-
Ήμουν σήμερα σταματημένος σε φανάρι στην αμφιθέας, δεξιά εγώ και αριστερά μου ήταν ένα αμάξι και 2 μηχανάκια. Ξαφνικά και ενώ το φανάρι είναι εντελώς κατακόκκινο, το ένα από τα μηχανάκια ξεκινάει κανονικά με φόρα, λες και είχε δει πράσινο. Εκείνη την ώρα έμπαινε στην αμφιθέας από κάθετο ένας άνθρωπος με ένα Panda άσπρο, και όπως μπαίνει κάθεται στο αριστερό ρεύμα. Το μηχανάκι που είχε ξεκινήσει και ήταν ακριβώς στη μέση, ενώ μπορούσε να πάει τέρμα δεξιά και να μην ενοχλήσει κανέναν, αρχίζει και πάει αριστερά, με τάση να πέσει πάνω στο αμάξι. Σαν να μην έβλεπε το αμάξι ένα πράγμα. Και τελευταία στιγμή έκοψε, και σαν να ζητούσε και τα ρέστα μου φάνηκε.... Τι ζώα που κυκλοφορούν εδώ.... Και λέω εδώ γιατί επί ένα μήνα ήμουν σε νησί, όπου και εκεί συνάντησα πάρα πολλά ζώα, αλλά σήμερα μέσα σε 3 ώρες στο δρόμο έπεσα πάνω σε πολύ περισσότερα....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τι αυτοκίνητο είχες ; Το Astra ;Με το Γλαστρακι ημουν
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Vasgti, ειδοποιήσατε κανέναν να μαζέψει τα κομμάτια ελαστικού και να περιποιηθεί τον φορτηγατζή;
Σιγα μην περιποιηθει κανεις τον φορτηγατζη. Αυτος θα πει 'παιδια δεν εκανε σωστη δουλεια ο λαστιχας', ο λαστιχας θα πει οτι ο φορτηγατζης ετρεχε, και αντε βγαλε ακρη...
Αυτο με την αναγομωση ποτε δεν το ειχα καταλαβει ρε παιδι μου...
Ήταν ήδη φορτηγάκι της ΑΟ στην δεξιά λωρίδα και προειδοποιούσε με την φωτεινή επιγραφή να ελαττώσουν ταχύτητα όσοι ακολουθούσαν.
Ελπίζω ωστόσο να εμφανίστηκε μετά ΚΑΙ η τροχαία ΑΟ...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι αυτοκίνητο είχες ; Το Astra ;
Με το Γλαστρακι ημουν
Φαντάσου να ήσουν με την Mercedes...ακόμη θα έκλαιγες...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Με το Γλαστρακι ημουν
Ενας λογος ακομα που το πηρα χαλαρα....
Περιμενω καθρευτι τωρα για το Γλαστρακι.
Ξερει κανενας ποσο εχει περιπου;;;
Διαλυθικε ολοκληρος!
Εσπασε το κατοπτρο φυγαν τα καπακια....
Μονο ο μηχανησμος εμεινε στη θεση του... Αν και υπολειτουργει... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Με το Γλαστρακι ημουν
Ενας λογος ακομα που το πηρα χαλαρα....
Περιμενω καθρευτι τωρα για το Γλαστρακι.
Ξερει κανενας ποσο εχει περιπου;;;
Διαλυθικε ολοκληρος!
Εσπασε το κατοπτρο φυγαν τα καπακια....
Μονο ο μηχανησμος εμεινε στη θεση του... Αν και υπολειτουργει...Νομίζω ο ηλεκτρικός με φανοποιείο θα πάει περί τα 300
-
Βασικα....
Δεν με νοιαζει....
Ασφαλιστικες! -
Απλά είναι το γαμώτο. Να έχεις το αυτοκίνητο άθικτο και λόγω μιας στραβής να στο παραμορφώνει ο οποιοσδήποτε. Αν το πάει σε καλό φανοποιό το αυτοκίνητο θα επισκευαστεί και θα ξαναγίνει όπως πριν (χωρίς να φαίνεται). Απλά είναι και λίγο ψυχολογικό μετά. Μέσα σου ξέροντας ότι έσκασε ο άλλος πίσω λίγο χαλιέσαι...
