-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@aserfΣτο σκηνικο με τον μαλακακο λες 'πιθανως θα αντιδρουσα το ιδιο, αλλα δεν ειναι η σωστη αντιδραση'. Ε ποια ειναι η σωστη αντιδραση? Ειδικα οταν μπροστα στον κοσμο σου λεει ελα να σε γαμησω? Να κανεις παντα πισω σε κατι τετοιους ενω εχεις δικιο? Ε sorry αλλα εγω δεν μπορω να το κανω αυτο, και ας με λενε εδω μεσα ζωον. Τουλαχιστον δεν θα ειμαι κοτα. Αλλο ζωον, αλλα οχι κοτα.
Όταν περιέγραφες το σκηνικό είπες ότι σου απάντησε: 'Μαλακακος: Α σιγα ρε φιλε, αφου ειχα στοπ αμα σε τρακαιρνα (!) θα σε πληρωνα '
Εκεί λοιπόν ίσως δε θα έπρεπε να γυρίσεις στην κοπέλα και να της πεις ό,τι είπες (κάτι που ξαναλέω ότι πιθανώς να έκανα κακώς και εγώ μέσα στα νεύρα μου από το θράσος του τύπου), αλλά αντίθετα να κάνεις μια χειρονομία του στυλ ό,τι να' ναι και να σηκωθείς να φύγεις. Αν μη τι άλλο δε σε είχε βρίσει, απλά είχε αποδειχτεί πόσο ηλίθιος είναι. Ε με ηλίθιους μερικές φορές δεν αξίζει να ασχολείσαι πέραν από ένα σημείο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ετσι κι αλλιως για να τελειωνει αυτο το θεμα, το οπλο ειναι παντα στο μαγαζι εκτος απο οταν μεταφερονται χρηματα στην τραπεζα. ικανοποιημενοι?Πριν αρκετά χρόνια είχα δει μπροστά μου (στα 15μ) ληστεία χρηματαποστολής έξω από εθνική τράπεζα (όταν έπιασαν τη 17Ν είπαν ότι ήταν αυτοί που έκαναν τη ληστεία). ΕΥΤΥΧΩΣ κατάλαβαν όλοι και αμέσως ότι τα 'παιδιά' είναι αδίστακτα (μετά από 2-3 με τη κοντόκαννη ακριβώς δίπλα τους) οι φύλακες καθόντουσαν χωρίς να ακουμπήσουν τα όπλα τους. Ο φύλακας της τράπεζας κλειδώθηκε μέσα στη τράπεζα και επίσης οι άλλοι στο θωρακισμένο. Όταν έπιασαν το φύλακα με τη σακούλα και του έβαλε ο ένας το πιστόλι στο κεφάλι ενώ ο άλλος του τραβούσε τη σακούλα φοβήθηκα - μου φάνηκε περίεργο, πρώτη φορά έχω φοβηθεί και δεν με απειλούσαν καν - σκέφτηκα 'ρε δώσε τα λεφτά' (φαίνεται δεν είμαι για τέτοιες δουλειές).
Αφού άρπαξαν τη σακούλα και έριξαν κάτω το φύλακα, έριξαν ακόμα μια με τη κοντόκαννη στο έδαφος μπροστά στα μούτρα του - προειδοποίηση για τη συνέχεια - και έφυγαν με τα πόδια ήρεμα, πιστόλι στο ένα χέρι, σακούλα με λεφτά στο άλλο και δίπλα ο άλλος με τη κοντόκαννη.
Το όπλο το έχεις για εκφοβισμό - δεν το χρησιμοποιείς ποτέ.
-
Εμ, εκει ειναι η διαφορα μας. Αμα μου κανει κατι καποιος απο ΛΑΘΟΣ, και μετα ζητησει συγνωμη επειδη το καταλαβε, τοτε με σκλαβωσε.
