-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΑΙΣΧΟΣ να γράφονται τέτοια πράγματα σε δημόσιο φόρουμ.Ναι...ναι!
Συμφωνω!!!!
Πως;
Συμφωνω απολυτα!!!!
... -
Ουφ, αυτό με το παρκάρισμα με τους προφυλακτήρες... αμάν πια.
Κηφισιά προχθές, πάρκαρα. Μεγάλο το κενό, βλέπω ότι έψαχναν θέση και οι επερχόμενοι... ας αφήσω χώρο για δεύτερο αυτοκίνητο, λέω. Ο χώρος για το μπροστινό άπλετος, αυτοκίνητο +2-3m μπροστά περιθώριο. Έρχεται ένα A-Class.
Κάθομαι, ως συνηθίζω, μέχρι να παρκάρει κι αυτός, να δω μη γίνει τίποτα. Πάει, πάει, πάει πίσω... ακουμπάει με τον κώλο τη μούρη μου. Απλό ακούμπημα βέβαια, αλλά το κρακ-κρακ το χαρακτηριστικό ακούστηκε. Μετά βάζει την πρώτη και πάει λίγο πιό μπροστά.
Πήγα και του είπα ότι είχε 2 μέτρα μπροστά και δεν υπήρχε λόγος να πάει τέρμα πίσω... είπε ότι δεν το κατάλαβε, ούτε άκουσε τίποτα. Δεν είχα και καμιά ζημιά, τί να του πεις του βλάκα παραπάνω...
Και μετά σκέφτεσαι: 'πόσο μαλάκας να νιώσω που άφησα και χώρο για δεύτερο αυτοκίνητο...'
-
Το κρακ-κρακ που ακουγεται.....
Συνηθως ειναι οι βασεις του προφυλακτηρα....
Που συμαινει οτι καποια στιγμη ο προφυλακτηρας θα κρεμασει.... -
Στο θεμα του παρκαρισματος, να προσθεσω, το οτι μερικοι(και ειναι πολλοι), βαριουνται να κλεισουν τους καθρεπτες τους σε στενους δρομους, με αποτελεσμα που ολοι γνωριζουμε
Την επομενη φορα που θα δειτε αυτοκινητο μπασμενο απο παντου, δεν ειναι τυχαιο
Απλα παρκαρουν οπου και οπως να'ναι -
Δειτε αυτο το βιντεακι
Για 1000000000η φορα θα πω
Σχιστε τα διπλωματα απο ορισμενους
Στην συνεχεια προσεξτε την ασχετοσυνη των διερχομενων, που αντι να βαλουν καποια ταξη στον χαμο, αρχιζουν τα ζικ ζακ
-
Διδακτικό το βίντεο. Μας θυμίζει γιατί δεν πρέπει να τρέχουμε μέσα σε τούνελ και γιατί το όριο ταχύτητας είναι πάντα πιο χαμηλό εκεί.
-
Σούρουπο, επαρχιακή οδος και ζώο παπακι κινείται με ~100km 'φορώντας' κράνος open face, κρατώντας το με το αριστερό χέρι μην φύγεί, μιας και φαντάζομαι δεν το έχει δέσει
Το προσπερνάω κάνοντας το διεθνές σύμβολο της και αργότερα με πλησίάζει έχοντας τοποθετήσει με ευλάβια το κράνος στο αριστερό χερούλι της μηχανής.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δειτε αυτο το βιντεακιΓια 1000000000η φορα θα πω
Σχιστε τα διπλωματα απο ορισμενους
Στην συνεχεια προσεξτε την ασχετοσυνη των διερχομενων, που αντι να βαλουν καποια ταξη στον χαμο, αρχιζουν τα ζικ ζακ
Εγώ όμως βλέπω κάτι άλλο. Σε τρομακτικά επικίνδυνη κατάσταση κι όμως ουσιαστικά το σχεδόν προδιαγεγραμμένο πολύ μεγάλο ατύχημα ΔΕΝ έγινε. Έχω την αίσθηση ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Αττική Οδό για παράδειγμα θα θρηνούσαμε καμιά 40αριά νεκρούς.
