά είμαστε ανύπαρκτοι. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Μάλλον θα τον βγάλει και θα βάλει τον αράπη.
-
λεπον:σκληρο παιχνιδι κυριως απο τον ολυμπιακο,θα ελεγα ελαφρια υπεροχη στο α ημιχρονο ο ολυμπιακος.
Απο ολυμπιακο μου αρεσει ο γκαλετι και ο λαου λαου,απο παναθηναικο δημουτσο και λεοντιου.
εχουμε προβλημα στην αμυνα μας αριστερα ολες οι φασεις του ολ ξεκινουν απο εκει.
Περιμενω οπωσδηποτε αλαγη τον μαυρουκο στην θεση του μαντζιου.
Για μενα οποιος βαλει πρωτος γκολ θα παρει και το παιχνιδι(τετριμμενο i know ) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:ysterical:
Μλκ πάσχο είσαι γτπκ, μην μιλάς γαμώτο, εκτίθεσαι. Πάντως πίσω αριστερά είμαστε ανύπαρκτοι. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Πλιζ Γκαντ!
-
Καλα ποιος ειναι γτπ φαινεται.. Ακου δεν εχει γινει καμια φαση παραπανω...ελεος...2 κεφαλιες κοβασεβιτς,δοκαρι και ποσες σεντρες του γκαλεττι που μυριζουν φωτια...Εγω εκτιθομαι σε ποιον; Στα @@ μου..βλεπω οτι σε παω τοιχο τοιχο..και ειναι η αληθεια..δε με νοιαζεικαι να χασω..απο ατυχια θα χασω..η φαση με το ματος θα γινει ποστερ παντως.. Ρε τον κουτουλιαρη..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:ysterical:
Πλιζ Γκαντ!
ναι (τον) ψιλοπαίζει ο Μάντζιος σήμερα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν εχει γινει φαση;
Μάθε ανάγνωση ηλίθιε.
Μικρε μαζεψου...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
λεπον:σκληρο παιχνιδι κυριως απο τον ολυμπιακο,θα ελεγα ελαφρια υπεροχη στο α ημιχρονο ο ολυμπιακος.
Απο ολυμπιακο μου αρεσει ο γκαλετι και ο λαου λαου,απο παναθηναικο δημουτσο και λεοντιου.
εχουμε προβλημα στην αμυνα μας αριστερα ολες οι φασεις του ολ ξεκινουν απο εκει.
Περιμενω οπωσδηποτε αλαγη τον μαυρουκο στην θεση του μαντζιου.
Για μενα οποιος βαλει πρωτος γκολ θα παρει και το παιχνιδι(τετριμμενο i know )Μπα...το βλεπω για Χ......
-
Kαλα kid απλα σου λεω οτι εχουμε χασει 2 κλασικες ευκαιριες(δοκαρι Λουα Λουα,σουτ Γκαλετι απο 5 μετρα) και 7-8 μιρκοευκαιριες(κεφαλιες Κοβασεβιτς,σουτ μακρια Λουα Λουα)
Αντιθετως ο Παο εχει ενα σουτ και αρκετες βουτιες απο Καραγκουνη.
Αυτα και βγαλε τα πρασινα γυαλια σου γιατι καταντας αστειος
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
η φαση με το ματος θα γινει ποστερ παντως..Άγαλμα πρέπει να κάνεις στον αντωνάκη, όχι πόστερ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Kαλα kid απλα σου λεω οτι εχουμε χασει 2 κλασικες ευκαιριες(δοκαρι Λουα Λουα,σουτ Γκαλετι απο 5 μετρα) και 7-8 μιρκοευκαιριες(κεφαλιες Κοβασεβιτς,σουτ μακρια Λουα Λουα)Αντιθετως ο Παο εχει ενα σουτ και αρκετες βουτιες απο Καραγκουνη.
Αυτα και βγαλε τα πρασινα γυαλια σου γιατι καταντας αστειος
τράβα για κανα γόπινγκ εσύ ψαρά και μη μιλάς
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν εχει γινει φαση;
Μάθε ανάγνωση ηλίθιε.
Μικρε μαζεψου...
Ηρεμα παιδια...........
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να παίξει διαστημική μπάλα κατά του ΠΑΟ;
Με απλώς καλούτσικη απόδοση έχει κάνει τους βάζελους θρήσκους.Αποσύνδεσε το playstation και βάλε ΝΕΤ.Αυτό δείχνει τον αγώνα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Με απλώς καλούτσικη απόδοση έχει κάνει τους βάζελους θρήσκους.Αποσύνδεσε το playstation και βάλε ΝΕΤ.Αυτό δείχνει τον αγώνα.
Pasxos:
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
-
θαυμα θαναι η 3η θεση για τον βαζελο....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]