Τουλάχιστον ήταν μόνο υλικές ζημιές. Όπως είπε και ο Αλέξανδρος λαμαρίνες και ασφαλιστικές... Τίποτα περισσότερο να καθίσει να σκάσει.
Μακριά από άλλες τέτοιες αναποδιές Αλέξανδρε... (επ'ευκαιρίας ζήτα για αυτοκίνητο αντικατάστασης κανένα νέο Astra 1.6 T )
-
Αλεξανδρε ελπιζω να εχεις μικτη γιατι παιζει να σε πακετωσει ο φορτηγατζης αφου δνε ηρθε αστυνομια ή ασφαλιστηκες να γραψουν τι εγινε!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τώρα που το θυμήθηκα...Προχθές Τρίτη κατά τις 8 το βράδυ, Α.Ο. ρεύμα προς Ελευσίνα, φτάνοντας στην τελευταία αριστερή στροφή πριν το τούνελ και μετά την έξοδο για ΕΟ, ξαφνικά βλέπω όλοι να κόβουν μπροστά ταχύτητα ενώ στο βάθος ο δρόμος ήταν άδειος. Ο λόγος ήταν... ότι υπήρχαν ΠΑΝΤΟΥ κομμάτια ελαστικού φορτηγού! Χωρίς υπερβολή είχαν γεμίσει όλες οι λωρίδες και για αρκετά μέτρα! Ευτυχώς μειώνοντας στα 40χλμ/ώρα (και έχοντας κόψει όλοι τόσο) κατάφερα με σλάλομ να αποφύγω κάποια τεράστια κομμάτια που ήταν στην 2η και 3η λωρίδα (ούτε καν στη δεξιά) χωρίς να τα ακουμπήσω.
Αρκετά (!) μέτρα παρακάτω, σχεδόν στο τέλος του τούνελ (ενώ τα κομμάτια ΠΡΙΝ από αυτό (!) , ήταν στη δεξιά λωρίδα γονατισμένο φορτηγό και είχαν κλατάρει και τα 2 ελαστικά του πίσω αριστερά άξονά του!!! ΑΝ είναι δυνατόν! Φανταστείτε σε τι άθλια κατάσταση ήταν τα ελαστικά για να σκάσουν και τα δυο τους. Και με αυτά τα ελαστικά κάνουν και ταξίδια τα ΖΩΑ!
Ευτυχώς που δεν πετάχτηκε το λάστιχο πάνω σε κανένα αυτοκίνητο που περνούσε δίπλα του και να χάσει το έλεγχο. Πάλι καλά...
Βασικά αυτό με το διπλό κλατάρισμα μπορεί να συμβει αν είναι σχετικά ξεφούσκωτα τα 2 διπλανά ελαστικά και αρκετά φορτωμένο το όχημα. Στα διάφορα παλάτζα που κάνει στις ανωμαλίες, ακουμπάνε μεταξύ τους τα πλαϊνά τους, et voila! ΜΠΑΜ!
-
ΖΩΑ μεγαλα οι γονεις του πιτσιρικα περιπου 5-6χρονων που τον αφηνουν να κυκλοφορει ελευθερο με το ποδηλατο στον δρομο. Ο εν λογω μικρος εστριψε και μπηκε στον δρομο μου αντιθετα στο ρευμα του βεβαιως βεβαιως κοιτωντας πισω του . Σταματησα αμεσως αλλα εξακολουθουσε να ερχεται ακριβως στην μεση του καπω. Κορναρω λιγο, τρομαζει ο μικρος και τελικα καταφερε να γρατζουνισει τον προφυλακτηρα λιγο και να φευγει τρεχωντας κοιτωντας παλι πισω φυσικα με το βλεμα 'εκανα μαλακια αλλα τρεχω για να μην τις φαω'
Δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος αλλα εγω οταν ημουν 5 χρονων αν εβγαινα με το ποδηλατο απ'την αυλη ετρωγα καμια μπατσα στον πωπο( )
ΑΝ δεν σταματουσα και δεν κορναρα ο μικρος θα καρφωνοταν πανω μου χαλαρα με οτι συνεπειες θα ειχε αυτο.. Και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..
Μπραβο στους γονεις του αυτο εχω να πω μονο. Δεν το παιζω ο μεγας κριτης αλλα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ παιδακια τετοιας ηλικιας να γυρνανε με τα ποδηλατα ελευθερα στον δρομο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τώρα που το θυμήθηκα...