-
γιατι το λες αυτο?γιατι κανεις δεν παει κατω απο 130,χωρις να μιλαει στο κινητο και δεν αναβει τα φωτα του στα τουνελ?
ή γιατι εχουμε τα τελεια αντανακλαστικα και ειμαστε απολυτα εξοικειωμενοι με τις αντιδρασεις του αυτοκινητου μας και ενστικτωδως θα αντιδρασουμε με τον βελτιστο τροπο?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ουφ, αυτό με το παρκάρισμα με τους προφυλακτήρες... αμάν πια.Κηφισιά προχθές, πάρκαρα. Μεγάλο το κενό, βλέπω ότι έψαχναν θέση και οι επερχόμενοι... ας αφήσω χώρο για δεύτερο αυτοκίνητο, λέω. Ο χώρος για το μπροστινό άπλετος, αυτοκίνητο +2-3m μπροστά περιθώριο. Έρχεται ένα A-Class.
Κάθομαι, ως συνηθίζω, μέχρι να παρκάρει κι αυτός, να δω μη γίνει τίποτα. Πάει, πάει, πάει πίσω... ακουμπάει με τον κώλο τη μούρη μου. Απλό ακούμπημα βέβαια, αλλά το κρακ-κρακ το χαρακτηριστικό ακούστηκε. Μετά βάζει την πρώτη και πάει λίγο πιό μπροστά.
Πήγα και του είπα ότι είχε 2 μέτρα μπροστά και δεν υπήρχε λόγος να πάει τέρμα πίσω... είπε ότι δεν το κατάλαβε, ούτε άκουσε τίποτα. Δεν είχα και καμιά ζημιά, τί να του πεις του βλάκα παραπάνω...
Και μετά σκέφτεσαι: 'πόσο μαλάκας να νιώσω που άφησα και χώρο για δεύτερο αυτοκίνητο...'
ο μεγαλος μου εφιαλτης ειναι αυτος...
χτυπα ξυλο, μακρια απο τετοια ζωα..ΥΓ ειναι εντυπωση μου ή το 90% και παραπανω των ελληνων εχουν αποκτηνωθει εντελως? εχω την αισθηση οτι εχουμε γινει μακραν ο χειροτερος λαος..
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ουφ, αυτό με το παρκάρισμα με τους προφυλακτήρες... αμάν πια.Κηφισιά προχθές, πάρκαρα. Μεγάλο το κενό, βλέπω ότι έψαχναν θέση και οι επερχόμενοι... ας αφήσω χώρο για δεύτερο αυτοκίνητο, λέω. Ο χώρος για το μπροστινό άπλετος, αυτοκίνητο +2-3m μπροστά περιθώριο. Έρχεται ένα A-Class.
Αν ζούσες κάποιο διάστημα στο Παρίσι και έκανες παρατήρηση για αυτό το περιστατικό θα σε δένανε
Είμαι σε καφετέρια στο πεζοδρόμιο ηλιόλουστη μέρα στο Παρίσι και παρκάρει φορτηγάκι μπροστά στα μάτια των θαμώνων...Τα μπαμ και μπουμ όταν κάνει μπρος πίσω είναι πολλά ντεσιμπέλ, αδιαφορεί για την ύπαρξη των 2 άλλων αυτοκινήτων και πατάει γκάζι σαν να μην βρίσκονται εκεί, απλά τον σταματάνε οι προφυλακτήρες τους...Σκέφτομαι από μέσα μου ποιός άραγε είναι ο κακομοίρης ιδιοκτήτης των 2 αυτοκινήτων...Μετά από λίγο ένας τύπος δυο τραπέζια παρακάτω πήρε το 1 και μετά από ακόμα λίγο ένας άλλος, επίσης από την καφετέρια, πήρε το άλλο
Τσιμουδιά κανείς για το περιστατικό, σα να μη συνέβη -
Έχω ακούσει οτι σε κάποιες περιπτώσεις τα αφήνουν και λυτά επίτηδες για αυτό το λόγο.
