-
Με το ότι δεν ξέρεις ούτε καν από που σου'ρθε, για μένα είσαι ήδη φάουλ. Ειδικά σαν οδηγός μηχανής που είσαι που θα'πρεπε να ήξερες επακριβώς τι γίνεται στο δρόμο γύρω σου ανά πάσα στιγμή.
Επίσης εγώ προσωπικά, ακόμα και αν έχω βεβαιωθεί πως δεν έρχεται κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού στρίψω δεν βάζω παρωπίδες και κοιτάω ευθεία. Ρίχνω κι άλλη μια ματιά πίσω μπας και μου ξέφυγε τίποτα. Πόσο περισσότερο μάλλον, πως αφού βγω δεν έχω σκοπό να πάω ευθεία, αλλά να στρίψω στο επόμενο ή κάτι τέτοιο. Εκεί κολλάει το common sense.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Με το ότι δεν ξέρεις ούτε καν από που σου'ρθε, για μένα είσαι ήδη φάουλ. Ειδικά σαν οδηγός μηχανής που είσαι που θα'πρεπε να ήξερες επακριβώς τι γίνεται στο δρόμο γύρω σου ανά πάσα στιγμή.Επίσης εγώ προσωπικά, ακόμα και αν έχω βεβαιωθεί πως δεν έρχεται κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού στρίψω δεν βάζω παρωπίδες και κοιτάω ευθεία. Ρίχνω κι άλλη μια ματιά πίσω μπας και μου ξέφυγε τίποτα. Πόσο περισσότερο μάλλον, πως αφού βγω δεν έχω σκοπό να πάω ευθεία, αλλά να στρίψω στο επόμενο ή κάτι τέτοιο. Εκεί κολλάει το common sense.
Τον είδα από τους καθρέπτες μου, ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΣΤΗ ΕΥΘΕΙΑ και γι΄αυτό ΔΕΝ έστριψα αριστερά στη Νοταρά. Είχα δε βγάλει το φλασάκι μου και δεν κουνήθηκα, παρά περίμενα να δω από που θα περάσει το 'αστέρι' (τελικά πέρασε από ΑΡΙΣΤΕΡΑ, δηλ. από το αντίθετο ρεύμα, Ο ΑΣΧΕΤΟΣ, ενώ κάλλιστα μπορούσε να την 'κάνει' από την ΑΔΕΙΑ ΔΕΞΙΑ λωρίδα ή έστω να περάσει από δίπλα μου ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, μόνο που η ασχετοσύνη του και η ταχύτητά του, σε συνδυασμό με τον άλλο που είχε ξεκινήσει μαζί μου από το ΣΤΟΠ και πρέπει να έμεινε ο χριστιανός 'παγωτό' μέσα στη μέση του δρόμου, για να περάσει το ΑΤΙΑ, δεν του επέτρεψαν να το κάνει. Ποιος φταίει από κει και πέρα, πες μου εσύ... Και πάλι όμως πλησίασε σε dt, πόσο σαφέστερα να το διατυπώσω;
Υ.Γ.: Η κοινή λογική λέει, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πως υπάρχει και το μέτρο εκτός από την σωστή παρατήρηση. Αλλά καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ, γιατί δε συμφωνούμε ούτε στα βασικά, ότι δηλαδή δεν πλακωνόμαστε στις μικροευθείες των πόλεων με τέτοιες μηχανές, αλλά ίσως σε κανένα βουνό (αν ξέρουμε, βέβαια, τον τρόπο )...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
μπορούσε να την 'κάνει' από την ΑΔΕΙΑ ΔΕΞΙΑ λωρίδα........σε συνδυασμό με τον άλλο που είχε ξεκινήσει μαζί μου από το ΣΤΟΠ......Προφανώς δεν μπορούσε να περάσει με ασφάλεια από δεξιά λοιπόν. Και ίσως τελικά όπως φαίνεται ο πιο φάουλ από τους τρεις να ήταν ο τελευταίος.
δεν πλακωνόμαστε στις μικροευθείες των πόλεων με τέτοιες μηχανές, αλλά ίσως σε κανένα βουνό (αν ξέρουμε, βέβαια, τον τρόπο )...
Προτιμώ να οργώνω τα βουνά με το Leon μου και με το Tenere να πηγαίνω απλά βόλτα, ότι μπορεί ο καθένας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω να γράψω καιρό εδώ,γιατί δεν είχα πέσει σε ζώα για πολύ καιρό...όμως μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα μαζεμένα.
