Ο χρήστης After έγραψε:
Προς IOANNISTSA:
Θελω να σου πω μερικα πραγματακια, καθαρα με καλο σκοπο, και διχως να τσντιστεις
Σε φανταζομαι σαν τους συνταξιουχους που επιλεγουν αυτοκινητο με βαση ποσους αεροσακους και τι χωρο αποσκευων εχει
Μια τελευταια ερωτηση, και οχι δεν ειναι μπηχτη
Ικανοποιεις την γυναικα/κοπελα σου σεξουαλικα, ή φοβασαι μην κολλησεις ψειρες/aids, φοβασαι μην σπασει το προφυλακτικο, μην την αφησεις εγκυο, μην χαλασουν οι ταβλες απο το κρεβατι, μην ξυπνησει ο σκυλος και γαυγιζει κτλ κτλ?
Αυτο που θελω να σου προτεινω, ειναι να να εχεις λιγο πιο πολυ τολμη στην ζωη
Αν δεν ειχε ο ανθρωπος τολμη, και να κανει την τρελα να φτιαξει 2 ξυλινα φτερα και να πηδηξει απο εναν γκρεμο, τωρα δεν θα ειχαν κατασκευαστει τα αεροπλανα
Δεν θα ειχαν ανακαλυφθει πολλα μερη οπως η Αμερικη(αυτο μαλλον κακο ητανε, αχ ρε Κολομβε), και γενικα η ζωη του ανθρωπου μαλλον θα ηταν ακομα μεσα στις σπηλιες με τροφη ωμη, γιατι ως γνωστων η φωτια μπορει να προκαλεσει πυρκαγια
Το οτι καποιος διαλεξε να οδηγησει κατι που για σενα ειναι επικινδυνο, ειναι επιλογη του, ασ'τον να ζησει οπως θελει
Λιγο τολμη λοιπον, και ρισκο
Καλο κανει
Καθαρα φιλικα
Προς τους αγαπητους μου φιλους Kacey & wagner τωρα
Μια συμβουλη καθαρα φιλικη, απο καποιον λιγο μεγαλυτερο σας, που εχει δει και καταλαβει μερικα πραγματα περισσοτερα
Συμφωνω 100% οτι οι περισσοτεροι με μοτο ή αμαξι, ειναι καγκουρες πιτσιρικαδες, και κανουν ολο βλακειες στους δρομους
Πρεπει να τους στυσουμε στον τοιχο για αυτο?
Φανταστειτε το παρακατω
Εχετε κανει οικογενεια και παιδια, και ο υιος σας εχει παρει ενα αμαξι ή ενα μηχανακι και ΣΑΝ 18ΧΡΟΝΟΣ κανει βλακειουλες
Δεν χαιρομαι, αλλα πιτσιρικας ειναι διαολε, αν δεν συγχωρεθει αυτος τοτε ποιος?
Αν λοιπον γινει κατι, θα θελατε να μαθετε απο την αστυνομια, οτι το παιδι σας πεθανε?
Ξαναλεω, κλειστε τα ματια και φανταστειτε το
Ειμαι σιγουρος, οτι σε μερικα χρονια, θα βλεπετε αυτο το thread(καντε το save), και θα λετε ''ρε συ δικιο ειχε εκεινος ο κακος αλητης μηχανοβιος τσαντακιας ληστης τραπεζων after''
Oπως θελετε να συγχωρεθει το παιδι σας, ετσι θα πρεπει να συγχωρειτε και το παιδι του αλλου
Αν δεν του δωσουμε την ευκαιρια να μαθει το σωστο οσο ειναι νεος, τοτε ποτε?
Και εγω σαν 18χρονος καγκουρας, δεν φοραγα οπυτε για αστειο κρανος
Τωρα στα 31, δεν υπαρχει περιπτωση να βγω χωρις κρανος/γανια/μπουφαν/μποτες ουτε για 3 χιλιομετρα, και χωρις πληρης εξαρτηση για μακρινες βολτες, γιατι καταλαβα ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ
Αλλα το καταλαβα γιατι ειχα σωστες επιρροες, και γιατι ανοιξα και λιγο παραπανω τα ματια, οπως μεγαλωνα
Αν ειχα καποιον με βουρδουλα απο πανω, το πιο πιθανο ειναι να οδηγουσα και χωρις σωβρακο τωρα
Αν τωρα ο αλλος ειναι βλακας και δεν μαθαινει ποτε, τοτε απλα αφηστε τον να φαει τα μουτρα του μονος του, αλλα οχι να τον σπρωξουμε σε αυτο
Δεν αξιζει καν να ασχολιστε, απομακρυνθειτε οσο μπορειτε, οτι κι αν οδηγαει
Αυτα τα ολιγα
Καλο δρομο να εχετε
Νεαρέ After,
Δεν ξέρω αν σε πειράζει ο τρόπος που γράφω ή σκέπτομαι αλλά σε ενημερώνω ότι δεν έχουν καμιά διαφορά.
Δεν τσαντίζομαι εύκολα, είμαι αρκετά προσγειωμένος, και ρεαλιστής και αντιμετωπίζω τις διάφορες καταστάσεις με αρκετή δόση χιούμορ κάτι που συστήνω και σε εσένα.
