-
Ο χρήστης After έγραψε:
Wagner πιστευω αυτην την παρασκευη να μπορεσω
Περιστατικο πριν απο λιγο
Ημουν με την μοτοσυκλετα και γυρναγα(στο Χαλανδρι) απο Ν.Ιωνια
Ο δρομος που χρησιμοποιησα ηταν η Καποδιστριου
Ξαφνικα, ενω ημουν στο φαναρι με κοκκινο, με περναει απο διπλα ενα mega scooter Piaggio, και φευγει με κοκκινο με ακρως επικινδυνο τροπο(σχεδον δεν εκοψε)
Στην συνεχεια, και επειδη ηταν ευθεια και μπορουσα να δω, περασε ΟΛΑ τα φαναρια με κοκκινο με τον ιδιο τροπο, απο την Ν.Ιωνια μεχρι και την πλατεια Κενεντυ, στις αρχες της Αγιας Παρασκευης
Και ομως...απιστευτο, επρεπε να τον δειτε πως περασε κατω απο την Κηφισιας
Το ρευμα που αναψε πρασινο, το εκοψε κανονικα και πηγε να γινει ατυχημα
Ειλικρινα παιδια ηθελα να τον φτασω να του σκασω μια σφαλιαρα και να φυγω, αλλα οσο και να παταγα γκαζι, περναγε κοκκινα, οποτε....
Ακομα το θυμαμαι και τρεμω, με τσαντισε παρα πολυ ο ΒΛΑΚΑΣ, για να μην πω αλλη κουβενταΕνα τηλεφωνο!!!
Παρε ενα τηλεφωνο!!!!!
Εχω κατι μικροζημιες στο Γλαστρακι.... Και δεν ξερω τι να πω στην ΠειραιωςΕλπιζω να τα πουμε αυτη τη Παρασκευη τοτες.
Αλεξανδρος, Αλεξ, Wag, Τι κανεις ρε μαλακα..... -
Πριν από λίγο στον Ταύρο , ζώο της κατηγορίας των μαλακάκων . Ήμουν με το ΧΤ σε δρόμο με δύο ρεύματα και προτεραιότητα έναντι των κάθετων. Από ένα κάθετο από τη μεριά μου τυπάκος κοιτάζει το άλλο ρεύμα που ερχόταν αυτοκίνητο και ( πήγαινε με 40 περίπου ) αποφασίζει να βγει ακριβώς πίσω από το άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από το άλλο ρεύμα όταν εγώ ήμουν στα 10 μέτρα από εκείνον. Κόβω το ΧΤ αλλά μόνο με το πίσω φρένο απλά και μόνο για να μην πέσω επάνω του αφού επιτάχυνε αρκετά για να περάσει από το ρεύμα μου. Το ΧΤ , λόγω σαμαρακίων ( ) μάγκωσε τον τροχό πίσω και τα ολοκαίνουρια λάστιχα ψιλοσφύριξαν. Ο τυπάκος γυρνάει και με κοιτάζει από τη στιγμή που βγήκε από το κάθετο , με το ύφος που φαντάζομαι ότι έχει γνωστός μαλακάκος του φόρουμ. Λίγο υπεράνω , λίγο κοίτα τον ρε του σφύριξε το λάστιχο ( φοβήθηκε ). Το αυτοκίνητο μπροστά του εν τω μεταξύ έχει σταματήσει ομαλά αλλά εντελώς για κάποιο λόγο στα 10 περίπου μέτρα από αυτόν και εγώ το έχω δει από τον καθρέπτη και κορνάρω στον μαλακάκο. Τον παίρνω πρέφα ότι κοιτάζει κάπως και τον κοιτάω και εγώ και του κλείνω το μάτι. Την επόμενη στιγμή κουτουλάει στο μπροστινό αυτοκίνητο.
Δεν ξέρω αν είμαι και εγώ ζώο που χάρηκα αλλά δεν το κρύβω.
-
Ζωο ο κυριος με το ασημι γιαρις που αποφασισε σε φαναρι να στριψει δεξια ενώ ήταν στην αριστερη λωρίδα και σταμάτησε 1 μέτρο από το αριστερό πετάλι μου. Τα είδα όλα!!!
