-
Κι ομως πιστεψε με...εχει φαει μπλοκο λεωφορειο και φορτηγο...Αλλα ειδικοτητα μου ειναι οι SUVλακηδες/JEEPακηδες που εκβιαζουν χωρο στον δρομο, και πανω απ΄ολα οι μπατσοι. Εκει να δεις show. Το ποστ με τα κωλοδαχτυλα μεσα απο τα φυμε δεν το διαβασες?
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όπως ειπώθηκε: το φλας δε σου δίνει και το δικαίωμα να κάνεις ελιγμό, ούτε υποχρεώνει τον άλλο να σε αφήσει, απλά προειδοποιεί. Αν εμένα μου καβλώσει να πατήσω γκάζι τη στιγμή που εσύ από τη μεσαία στην παραλιακή θες να μπεις μπροστά μου στην αριστερή και πάλι εγώ θα είμαι γαϊδούρι ηθικά, αλλά και πάλι εσύ θα είσαι ζώο νομικά, αν εκβιάσεις την προσπέραση. Λεφτά δεν προκειται να πάρεις, τελεία και παύλα.
Σαφεστατα και το φλας ειδοποιει και ΔΕΝ υποχρεωνει. ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ οταν καποιος εχει βγαλει φλας και εχει ετσι εκδηλωσει την προθεση του να αλλαξει λωριδα μπροστα σου. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Απο τα βασικα του ΚΟΚ, πιασε διαβασε τον και θα το βρεις μονος σου γιατι βαριεμαι να ψαχνω. Οσο παρανομος ειμαι εγω που μπαινω σε κενο που ισα ισα χωραω (οπου α) εγω τουλαχιστον εβγαλα φλας να ειδοποιησω, και β) το κατα ποσο ηταν επικινδυνος ελιγμος ειναι ανοιχτο και σε ερμηνεια και αποψη...), αλλο τοσο παρανομος εισαι εσυ που επιταχυνες για να μην με αφησεις. Για αυτο ειπα στον αλλο οτι τωρα παιζουμε την μακρυα γαιδουρα με τις λεξεις.
ginogsm
Αλλο η ηχομονωση και να ειναι αθορυβα τα οχηματα στην λειτουργια τους, αλλο να μην μπορεις να ακουσεις μια κορνα.
Και επειδη επεσημανε κατι ο ginogsm. Τοσες σελιδες το μονο που αναφερθηκε προσωπικα στον After ηταν το ποσο γελοιο ειναι να λεει 'εγω θα κλεβω ουρες επειδη ζεσταινομαι, και να λετε και ευχαριστω επειδη θα μπορουσα να κυκλοφορω και εγω με αυτοκινητο να πηζετε περισσοτερο στην κινηση'. Πραγμα που παρα πολλοι εκραξαν. Οταν μετα το γυρισε επι προσωπικου (συνοδευοντας το προσωπικο κραξιμο με το καραγκιοζιλιστικο 'παρακαλω μην μου απαντησετε για σεβασμο προς τους αλλους χρηστες' ), τοτε ακουσε αυτα που του αξιζαν. Ε και μετα το γυρισε στο 'θα σε δειρω, θα σε γαμησω, θα ψαξω να σε βρω', ξεδιπλωνοντας ολη αυτη την νοοτροπια του 'κανω οτι γουσταρω και αμα δεν περασει το δικο μου θα σας γαμησω ολους'.
After, για να μας δειρεις, θα πρεπει πρωτα να εχεις μεινει ορθιος. Κοψε τις μαγκιες μην σου κοπουν αποτομα.
-
Κι ομως πιστεψε με...εχει φαει μπλοκο λεωφορειο και φορτηγο...Αλλα ειδικοτητα μου ειναι οι SUVλακηδες/JEEPακηδες που εκβιαζουν χωρο στον δρομο, και πανω απ΄ολα οι μπατσοι. Εκει να δεις show. Το ποστ με τα κωλοδαχτυλα μεσα απο τα φυμε δεν το διαβασες?
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όπως ειπώθηκε: το φλας δε σου δίνει και το δικαίωμα να κάνεις ελιγμό, ούτε υποχρεώνει τον άλλο να σε αφήσει, απλά προειδοποιεί. Αν εμένα μου καβλώσει να πατήσω γκάζι τη στιγμή που εσύ από τη μεσαία στην παραλιακή θες να μπεις μπροστά μου στην αριστερή και πάλι εγώ θα είμαι γαϊδούρι ηθικά, αλλά και πάλι εσύ θα είσαι ζώο νομικά, αν εκβιάσεις την προσπέραση. Λεφτά δεν προκειται να πάρεις, τελεία και παύλα.