Αρχίζουμε λοιπόν...
1)Χθές το πρωί κατευθύνομαι προς Γλυφαδα ,μέσω παραλιακής.
Στο ύψος της Βούλας (εκεί που είναι τα 2 φανάρια που απέχουν 30 ~40 μέτρα μεταξύ τους.
Ειμαι αριστερή με περίπου 70 μόνος μου όμως χωρίς κανένα άλλο αμάξι κοντά μου ή πίσω μου.Στο πρώτο φανάρι περνάω με πράσινο σε αλλαγή για πορτοκαλί ,και το επόμενο με βρίσκει κόκκινο .Σταματάω και κοιτώντας τον καθρέφτη βλέπω ένα πράσινο 207 να έρχεται αφρενάριστο κατά πάνω μου....
Βάζω πρώτη ίσα να κάνω κανά μέτρο μπας και γλυτώσουμε το TypeR... τελικα αυτά τα λίγα μέτρα μας έσωσαν .....2)Πεζός στην Βουλιαγμένη ,παρατηρώ σε στενό ένα μεγαλό φωτιζόμενο STOP...'κυρία' παραβιάζει το STOP κατέβαινε άλλη ψιλό αέρα ....στο τσάκ σταμάτησε ...
3)Τον τελευταίο καιρό στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου(χωράει ένα αμάξι και μια σειρά από παρκαρισμένα)περνάνε κάτι ασυνείδητοι με JEEP με καμια 100 άρα και βάλε...
Η μία έχει ένα μαύρο Cherokee με μαύρα τζάμια και περνάει αέρα απο το στενό και παραλίγο να πατήσει τον σκύλο και τον πατέρα μου ....
Ο άλλος έχει ένα Grand cherokee χθές ένω **με έβλεπε που περπάταγα **έρχονταν καταπάνω μου τελευταία στιγμή πρόλαβα και χώθηκα ανάμεσα απο το αμάξι μου και ένα άλλο,αλλιώς θα σας έγραφα από τον Αγ.Πέτρο...Οι 2 παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν μπαμ στο στενό που τρέχουνε σαν τους παλαβούς,και ελπίζω να μην είναι με τα δικά μας αμάξια γιατί τότε θα έχουμε άγρια ξεμπερδέματα..
Ειναι προφανες οτι ειναι και οι δυο (Jeepουρες) για σφαλιαρες, αλλα πες μου κατι. Παραλιγο να σε πατησει επειδη πηγαινε αυτος στο πεζοδρομιο, ή περπαταγες εσυ στον δρομο?
Ξέχασα το πιο σημαντικό δεν υπάρχει πεζοδρόμιο στο δρόμο(θα σου βγάλω και φωτογραφία για να δείτε)...αρα πρέπει να περπατάω αναγκαστικά στο δρόμο..που είναι και στενός,οπώτε περιμένω σε ένα τόσο στενό δρόμο ο άλλος να έχει το μυαλό να μην τρέχει.
-
Οκ δεκτον. Οπως ειπα, ετσι κι αλλιως οι αλλοι ειναι για σφαλιαρες.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Εχω να γράψω καιρό εδώ,γιατί δεν είχα πέσει σε ζώα για πολύ καιρό...όμως μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα μαζεμένα.
Αρχίζουμε λοιπόν...
Στο ύψος της Βούλας (εκεί που είναι τα 2 φανάρια που απέχουν 30 ~40 μέτρα μεταξύ τους.
Ειμαι αριστερή με περίπου 70 μόνος μου όμως χωρίς κανένα άλλο αμάξι κοντά μου ή πίσω μου.Στο πρώτο φανάρι περνάω με πράσινο σε αλλαγή για πορτοκαλί ,και το επόμενο με βρίσκει κόκκινο .Σταματάω και κοιτώντας τον καθρέφτη βλέπω ένα πράσινο 207 να έρχεται αφρενάριστο κατά πάνω μου....
Βάζω πρώτη ίσα να κάνω κανά μέτρο μπας και γλυτώσουμε το TypeR... τελικα αυτά τα λίγα μέτρα μας έσωσαν .....2)Πεζός στην Βουλιαγμένη ,παρατηρώ σε στενό ένα μεγαλό φωτιζόμενο STOP...'κυρία' παραβιάζει το STOP κατέβαινε άλλη ψιλό αέρα ....στο τσάκ σταμάτησε ...
3)Τον τελευταίο καιρό στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου(χωράει ένα αμάξι και μια σειρά από παρκαρισμένα)περνάνε κάτι ασυνείδητοι με JEEP με καμια 100 άρα και βάλε...
