-
Eιστε νεος (ωραιος ) και θελετε ενα 2ο αμαξι εντυπωσιακο (πουλ-μουρ... ) , γρηγορο (οχι για κοντρες...) με χρηση για βολτες και για καμια 2ημερη εκδρομουλα και εχετε να διαθεσετε αυστηρα μεχρι 42-43Κ για καινουριο μοντελο μονο.
Ζ4 2.0
+ εμφανιση
ονομα
**- **επιδοσεις
τιμηΤΤ 2.0Τ
+ επιδοσεις
ονομα
**- **αδιαφορη εμφανιση
τιμηOpel GT
+ επιδοσεις
εμφανιση
τιμη
**- **χωροι
ονομαΚατι αλλο?
(αποκλεiονται hot hatchbacks & RX-8 ) -
Eιστε νεος (ωραιος ) και θελετε ενα 2ο αμαξι εντυπωσιακο (πουλ-μουρ... ) , γρηγορο (οχι για κοντρες...) με χρηση για βολτες και για καμια 2ημερη εκδρομουλα και εχετε να διαθεσετε αυστηρα μεχρι 42-43Κ για καινουριο μοντελο μονο.
Ζ4 2.0
+ εμφανιση
ονομα
**- **επιδοσεις
τιμηΤΤ 2.0Τ
+ επιδοσεις
ονομα
**- **αδιαφορη εμφανιση
τιμηOpel GT
+ επιδοσεις
εμφανιση
τιμη
**- **χωροι
ονομαΚατι αλλο?
Ζ4 2.0
+ εμφανιση
ονομα
**- **επιδοσεις
τιμηΤΤ 2.0Τ
+ επιδοσεις
ονομα
**- **αδιαφορη εμφανιση
τιμηOpel GT
+ επιδοσεις
εμφανιση
τιμη
**- **χωροι
ονομαΚατι αλλο?
S 2000 και MX-5 μαζι με το όπελ.Το Ζ4 και το ΤΤ δεν με συγκινούν καθόλου
-
TT ... το καινούργιο είναι πραγματικα πανέμορφο...
-
TT...πανεμορφο
-
Aναμεσα στα 3, Ζ4 αλλιως S2K ή αν θελεις ενα πραγματικο sportscar elise.
-
Απ'αυτα τα 3 η επιλογη μου ειναι το Opel Gt...
Τωρα απ τα αλλα S2000! -
αυτό
για να μη μπορει κανείς να σου πει: κανουμε μια κοντρα?
-
Σε απευθείας σύγκριση με τη Ζ4 υπερέχει στα πάντα. Το αναφέρω επειδή δεν ανέφερες περιορισμό τύπου cabrio ή κάτι τέτοιο...
-
συγνωμη για το off-topic... αλλα...
πειραζει που εκνευρίζομαι με τέτοιου είδους posts?
ρητορικό ερώτημα
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
συγνωμη για το off-topic... αλλα...πειραζει που εκνευρίζομαι με τέτοιου είδους posts?
ρητορικό ερώτημα
Ποιου ειδους?
-
για μενα η μαχη ειναι μεταξυ TT και GT.κ η επιλογη ειναι οντως δυσκολη...ισως να επελεγα GT για τις επιδοσεις του, την τιμη του κ τη συνολικη εμφανιση του η οποια ειναι καπως πιο ασυνηθιστη κ επιθετικη απο αυτη του TT...απο κει κ περα αν ηταν οντως να αγορασω αυτοκινητο κ μιας κ ο χορνος παραμονης για το gt ειναι πραγματικα τεραστιος μπορει κ να αλλαζα αποψη...το σιγουρο ειναι οτι πλεον σαν μοντελα το tt κ το gt ειναι πιο φρεσκα απο την z4 που αδικειται καθαρα απο τον 2.0λιτρο...
-
Παιρνεις Opel GT, και ακου τα πρτερηματα που εχεις
Εχεις γκαζι που τα αλλα 2 διλιτρα ουτε που το ονειρευονται
Σου μενουν στην ακρη 10.000 -
Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά:
ΒΟΛΤΑ (+πουλ μουρ effect): Ζ4, Brera
ΣΚΙΣΙΜΟ (+γκάζια): Opel GT, Mx 5 2,0Το ΤΤ όντως βρίσκεται στη χρυσή τομή ανάμεσα στα 2 και έχει αρκετά καλή τιμή ΑΛΛΑ υπάρχει το βασικό του μειονέκτημα (που όμως είναι καθαρά υποκειμενικό): αδιάφορη εμφάνιση και η λογική ότι δίνεις +10.000 ευρώ για να πάρεις ένα Golf GTI με προβιά Audi.