Σαφεστατα και το φλας ειδοποιει και ΔΕΝ υποχρεωνει. ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ οταν καποιος εχει βγαλει φλας και εχει ετσι εκδηλωσει την προθεση του να αλλαξει λωριδα μπροστα σου. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Απο τα βασικα του ΚΟΚ, πιασε διαβασε τον και θα το βρεις μονος σου γιατι βαριεμαι να ψαχνω. Οσο παρανομος ειμαι εγω που μπαινω σε κενο που ισα ισα χωραω (οπου α) εγω τουλαχιστον εβγαλα φλας να ειδοποιησω, και β) το κατα ποσο ηταν επικινδυνος ελιγμος ειναι ανοιχτο και σε ερμηνεια και αποψη...), αλλο τοσο παρανομος εισαι εσυ που επιταχυνες για να μην με αφησεις. Για αυτο ειπα στον αλλο οτι τωρα παιζουμε την μακρυα γαιδουρα με τις λεξεις.
ginogsm
Αλλο η ηχομονωση και να ειναι αθορυβα τα οχηματα στην λειτουργια τους, αλλο να μην μπορεις να ακουσεις μια κορνα.
Και επειδη επεσημανε κατι ο ginogsm. Τοσες σελιδες το μονο που αναφερθηκε προσωπικα στον After ηταν το ποσο γελοιο ειναι να λεει 'εγω θα κλεβω ουρες επειδη ζεσταινομαι, και να λετε και ευχαριστω επειδη θα μπορουσα να κυκλοφορω και εγω με αυτοκινητο να πηζετε περισσοτερο στην κινηση'. Πραγμα που παρα πολλοι εκραξαν. Οταν μετα το γυρισε επι προσωπικου (συνοδευοντας το προσωπικο κραξιμο με το καραγκιοζιλιστικο 'παρακαλω μην μου απαντησετε για σεβασμο προς τους αλλους χρηστες' ), τοτε ακουσε αυτα που του αξιζαν. Ε και μετα το γυρισε στο 'θα σε δειρω, θα σε γαμησω, θα ψαξω να σε βρω', ξεδιπλωνοντας ολη αυτη την νοοτροπια του 'κανω οτι γουσταρω και αμα δεν περασει το δικο μου θα σας γαμησω ολους'.
After, για να μας δειρεις, θα πρεπει πρωτα να εχεις μεινει ορθιος. Κοψε τις μαγκιες μην σου κοπουν αποτομα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ginogsm
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Επειδή δεν παρακολούθησα τον καυγά, υποθέτω ότι ο motoAfter τσαντίστηκε γιατί κάποιοι autotfrc δήλωσαν ότι θα τον έκλειναν αν πήγαινε με το δίκυκλό του να τους μπει από το πλάι. Θυμάμαι εντούτοις ότι οι autotfrc δήλωναν λάτρεις της σφήνας, πάντα 'με ασφάλεια' ασφαλώς.
Αν εγώ αναγκάσω κάποιον autotfrc να κάνει οκτάρια γκαζώνοντας για να μη μου κάνει σφήνα, θα ενοχληθεί άραγε;Καποιος απο το tfrc -εγω συγκεκρημενα- ανεφερε οτι τον ενωχλησε ενας παπακουλας με μαγιο και παντοφλες που χωθηκε μπροστα του στα διοδια, ενω πισω απο μενα υπηρχε μηχανη με αναβατη με πληρη εξαρτιση...
Και καπου ξεφυγε η μπαλα.
Στο αλλο τωρα...
Αν την ωρα που εχω βγαλει φλας, και παω να μπω μπροστα σου, επιταχυνεις....
Φροντησε να χεις καλη ασφαλιστικη...το φλας δεν με υποχρέωνει. Το φλας προειδοποιεί. Εγώ μπορεί να επιτάγχυνα πριν κάνεις εσύ την κίνηση.