Όπου δεν υπάρχει χώρος, τον δημιουργείς.
-
Θα γνωρίζετε βέβαια ποιο ήταν το πρώτο μοντέλο αυτοκινήτου με πλαστικούς περιμετρικούς προφυλακτήρες και για ποιο λόγο...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ουφ, αυτό με το παρκάρισμα με τους προφυλακτήρες... αμάν πια.
Κηφισιά προχθές, πάρκαρα. Μεγάλο το κενό, βλέπω ότι έψαχναν θέση και οι επερχόμενοι... ας αφήσω χώρο για δεύτερο αυτοκίνητο, λέω. Ο χώρος για το μπροστινό άπλετος, αυτοκίνητο +2-3m μπροστά περιθώριο. Έρχεται ένα A-Class.
Αν ζούσες κάποιο διάστημα στο Παρίσι και έκανες παρατήρηση για αυτό το περιστατικό θα σε δένανε
Είμαι σε καφετέρια στο πεζοδρόμιο ηλιόλουστη μέρα στο Παρίσι και παρκάρει φορτηγάκι μπροστά στα μάτια των θαμώνων...Τα μπαμ και μπουμ όταν κάνει μπρος πίσω είναι πολλά ντεσιμπέλ, αδιαφορεί για την ύπαρξη των 2 άλλων αυτοκινήτων και πατάει γκάζι σαν να μην βρίσκονται εκεί, απλά τον σταματάνε οι προφυλακτήρες τους...Σκέφτομαι από μέσα μου ποιός άραγε είναι ο κακομοίρης ιδιοκτήτης των 2 αυτοκινήτων...Μετά από λίγο ένας τύπος δυο τραπέζια παρακάτω πήρε το 1 και μετά από ακόμα λίγο ένας άλλος, επίσης από την καφετέρια, πήρε το άλλο
Τσιμουδιά κανείς για το περιστατικό, σα να μη συνέβηΣτο Παρίσι έχω παρακολουθήσει και γω ξεπαρκάρισμα που το κενό ανάμεσα στο εμρπός και το πίσω αυτοκίνητο ήταν χωρίς υπερβολή 5 εκατοστά!!
Πώς το βγαλε η κοπελιά; Ε αν δεν υπάρχει χώρος, θα τον δημιουργήσουμε! Πιέζοντας τους προφυλακτήρες μπρος και πίσω κατάφερε να κάνει έναν ελάχιστο χώρο για να βγει.Μου φάνηκε αρκετά πεπειραμένη στην όλη διαδικασία, ούτε μπινελίκια, ούτε τίποτα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο Παρίσι έχω παρακολουθήσει και γω ξεπαρκάρισμα που το κενό ανάμεσα στο εμρπός και το πίσω αυτοκίνητο ήταν χωρίς υπερβολή 5 εκατοστά!!
Πώς το βγαλε η κοπελιά; Ε αν δεν υπάρχει χώρος, θα τον δημιουργήσουμε! Πιέζοντας τους προφυλακτήρες μπρος και πίσω κατάφερε να κάνει έναν ελάχιστο χώρο για να βγει.Μου φάνηκε αρκετά πεπειραμένη στην όλη διαδικασία, ούτε μπινελίκια, ούτε τίποτα.
Αυτό είναι και το σύνηθες άλλωστε, αν όχι το ΠΑΝΤΑ ...Ο οδηγός που περιέγραψα παραπάνω ήταν υπερβολικός ακόμα και για τα δεδομένα του Παρισιού ...Αν μάλιστα το συζητήσεις μαζί τους θα σε κοιτάξουν με απορία και θα σου πουν ότι αυτή είναι η δουλειά του προφυλακτήρα : να κοπανιέται
-
Αυτή είναι όντως στάνταρ διαδικασία στη Γαλλία.