Η μία έχει ένα μαύρο Cherokee με μαύρα τζάμια και περνάει αέρα απο το στενό και παραλίγο να πατήσει τον σκύλο και τον πατέρα μου ....
Ο άλλος έχει ένα Grand cherokee χθές ένω **με έβλεπε που περπάταγα **έρχονταν καταπάνω μου τελευταία στιγμή πρόλαβα και χώθηκα ανάμεσα απο το αμάξι μου και ένα άλλο,αλλιώς θα σας έγραφα από τον Αγ.Πέτρο...Οι 2 παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν μπαμ στο στενό που τρέχουνε σαν τους παλαβούς,και ελπίζω να μην είναι με τα δικά μας αμάξια γιατί τότε θα έχουμε άγρια ξεμπερδέματα..
Ειναι προφανες οτι ειναι και οι δυο (Jeepουρες) για σφαλιαρες, αλλα πες μου κατι. Παραλιγο να σε πατησει επειδη πηγαινε αυτος στο πεζοδρομιο, ή περπαταγες εσυ στον δρομο?
Ξέχασα το πιο σημαντικό δεν υπάρχει πεζοδρόμιο στο δρόμο(θα σου βγάλω και φωτογραφία για να δείτε)...αρα πρέπει να περπατάω αναγκαστικά στο δρόμο..που είναι και στενός,οπώτε περιμένω σε ένα τόσο στενό δρόμο ο άλλος να έχει το μυαλό να μην τρέχει.
Καλα...αμα περιμενεις απο μαλακες....
Κατα πασα πιθανοτητα θα σου ρθει απο κει που δεν το περιμενεις.... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Με το ότι δεν ξέρεις ούτε καν από που σου'ρθε, για μένα είσαι ήδη φάουλ. Ειδικά σαν οδηγός μηχανής που είσαι που θα'πρεπε να ήξερες επακριβώς τι γίνεται στο δρόμο γύρω σου ανά πάσα στιγμή.
Επίσης εγώ προσωπικά, ακόμα και αν έχω βεβαιωθεί πως δεν έρχεται κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού στρίψω δεν βάζω παρωπίδες και κοιτάω ευθεία. Ρίχνω κι άλλη μια ματιά πίσω μπας και μου ξέφυγε τίποτα. Πόσο περισσότερο μάλλον, πως αφού βγω δεν έχω σκοπό να πάω ευθεία, αλλά να στρίψω στο επόμενο ή κάτι τέτοιο. Εκεί κολλάει το common sense.
Τον είδα από τους καθρέπτες μου, ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΣΤΗ ΕΥΘΕΙΑ και γι΄αυτό ΔΕΝ έστριψα αριστερά στη Νοταρά. Είχα δε βγάλει το φλασάκι μου και δεν κουνήθηκα, παρά περίμενα να δω από που θα περάσει το 'αστέρι' (τελικά πέρασε από ΑΡΙΣΤΕΡΑ, δηλ. από το αντίθετο ρεύμα, Ο ΑΣΧΕΤΟΣ, ενώ κάλλιστα μπορούσε να την 'κάνει' από την ΑΔΕΙΑ ΔΕΞΙΑ λωρίδα ή έστω να περάσει από δίπλα μου ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, μόνο που η ασχετοσύνη του και η ταχύτητά του, σε συνδυασμό με τον άλλο που είχε ξεκινήσει μαζί μου από το ΣΤΟΠ και πρέπει να έμεινε ο χριστιανός 'παγωτό' μέσα στη μέση του δρόμου, για να περάσει το ΑΤΙΑ, δεν του επέτρεψαν να το κάνει. Ποιος φταίει από κει και πέρα, πες μου εσύ... Και πάλι όμως πλησίασε σε dt, πόσο σαφέστερα να το διατυπώσω;
Υ.Γ.: Η κοινή λογική λέει, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πως υπάρχει και το μέτρο εκτός από την σωστή παρατήρηση. Αλλά καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ, γιατί δε συμφωνούμε ούτε στα βασικά, ότι δηλαδή δεν πλακωνόμαστε στις μικροευθείες των πόλεων με τέτοιες μηχανές, αλλά ίσως σε κανένα βουνό (αν ξέρουμε, βέβαια, τον τρόπο )...