-
kacey
Δηλαδή εγώ ξεκινάω από φανάρι. Δίπλα μου ξεκινάς και εσύ. Επιταχυνω ή όχι? Ε ναι λοιπόν, επιταχύνω. Εσύ τη βλέπεις ξαφνικά γλήγορος και αποφασίζεις να μπεις μπροστά μου με φλας την ώρα που αποφασίζω και εγώ να επιταχύνω πιο δυνατά. Δικαιωμά μου δεν είναι? Ε λοιπόν είναι. Ποιος νόμος λοιπόν και κουραφέξαλα? Επιτάχυνα και εσυ μπήκες μπροστά μου/μπήκες μπροστά μου και εγώ επιτάχυνα. Κότα/αυγό, αυγό/κότα... ποιο έκανε ποιο?
Με αυτή τη λογική να κυκλοφορώ και εγώ με ένα φλας συνεχώς αναμένο για να μη δίνω το δικαίωμα στους δίπλα μου να επιταχύνουν, να μπορώ να αλλάξω λωρίδα όποτε θέλω...
-
Φιλε kiloMeater, οι αντιδράσεις των ανθρώπων στο δρομο, σε περίπτωση ανάγκης είναι πολυ διαφορετικές απο τα ποστ σε ένα φόρουμ απο την ησυχία του σπιτιού. Αυτό το ξέρεις ήδη φαντάζομαι.
Ισως κάποια φορά που οδηγούσες τη μηχανή σου, και ήσουν λίγο αφηρημένος και άλλαξες μια λωρίδα χωρίς φλάς απο κεκτημένη ταχύτητα, κάποιος απο αυτούς που κατηγορείς εδω να σου χάρισε τη ζωή και να πρόσεξε αυτός για σένα, να μη γίνεις τουρτα κάτω απο τις ρόδες του.
think about it
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Επειδή δεν παρακολούθησα τον καυγά, υποθέτω ότι ο motoAfter τσαντίστηκε γιατί κάποιοι autotfrc δήλωσαν ότι θα τον έκλειναν αν πήγαινε με το δίκυκλό του να τους μπει από το πλάι. Θυμάμαι εντούτοις ότι οι autotfrc δήλωναν λάτρεις της σφήνας, πάντα 'με ασφάλεια' ασφαλώς.
Αν εγώ αναγκάσω κάποιον autotfrc να κάνει οκτάρια γκαζώνοντας για να μη μου κάνει σφήνα, θα ενοχληθεί άραγε;Καποιος απο το tfrc -εγω συγκεκρημενα- ανεφερε οτι τον ενωχλησε ενας παπακουλας με μαγιο και παντοφλες που χωθηκε μπροστα του στα διοδια, ενω πισω απο μενα υπηρχε μηχανη με αναβατη με πληρη εξαρτιση...
Στο αλλο τωρα...
Φροντησε να χεις καλη ασφαλιστικη...το φλας δεν με υποχρέωνει. Το φλας προειδοποιεί. Εγώ μπορεί να επιτάγχυνα πριν κάνεις εσύ την κίνηση.
Κ εγω μαστουρομενος ειμαι;;
Αν επιταγχυνεις α-δεν θα σεδω;;; β-γιατι να μπω μπροστα σου; -
Ο ΚΟΚ γράφεται για όλους και όχι για εμάς Αλεξ. Και πολλοί, ναι, είναι ΣΑΝ μαστουρωμένοι όταν οδηγούν. Αλλωστε, την πρόθεση δεν μπορείς να την αποδείξεις σε κανένα δικαστήριο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
kaceyΔηλαδή εγώ ξεκινάω από φανάρι. Δίπλα μου ξεκινάς και εσύ. Επιταχυνω ή όχι? Ε ναι λοιπόν, επιταχύνω. Εσύ τη βλέπεις ξαφνικά γλήγορος και αποφασίζεις να μπεις μπροστά μου με φλας την ώρα που αποφασίζω και εγώ να επιταχύνω πιο δυνατά. Δικαιωμά μου δεν είναι? Ε λοιπόν είναι. Ποιος νόμος λοιπόν και κουραφέξαλα? Επιτάχυνα και εσυ μπήκες μπροστά μου/μπήκες μπροστά μου και εγώ επιτάχυνα. Κότα/αυγό, αυγό/κότα... ποιο έκανε ποιο?
Με αυτή τη λογική να κυκλοφορώ και εγώ με ένα φλας συνεχώς αναμένο για να μη δίνω το δικαίωμα στους δίπλα μου να επιταχύνουν, να μπορώ να αλλάξω λωρίδα όποτε θέλω...
