-
Ο χρήστης Darkled έγραψε:
Τι θα γίνει με τις μηχανές μέσα στη πόλη που παίζουνε Chicken κάθε μέρα από το αντίθετο ρεύμα?
Σήμερα μου λέει ένας που ήταν μίσο μέτρο στη λορίδα μου να πάω πιό δεξιά γιατί δεν χωρούσε και μανούριασε κιόλας όταν του είπα ότι έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα με διπλή γραμμή κάτω.ισα-ισα κρατιεμαι...
-
Χτες το βράδυ αποφάσισα μετά από καιρό να πάρω το αυτοκίνητο και να κάνω μια βόλτα χαλάρωσης. Λόγω εξεταστικής ζήτημα να είχα οδηγήσει 5-6 φορές σε διάστημα 3 εβδομάδων και αυτό για τη διαδρομή κέντρο Πάτρας-Πανεπιστήμιο και οδηγούσα και ιδιαίτερα μηχανικά, χωρίς να ασχολούμαι με τις βλακείες των άλλων. Ε χτες τις ξαναπρόσεξα
-
Ο λαλάκας με το Navara που στρίβοντας σε δεξιά καμπή και ενώ εγώ κινούμουν στη δεξιά λωρίδα και αυτός στην αριστερή αποφάσισε ν' αρχίσει να κινείται κατά πάνω μου ιδιαίτερα απειλητικά. Έκανα το λάθος να κορνάρω για να τον ξυπνήσω και να επιστρέψει στη λωρίδα του και αφού τον πέρασα δέχτηκα ως δώρο χειρονομίες και bonus τη μεγάλη σκάλα των φώτων. Δεν ασχολήθηκα, μέχρι όμως το επόμενο φανάρι που μου ζήτησε το λόγο από πάνω. Σε προσπάθεια να του εξηγήσω ότι κινούμουν στη λωρίδα μου και αυτός πήγε να πέσει πάνω μου απ' την αντίδρασή του κατάλαβα το μηδενικό επίπεδο της νοημοσύνης του, οπότε σηκώθηκα και έφυγα.
-
Παραπλήσιο γεγονός με Mercedes CLK 200 που επίσης πήγε να με εμβολίσει αλλάζοντας λωρίδα ενώ ήταν πλάι μου. Στο συγκεκριμένο ούτε να κορνάρω δε χρειάστηκε μιας και ήταν πιο πίσω μου, έλα όμως που και από αυτόν δέχτηκα ως δώρο τη μεγάλη σκάλα των φώτων και ήταν και xenon τα μαμημένα. Με πέθανε ο τύπος. Αλλά ζώο αυτός, ζώο και γω... όπως λοιπόν πήγαινε πίσω μου στα 10 μέτρα με τη μεγάλη σκάλα ανοιχτή του έσκασα ένα φρενάρισμα που του πήγε να... και τη μεγάλη σκάλα έσβησε και δε με ξαναπλησίασε.
Αι σιχτίρ, να ηρεμήσω ήθελα με μια αμαξάδα και αυτοί βαλθήκαν να μου σπάσουν τα νεύρα.
-
-
Το ΑΡΧΙΖΩΟ με τη μαύρη 147 (...) που βγήκε στην Φανερωμένης στο Χολαργό και νόμισε ότι έβγαινε σε μονόδρομο οπότε έλεγξε μόνο δεξιά... με αποτέλεσμα αλλοδαπός ντελιβεράς να φρενάρει απότομα για να αποφύγει το μαλάκα και να φάει σαβούρα.
Τελικά κανείς δεν χτύπησε, ο ντελιβεράς ήταν ευγενέστατος και αφού αρνήθηκε στο ΖΩΟ με την 147 να του δώσει τα στοιχεία του ή αν ήθελε να τον πάει κάπου (νοσοκομείο, γιατρό κλπ) έφυγε...Όπως φανταστήκατε παραλίγο να την κάνω τη μαλακία σήμερα...
-
Ο χρήστης Darkled έγραψε:
Τι θα γίνει με τις μηχανές μέσα στη πόλη που παίζουνε Chicken κάθε μέρα από το αντίθετο ρεύμα?