Το Σαββατο εφαγα μια αγκωνια στο Mao και μου ανοιξε η μυτη. Κατα λαθος οπως χορευε ενας και καθομουν σε ενα σκαλοπατι πιο ψηλα, μου την εχωσε. Ε ρε φιλε, μου ζητησε 10 φορες συγνωμη, μου ζητησε να μην το κανω θεμα αλλες 10 (γιατι ημασταν και 7 ατομα παρεα εκ των οποιων ενας μπασκετμπολιστας και ενας βολλευ), και εγω οχι μονο δεν τσαντιστηκα που μου ανοιξε την μυτη, αλλα το γυρισα και στην κωμοδια και εκανα πλακα.
Ε αντιστοιχα οταν καποιος κατι μλκια, ειτε κατα λαθος ειτε ακομα χειροτερα εσκεμμενα επειδη εχει μαθει πουλωντας τσαμπουκα να περναει το δικο του αδικο, ε εκει τρελαινομαι. Ειναι στον ανθρωπο. Αδικο ομως δεν δεχομαι οτι εχω, τσαμπουκα εκεινος ηθελε, αυτο ακριβως ελαβε. Πες ρε μλκ ενα 'συγνωμη δεν το ειδα' κι ας λες και ψεμματα, απλα δεξου το αφου εχεις κανει μλκια να τελειωνει εκει.
-
Η απαντηση ηταν στον aserf
για αυτο που λεει ο leonp, κανεις δεν ξερει πως θα αντιδρασει σε τετοια φαση. Εγω ετσι οπως το κοβω τωρα εδω που το σκεφτομαι με ποτακι στο χερι και ηρεμα, θα τα εδινα, και οταν θα γυρναγαν την πλατη και θα εφευγαν (αφου μαλιστα δεν θα περιμεναν να εχω οπλο οπως περιμενεις απο καποιον φυλακα/securitα) απλα θα αρχιζα να ριχνω. Τωρα εκεινη την στιγμη, τι να σου πω?
Παντως σου ξαναλεω, αλλο να εισαι φυλακας και να κλεβουν την τραπεζα, και αλλο να κλεβουν εσενα.
-
Wagner λακαμια παντως που λες απο το νετ τι δουλεια κανεις και τι μεταφερεις κτλ
Δεν ξερεις ποιος μπορει να διαβαζει το φορουμΓια καλο το λεω
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ο πατέρας μου στο δρόμο είναι πολύ ήρεμος και σπάνια σχολιάζει ή αντιδράει στις βλακείες των άλλων. Ε σήμερα το θηλυκό ΖΩΟΝ με το Seicento δικαίως κατάφερε να τον εκνευρίσει.Κινούμασταν στη Λ. Μαραθώνος στο ύψος της Νομαρχίας Ανατολικής (?) Αττικής και ενώ ετοιμαζόμασταν να περάσουμε με ΚΑΤΑπράσινο το φανάρι, το ΖΩΟΝ με το Seicento ΞΕΚΙΝΗΣΕ με κόκκινο από τον κάθετο που βγαίνει από το στενό της νομαρχίας. Θα μου πείτε οκ, μια απλή παρανομία έκανε αν έμενε στη δεξιά λωρίδα, μιας και εμείς κινούμασταν στην αριστερή, όχι όμως, βγαίνοντας δεν μπήκε δεξιά, βγήκε με τη μία στη ΜΕΣΗ των δύο λωρίδων, υποχρεώνοντάς μας να φρενάρουμε έντονα και σιγά σιγά με το πάσο της κινήθηκε εξολοκλήρου προς την αριστερή λωρίδα.
Μετά είπε να ολοκληρώσει το έργο της, οδηγώντας με όχι παραπάνω από 40 χλμ/ώρα στην αριστερή λωρίδα, οπότε και την προσπεράσαμε από δεξιά, της έριξα τη χαρακτηριστική μούτζα και συνεχίσαμε.Ρε ζώα, αντί να βάζετε τον αυτόματο πιλότο (αν και ακόμα και αυτός θα σταμάταγε στο κόκκινο) και να βγαίνετε ως χάροι στους δρόμους, καθήστε σπιτάκι σας... Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στους δρόμους
Υ.Γ. Ως προς τα όπλα, κτλ ένα έχω να πω.