Και εγώ θεωρώ ψιλοάτοπα τέτοια posts. Ότι και να σου πει ένα forum την απόφαση την παίρνει ο αγοραστής όταν δει από κοντά τα εν λόγω αμάξια και πολύ περισσότερο όταν τα οδηγήσει.
-
Μαζί με το opel gt δώρο 2 επιπλέον σήματα (Vauxhall και Daewoo) για να αλλάζετε τη μάρκα του αυτοκινήτου σας όταν το βαρεθείτε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά:ΒΟΛΤΑ (+πουλ μουρ effect): Ζ4, Brera
ΣΚΙΣΙΜΟ (+γκάζια): Opel GT, Mx 5 2,0Το ΤΤ όντως βρίσκεται στη χρυσή τομή ανάμεσα στα 2 και έχει αρκετά καλή τιμή ΑΛΛΑ υπάρχει το βασικό του μειονέκτημα (που όμως είναι καθαρά υποκειμενικό): αδιάφορη εμφάνιση** και η λογική ότι δίνεις +10.000 ευρώ για να πάρεις ένα Golf GTI με προβιά Audi**.
Και εγώ θεωρώ ψιλοάτοπα τέτοια posts. Ότι και να σου πει ένα forum την απόφαση την παίρνει ο αγοραστής όταν δει από κοντά τα εν λόγω αμάξια και πολύ περισσότερο όταν τα οδηγήσει.
Κάνεις τεράστιο λάθος αν νομίζεις ότι το ΤΤ είναι ένα GTI με άλλη ενδυμασία...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά:
ΒΟΛΤΑ (+πουλ μουρ effect): Ζ4, Brera
ΣΚΙΣΙΜΟ (+γκάζια): Opel GT, Mx 5 2,0Το ΤΤ όντως βρίσκεται στη χρυσή τομή ανάμεσα στα 2 και έχει αρκετά καλή τιμή ΑΛΛΑ υπάρχει το βασικό του μειονέκτημα (που όμως είναι καθαρά υποκειμενικό): αδιάφορη εμφάνιση** και η λογική ότι δίνεις +10.000 ευρώ για να πάρεις ένα Golf GTI με προβιά Audi**.
Κάνεις τεράστιο λάθος αν νομίζεις ότι το ΤΤ είναι ένα GTI με άλλη ενδυμασία...
ετσι ειναι, οπως και με το προηγουμενο ΤΤ
-
Ο χρήστης global_deejay έγραψε:
για μενα η μαχη ειναι μεταξυ TT και GT.κ η επιλογη ειναι οντως δυσκολη...ισως να επελεγα GT για τις επιδοσεις του, την τιμη του κ τη συνολικη εμφανιση του η οποια ειναι καπως πιο ασυνηθιστη κ επιθετικη απο αυτη του TT...απο κει κ περα αν ηταν οντως να αγορασω αυτοκινητο κ μιας κ ο χορνος παραμονης για το gt ειναι πραγματικα τεραστιος μπορει κ να αλλαζα αποψη...το σιγουρο ειναι οτι πλεον σαν μοντελα το tt κ το gt ειναι πιο φρεσκα απο την z4 που αδικειται καθαρα απο τον 2.0λιτρο...Συμφωνώ!
-Αν και δεν αναφέρεις αν έχεις κάποια προτίμηση προς roadster ή coupe, θα ψήφιζα Audi TT. Eιναι κάπως κλειστοφοβικό το coupe, αλλά αν μπορούσες να κάνεις την υπέρβαση για το roadster θα ήταν η χρυσή τομή κατ εμέ. Εχει και το 'πουλ μουρ' που ζητάς και πολύ καλό κινητήρα που αν έχεις ανησυχίες στο μελλον του βάζεις κάποιο προγραμματάκι και είσαι με το καλημέρα 240hp!
Απο την άλλη, η Ζ4 έχει κάποια χρονάκια στην πλάτη της αλλά και κάποια έλλειψη σε άλογα, και το OpelGT ειναι ταχύτατο και εντυπωσιακό, αλλά παραμένει Opel, αναφορικά με το κύρος που μπορεί να σου προσφέρει.Γι αυτό, προτείνω ΤΤ, και ακομα καλύτερα αν μπορέσεις, ΤΤ roadster το όποιο ειναι ακόμα πιο όμορφο απο το coupe.
-
το καλο με το gt ειναι οτι ναι μεν ειναι opel αλλα δεν μοιαζει με opel..
αλλα ειλικρινα αν εξαιρεσουμε το σηματακι(που εγω τετοια κολληματα δεν εχω,ουτως η αλλως οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο πιστευω οτι το αγοραζεις γιαυτο που ειναι 1α κ μετα για το σηματακι) ειναι ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο,,ιδιαιτερα μπροστα...
ττ κ gt λοιπον απο μενα
Ζ4 2.0 vs ΤΤ 2.0T vs Opel GT