Ζωο και εγώ που δεν υπολογισα σωστα το φρεναρισμα (παλι με την κούρσα) και πήγα να καρφωθώ σε ένα κόκκινο Γιαρις. Ευτυχώς μπλόκαρε το πίσω, και με ενα μεγαλοπρεπή ελιγμό πέρασα το Γιαρις και σταμάτησα μπροστά του.
-
ΑΛΗΤΗ! ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ! Που κανεις επικινδυνους ελιγμους χαριν επιδειξεως.
-
Θέλω να στρίψω σήμερα το πρωί από την Θησέως στην Σιβιτανείδου, βλέπω το φανάρι να πρασινίζει και να ξεκινάνε να στρίβουν αριστερά αλλά καθότι τελευταίως έχω κολλήσει ελαφρά και δεν μπορώ να μπώ στην λωρίδα για να κάνω αριστερά και εγώ.
Κάποια στιγμή τα καταφέρνω και επιταχύνω για να προλάβω το φανάρι που ήταν ακόμα πράσινο (έριξα μια φευγαλέα ματιά) αλλά παράλληλα προσέχω μην περνάει και κανένας πεζός και το πάρω μαζί μου...
Περνάω το φανάρι και τι στιγμή που στρίβω βλέπω ότι οι απέναντι ξεκινάνε...
Φρένα, ψιλοσφύριγμα τα λάστιχα και κάθομαι στην μέση της διασταύρωσης να κοιτάω τα άλλα αυτοκίνητα που πέρναγαν μπροστά μου (δεν είχα κλείσει το δρόμο) και να με κοιτάνε και αυτοί με το γνωστό στύλ κοίτα έναν μ@λ@κ@ τί πήγε να κάνει...
Όπισθεν ελαφρά και αναμονή για το πράσινο.
Ζώον κύριοι, ζώον... ( είμαι) -
Κατέβαινα την Πειραιώς (αριστερή λωρίδα) και βλέπω στο μεσαίο διάζωμα ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από κάθετο αριστερά να είναι έτοιμο να μπει στο ρεύμα μου. Δεν έκοψα γιατί υπήρχε απόσταση ασφαλείας και το αυτοκίνητο ξεκίνησε πιάνοντας αμέσως τη δεξιά. Έλα όμως που κρυμένο στ΄αριστερά του ήταν τρίκυκλο με οικογένεια 'Ρομά' (sic) στην καρότσα, το οποίο επίσης ξεκίνησε και κάθησε με 10 km/h στη λωρίδα μου!
Κόρνα, φρένα, ο 'Ρομά' (sic) έκανε κάτι ζιγκ-ζαγκ και χώθηκε στα δεξιά.
Αν έπεφτα πάνω του και δεν είχε ασφάλεια ( ) θα πηγαίναμε μαζί στην Ηλεία για να αποζημιωθώ από το 3χίλιαρο. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Θέλω να στρίψω σήμερα το πρωί από την Θησέως στην Σιβιτανείδου, βλέπω το φανάρι να πρασινίζει και να ξεκινάνε να στρίβουν αριστερά αλλά καθότι τελευταίως έχω κολλήσει ελαφρά και δεν μπορώ να μπώ στην λωρίδα για να κάνω αριστερά και εγώ.Κάποια στιγμή τα καταφέρνω και επιταχύνω για να προλάβω το φανάρι που ήταν ακόμα πράσινο (έριξα μια φευγαλέα ματιά) αλλά παράλληλα προσέχω μην περνάει και κανένας πεζός και το πάρω μαζί μου...
Φρένα, ψιλοσφύριγμα τα λάστιχα και κάθομαι στην μέση της διασταύρωσης να κοιτάω τα άλλα αυτοκίνητα που πέρναγαν μπροστά μου (δεν είχα κλείσει το δρόμο) και να με κοιτάνε και αυτοί με το γνωστό στύλ κοίτα έναν μ@λ@κ@ τί πήγε να κάνει...
