-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**E, και??? **
+1, δεν μας επηρεάζει το γήπεδο, όπου σας βρούμε σας δέρνουμε.
Έγινες Ολυμπιακός kiddo;
Δεν μπορεί να σου απαντήσει, αποχώρησε από το φορουμ
Επέστρεψα.
Εσύ μάλλον θα αποχωρήσεις το βράδυ μην αντέχοντας την ξεφτίλα. -
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ΠΑΡΑΣΧΟ ΤΣΟΜΠΑΝΕ ΔΡΟΜΟ!!!
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!!!Έχω ακούσει από άτομα που ασχολούνται ότι πρόκεται περί καλού προπονητή, αν τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του χωρίς παραμβάσεις. Μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω.
-
-
Βούλγαροι Βούλγαροι Χανούμισσες Βαζέλες όλο το έθνος πρόσκυνα σώβρακα και φανέλες.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Βούλγαροι Βούλγαροι Χανούμισσες Βαζέλες όλο το έθνος πρόσκυνα σώβρακα και φανέλες. -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Βούλγαροι Βούλγαροι Χανούμισσες Βαζέλες όλο το έθνος πρόσκυνα σώβρακα και φανέλες.... τάδε έφη ο 'υπεράνω'
-
Speak up πες τι ξέρεις
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
**E, και??? **
+1, δεν μας επηρεάζει το γήπεδο, όπου σας βρούμε σας δέρνουμε.
Έγινες Ολυμπιακός kiddo;
Δεν μπορεί να σου απαντήσει, αποχώρησε από το φορουμ
Επέστρεψα.
Εσύ μάλλον θα αποχωρήσεις το βράδυ μην αντέχοντας την ξεφτίλα.Ιδού η σημερινή νεολαία κύριοι... Τι τα θες, αν δεν τα γ!#$!#%$εις μικρά...
-
Έχω ακούσει από άτομα που ασχολούνται ότι πρόκεται περί καλού προπονητή, αν τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του χωρίς παραμβάσεις. Μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω
Παιζει ολα τα φιλικα με συστημα 4-2-3-1 και εχει δουλευτει η ομαδα ετσι!Και ξαφνικα μια ωρα πριν το ματς το γυρναει σε κλασσικο 4-4-2 συστημα που παιζει πρωτη φορα η ομαδα σε αγωνα!
Και αντε ας μην το σχολιασουμε αυτο...αλλα κανει ΤΑ λαθη στην επιλογη παικτων για τετοιο συστημα!
Δηλαδη παιζει με 2 αργα σεντερ μπακ και δεξι μπακ ενα πολυ βαρυ παικτη!Βαζει στα χαφ 2 παικτες οι οποιοι εκ των πραγματων δεν μαρκαρουν μιας και ειναι δημιουργικα χαφ και οχι ανασταλτικα!Οποτε παει και το κεντρο!Και στην κορυφη βαζει 2 σεντερ φορ οι οποιοι ειναι ιδιοι παικτες στον σωματοτυπο ενω επρεπε να εχει ενα ψηλο και διπλα του ενα σβελτο φορ!Τραγικα λαθη δηλαδη!Εκανα μια απλη αναλυση...δουλεια μας ειναι κατι ξερουμε...!
Καλος προπονητης αλλα για κανενα ατρομητο...οχι για τον ΠΑΟΚ! -
18.15: Ο Ζοσέ Πεσέϊρο κάνει την έκπληξη και αφήνει εκτός αρχικού σχήματος των Νταμέ Ν' Ντογέ, στην θέση του ο Βαγγέλης Μάντζιος
-
Καλή αρχή έκανε.
-
oι ξένοι του γαύρου κοιτούν απορημένοι το γήπεδο...
(ωραίο προπονητήριο έχει ο ΠΑΟ )
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Έχω ακούσει από άτομα που ασχολούνται ότι πρόκεται περί καλού προπονητή, αν τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του χωρίς παραμβάσεις. Μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω
Παιζει ολα τα φιλικα με συστημα 4-2-3-1 και εχει δουλευτει η ομαδα ετσι!Και ξαφνικα μια ωρα πριν το ματς το γυρναει σε κλασσικο 4-4-2 συστημα που παιζει πρωτη φορα η ομαδα σε αγωνα!
Και αντε ας μην το σχολιασουμε αυτο...αλλα κανει ΤΑ λαθη στην επιλογη παικτων για τετοιο συστημα!
Δηλαδη παιζει με 2 αργα σεντερ μπακ και δεξι μπακ ενα πολυ βαρυ παικτη!Βαζει στα χαφ 2 παικτες οι οποιοι εκ των πραγματων δεν μαρκαρουν μιας και ειναι δημιουργικα χαφ και οχι ανασταλτικα!Οποτε παει και το κεντρο!Και στην κορυφη βαζει 2 σεντερ φορ οι οποιοι ειναι ιδιοι παικτες στον σωματοτυπο ενω επρεπε να εχει ενα ψηλο και διπλα του ενα σβελτο φορ!Τραγικα λαθη δηλαδη!Εκανα μια απλη αναλυση...δουλεια μας ειναι κατι ξερουμε...!
Καλος προπονητης αλλα για κανενα ατρομητο...οχι για τον ΠΑΟΚ!Δεν μπορώ να κρίνω. Ήδη έχω άγνωστες λέξεις σ' αυτά που λες.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
oι ξένοι του γαύρου κοιτούν απορημένοι το γήπεδο...(ωραίο προπονητήριο έχει ο ΠΑΟ )
Πλακα πλακα καλυτερα να εστηναν κερκιδες σε σκαλωσιες στην παιανια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
καλα σε κανα χρονο μολις δειτε το ναο μας,θα κλαιτε με μαυρο δακρυ για το τηγανι σας
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
καλα σε κανα χρονο μολις δειτε το ναο μας,θα κλαιτε με μαυρο δακρυ για το τηγανι σας
Yeahhh!!!Dream on...δε θα παρω κυρια Πολιτεια.. Αστο,προτιμω το Ναο (γιατι ναος ειναι ενας.- )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Yeahhh!!!Dream on...δε θα παρω κυρια Πολιτεια.. Αστο,προτιμω το Ναο (γιατι ναος ειναι ενας.- )
dream/ξεdream οταν ερθει η ωρα τοτε μου τα ξαναλες
-
Οταν και αν....εγω το εχω και το χαιρομαι... Εσυ εισαι χωρις ταυτοτητα,χωρις γηπεδο και χωρις χαρακτηρα χρονια τωρα.. Keep waching me λοιπον!!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
dream/ξεdream οταν ερθει η ωρα τοτε μου τα ξαναλες
και για αυτό θα μαλώσετε;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]