DAP
δεν βρηκες αρθρο που λεει οτι σε προσπερναει καποιος απαγορευεται να επιταχυνεις? Σε αλλη χωρα θα πρεπει να ειμαστε ο καθενας μας...
nass
δουλευομαστε μου φαινεται...Εγω προσεχω τον αλλο. Βλεπω οτι εχει αρκετα μεγαλο κενο να αλλαξω λωριδα και να μπω μπροστα του. Και μολις βγαζω φλας και ξεκιναω να το κανω, παταει γκαζι για να μην με αφησει. Μονο σε εμενα τυχαινουν αυτα? Δεν το εχεις δει αυτο ποτε σου? Εγω για τετοιο σεναριο μιλαω. Εκτος αν θεωρεις οτι καλως παταει γκαζι και δεν με αφηνει να μπω εκει που χωραγα χωρις να ενοχλησω στην πορεια του. Οποτε εδω δεν θα βγαλουμε ακρη εμεις οι δυο
Η διαφορα με το Varadero ειναι οτι εγω δεν ΠΑΤΗΣΑ ΓΚΑΖΙ για να μην τον αφησω, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΡΧΟΜΟΥΝ πιο γρηγορα στην λωριδα που ηθελε να μπει και συνεχιζα κανονικα την πορεια μου. Επισης η διαφορα ειναι οτι εγω ΕΛΕΓΞΑ και ΕΚΡΙΝΑ (σωστο η λαθος, θεμα αποψης, τουλαχιστον μπηκα στον κοπο να το κανω) οτι δεν θα ενοχλουσα τον αλλο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ο Varadero οχι μονο δεν το εκανε αυτο αλλα πηγε να μπει με το ετσι θελω με την απαιτηση να φρεναρουμε ολοι να περασει, αλλα ουτε καν ειχε την δυνατοτητα να ελεγξει.
Κατα τα αλλα, προσπαθω να φερω τον ΚΟΚ στα μετρα μου ή δεν καταλαβαινετε απλα ελληνικα? οπως ειπα, δουλευομαστε...
Alfa
δεν θα πατησουμε κανεναν επιτηδες, μονοι τους θα πανε να σκασουν εκει που δεν χωραγαν να περασουν και εκβιαστικα απαιτησαν να κανουν ολοι οι αλλοι ακρη γιατι 'ζεσταινονται'...Και στην τελικη, θελω την αποψη σου στο σκηνικο με το TDM που εχω γραψει 3 φορες και κανεις δεν σχολιασε:
Αμφιθεας και παραλιακη. Αναβει πρασινο για να βγω απο Αμφιθεας στην παραλια. Ενω εχει αναψει πρασινο, και ενω εχουμε ξεκινησει απο το φαναρι 3 σειρες αυτοκινητα, TDM στην παραλια κοιταει το φαναρι του (κοκκινο), κοιταει τα αυτοκινητα της Αμφιθεας που μολις εχουν ξεκινησει να διασχιζουν την διασταυρωση, και αποφασιζει απλα να περασει (ενω ειχε ηδη σταματησει στο κοκκινο), βλεπωντας οτι περνανε τα αυτοκινητα, εκβιαζοντας τον χωρο για να περασει. Εγω ΔΕΝ φρεναρα.
ΥΓ Οπως ειχα γραψει και τοτε, οι 2 επιβατες μου, χρονια μηχανακηδες, με ενα στομα ειπαν 'πατα τον τον καριολη'...