Ελπίζω απλά να μη γίνουμε Αμερική, όπου για ψύλλου πήδημα πέφτει και ένας πυροβολισμός έτσι για... το καλό.Κρητη θες να πεις
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η απαντηση ηταν στον aserfγια αυτο που λεει ο leonp, κανεις δεν ξερει πως θα αντιδρασει σε τετοια φαση. Εγω ετσι οπως το κοβω τωρα εδω που το σκεφτομαι με ποτακι στο χερι και ηρεμα, θα τα εδινα, και οταν θα γυρναγαν την πλατη και θα εφευγαν (αφου μαλιστα δεν θα περιμεναν να εχω οπλο οπως περιμενεις απο καποιον φυλακα/securitα) απλα θα αρχιζα να ριχνω. Τωρα εκεινη την στιγμη, τι να σου πω?
Παντως σου ξαναλεω, αλλο να εισαι φυλακας και να κλεβουν την τραπεζα, και αλλο να κλεβουν εσενα.
Αν αρχησεις και ριχνεις, θα χεις τρεχαματα με ποινικα.
Γιατι και καλα, ναι μεν ειχαν οπλα, αλλα ηταν για εκφωβησμο, ενω εσυ δεν τους εκφωβησες, αλλα τους ερηξες...Πηγαν να μου παρουν μια τσαντα απο το αμαξι δυο με μηχανη....
Τον αρπαξα απο το χερι, τον τραβηξα μεσα και του το κωλησα στη μαπα....μεσα απο το κρανος...
Στην καταθεση, ενω βρεθηκε οπλο πανω του, μου πε μπατσος 'καλα εκανες και δεν ερηξες, γιατι μετα θα πηγαινα για επιθεση εγω και αν τον πετυχαινα, αποπειρα φωνου η φωνο, απο προθεση' -
Ο χρήστης After έγραψε:
Wagner λακαμια παντως που λες απο το νετ τι δουλεια κανεις και τι μεταφερεις κτλ
Δεν ξερεις ποιος μπορει να διαβαζει το φορουμΓια καλο το λεω
Μπα....
Σεπτεμβρη~Οκτωβρη, φευγω απο κει, οποτε.... -
γιατι δεν τον πηγαινες βολτα κρεμασμενο απο το παραθυρο?
πλακα θα ειχε.
-
wagner πιστεψε με ειμαι 100% ενημερος για το τι μπορω και τι δεν μπορω να κανω.
-
Και για να επανελθουμε στο θεμα μας. Ρε σεις μηχανακηδες, μερικοι δεν την παλευετε καθολου την επαφη με την πραγματικοτητα...
Στριβω απο την παλια παραλιακη (αυτη που ερχεται απο τζιτζιφιες και περναει μπροστα απο την Θησεως στην Καλλιθεα) να ανεβω στην γεφυρα του ΣΕΦ, εκει που παλια ειχε ενα luna park. Μπροστα μου μια παρεα με μηχανακια, εκ των οποιων τα 2-3 προχωρησαν κανονικα, αλλα το ενα απλα δεν πηγαινε βημα γιατι ηταν ερειπιο με 2 ατομα πανω. Ενταξει, δεν παει, τι να κανουμε, καθομαι απο πισω και περιμενω χωρις καμμια αντιδραση. Ενω μαλιστα ΚΑΤΑΛΑΒΕ οτι ενοχλει και για αυτο πηγε και κολλησε οσο πιο κοντα στο κρασπεδο μπορουσε, αποφασισα να μην τον περασω σε αυτη την ανηφορα για να μην τον στριμωξω.
Και τι κανει το αστερι μου (pροσοχη οπως ειπα καταλαβε οτι ενοχλουσε και οτι περιμενα υπομονετικα να τον περασω πανω στην γεφυρα)? Με το που ανεβαινει την ανηφορα - στην οποια τα αλλα 2-3 μηχανακια ειχαν απλωθει σε ολη την δεξια λωριδα - διασχιζει με 10 χαω ολο τον δρομο, παει και καθεται στην μεση της αριστερης, και πιανει κουβεντουλα με τους αλλους της δεξιας τσουλωντας με εκδρομικο ρυθμο και εχω πιασει ολο τον δρομο, και εγω απο πισω να εχουν ασπρισει τα μαλλια μου απο τα απιστευτα που βλεπω.