Σήμερα μου λέει ένας που ήταν μίσο μέτρο στη λορίδα μου να πάω πιό δεξιά γιατί δεν χωρούσε και μανούριασε κιόλας όταν του είπα ότι έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα με διπλή γραμμή κάτω.Επρεπε να του πεις να κανει λιγο πισω, να παρεις φορα....
Οταν λεω οτι δεν πανε καλα.... δεν μ ακουτε....εγω σε τετοιες φασεις κοιταω απο την αλλη, μη με παρουν τα τζαμια απο το μπαμ....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σήμερα μου λέει ένας που ήταν μίσο μέτρο στη λορίδα μου να πάω πιό δεξιά γιατί δεν χωρούσε και μανούριασε κιόλας όταν του είπα ότι έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα με διπλή γραμμή κάτω.Επρεπε να του πεις να κανει λιγο πισω, να παρεις φορα....
Οταν λεω οτι δεν πανε καλα.... δεν μ ακουτε....εγω σε τετοιες φασεις κοιταω απο την αλλη, μη με παρουν τα τζαμια απο το μπαμ....
μια απο τα ιδια...
ειδικα στην πειραιως ειναι η σειρα μου να παιξω chicken με τις μηχανες (ανεξαρτητου κυβισμου....) ειδικα στο σημειο που η καθοδος της πειραιως ειναι 1 λωριδα....
απλα το μονο που με φοβιζει ειναι σε τυχον επαφη με τον καθρεπτη μου μην σπασει με το κλεισιμο το τζαμι...αααα
by the way
δεν οδηγω κανα hammer
αλλα ενα smart F2ο καθρεπτης του προηγουμενου αυτοκινητου παντως ειχε αντεξει σε 3 ΚΑΛΕΣ επαφες με ταριφα και 2 με μηχανες
τελικα απεβιωσε οταν μια ΜΗΧΑΝΗ αποφασισε στην υμμητου οτι χωραει να περασει αναμεσα στα ακινητοποιημενα αυτοκινητα με ταχυτητα της ταξης των 40+κμ
ξηλωνοντας 4-5 καθρεπτες -
Θα ήθελα μερικές γνώμες..... τι είναι πιο κάφρικο να κάνεις ??????
Είσαι στην ΕΟ και έχουν κατασκηνώσει στην αριστερή και η μεσαία και η δεξιά είναι άδεια!!!!!!Παίζεις φώτα ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ????? η
Μπαίνεις δεξία και τους αφήνεις στην ηρεμία τους ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ???? -
cpp
Η ερώτησή σου είναι ρητορική;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίζεις φώτα ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ????? η
Μπαίνεις δεξία και τους αφήνεις στην ηρεμία τους ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ????Ποιος να σε βρίσει? Οι Έλληνες όταν οδηγούν είναι μέσα στην ευγένεια. Ούτε βρίζουν ούτε χειρονομούν ούτε τσακώνονται χωρίς λόγο και αιτία.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
cppΗ ερώτησή σου είναι ρητορική;
επειδή κάνω και τα δύο ... ήθελα γνώμες για να νίωθω λιγότερες τύψεις!!!!!
Χθες δοκίμασα να ανάβω αριστερό φλας ... αλλά δεν πολυ δούλεψε!!!!
Με το να ανάβεις φώτα τελικά φρενάρεις και μετά ξαναεπιταγχύνεις!!!!!
Το να μπαίνω δεξιά και να τους αφήνω στην 'ησυχία' τους φαίνεται πιο normal ...
Νομίζω τον σωστό οδηγό που προπορεύεται και θέλει να ανοίξει την αριστερή λωρίδα .............. τον καταλαβαίνεις αμέσως
Τελος όταν είναι SUV αριστερά, δεν μπορείς να τσεκάρεις αν έχει άλλο αμάξι μπροστά του ... και τελικά αν του παίξεις φώτα και όντως έχει προπορευόμενο θα αποδειχθείς κάφρος -
Μπορείς να βάλεις φώτα xenon! Ψαρώνουν πως έρχεται γλήγορο car και κάνουν πιο εύκολα άκρη! Δε κάνω πλάκα!!!!
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Μπορείς να βάλεις φώτα xenon! Ψαρώνουν πως έρχεται γλήγορο car και κάνουν πιο εύκολα άκρη! Δε κάνω πλάκα!!!!Το έχω ξαναγράψει και εγώ αυτό...