Ο θείος μου έχει γίνει μάρτυρας S-Class που έσπρωξε 2CV για να ξεπαρκάρει και είχε αρκετό χώρο για να ξεπαρκάρει με μανούβρες, απλά θα έπρεπε να κάνει 2-3.
Είναι άλλωστε συνηθισμένο να μην αφήνουν ταχύτητα στα κιβώτια, ακριβώς για να μπορεί κανείς να σπρώξει το αυτοκίνητο.
Ευτυχώς που δεν οι γαλλικές μου ρίζες δε μου έχουν μεταδώσει τέτοιου είδους τάσεις
-
Ο κολλητός μου φίλος και για λίγο συγκάτοικος (μόλις για 1 χρόνο) στο Παρίσι Spas (Βούλγαρος) έκανε το εξής πολύ όμορφο με το Clio του :
Ψάχναμε απεγνωσμένα για παρκάρισμα βράδυ, νομίζω στην περιοχή της Βαστίλλης (τίγκα στα μπαράκια)...Αφού δεν βρήκαμε απολύτως τίποτα μετά από αρκετή ώρα βλέπω το Spas να σταματάει δίπλα σε 1 'θέση' από την οποία 'έλλειπαν' τουλάχιστον 50 πόντοι για να χωρέσει το Clio...'Τι θες εδώ?' ρωτάω. Χωρίς να απαντήσει ξεκινάει το παρκάρισμα ...Τους 50+ αυτούς πόντους τους δημιούργησε σπρώχνοντας το πίσω αυτοκίνητο κούτσα κούτσα. Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα γιατί το βασικό είναι ότι το πίσω αμάξι κύλισε και έκλεισε την πόρτα ενός υπόγειου γκαράζ
Στην φωνή που έβαλα όταν το διαπίστωσα ο Spas μου είπε ότι το δικό μας αυτοκίνητο δεν κλείνει κανένα γκαράζ -
Στην οδο παπανικολη, στην ανοδο προς πλ.Κενεντυ, εχει ενα φαναρι που το παραβιαζουν ΚΑΘΕ φορα, αφοτου αναψει κοκκινο
Ειναι στην διασταυρωση με εναν δρομο, που μπαινει στο Χαλανδρι και περναει εξω απο το πρωην ''δεκα σπορ''
Οσοι περνανε απο εκει το γνωριζουν
Αμεσωε μετα το φαναρι, εχει δευτερο φαναρι στα 50 μετρα, το οποιο εχει ηδη αναψει κοκκινοΕπειδη περναω απο εκει καθε μερα, ειναι ο φοβος και ο τρομος μου
Το παραβιαζουν συνεχως 2-3 δευτερολεπτα αφοτου αναψει κοκκινο, και καθε φορα λεω οτι αν φυγει καποιος γρηγορα με πρασινο(απο τον καθετο) τοτε θα εχουμε ατυχημα, και μαλιστα σφοδροΕ σημερα το πρωι καθως περνουσα, ειδα ενα 500 να εχει μπει η η πορτα του οδηγου, στον συνοδηγο, και ενα αλλο αμαξι, αρκετα μετρα πιο περα να ειναι ολη η μουρη μεσα
Ενας απο τους δυο, περασε με κοκκινο, 100%
-
Γεια σας,γυριζοντας την Κυριακη το βραδυ απο Χαλιδα στο υψος του Σειριου καποιος συμπολιτης μας και αρχοντας του δρομου απολαμβανε το καφεδακι του με αποτελεσμα να κινειται σε δυο λωριδες κυκλοφοριας .
Θελω την γνωμη σας κατα ποσο ειναι σωστο να οδηγουμε και ταυτοχρονα να πινουμε και να τρωμε???? -
Ρε σεις,Αίγυπτος ειναι το Παρίσι;
Και εμεις εδω γκρινιαζουμε,φαντασου τι εχει να γινει σε λιγο καιρο ετσι οπως πληθαινουν τα αυτοκινητα...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]