Παίρνω μέρος στην συζήτηση του περιστατικού σου για 3 λόγους:
-
Γιατί συμφωνώ με τον naso και θέλω να υποστηρίξω την γενναιότητα του να σου υποδείξει 'το σωστό', μη φοβούμενος την ψυχολογική φθορά των αντιδράσεων σου.
-
Η παραβίαση Stop η οποία διέπραξες δεν αναιρείται από οποιοδήποτε σημείο κι αν βγήκε το άλλο όχημα ή την ταχύτητα του. Δεν συμφωνώ βέβαια και με το στόλισμα του άλλου οδηγού εκτός και αν παραήταν χοντρή η παράβαση σου και έχασε τον έλεγχο του.
-
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με την καραμέλα του 'έτρεχε σαν τον παλαβό' σε κάθε κάθε παραβίαση που κάνουμε οι ίδιοι και επιδιώκουμε να αντιστρέψουμε το συμβάν! Αν την συγκεκριμένη στιγμή έκανες λάθος στον υπολογισμό ταχύτητας του άλλου οχήματος δεν σου φταίει ο κακομοίρης που του πετάχτηκες μπροστά του από STOP και αναγκάστηκε να βγει στο αντίθετο ρεύμα.
-
Θεωρώ ότι αν δεν ακούσεις την αντίθετη άποψη (την δική μου και του nasou) θα συνεχίσεις να παραβιάζεις STOP φέροντας πάντα -υποσυνείδητα- τον εαυτό σου στο απυρόβλητο ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
Πραγματικά σε παρακαλώ κάθε φορά που θα περνάς κάποιο STOP αφιέρωνε λίγα παραπάνω δευτερόλεπτα για να ελέγξεις αν περνάει καμιά f430 ή veyron, η σωματική σου ακεραιότητα δεν σηκώνει περιθώρια ρίσκου!
Υ.Γ.
Περνάω σχεδόν κάθε μέρα από το σημείο και πιστεύω ότι ήταν μια κακιά στιγμή και δεν πρόσεξες το άλλο όχημα (όλοι το έχουμε πάθει). Η πιο κοντινή απόσταση που θα μπορούσε να μπει άλλο όχημα στο ρεύμα σου είναι η δεξιά κλειστή στροφή από Μιαούλη προς Γεωργίου. Είναι αδύνατο να μπήκε κάποιος με τόσα πολλά χιλιόμετρα στην πολύ κλειστή και με κακή άσφαλτο στροφή διανύοντας την απόσταση 'στροφής - Νοταρά' στον ίδιο χρόνο που έκανες εσύ την απόσταση 'Κολοκοτρώνη - Νοταρά'. Παντελώς αδύνατο αν και σε αυτή την περίπτωση πάλι φταις!
Στην μοναδική περίπτωση που θα σου έδινα δίκιο είναι αν κοντοστάθηκες αρκετή ώρα στην Γεωργίου επειδή πέρναγαν αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα και δεν μπορούσες να στρίψεις αριστερά και το άλλο όχημα μπήκε στην λωρίδα σου αφού είχες καταλάβει ολόκληρος την λωρίδα αυτή (από όπου και να ήρθε). Ε δεν νομίζω να σε έβριζε κάποιος αν έκανες αυτό! Αφού όμως αναφέρεις 'Τον είδα από τους καθρέπτες μου, ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΣΤΗ ΕΥΘΕΙΑ' δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
-
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Είχα ποστάρει παλιότερα ένα ζώο που έπιανε ΔΥΟ θέσεις αναπήρων με το αυτοκίνητό του στο Plus της Λυκόβρυσης.Ορίστε και το αδερφάκι του στο Lidl της Μεταμόρφωσης:
Ζώον μεν (έχει και τεράστιο όχημα, πώς να το μανουβράρει τώρα ) αλλά τουλάχιστον και αυτυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πάρκιγνκ...
-
Καλά βάλε καμιά δεκαριά τέτοιους σταρχιδιστές στο τεράστιο αυτό χώρο στάθμευσης και θα δεις αν θα μπορέσει να μπει κανείς άλλος.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά βάλε καμιά δεκαριά τέτοιους σταρχιδιστές στο τεράστιο αυτό χώρο στάθμευσης και θα δεις αν θα μπορέσει να μπει κανείς άλλος.Πραγματικά το εν λόγο κατάστημα έχει τεράστιο πάρκινγκ με εισόδους εμπρός και πίσω από το οικοδομικό τετράγωνο οπότε δεν τίθεται λόγος όσοι και μα παρκάρουν. (αυτό φυσικά ΔΕΝ δικαιολογεί κανέναν τέτοιον τύπο).