Όντως πιάνει!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα ήθελα μερικές γνώμες..... τι είναι πιο κάφρικο να κάνεις ??????
Είσαι στην ΕΟ και έχουν κατασκηνώσει στην αριστερή και η μεσαία και η δεξιά είναι άδεια!!!!!!Παίζεις φώτα ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ????? η
Μπαίνεις δεξία και τους αφήνεις στην ηρεμία τους ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ????Φυσικά ξέρουμε ότι ο Κ.Ο.Κ. λέει να κινείσαι ήδη δεξιά, οπότε δε θα είχες αυτό το πρόβλημα... Αλλά έστω για κάποιο λόγο βρέθηκες στην αριστερή (π.χ. μετά από προσπέρασμα). Τα δικά μου βήματα:
-
Φτάνεις σχετικά κοντά. Δε μιλάω να κολλήσεις, απλά να έχεις μια καλή απόσταση ασφαλείας, διατηρώντας τη σταθερή. Ελπίζεις να καταλάβει ο άλλος ότι εφόσον είσαι σταθερά πίσω του, είσαι και πιό γρήγορος εκείνη τη στιγμή. Τοποθετημένος, μάλιστα, λίγο πιό αριστερά, ώστε να είσαι εμφανής στον αριστερό του καθρέφτη.
-
Φλας αριστερό, κι όχι για πολλή ώρα.
-
Φώτα, διακριτικά και για λίγο. Επαναλάβετεε αν χρειαστεί (όπως τα σαμπουάν).
-
Βρε δε μας χέζεις? Καθρέφτες, νεκρές γωνίες κι όλα τα καλά και από δεξιά, κοιτώντας τη φάτσα του σαν κλασικός περίεργος. Συνήθως είναι κάποιος καημενούλης οικογενειάρχης με τα πεθερικά του ή κάποιος ηλικιωμένος...
-
-
Λοιπον....
Σημερα. Μαλακας με ασυμι Οπελ Αστρα περασε Στοπ και πηγε να κοπανησει ενα Εσκορτ 20ετιας.....
Παλι καλα που θυμηθικα οτι εχω Στοπ και σταματησα πριν πεσω πανω στον ανθρωπο.Μαλακας με Βολβο σταματαει μες στη μεση του δρομο και μπροστα απο εισοδο γκαραζ, οπου μπορουσε ανετα να μπει και να κανει την δουλεια του.
Ουτε αλαρμ, ουτε τιποτα...
Κοιταω ποιο μπροστα.... τιποτα....
Ανοιγει η πορτα του γκαραζ και βγαινει με τα χιλια ζορια γερος και προχοραει προς το Βολβο.....
Οπισθεν εγω, μπινεληκια και φευγω....
Για κακη του τυχη με πετυχε σε κατι στενα και τον πηγαινα καροτσακι....Μετα τα μπριζολιδια χθες, πηγα Α.Μαρινα να δω τα παιδια απο το TF και στην επιστροφη κ ενω ηταν απο τις λιγες φορες που πηγαινα σαν ανθρωπος....
Λεοφωρειο 'εκτος υπηρεσειας' απο την δεξια που ηταν, μπαινει το μισο στη λωριδα.... Διπλα μου..... Απ οτι ειδα, ο καθρευτης δεν ακουμπησε....
Η τριτη λωριδα οπως παντα ο ενας πισω απο τον αλλο....
Φωτα κορνες και τα σχετικα....δεν εκαναν τιποτα... ε προσπερναω και καθομαι μπροστα του με 50~60χαω.....
Απο την Γλυφαδα, μεχρι την Αργυρουπολη τον πιγαινα καροτσακι....
Αυτα για σημερα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λοιπον....Ρε συ Wagner, το μαλακομαγνητη στα αυτοκινητα σου τον παραγγελνεις extra ή ηταν standard;
Πεφτεις συνεχως πανω σε , με συχνοτητα τουλαχιστον διπλασια απο τον δευτερο. Μηπως σου χει κανει voodoo καμια πρωην;
Ποσα χλμ κανεις καθε μερα;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Λοιπον....
