-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Όταν ήμουν πιο πιτσιρικάς και λίγο πιο κάφρος και επειδή το θεωρούσα αδικία να γίνεται αυτό, σε παρόμοιο σκηνικό στο τότε αριστερό φανάρι του ΟΤΕ στην άνοδα της Κηφισίας ... γκάζωσα και ο τύπος με φρενάρισμα πανικού σταμάτησε 5 εκατοστά από την γαλάζια ταμπελα της νησίδας.
Συνέχισα την άνοδο και τον έβλεπα πλέον να πλησιάζει ένα αμάξι στο ΚΑΤ με σφηνες... σταματήσαμε στο φανάρι (κόκινο γαρ) και κατέβηκε για τσαμπουκά ... εγώ κλείδωσα ... του είπα 'Που ήσουν?? Δεν σε είδα!!! Κοιτούσα πιο πολύ τον δεξί καθρέπτη (ψιλοψέμα, γιατί του την έκανα)... επέμενε θα με σκοτώσεις κλπ.... του είπα 'Ασε μας ρε φίλε είμαι κουρασμένος και από το μπασκετ' και έφυγα!!!!! Γενικώς σε τέτοια 'Αστον παει στο δια@@@@'είμαι κουρασμένος από το ΜΠΟΞ.... λένε. Πιάνει καλύτερα
-
δεν θελω καν να γραψω το περιστατικο...
παντως, γενικα,το τι ψυχανωμαλος κομπλεξικος κοσμος κυκλοφορει εξω δεν περιγραφεται...
θελει πολυ αυτοσυγκρατηση... -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Α και κατι αλλο. Σε καποιο απο τα επομενα τευχη των 4Τ θα εχει μια λευκη BMW 335i. Που το ξερω? Την πετυχα στον δρομο. Το τι οργια εκανε? Δεν θα τα ξαναγραψω γιατι θα 'φταιω εγω που τον προκαλεσα, γιατι οι συντακτες των 4Τ δεν ειναι και δεν συμπεριφερονται ως αλητες κοντρακηδες', οπως και με την SLK AMG...
Εγώ ότι και να γράψεις αποκλείεται να σε πιστέψω...
Αφού εσένα και το wagneer σας δείχνουν μια ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση.
Τι περίμενες;
ειπα και εγω..αργησε!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Α και κατι αλλο. Σε καποιο απο τα επομενα τευχη των 4Τ θα εχει μια λευκη BMW 335i. Που το ξερω? Την πετυχα στον δρομο. Το τι οργια εκανε? Δεν θα τα ξαναγραψω γιατι θα 'φταιω εγω που τον προκαλεσα, γιατι οι συντακτες των 4Τ δεν ειναι και δεν συμπεριφερονται ως αλητες κοντρακηδες', οπως και με την SLK AMG...
Να γράψεις να γράψεις...
Να γράψεις , να γράψεις.
Ασε ρε... Την αλλη φορα
α) εφταιγα εγω που παρεσυρα τον κακομοιρο συντακτη σε ατασθαλιες
β) 'εκανε την δουλεια του'
γ) 'αυτοι ειναι επαγγελματιες και ξερουν τι κανουν'Ασε που οταν ρωταγα συγκεκριμενο ατομο εδω μεσα αν δουλευει στους 4Τ, μου απαντουσε 'στειλε μου email να σου απαντησω'.
Και στην τελικη τι να γραψω? Εγω εφταιγα παλι. Το ξερουμε αυτο απο πριν.
-
Γενικά οι συντάκτες πάνε λίγο γρήγορα. Απλως όταν κάνεις κάποια συγκεκριμένη δουλειά τότε με μία φωτο ή video καποιου μπορεί να εκτεθείς , αρα πρεπει να προσέχεις και περισσότερο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....
Α και κατι αλλο. Σε καποιο απο τα επομενα τευχη των 4Τ θα εχει μια λευκη BMW 335i. Που το ξερω? Την πετυχα στον δρομο. Το τι οργια εκανε? Δεν θα τα ξαναγραψω γιατι θα 'φταιω εγω που τον προκαλεσα, γιατι οι συντακτες των 4Τ δεν ειναι και δεν συμπεριφερονται ως αλητες κοντρακηδες', οπως και με την SLK AMG...Και εγώ παραλίγο να κάνω γνωριμία του Ζ με τις συμπαθέστατες μπαριέρες της ΕΟ στον Κηφισό για να αποφύγω αυτοκίνητο με το αυτοκόλλητο των 4Τ-test. Φαντάζομαι οτι εγώ θα έκανα λάθος...
