-
Ειμαστε μικροι μπροστα σου ? ? ? ? ? ΙΤΣΑ ????
Ps:Πως με καταφερνεις καθε φορα κ παραβαινω τον ορκο μου ρε γμτ......
-
Σε προκαλω ρε συ για πλακα... Καλα πλακα μου κανεις μαλλον κι εγω πεφτω στην παγιδα σου συνεχεια κι ασχολουμαι με τους εχω-να-δω-πρωταθλημα-14-χρονια. Ζητω συγνωμη απ τους υπολοιπους γαυρους που ριχνω το επιπεδο μας..
-
Μπράβο μαλάκα Αμπράμοβιτς, ποιον θα φέρεις τώρα στην ομάδα που έδιωξες την προπονητάρα που είχαμε?
-
Βασικά ο Μουρίνιο παραιτήθηκε γιατι είδε οτι τρίζει η καρέκλα του Λεμονή και ήθελε να είναι διαθέσιμος...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Βασικά ο Μουρίνιο παραιτήθηκε γιατι είδε οτι τρίζει η καρέκλα του Λεμονή και ήθελε να είναι διαθέσιμος...Μάγκας ο Μουρίνιο.
-
Βασικά ο Μουρίνιο παραιτήθηκε γιατι είδε οτι τρίζει η καρέκλα του Λεμονή και ήθελε να είναι διαθέσιμος...Ρε λες;
Γιατί η πόρτο ήταν καλύτερη; -
κοίτα να δεις που μερικοί θα το πιστέψουν κιόλας
-
κοίτα να δεις που μερικοί θα το πιστέψουν κιόλαςΑυτή είναι η διαφορά μας..
Εμείς έχουμε δικαίωμα χάρη στον πρόεδρο να ονειρευόμαστε ότι γουστάρουμε..Ενώ εσείς αν ονειρευτείτε θα δείτε εφιάλτες....
-
Όποιος από τους συνφορουμίτες εχει γραφείο ταξιδίων ας κάνει μια προσφορά στον ΠΑΟ γιατί φαίνονται καλοί πελάτες:
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
κοίτα να δεις που μερικοί θα το πιστέψουν κιόλας
Αυτή είναι η διαφορά μας..
Εμείς έχουμε δικαίωμα χάρη στον πρόεδρο να ονειρευόμαστε ότι γουστάρουμε..Ενώ εσείς αν ονειρευτείτε θα δείτε εφιάλτες....
γι αυτό και προτιμάμε να μένουμε άυπνοι
-
Παίζει να έρθει ως βοηθός του Λεμονή μέχρι να μάθει τη δουλειά.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Up!!!! Εχουμε Champions League κυριοι...αλλο που μερικοι δεν το χουν παρει ΚΑΝ χαμπαρι οντας στον καναπε τους..Ωραια ξεκινησατε, ουτε τους πρωταρηδες δεν μπορειται να κερδισετε, αληθεια το γκολ της Λατσιο ηταν offside?? Tststststs και το δικο σας τη τι ηταν? οχι offside?
Απλα η Ευρωπη δεν ειναι Ελληνικο πρωταθλημα να σας προστατευουν οι διαιτητες.....ααααααα ρε απορθητο Καραισκακη!
Αντε και με το διπλο τωρα στην Βερντερ, μπορει το 2 ο γαυρος
Η αληθεια ειναι φετος σας περιμενα καλυτερους στην Ευρωπη, αλλα με Sir Takis κομματακι δυσκολο το βλεπω -
Το δικό μας όχι, δεν ήταν offside.
-
Ρε βαζελακια παλι τα ιδια? Δεν βαρεθηκατε να τρωτε 5αρες στην Ευρωπη? Αλλα αν θελετε να μιλησετε μιληστε για τα μεταξυ μας παιχνιδια. Δειτε τι σας κανει ο Ολυμπιακος. Ματωσε ο ντοΜΑΤΟΣ
-
Από πότε έχεις να με κερδίσεις είπαμε?
-
Εσυ απο ποτε εχεις να κερδισεις;
-
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Από πότε έχεις να με κερδίσεις είπαμε?Eχει σημασια? Εδω και 90 χρονια σε διασυρω. Εχω 70 νικες και εχεις 42. Αυτο και μονο τα λεει ολα. ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ. ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΛΟΥΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ντοΜΑΤΟΣ και παρε ασπιρινη
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Από πότε έχεις να με κερδίσεις είπαμε?
Eχει σημασια? Εδω και 90 χρονια σε διασυρω. Εχω 70 νικες και εχεις 42. Αυτο και μονο τα λεει ολα. ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ. ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΛΟΥΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ντοΜΑΤΟΣ και παρε ασπιρινη
Προτιμας το 'κλαδεμα και αγιος ο θεος' που εφαρμοσαν τα καλοπαιδα σου;;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]