Εκτός από την φωτό όμως ζώα είναι και πολλοί άλλοι που παρκάρουν τα οχήματα τους ακριβώς μπροστά στην είσοδο του καταστήματος παρόλο που δεν υπάρχουν διαγραμμισμένες θέσεις απλά για να μην περπατήσουν 10-20 μέτρα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλά βάλε καμιά δεκαριά τέτοιους σταρχιδιστές στο τεράστιο αυτό χώρο στάθμευσης και θα δεις αν θα μπορέσει να μπει κανείς άλλος.
Πραγματικά το εν λόγο κατάστημα έχει τεράστιο πάρκινγκ με εισόδους εμπρός και πίσω από το οικοδομικό τετράγωνο οπότε δεν τίθεται λόγος όσοι και μα παρκάρουν. (αυτό φυσικά ΔΕΝ δικαιολογεί κανέναν τέτοιον τύπο).
Εκτός από την φωτό όμως ζώα είναι και πολλοί άλλοι που παρκάρουν τα οχήματα τους ακριβώς μπροστά στην είσοδο του καταστήματος παρόλο που δεν υπάρχουν διαγραμμισμένες θέσεις απλά για να μην περπατήσουν 10-20 μέτρα.
Το γνωρίζω το κατάστημα, απλά έκανα χρήση της υπερβολής γιατί η κατάσταση στην πλειοψηφία τον καταστημάτων με χώρο στάθμευσης είναι πλέον γελοία. Μόνο μέσα στο κατάστημα δεν έχουν επιχειρήσει να τα βάλουν ακόμη.
Αν έβαζα όλες τις περιπτώσεις από καθημερινές μου επισκέψεις σε τέτοια καταστήματα θα γέμιζα πολλές σελίδες. Αλλά πλέον τους εξαιρώ από την κατηγορία ζώα. Ο Έλληνας - Ελληνίδα οικογενειάρχης όταν πάει για ψώνια είναι σε άλλο επίπεδο πολύ πιο κάτω και από ζώο. -
Στο City Gate στην Δυτική είσοδο Θεσσαλονίκης, έχεις δωρεάν δημοτικο πάρκινγκ μπροστά και δωρεάν υπόγειο πάρκινγκ ακριβώς από κάτω. Και όμως προχθές που έβρεχε κάποιος είχε ανεβάσει το αυτοκίνητο 10 μέτρα πάνω στο πεζοδρόμιο
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Εχω να γράψω καιρό εδώ,γιατί δεν είχα πέσει σε ζώα για πολύ καιρό...όμως μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα μαζεμένα.Αρχίζουμε λοιπόν...
Ο άλλος έχει ένα Grand cherokee χθές ένω με έβλεπε που περπάταγα έρχονταν καταπάνω μου τελευταία στιγμή πρόλαβα και χώθηκα ανάμεσα απο το αμάξι μου και ένα άλλο,αλλιώς θα σας έγραφα από τον Αγ.Πέτρο...Οι 2 παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν μπαμ στο στενό που τρέχουνε σαν τους παλαβούς,και ελπίζω να μην είναι με τα δικά μας αμάξια γιατί τότε θα έχουμε άγρια ξεμπερδέματα..
Ερχεσαι Γλυφάδα και δεν λες τίποτα ε?
Καλα...Sorry για το
-
Ακομα δεν εχω αποφασισει τι με εκνευριζει πιο πολυ
Αυτοι που εσκεμενα, ή βλακωδως, πιανουν 2 θεσεις παρκινγκ, σε σημεια με διαγραμμιση
Εννοω παρκινγκ πολυκαταστηματος -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ακομα δεν εχω αποφασισει τι με εκνευριζει πιο πολυΑυτοι που εσκεμενα, ή βλακωδως, πιανουν 2 θεσεις παρκινγκ, σε σημεια με διαγραμμιση
Εννοω παρκινγκ πολυκαταστηματοςAυτοί που παρκάρουν όσο πιο κοντά γίνεται στις εισόδους πολυκαταστημάτων εμποδίζοντας την πρόσβαση σε γονείς με μωρά σε καροτσάκια, αλλά και ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Ειδικά στο Mall μου την δίνει απίστευτα αυτό το θέμα. Οι securitάδες βάλανε κόνους για να το αντιμετωπίσουν.