-
maxmara
Τι αυτοκινητο ηταν? Εννοειται οτι εφταιγες εσυ, αφου οι ανθρωπο ειναι επαγγελματιες και προσεχουν τι κανουν στον δημοσιο δρομο...Αγαπητοι κυριοι moderators που δουλευετε ΚΑΙ στους 4Τ. Εσεις που προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι ειστε και αμεροληπτοι μεσα στο φορουμ οταν τα χωναμε στο περιοδικο ΟΟΟΟΧΙ για τις κοντρες που εκαναν στον δρομο αλλα για τις παπαριες τυπου 'οι συντακτες μας ειναι οδηγοι αγωνων και για αυτο τον λογο δεν συμπεριφερονται σαν αλητες στους δρομους', ναι εσεις, ξερετε ποιοι ειστε:
Πειτε στους κακομοιρους τους συντακτες εκει περα, που προσπαθουν απλα να κανουν την δουλεια τους, να μην κυνηγιουνται στον Κηφισο γιατι τους βλεπουν πολλα ματια...
ΥΓ Αληθεια ολοι αυτοι οι οδηγοι αγωνων και οι 'επαγγελματιες συντακτες', ΠΟΥ εμαθαν να οδηγουν ετσι για να τρεχουν στους αγωνες και να μπορουν να πηγαινουν τα αυτοκινητα στο οριο?
-
Ειμαι κουρασμενος απο power yoga και spa,χεστηκατε πανω σας;
-
Αμα εισαι σαν τον Maxmara (βλεπε αβαταρ), λες 'ειμαι κουρασμενος απο το πηδημα αλλα μου εχει μεινει λιγο ακομα ορεξη, δεν ερχεσαι'.
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ειπα και εγω..αργησε!Πως να μην αργήσω ρε μεγάλε...
Μας έχεις γεμίσει λάδια το φόρουμ από την Α σου και δεν μπορεί να βρει πρόσφυση το πληκτρολόγιο να ποστάρω.
Μας δουλεύεις ναουμ;
-
Έτσι είναι αυτά... Δεν μπορείς να έχεις δύο μέτρα και δυο σταθμά.
Δεν μπορεί όταν οι άλλοι πάνε σβέλτα στον Κηφισσό ή σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη οδική αρτηρία να τους τα χώνεις και όταν εσύ ο ίδιος (και το υπόλοιπο συνάφη) κάνεις τα ίδια (ή και χειρότερα) να ισχυρίζεσαι ότι αυτό είναι άλλο επειδή είσαι 'εσύ' πίσω από το τιμόνι.
Έχω οδηγήσει αρκετά γρήγορα εως ΠΟΛΥ γρήγορα αυτοκίνητα και γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο εύκολα μπορείς να ξεφύγεις από όρια και νόμους (χωρίς πολλές φορές να έχεις συνειδητοποιήσει με πόσα πραγματικά πηγαίνεις). Αυτό δεκτό και ως ένα σημειο κατανοητό. Όμως στο δρόμο δεν έχει νόημα να το κάνεις σε τέτοιο επιδεικτικό βαθμό. Τουλάχιστον ΟΧΙ, όταν εσύ ο ίδιος κατακρίνεις τέτοιες συμπεριφορές και όταν φέρεις και κάποια αυτοκόλλητα στις πόρτες με τα οποία είσαι άμεσα αναγνωρίσιμος...
-
kacey, συνεχως νομιζω οτι βιωνω deja-vu.
Τα εχουμε πει πολλες φορες.
Shame on you*, γραμματεις και φαρισαιοι, you are hypocrits. ΑΙΝΤΕ!
- 4Τ
Ανοιξε βρε αδερφε ενα θεμα 'Μα ποσο υποκριτες μπορει να ειναι πια οι συντακτες των 4Τ και ο ΚΚ', ωστε να μην χαλαμε τα υπολοιπα.