Ζώον κύριοι, ζώον... ( είμαι)..άλλο να το έκανες επίτηδες και άλλο να το κάνεις κατά λάθος!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θέλω να στρίψω σήμερα το πρωί από την Θησέως στην Σιβιτανείδου, βλέπω το φανάρι να πρασινίζει και να ξεκινάνε να στρίβουν αριστερά αλλά καθότι τελευταίως έχω κολλήσει ελαφρά και δεν μπορώ να μπώ στην λωρίδα για να κάνω αριστερά και εγώ.
Κάποια στιγμή τα καταφέρνω και επιταχύνω για να προλάβω το φανάρι που ήταν ακόμα πράσινο (έριξα μια φευγαλέα ματιά) αλλά παράλληλα προσέχω μην περνάει και κανένας πεζός και το πάρω μαζί μου...
Ζώον κύριοι, ζώον... ( είμαι)..άλλο να το έκανες επίτηδες και άλλο να το κάνεις κατά λάθος!
Η αλήθεια είναι ότι με παραξένεψε πολύ το γεγονώς ότι το φανάρι κοκκίνησε τόσο γρήγορα επειδή το είχα τσεκάρει στα σίγουρα.
Δεν μπορώ να καταλάβω αφού μιλάμε για δευτερόλεπτα.Παρόλα αυτά το εν λόγο σημείο εννίοτε ενδείκνυται για ψευτοταρζανιές τύπου «πετάω και λίγο πωπώ άμα λάχει» οπότε καμμιά φορά το επιδιώκω είναι η αλήθεια...
-
Εμπρός αδέρφια για τα ΖΩΑ [b]8... [/b]:)
-
εχθές έστριψα αριστερά σε φανάρι κάθετο της Ελ. Βενιζέλου που δεν επιτρεπόταν γιατί και το απέναντι άναβε μαζί, βλακεία αυτό αλλά εγώ έστριψα γιατί μέχρι που έφτασα στο φανάρι δεν ήξερα ότι απαγορευόταν και βαριόμουν να κάνω κύκλους
-
F430 εκανε χαροτικες σφηνες σε ολη την ευ8εια της Κηφισιας στο υψος του ΚΑΤ. Αναγκαζονταν ολοι να φερναρουν επειδη δεν υπηρχε χωρος να μπει μπροστα τους. Αλλα δεν μπορουσε να κρατη8ει το αλογακι.. ΖΩΟ!
-
Εγώ δε θα φρέναρα. Και θα με πλήρωνε και θα είχα τη χαρά ότι τα 1000-2000
-
[quote='aserf']Εγώ δε θα φρέναρα. Και θα με πλήρωνε και θα είχα τη χαρά ότι τα 1000-2000
-
[quote='aserf']Εγώ δε θα φρέναρα. Και θα με πλήρωνε και θα είχα τη χαρά ότι τα 1000-2000
-
[quote='theoM5'][quote='aserf']Εγώ δε θα φρέναρα. Και θα με πλήρωνε και θα είχα τη χαρά ότι τα 1000-2000
-
Τα emoticon αφορούν την δεύτερη πρόταση και λάθος μου που συμπεριέλαβα από κεκτημένη ταχύτητα και την πρώτη, στην οποία συμφωνώ κι εγώ...
Απλά το 'κίνητρο' που αναλύει ο aserf δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο!
Όμως το ότι η κίνηση μου στον δρόμο θα τον έκανε να μην περάσει έτσι από μπροστά μου, είναι το μόνο σίγουρο... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΑΛΗΤΗ! ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ! Που κανεις επικινδυνους ελιγμους χαριν επιδειξεως.αν δεν μπλοκαρε ο πισω τροχός, θα έμπαινα στο Γιαρις από το παράθυρο....
-
ΑΛΗΤΗ! ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ! Που τρεχεις σαν τρελος και δεν κρατας αποστασεις ασφαλειας!
-
[quote='theoM5'][quote='aserf']Εγώ δε θα φρέναρα. Και θα με πλήρωνε και θα είχα τη χαρά ότι τα 1000-2000
-
πρέπει να μπει ο λουκετοφόρος σαν εικονίδιο
-
Το είδα καθυστερημένα...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]