Προχθές Τρίτη κατά τις 8 το βράδυ, Α.Ο. ρεύμα προς Ελευσίνα, φτάνοντας στην τελευταία αριστερή στροφή πριν το τούνελ και μετά την έξοδο για ΕΟ, ξαφνικά βλέπω όλοι να κόβουν μπροστά ταχύτητα ενώ στο βάθος ο δρόμος ήταν άδειος. Ο λόγος ήταν... ότι υπήρχαν ΠΑΝΤΟΥ κομμάτια ελαστικού φορτηγού! Χωρίς υπερβολή είχαν γεμίσει όλες οι λωρίδες και για αρκετά μέτρα! Ευτυχώς μειώνοντας στα 40χλμ/ώρα (και έχοντας κόψει όλοι τόσο) κατάφερα με σλάλομ να αποφύγω κάποια τεράστια κομμάτια που ήταν στην 2η και 3η λωρίδα (ούτε καν στη δεξιά) χωρίς να τα ακουμπήσω.
Αρκετά (!) μέτρα παρακάτω, σχεδόν στο τέλος του τούνελ (ενώ τα κομμάτια ΠΡΙΝ από αυτό (!) , ήταν στη δεξιά λωρίδα γονατισμένο φορτηγό και είχαν κλατάρει και τα 2 ελαστικά του πίσω αριστερά άξονά του!!! ΑΝ είναι δυνατόν! Φανταστείτε σε τι άθλια κατάσταση ήταν τα ελαστικά για να σκάσουν και τα δυο τους. Και με αυτά τα ελαστικά κάνουν και ταξίδια τα ΖΩΑ!
Ευτυχώς που δεν πετάχτηκε το λάστιχο πάνω σε κανένα αυτοκίνητο που περνούσε δίπλα του και να χάσει το έλεγχο. Πάλι καλά...
Βασικά αυτό με το διπλό κλατάρισμα μπορεί να συμβει αν είναι σχετικά ξεφούσκωτα τα 2 διπλανά ελαστικά και αρκετά φορτωμένο το όχημα. Στα διάφορα παλάτζα που κάνει στις ανωμαλίες, ακουμπάνε μεταξύ τους τα πλαϊνά τους, et voila! ΜΠΑΜ!
Είχε μείνει μόνο με τη ζάντα και έτσι όπως ήταν σούζα φαινόταν πως ήταν όντως αρκετά φορτωμένο (πλην όμως κλειστό φορτηγό και όχι με ανοιχτή καρότσα). Για αυτό και είχε γεμίσει όλος ο δρόμος κομμάτια ελαστικού.
-
Κόκκινο στο φανάρι που δεξιά στρίβει για Κεφαλάρι. Σταματάω ήρεμα κι ωραία.
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τι κατάλαβε ο τύπος με το Wrangler από πίσω, ο οποίος με προσπέρασε κύριος -πάντα κόκκινο- και την ώρα ακριβώς που ξεκινούσαν οι απέναντι, έστριψε δεξιά αποφεύγοντας τελευταία στιγμή το μεγάλο μπαμ...Αν είχα στη διάθεσή μου ένα κουμπί που να πυροδοτεί 1,5 κιλό TNT τοποθετημένο στο κρανίο του, θα το πάταγα με μεγάλη ευχαρίστηση και θα πήγαινα να κοιμηθώ ήσυχος γνωρίζοντας ότι έκανα το καθήκον μου...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κόκκινο στο φανάρι που δεξιά στρίβει για Κεφαλάρι. Σταματάω ήρεμα κι ωραία.
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τι κατάλαβε ο τύπος με το Wrangler από πίσω, ο οποίος με προσπέρασε κύριος -πάντα κόκκινο- και την ώρα ακριβώς που ξεκινούσαν οι απέναντι, έστριψε δεξιά αποφεύγοντας τελευταία στιγμή το μεγάλο μπαμ...Αν είχα στη διάθεσή μου ένα κουμπί που να πυροδοτεί 1,5 κιλό TNT τοποθετημένο στο κρανίο του, θα το πάταγα με μεγάλη ευχαρίστηση και θα πήγαινα να κοιμηθώ ήσυχος γνωρίζοντας ότι έκανα το καθήκον μου...