ρε πστ μου, πατε καλα? Μηπως σας βαραει πολυ ο αερας και ο ηλιος εκει πανω και χαζευετε?
-
αυτου του ειδους οι παποβιοι με τελειωμενα χρεπια,με εξατμισεις ,χωρις πισω φαναρια και φλας ,με αερογραφιες σε ολο το παπι,και ενα μπλε φως μπροστα για φως πορειας ειναι για πολυ κραξιμο
και κυριως τα οδηγουν πιτσιρικαδες -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και για να επανελθουμε στο θεμα μας. Ρε σεις μηχανακηδες, μερικοι δεν την παλευετε καθολου την επαφη με την πραγματικοτητα...Στριβω απο την παλια παραλιακη (αυτη που ερχεται απο τζιτζιφιες και περναει μπροστα απο την Θησεως στην Καλλιθεα) να ανεβω στην γεφυρα του ΣΕΦ, εκει που παλια ειχε ενα luna park. Μπροστα μου μια παρεα με μηχανακια, εκ των οποιων τα 2-3 προχωρησαν κανονικα, αλλα το ενα απλα δεν πηγαινε βημα γιατι ηταν ερειπιο με 2 ατομα πανω. Ενταξει, δεν παει, τι να κανουμε, καθομαι απο πισω και περιμενω χωρις καμμια αντιδραση. Ενω μαλιστα ΚΑΤΑΛΑΒΕ οτι ενοχλει και για αυτο πηγε και κολλησε οσο πιο κοντα στο κρασπεδο μπορουσε, αποφασισα να μην τον περασω σε αυτη την ανηφορα για να μην τον στριμωξω.
Και τι κανει το αστερι μου (pροσοχη οπως ειπα καταλαβε οτι ενοχλουσε και οτι περιμενα υπομονετικα να τον περασω πανω στην γεφυρα)? Με το που ανεβαινει την ανηφορα - στην οποια τα αλλα 2-3 μηχανακια ειχαν απλωθει σε ολη την δεξια λωριδα - διασχιζει με 10 χαω ολο τον δρομο, παει και καθεται στην μεση της αριστερης, και πιανει κουβεντουλα με τους αλλους της δεξιας τσουλωντας με εκδρομικο ρυθμο και εχω πιασει ολο τον δρομο, και εγω απο πισω να εχουν ασπρισει τα μαλλια μου απο τα απιστευτα που βλεπω.
ρε πστ μου, πατε καλα? Μηπως σας βαραει πολυ ο αερας και ο ηλιος εκει πανω και χαζευετε?
Μην δινεις σημασια, απλα ειναι
Εχουν παει να με ριξουν πολλες φορες κατι τετοιοι γκιωζηδες με την μηχανη
Τις προαλλες, σε αδεια κηφισιας, μια κοπελα με ενα παπι, στην βυθιση ψυχικου προς κηφισια, καθοταν ακριβως πανω στην διαχωριστικη, ημουν με το αμαξι, και πηγαινε με 60
Ολη η λωριδα δεξια αδεια, και αυτη καθοταν στην διαχωριστικη
Εκανα υπομονη γιατι δεν χωραγα να περασω, και θα την εριχνα
Στο φαναρι δεν μπηκα στο κοπο να μιλησω, γιατι θα ηταν αχρηστοΣκεψου πως θα οδηγανε αυτοκινητο ολοι αυτοι
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
αυτου του ειδους οι παποβιοι με τελειωμενα χρεπια,με εξατμισεις ,χωρις πισω φαναρια και φλας ,με αερογραφιες σε ολο το παπι,και ενα μπλε φως μπροστα για φως πορειας ειναι για πολυ κραξιμο
και κυριως τα οδηγουν πιτσιρικαδεςΤο να δεις παπι, να πεις οκ κτλ κτλ κτλ....ας πουμε
Το να δεις ομως σαυρα saxo vts μες την μαυρη μαυριλα της νυχτας, και να κυκλοφορει μονο με τα μικρα φωτα, και αυτα με led μπλε, τοτε τι να πεις
Οχι δεν ειχε σποτακια απο κατω, μοτο τα mple ledΕννοειται δεν φαινοταν τιποτα
Ηταν πισω μου και ξαφνικα απο τους καθρεπτες κατι διακρινα
Ευτυχως γιατι θα ειχαμε και κανα ατυχημαΠεριγραφη του τυπου να μην κανω, καταλαβαινετε πως θα ηταν
-
Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται:
α) να φοραει κατακαλοκαιρο πληρη εξαρτηση (ΠΛΗΡΗ, μπουφαν, παντελονι, γαντια, μποτες, κρανος) με μεγαλη μηχανη - δεν μιλαμε για πιτσιρικα με σκουτερακι - και παραλληλα να εχει βγαλει τους καθρεφτες?