Με την ευκαιρια, οταν δεν απαντα καποιος στην 100η δημοσιευση της ιδιας -περιπου- αποψης, δεν σημαινει οτι απαντα-καταδικαζει επιλεκτικα ΜΟΝΟ εσενα. Πιθανοτατα να βαριεται πλεον να διαβαζει-γραφει συνεχως τα ιδια και τα ιδια...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Με την ευκαιρια, οταν δεν απαντα καποιος στην 100η δημοσιευση της ιδιας -περιπου- αποψης, δεν σημαινει οτι απαντα-καταδικαζει επιλεκτικα ΜΟΝΟ εσενα. Πιθανοτατα να βαριεται πλεον να διαβαζει-γραφει συνεχως τα ιδια και τα ιδια...Ακριβώς οτι έγραψα και εγώ πιο πάνω.
-
Εμ τι να κανουμε, αφου συνεχιζουν τα ιδια (εκει εξω) και απαντηση δεν υπαρχει (εδω μεσα). Αλλα συγνωμη τι λεω, αφου δεν εχει σχεση το φορουμ και οι moderators του με το περιοδικο
ΥΓ Εγω ειπα να μην γραψω...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Εγώ ότι και να γράψεις αποκλείεται να σε πιστέψω...
Αφού εσένα και το wagneer σας δείχνουν μια ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση.
Τι περίμενες;
Απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις απο καποιους αλλους...
Και λογο του οτι τις εκφραζουμε, καποιοι που θιγοντε αμεσα, μας την λενε και προσπαθουν να επιβαλλουν την δικια τους αποψη.
Απλα πραγματα:) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έτσι είναι αυτά... Δεν μπορείς να έχεις δύο μέτρα και δυο σταθμά.Δεν μπορεί όταν οι άλλοι πάνε σβέλτα στον Κηφισσό ή σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη οδική αρτηρία να τους τα χώνεις και όταν εσύ ο ίδιος (και το υπόλοιπο συνάφη) κάνεις τα ίδια (ή και χειρότερα) να ισχυρίζεσαι ότι αυτό είναι άλλο επειδή είσαι 'εσύ' πίσω από το τιμόνι.
Έχω οδηγήσει αρκετά γρήγορα εως ΠΟΛΥ γρήγορα αυτοκίνητα και γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο εύκολα μπορείς να ξεφύγεις από όρια και νόμους (χωρίς πολλές φορές να έχεις συνειδητοποιήσει με πόσα πραγματικά πηγαίνεις). Αυτό δεκτό και ως ένα σημειο κατανοητό. Όμως στο δρόμο δεν έχει νόημα να το κάνεις σε τέτοιο επιδεικτικό βαθμό. Τουλάχιστον ΟΧΙ, όταν εσύ ο ίδιος κατακρίνεις τέτοιες συμπεριφορές και όταν φέρεις και κάποια αυτοκόλλητα στις πόρτες με τα οποία είσαι άμεσα αναγνωρίσιμος...
Καλα.... Το S μαζευει χιλιομετρα και δεν παιρνεις πρεφα....
Δευτερα βραδυ ειμουν στην αττικη οδο και για πλακα -επαιζε ενα ωραιο καομματι στο ραδιοφωνο- ειχα βαλει και το Night View Assist και το κοντερ εγινε μια μικρη οριζοντια μπαριτσα.... και μαζεψε 170....
Το δα και τρομαξα..... -
Τί όμορφη που είναι η ζωή...
... στις 3 το μεσημέρι που γεμίζει η Αττική Οδός από Λ.Πεντέλης ως Λ Κύμης....
...και κάποια ΖΩΑ πάνε από τη Λ.Ε.Α. τραινάκι...
...και ΑΠΑΙΤΟΥΝ με τις κινήσεις τους να σφηνωθούν μπροστά σου όταν μπροστά τους βλέπουν νησίδα διαγράμμισης...
...και για κανα χιλιόμετρο ΑΝΑΜΕΣΑ τους είναι ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ...
...και φυσικά δεν κάνει τίποτα σε κανέναν...
Όμορφα που κυλούσε η ζωή στο Pleasantville...