αν υπηρχε αυτο το μαγικο κουμπακι οι μαλ**** θα μας εξαφανιζαν πρωτοι γιατι ειναι παρα πολλοι!!!!!
-
Καλα, θα ειχαμε καθαρισει ο ενας τον αλλο εδω μεσα...
Για τον ποδηλατοπιτσιρακα:
Πιθανη απαντηση γονεα (που κατεβηκε στην Αθηνα απο καμμια στανη πριν 40 χρονια...):
εδω ειναι γειτονια και παιζουν τα παιδια, να προσεχεις εσυ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλα, θα ειχαμε καθαρισει ο ενας τον αλλο εδω μεσα...Για τον ποδηλατοπιτσιρακα:
Πιθανη απαντηση γονεα (που κατεβηκε στην Αθηνα απο καμμια στανη πριν 40 χρονια...):
εδω ειναι γειτονια και παιζουν τα παιδια, να προσεχεις εσυ...
Κατι περιπου παρομοιο μου το εχουν πει!!!
-
Και εμενα, δεν το κατεβασα απο το μυαλο μου. Και δεν μιλαμε για κανα χωριο στην μεση του πουθενα, μιλαμε για στενα του Πειραια οπου καποιοι ειχαν την απαιτηση να περιμενω να τελειωσουν το 5χ5 που επαιζαν στον δρομο για να περασω...
-
Κατά τη διάρκεια του οποίου 5Χ5 η συχνότερη κατάληξη της μπάλας ειναι πάνω στα σταθμευμένα...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αν είχα στη διάθεσή μου ένα κουμπί που να πυροδοτεί 1,5 κιλό TNT τοποθετημένο στο κρανίο του, θα το πάταγα με μεγάλη ευχαρίστηση και θα πήγαινα να κοιμηθώ ήσυχος γνωρίζοντας ότι έκανα το καθήκον μου...
Σαν τα Lemmings ένα πράγμα! Τα θυμάστε; Πατάς το τελευταίο κουμπί και όλα όσα έχουν απομείνει μετράνε αντίστροφα πάνω από τα κεφάλια τους 5,4,3,2,1 και ΜΠΑΜ!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
ΖΩΑ μεγαλα οι γονεις του πιτσιρικα περιπου 5-6χρονων που τον αφηνουν να κυκλοφορει ελευθερο με το ποδηλατο στον δρομο. Ο εν λογω μικρος εστριψε και μπηκε στον δρομο μου αντιθετα στο ρευμα του βεβαιως βεβαιως κοιτωντας πισω του . Σταματησα αμεσως αλλα εξακολουθουσε να ερχεται ακριβως στην μεση του καπω. Κορναρω λιγο, τρομαζει ο μικρος και τελικα καταφερε να γρατζουνισει τον προφυλακτηρα λιγο και να φευγει τρεχωντας κοιτωντας παλι πισω φυσικα με το βλεμα 'εκανα μαλακια αλλα τρεχω για να μην τις φαω'Δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος αλλα εγω οταν ημουν 5 χρονων αν εβγαινα με το ποδηλατο απ'την αυλη ετρωγα καμια μπατσα στον πωπο( )
ΑΝ δεν σταματουσα και δεν κορναρα ο μικρος θα καρφωνοταν πανω μου χαλαρα με οτι συνεπειες θα ειχε αυτο.. Και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..
Μπραβο στους γονεις του αυτο εχω να πω μονο. Δεν το παιζω ο μεγας κριτης αλλα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ παιδακια τετοιας ηλικιας να γυρνανε με τα ποδηλατα ελευθερα στον δρομο.
Όντως φοβάμαι και εγώ τα ποδήλατα. Και ερωτώ:
Δεδομένου ότι τα ποδήλατα πλέον δεν έχουν άδειες κυκλοφορίας τί γίνεται εάν συμβεί κάποιο ατύχημα με ευθύνη του ποδηλάτη ( έχω δει άπειρα ποδήλατα με ενήλικους αναβάτες να σκίζουν στην ψύχρα κόκκινα φανάρια ) ; Ποιος πληρώνει ; Τι διακιώματα έχει στον δρόμο ; Αυτά του τροχοφόρου ή αυτά του πεζού ; Που υπάγεται ;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]