β) ο ιδιος, οταν παραλιγο να τον παρω μαζι μου αφου πηγε να αλλαξει λωριδα οταν περναγα απο διπλα του, μου ζηταει τα ρεστα ενω δεν εχει καθρεφτες αρα εκ των πραγματων δεν μπορει να ελεγξει τι γινεται διπλα του και πισω του, οπως ΕΚΕΙΝΟΣ εχει υποχρεωση να κανει?
γ) γιατι ενω ο δρομος ειναι αδειος, καθεται πανω στην διαχωριστικη? Και μετα ζηταει και τα ρεστα επειδη τον περνανε - αναγκαστικα φιλερ - και απο τις δυο μεριες?
-
ελα μωρε ολοι σου ζητανε τα ρεστα ρε φιλε kacey.
Δινε πιο μικρα χαρτονομισματα και αφησε εσυ τα ρεστα πλακα κανωΕνταξει οι καθρεπτες κοβουν ρε συ
ασε που η φορμα εχει γινει και στυλ -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
και κυριως τα οδηγουν πιτσιρικαδεςΠροχθές κοιτάω καθρέφτη σε δρόμο με στενά και βλέπω πίσω να αναβοσβήνουν κάτι led μπλε πράσινο. Παπόβιος ντελιβεράς εκεί που κάποια παπιά έχουν φώτα θέσης δίπλα από τα φλας, είχε βάλει μπλε απο τη μια μεριά και πράσινο από την άλλη και αναβόσβηναν σαν τα αμερικάνικα αυτοκίνητα συνοδείας. Περιττό να αναφέρω ότι το κύριο φανάρι του ήταν σβηστό και στην ουσία πήγαινε ΧΩΡΙΣ φώτα.
Να τον ρίξεις κάτω θα τον πληρώνεις για άνθρωπο μετά, το ΖΩΟΝ!
-
kacey
Α, όλα κι όλα. Το αυτοκίνητο δε μπορεί να περάσει φίλερ το μηχανάκι. Μόνο το μηχανάκι μπορεί, έχει το δικαίωμα και το κάνει. Μάλιστα για να το εμπεδώσεις δεν περνά απλώς φίλερ από τις πόρτες σου, αλλά και από τον προφυλακτήρα σου. Στη συνέχεια μπαίνει μπροστά και βέβαια κόβει!Σοβαρά όμως τώρα. Το να περάσεις σύρριζα μία μοτοσυκλέτα εν κινήσει είναι πολύ επικίνδυνο (άσχετα αν ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης μπορεί να είναι ο οδηγός της μηχανής που 'σνιφάρει' τη διακεκομμένη επί ώρες). Ωστόσο στο φανάρι ουέ τοις ηττημένοις. Είτε παπί, είτε χιλιάρα που θα σκάσει μπροστά από το κόκκινο, αν χωράω να περάσω έστω και χιλιοστά δίπλα του και δε χαμπαριάσει το πράσινο, ας πρόσεχε. Να πάει το σκ@τό στην κάλτσα του.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται:α) να φοραει κατακαλοκαιρο πληρη εξαρτηση (ΠΛΗΡΗ, μπουφαν, παντελονι, γαντια, μποτες, κρανος) με μεγαλη μηχανη - δεν μιλαμε για πιτσιρικα με σκουτερακι - και παραλληλα να εχει βγαλει τους καθρεφτες?