δεν εννοουσα αυτο. Εισαι με σταθερη ταχυτητα και εγω στην διπλανη λωριδα αποφασιζω να μπω μπροστα σου. Ειτε ερχομαι με μεγαλυτερη ταχυτητα και περνωντας σε βγαζω φλας για να αλλαξω λωριδα, ειτε πηγαινουμε μαζι και επιταχυνω και βγαζω φλας για να αλλαξω λωριδα. Εσυ που ησουν με σταθερη ταχυτητα, ΑΦΟΥ εβγαλα φλας και το ειδες, επιταχυνες για να μην με αφησεις να μπω. ΑΥΤΟ ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
kallierghmene
οτι ειπε ο gmantz
Οταν με εβρισε ο Varaderoς που αποφασισε να αλλαξει λωριδα στον Κηφισσο (με ταχυτητες, οχι σε κινηση) οταν εγω ερχομουν απο την διπλανη λωριδα και τα πηρε επειδη δεν καρφωθηκα στα φρενα για να τον αφησω να περασει, οπου μαλιστα δεν ειχε καν καθρεφτες και ζηταγε και τα ρεστα, ε τοτε εγω ο ακαλλιεργητος δεν θα ειχα νοιαστει καθολου αν αυτος ο καλλιεργημενος ειχε φαει τα μουτρα του. Οταν TDM κοιταει το κοκκινο φαναρι του, κοιταει εμας που εχουμε ηδη ξεκινησει απο το πρασινο, και αποφασιζει να ξεκινησει και να περασει με το ετσι θελω αναγκαζωντας ολους τους μαλακες εμας να φρεναρουμε, ε εγω ΔΕΝ φρεναρα. Απο που βρηκε και περασε, ειναι δικο του προβλημα. Οταν ο After θα ερθει να περασει απο διπλα μου να μπει πρωτος στα διοδια, ειναι δικο του προβλημα το οτι θα μεινει να κοιταει το τσιμεντενιο διαχωριστικο χωρις να εχει που να παει.
Ετσι ειμαστε εμεις οι ακαλλιεργητοι, δεν νοιαζομαστε αν οι καφροι παθουν κατι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ginogsm
Σωστός. Το μεν πρώτο , ηχομόνωση δηλαδή , είναι κατ' εμέ απαραίτητο.
Το δε δεύτερο , να μην μπορείς να ακούσεις δηλαδή , είναι παράνομο. Πότε δεν μπορείς να ακούσεις μία κόρνα ; Όταν εσύ ή κάποιο άλλο όχημα κάνει τόση φασαρία που καλύπτει τα πάντα. Από κλειστά παράθυρα , χλωμό.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στο αλλο τωρα...
Κ εγω μαστουρομενος ειμαι;;
Αν επιταγχυνεις α-δεν θα σεδω;;; β-γιατι να μπω μπροστα σου;επί προσωπικού δεν απαντώ.
Γενικά τώρα , μπορεί να βγήκες γιατί είσαι κάγκουρας , γιατί είσαι μ@λ@κας και μπήκες μπροστά μου ( στα 10 μέτρα που έχω αφήσει από τον μπροστινό μου ) και κατόπιν φρέναρες , γιατί είσαι μαστουρωμένος και την έχεις ακούσει άσχημα , γιατί , γιατί , γιατί...Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι για να αλλάξεις εσύ λωρίδα πρέπ0ει να είσαι σίγουρος ότι δεν εμποδίζεις κανενός την πορεία.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kacey
Δηλαδή εγώ ξεκινάω από φανάρι. Δίπλα μου ξεκινάς και εσύ. Επιταχυνω ή όχι? Ε ναι λοιπόν, επιταχύνω. Εσύ τη βλέπεις ξαφνικά γλήγορος και αποφασίζεις να μπεις μπροστά μου με φλας την ώρα που αποφασίζω και εγώ να επιταχύνω πιο δυνατά. Δικαιωμά μου δεν είναι? Ε λοιπόν είναι. Ποιος νόμος λοιπόν και κουραφέξαλα? Επιτάχυνα και εσυ μπήκες μπροστά μου/μπήκες μπροστά μου και εγώ επιτάχυνα. Κότα/αυγό, αυγό/κότα... ποιο έκανε ποιο?