Βλέπεις αν ο trendy νεόπλουτος με το τζιπάκι του ή το κάμπριο δεν παρκάρει μπροστά στην είσοδο ή ακόμα καλύτερα μπροστά στα μηχανήματα που πληρώνει το parking, δεν γίνεται...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ακομα δεν εχω αποφασισει τι με εκνευριζει πιο πολυΑυτοι που εσκεμενα, ή βλακωδως, πιανουν 2 θεσεις παρκινγκ, σε σημεια με διαγραμμιση
Εννοω παρκινγκ πολυκαταστηματοςΕνταξει ρε συ του βλακα-κουλου κλπ δεν μπορεις να του κρατησεις κακια, μεχρι ενος σημειου του κοβει-μπορει. Στην δουλεια ειναι ενας με μια BMW σειρα 1, που το κεντραρει αναμεσα σε 2 θεσεις, τον εχω πετυχει 3-4 φορες, κεντραρισμενο ομως δεν παιζει να ειναι καταλαθος! Καθημερινες δεν παιζει βεβαια προβλημα στην δουλεια με το παρκιν αλλα οπως και να το κανεις, ειναι λιγο προκλητικο.
-
δεν το ξερες οτι οσοι εχουν bmw μπορουν να παρκαρουν σε οσες θεσεις θελουν ταυτοχρονα?
δωσε τοπο στην οργη...κοιτα τι αγορασε ο ανθρωπος και λυπησου τον -
Ο χρήστης After έγραψε:
Εννοω παρκινγκ πολυκαταστηματοςΕσενα σε περιμενα Παρασκευη να τα πουμε.
Δεν μπορεσες τελικα;Ο χρήστης After έγραψε:
Εννοω παρκινγκ πολυκαταστηματοςAυτοί που παρκάρουν όσο πιο κοντά γίνεται στις εισόδους πολυκαταστημάτων εμποδίζοντας την πρόσβαση σε γονείς με μωρά σε καροτσάκια, αλλά και ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Ειδικά στο Mall μου την δίνει απίστευτα αυτό το θέμα. Οι securitάδες βάλανε κόνους για να το αντιμετωπίσουν.
Βλέπεις αν ο trendy νεόπλουτος με το τζιπάκι του ή το κάμπριο δεν παρκάρει μπροστά στην είσοδο ή ακόμα καλύτερα μπροστά στα μηχανήματα που πληρώνει το parking, δεν γίνεται...
Πας ακομα σ εκεινο το κ...χανειο;;;;
Εγω το κοψα....
Δεν μπορω να συγκρατω τα νευρα μου μια ζωη.....δεν το ξερες οτι οσοι εχουν bmw μπορουν να παρκαρουν σε οσες θεσεις θελουν ταυτοχρονα?
δωσε τοπο στην οργη...κοιτα τι αγορασε ο ανθρωπος και λυπησου τονΚαι τα Μερτσεντεζ
Ιεραρχια....
Χαμμερ
Μερτσ(ζ)εντεζ
Κακγκ-γκιεν
Μπιμιβε
Φεραρεϊ
Βολβο Ζα-αμπkouk
99 και κλεισαμε!
Βαλε λινκ μη ψαχνουμε -
Wagner πιστευω αυτην την παρασκευη να μπορεσω
Περιστατικο πριν απο λιγο
Ημουν με την μοτοσυκλετα και γυρναγα(στο Χαλανδρι) απο Ν.Ιωνια
Ο δρομος που χρησιμοποιησα ηταν η Καποδιστριου
Ξαφνικα, ενω ημουν στο φαναρι με κοκκινο, με περναει απο διπλα ενα mega scooter Piaggio, και φευγει με κοκκινο με ακρως επικινδυνο τροπο(σχεδον δεν εκοψε)
Στην συνεχεια, και επειδη ηταν ευθεια και μπορουσα να δω, περασε ΟΛΑ τα φαναρια με κοκκινο με τον ιδιο τροπο, απο την Ν.Ιωνια μεχρι και την πλατεια Κενεντυ, στις αρχες της Αγιας Παρασκευης
Και ομως...απιστευτο, επρεπε να τον δειτε πως περασε κατω απο την Κηφισιας
Το ρευμα που αναψε πρασινο, το εκοψε κανονικα και πηγε να γινει ατυχημα
Ειλικρινα παιδια ηθελα να τον φτασω να του σκασω μια σφαλιαρα και να φυγω, αλλα οσο και να παταγα γκαζι, περναγε κοκκινα, οποτε....
Ακομα το θυμαμαι και τρεμω, με τσαντισε παρα πολυ ο ΒΛΑΚΑΣ, για να μην πω αλλη κουβεντα
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]