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
**Kacey **Sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά μετά τις τέσσερεις δεν έχω πρόσβαση στο internet.Κατ’ αρχάς δεν είδα κανένα μήνυμα να υποστηρίζει τον μακαρίτη αντιθέτως κάποιοι έβγαλαν πόρισμα δια αλληλογραφίας όπως το παρακάτω και αυτό είναι που με ενόχλησε.
'Κλασική περίπτωση κουρασμένου και νυσταγμένου οδηγού.
Τώρα ποιος φταίει, κατά σειρά
Ο οδηγός
Ο συνοδηγός
Ίσως να φταίει και ο σταματημένος αν δεν είχε βάλει τρίγωνο ή είχε αλλά σε λάθος απόσταση αλλά το μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μικρό, αλλά εδώ δεν είδαν ολόκληρο αμάξι το τρίγωνο θα έβλεπαν.'Γράφεις:
Δηλαδη τι υποθεσεις κανουμε ρε συ. Οδηγουσε στην ΛΕΑ? Ε ας προσεχε.
Και καταλήγιες:
Το οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ μου αρκει.** Αν **τον πηρε ο υπνος και παρεκλινε προς την ΛΕΑ, παλι μου αρκει για να του τα χωσω. **Αν **επαθε βλαβη και κατεληξε εκει, ε τοτε προφανως δεν του τα χωνουμε. Αλλα **οταν μου λενε **'οδηγουσε στην ΛΕΑ', ε τοτε πιθανολογω οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ οπως ολοι οι υπολοιποι καφροι.
Έχεις humor και είναι καλό αυτό.
Οι νόμοι αναφέρονται γενικά σε ένα αδίκημα και μετά προσπαθούν να καλύψουν ειδικά κάθε πιθανή περίπωση. **Αν απομονώνει ο καθένας το κομμάτι που τον βολεύει τότε ΟΚ **ας εφαρμόζει ο καθένας το νόμο κατ’ εκτίμηση (αλλά θα χρειαστεί καλό δικηγόρο)..
Κλασική περίπτωση κουρασμένου και νυσταγμένου οδηγού.
Ευτυχώς δεν πήρε και άλλους μαζί του.
Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους.
Τώρα ποιος φταίει, κατά σειρά
Ο οδηγός
Ο συνοδηγός
Ίσως να φταίει και ο σταματημένος αν δεν είχε βάλει τρίγωνο ή είχε αλλά σε λάθος απόσταση αλλά το μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μικρό, αλλά εδώ δεν είδαν ολόκληρο αμάξι το τρίγωνο θα έβλεπαν.Αυτός που πήγε τελείος άδικα και χωρίς να φταίει είναι το πεντάχρονο αγοράκι τους όπου στην ερώτηση Γιατί συνέβη αυτό καμιά απάντηση δεν είναι αρκετή.
Αφού σε ενοχλεί το ότι κάποιος απομονώνει κομμάτια, φράσεις που τον βολεύουν γιατί κάνείς το ίδιο ?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τί όμορφη που είναι η ζωή...... στις 3 το μεσημέρι που γεμίζει η Αττική Οδός από Λ.Πεντέλης ως Λ Κύμης....
...και κάποια ΖΩΑ πάνε από τη Λ.Ε.Α. τραινάκι...
...και ΑΠΑΙΤΟΥΝ με τις κινήσεις τους να σφηνωθούν μπροστά σου όταν μπροστά τους βλέπουν νησίδα διαγράμμισης...
...και για κανα χιλιόμετρο ΑΝΑΜΕΣΑ τους είναι ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ...
...και φυσικά δεν κάνει τίποτα σε κανέναν...
Όμορφα που κυλούσε η ζωή στο Pleasantville...
1866
Εγω κλεινω κατι τετοιους και στα @@ μου αν ειναι μπατσος η ο προθυπουργος ο ιδιος.....
-
Πάντα κάθομαι πιο δεξιά και τους κλείνω!
Έχω πετύχει και εγώ περιπολικό να πηγαίνει τραινάκι στη ΛΕΑ πάνω στη γέφυρα απο Α.Ο προς την κάθοδο της Αθ.Λαμίας!
Και μετά αναρωτιούνται γιατί γίνεται της κακομοίρας σε εκείνο το σημείο... λογικό όταν 3 λωρίδες στριμώχνονται σε 1 για να βγούν στην Εθνική Οδό να γίνεται κόλαση...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]