δεν εννοουσα αυτο. Εισαι με σταθερη ταχυτητα και εγω στην διπλανη λωριδα αποφασιζω να μπω μπροστα σου. Ειτε ερχομαι με μεγαλυτερη ταχυτητα και περνωντας σε βγαζω φλας για να αλλαξω λωριδα, ειτε πηγαινουμε μαζι και επιταχυνω και βγαζω φλας για να αλλαξω λωριδα. Εσυ που ησουν με σταθερη ταχυτητα, ΑΦΟΥ εβγαλα φλας και το ειδες, επιταχυνες για να μην με αφησεις να μπω. ΑΥΤΟ ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Αυτό είναι παράνομο. Πως το αποδικνύεις ; Το αυτοκίνητό μου μου καταγράφει κάποια δευτερόλεπτα κίνησης. Μόνο από εκεί ίσως και εφ' όσον δεχθούμε ότι η επιτάχυνσή μου ήταν τέτοια που οδήγησε τελικά στη σύγκρουση και ότι εσύ δεν έβγαλες το φλας και αμέσως έκανες τον ελιγμό. Συζητάμε δηλαδή μόνο για την κουβέντα. Το λογικότερο είναι να μπεις όταν μπορείς να μπεις χωρίς να θέσεις κανέναν σε κίνδυνο. Τόσο απλά. Επιχειρείς όταν είσαι ασφαλής και εσύ και οι άλλοι.
-
Μια παρατηρηση...
αναφερομαι στον AFTER
οταν τελειωσει η επιχειρηματολογια σου (σωστη ή λαθος δεν το εξεταζω)
τοτε τα ριχνεις στο TFRC?
εισαι ο ορισμος του φλαιμ μπειτινγκ!αλλα ετσι ειναι οταν μας τελειωνουν τα επιχειρηματα και μενουμε γυμνοι τροφοδοτουμε και κατευθυνουμε την κουβεντα αλλου
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Μια παρατηρηση...αναφερομαι στον AFTER
οταν τελειωσει η επιχειρηματολογια σου (σωστη ή λαθος δεν το εξεταζω)
τοτε τα ριχνεις στο TFRC?
εισαι ο ορισμος του φλαιμ μπειτινγκ!αλλα ετσι ειναι οταν μας τελειωνουν τα επιχειρηματα και μενουμε γυμνοι τροφοδοτουμε και κατευθυνουμε την κουβεντα αλλου
Ρε παιδιά να το αφήσουμε εδώ ; Στείλτε και κανένα ΠΜ.
-
ρε φιλε, αμα εγω παω να σε προσπερασω και εσυ ενω εχεις σταθερη ταχυτητα, επιταχυνεις για να μην με αφησεις να σε περασω και να μπω μπροστα σου, εισαι ΚΑΡΑπαρανομος. Το λεει ο κοκ και ειναι απο τα πιο βασικα πραγματα. Αμα πρεπει να κατσουμε να συζητησουμε και αυτο, χαιρετα μας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ρε φιλε, αμα εγω παω να σε προσπερασω και εσυ ενω εχεις σταθερη ταχυτητα, επιταχυνεις για να μην με αφησεις να σε περασω και να μπω μπροστα σου, εισαι ΚΑΡΑπαρανομος. Το λεει ο κοκ και ειναι απο τα πιο βασικα πραγματα. Αμα πρεπει να κατσουμε να συζητησουμε και αυτο, χαιρετα μας...Δεν κατάλαβες. Σού έδωσε δίκαιο. Το θέμα είναι πως το αποδεικνύεις και τελικά , για μερικά δευτερόλεπτα θα τραβιέσαι αρκετά χρόνια , χώρια που μπορεί κάποιος από τους εμπλεκομένους να έχει χαθεί.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ρε φιλε, αμα εγω παω να σε προσπερασω και εσυ ενω εχεις σταθερη ταχυτητα, επιταχυνεις για να μην με αφησεις να σε περασω και να μπω μπροστα σου, εισαι ΚΑΡΑπαρανομος. Το λεει ο κοκ και ειναι απο τα πιο βασικα πραγματα. Αμα πρεπει να κατσουμε να συζητησουμε και αυτο, χαιρετα μας...το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να το αποδειξεις...
σε αντιθεση με τον αλλο που απλα θα πει οτι πηγες να χωθεις ξαφνικα μπροστα του. Φυσικα το οτι εβγαλες φλας δεν εχει καμια σημασια. -
Τωρα κατι συζηταμε σωστα
-
Αυτό λέω από την αρχή.
-
μερικές φορές ακούω μουσική δυνατά
το αποφεύγω όμως όταν είμαι στην κίνηση για να μην ενοχλώ τους γύρω
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]