Ρε συ Wagner, το μαλακομαγνητη στα αυτοκινητα σου τον παραγγελνεις extra ή ηταν standard;
Πεφτεις συνεχως πανω σε , με συχνοτητα τουλαχιστον διπλασια απο τον δευτερο. Μηπως σου χει κανει voodoo καμια πρωην;
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Μπορείς να βάλεις φώτα xenon! Ψαρώνουν πως έρχεται γλήγορο car και κάνουν πιο εύκολα άκρη! Δε κάνω πλάκα!!!!Μάλλον πλάκα θα κάνεις. Ψαρώνουν μόνο οι ψαράδες...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είσαι στην ΕΟ και έχουν κατασκηνώσει στην αριστερή και η μεσαία και η δεξιά είναι άδεια!!!!!!
...
Παίζεις φώτα ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ????? η
Μπαίνεις δεξία και τους αφήνεις στην ηρεμία τους ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ????Φυσικά μπαίνεις δεξιά και είσαι και απόλυτα νόμιμος. Βάση ΚΟΚ είσαι υποχρεωμένος να κινείσαι δεξιά και δεν ορίζεται πουθενά ότι ο κινούμενος στη δεξιά λωρίδα δε μπορεί να πηγαίνει γρηγορότερα από αυτόν που κινείται στην αριστερή. Το ζήτημα απλά είναι να μην έχει τη μορφή προσπεράσματος, δηλαδή μπαίνω δεξιά προσπερνάω ένα αμάξι και ξαναμπαίνω αριστερά, αλλά τη μορφή πορείας στη δεξιά λωρίδα.
-
Λοιπον....
Ρε συ Wagner, το μαλακομαγνητη στα αυτοκινητα σου τον παραγγελνεις extra ή ηταν standard;
To έχουμε ξαναπεί, σε όλους συμβαίνουν αυτά, στον ίδιο (ή ακόμα και σε μεγαλύτερο) βαθμό. Ιδιαίτερα όσοι καβαλάμε μοτό από εδώ μέσα, θα μπορούσαμε να γράφουμε εγκυκλοπαίδεια κάθε μέρα, καθώς κάτι που ίσως να μη με ενοχλήσει σαν ΙΧή, θα με πειράξει πολύ περισσότερο σαν μοτοσυκλετιστή, αφού κινδυνεύω περισσότερο από την μαμακία του άλλου.
Απλά ο Αλέξανδρος δε βαριέται να τα γράφει...
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Μπορείς να βάλεις φώτα xenon! Ψαρώνουν πως έρχεται γλήγορο car και κάνουν πιο εύκολα άκρη! Δε κάνω πλάκα!!!!
Μάλλον πλάκα θα κάνεις. Ψαρώνουν μόνο οι ψαράδες...
Οι ψαράδες... ψαρεύουν
-
Λοιπον....
Ελα μωρε.... Σημερα εκανα κ εγω την μαλακια μου...
Νορμαλ πραγματα!
Ο μαλακομαγνιτης δεν ειναι στα αυτοκινητα.... Αλλα πανω μου!
Και σε ταξι να μαι... Και σε Τραμ να μαι....
Τα ιδια....
Ολο και καποιος θα κανει κατι και θα βρηζω!Ξεχασα και κανα 2 μηχανακια που πετυχα στο αντιθετο σημερα....
Ενα στην Καλλιθεα κ ενα στο νεο κοσμο....
Στο Νεο Κοσμο αναγκαστικα και σταματησα -αφου δεν υπηρχε κανενας πισω μου- αναμεσα στα σταματημενα του αντιθετου ρευματος και ενα σταθμευμενο φορτιγο.... και κοιταζα τι θα κανει ο παπαρας με το Βλαχαντερο....
Βασικα περιμενα να πεσει πανω μου.... αλλα προλαβε και σταματησε.
Ουτε καν συγνωμη!
Μπικε αναμεσα στα αυτοκινητα κ εφυγε....
Κατι του πα για την μανα του, αλλα μαλλον το ξερε, γιατι δεν αντεδρασε....Καθημερινες κανω ~90ΚΜ σε νορμαλ ρυθμους 150ΚΜ με μια εξοδο το βραδυ και 250 με βολτα.... Και εχω κανει σε μια μερα ~1.400ΚΜ Αθηνα - Προμαχωνας - Αθηνα
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]