Δεν με τρομάζουν τα αεροπλάνα όπως μερικούς και κάνω όσα ταξίδια αντέχει η τσέπη μου το χρόνο ταξιδεύοντας και με αεροπλάνα και υδροπλάνα, μαζί με την γυναίκα μου, αλλά με τρομάζουν κάτι τύποι όπως αυτός του Video που βλέπω καθημερινά στο δρόμο.
Συνταξιούχος δεν είμαι, αν και θα το ήθελα για να κάνω όλα αυτά τα πράγματα που μου αρέσουν και ή καθημερινότητα δεν με αφήνει, αλλά ίσως σε 25 χρόνια από τώρα αυτό να γίνει πραγματικότητα εάν δεν ανέβουν τα όρια πάνω από τα 65 χρόνια.
Ένα κριτήριο στην αγορά του αυτοκινήτου ήταν οι αερόσακοι όπως και η ασφάλεια ενεργητική-παθητική όπως και το 100-0 κλπ και για να μην οργιάζει η φαντασία σου για το ποιο αμάξι αγόρασα, πήρα ένα RX8 όταν ένας ΑΜΕΑ ταξιτζής παραβίασε προτεραιότητα και κατάστρεψε το προηγούμενο Αμάξι.
Τωρα για
«Ικανοποιεις την γυναικα/κοπελα σου σεξουαλικα, ή φοβασαι μην κολλησεις ψειρες/aids, φοβασαι μην σπασει το προφυλακτικο, μην την αφησεις εγκυο, μην χαλασουν οι ταβλες απο το κρεβατι, μην ξυπνησει ο σκυλος και γαυγιζει κτλ κτλ?»
δεν το σχολιάζω γιατί άμα εσύ ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης μην νομίζεις ότι οι άλλοι θα σε ακολουθήσουν.
Έχω αρκετή τόλμη στην ζωή μου και ή μικρή εμπειρία που έχω μέχρι αυτή τη στιγμή μου λέει ότι δεν φτάνει να μαθαίνεις μόνο από τα λάθη σού αλλά μάθαινε και από τα λάθη των Άλλων.
Το τι οδηγοί ο καθένας ποσώς με ενδιαφέρει, αλλά με ενδιαφέρει ΠΩΣ οδηγεί και συμπεριφέρεται στο δρόμο και να μην βάζει σε κίνδυνο τη δική μου Ζωή και των Υπολοίπων. Στο σπίτι του και στο χωράφι του μπορεί να συμπεριφέρεται και να οδηγεί όπως θέλει.
Φανταστειτε το παρακατω
Εχετε κανει οικογενεια και παιδια, και ο υιος σας εχει παρει ενα αμαξι ή ενα μηχανακι και ΣΑΝ 18ΧΡΟΝΟΣ κανει βλακειουλες
Αν λοιπον γινει κατι, θα θελατε να μαθετε απο την αστυνομια, οτι το παιδι σας πεθανε?
Ξαναλεω, κλειστε τα ματια και φανταστειτε το
Η φαντασία σου είναι επικίνδυνη.
Τα λάθη που έκανες εσύ περιμένεις να τα κάνει και ο γιο σου και όχι να μάθει από την εμπειρία που λες ότι αποκόμισες από αυτά ?
Συγχωρούμε τα λάθη της Νεότητας αλλά οφείλουμε στους Νέους να δίνουμε συμβουλές με σκοπό να επιλέγουν το σωστό και όχι το λάθος για να μην φτάσουμε από τη φράση που είπες
στη φράση
Ο θεός ας τον συγχωρέση και ας αναπαύσει την ψυχή του
Oπως θελετε να συγχωρεθει το παιδι σας, ετσι θα πρεπει να συγχωρειτε και το παιδι του αλλου
Αν δεν του δωσουμε την ευκαιρια να μαθει το σωστο οσο ειναι νεος, τοτε ποτε?
Και εγω σαν 18χρονος καγκουρας, δεν φοραγα οπυτε για αστειο κρανος
Τωρα στα 31, δεν υπαρχει περιπτωση να βγω χωρις κρανος/γανια/μπουφαν/μποτες ουτε για 3 χιλιομετρα, και χωρις πληρης εξαρτηση για μακρινες βολτες, γιατι καταλαβα ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ
Αλλα το καταλαβα γιατι ειχα σωστες επιρροες, και γιατι ανοιξα και λιγο παραπανω τα ματια, οπως μεγαλωνα
Αν ειχα καποιον με βουρδουλα απο πανω, το πιο πιθανο ειναι να οδηγουσα και χωρις σωβρακο τωρα
Επειδή εσύ οδηγούσες χωρίς κράνος κλπ πρέπει και ο γιο σου να οδηγεί χωρίς κράνος ?
Και εντάξει εσύ κάποια στιγμή έμαθες (δεν έπαθες) και άνοιξες τα μάτια σου,
ο γιο σου πρέπει να μάθει με τον ίδιο τρόπο και άμα ανοίξει πρώτα το κεφάλι του πιστεύεις ότι μετά θα ανοίξει και τα μάτια του ?
Είσαι ακόμα 31, έχεις πολλά ακόμα να μάθεις (όπως και εγώ) και αφού τα μάθεις τότε κάνε οικογένεια και παιδιά.
Προς το παρόν KEEP LEARNING