Μ@λακας
β) ο ιδιος, οταν παραλιγο να τον παρω μαζι μου αφου πηγε να αλλαξει λωριδα οταν περναγα απο διπλα του, μου ζηταει τα ρεστα ενω δεν εχει καθρεφτες αρα εκ των πραγματων δεν μπορει να ελεγξει τι γινεται διπλα του και πισω του, οπως ΕΚΕΙΝΟΣ εχει υποχρεωση να κανει?
Μ@λακας, επίσης. Μπορεί να το έβγαλε από την πίστα έτσι (σιγά δλδ) και νομίζει οτι μπορεί να κυκλοφορεί έτσι. Απαράδεκτο, όπως και να έχει.
γ) γιατι ενω ο δρομος ειναι αδειος, καθεται πανω στην διαχωριστικη? Και μετα ζηταει και τα ρεστα επειδη τον περνανε - αναγκαστικα φιλερ - και απο τις δυο μεριες?
Αυτό έχει κάποιο νόημα... η μηχανές ξέρεις φρενάρουν πολύ καλά αλλά μόνο σε ΚΣ. Στο κέντρο το δρόμου υπάρχουν άπειρα λάδια, νερά σκόνες κλπ κλπ που στο αυτοκίνητο συνήθως δεν τα παίρνεις χαμπάρι. Επιπλέον, επειδή πολλές φορές μου έχει συμβεί ο μπροστινός μου να φρενάρει απότομα ενώ πηγαίνουμε με 90χαω επειδή τον πήρε τηλέφωνο η γκόμενά του, καλό είναι να έχεις την άνεση ανα πάσα στιγμή να τον προσπεράσεις φρενάροντας και να μην πέσεις επάνω του. Δεν δικαιολογώ απόλυτα τη συμπεριφορά (αν δεν υπάρχει λόγος-δεν το κάνεις, παράνομη είναι άλλωστε) αλλά δεν είναι και τελείως άσκοπη.
Για το φίλεράκι έχω ένσταση:
Όταν σε περνάει φίλερ το μηχανάκι δεν παίρνεις είδηση ότι σε πέρασε. Όταν όμως περνάς εσύ το μηχανάκι, από τον αέρα που ανακατεύεις με τα δυο τετραγωνικά σου ο άλλος, ανάλογα με τη διαφορά ταχύτητας, φυσικά, τα βλέπει όλα! Προσωπικά με έχει περάσει νταλικούλα με 110χαω (cbr εγώ) κανονικότατα από τα αριστέρα και στο ρεύμα της και με έχει 'σπρώξει' 2 μέτρα δεξιά από τον αέρα...Μια τρύπα να είχε εκεί και τέλος... -
Κινούμαι σε μονόδρομο με προτεραιότητα, ο οποίος διασταυρώνεται με άλλον ανηφορικό μονόδρομο (που έχει STOP).
Επίσης, απουσιάζει το γωνιακό κτίριο από την πλευρά εισόδου προς τον δρόμο 'μου', οπότε η ορατότητα είναι άπλετη και είναι ίσως η μοναδική διασταύρωση στην οποία δεν χρειάζεται να κόψεις... αμ δε...
Αλβανός με ποδήλατο κατεβαίνει ανάποδα το μονόδρομο που έχει STOP με 18η φέτες/σκυμένος/αεροδυναμικά.
Ευτυχώς ήμουν χωρίς ABS και έσβησα σε σημείο για να δώσω στο φίλερ του το 1 εκατοστό και στη ζωή του παράταση.
Μετά δεν ξέρω γιατί, αλλά έτρεμαν τα χέρια μου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]