Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
ΥΓ1 στο 2 ..
Δηλαδή λες ότι επειδή εσύ κερδίζεις χρόνο εγώ που θέλω να βγω από την παραλιακή δεν έχω δικαίωμα να αλλάξω λωρίδα ενώ εσύ την ώρα που θα πέσεις επάνω μου και θα είσαι ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα θα μου έχει παραχωρήσει προτεριότητα θα δικαιωθείς και όχι μόνο θα δικαιωθείς αλλά δεν θα έχεις και την μαγκιά να πεις ότι έφταιγες γιατί έκανες διήθηση που είναι κάργα παράνομη και έπεσες πάνω στο ΙΧ που εκείνη την ώρα άλλαζε λωρίδα , για οποιονδήποτε λόγο.
Σωστόόόόόςςςςς.
δηλαδη τι θελςεις να μου πεις τωρα οτι απο γλυφαδα -καλλιθεα 9 το πρωι που ειναι πηχτρα τι θα κερδισεις αν αλλαζεις τις λωριδες σαν τα πουκαμισα??θα πας 3 αυτοκινητα μπροστα>>?και τι εγινε??πηγες πιο γρηγορα?
στο θεμα της διηθησης μπορει να ειναι παρανομη μεν,αλλα απο την στιγμη μου το κανει το 100% των μοτοσυκλετιστων και δεν μιλαει κανεννα αστυνομικος-και τι να πει αλωστε-και απο την στιγμη που αυτο βολευει και τους αυτοκινητηαδες σκεψου να πηγαιναμε ολοι σε στοιχους και πισω απο τα αυτοκινητα θα ηθελες +μιση ωρα για να φτασεις στην δουλεια σου,και απο την στιγμη που που το δικιο θα ειναι με το μερος μου σε περιπτωση ατυχηματος γιατι ΕΣΥ αλλαζεις λωριδα ενω εγω θα πηγαινω σε καποια λωριδα ευθεια και επειδη ΔΕΝ ειναι 'στοπ'που ειναι καραμπινατο φταιξιμο αυτου που το παραβιαζει,παρολα αυτα προσεχεις μην το παραβιασει κανεις και σου χαλασει το αμαξι,ωφειλεις λοιπον να προσεχεις 10 φορες περισοτερο τα μηχανακια που περνανε απο διπλα σου.Εγώ τα προσέχω ούτως ή άλλως.
Το φταίξιμο θα είναι δικό μου μόνο εάν εσύ είσαι δίπλα μου και όχι κάποιο ΙΧ ή δίκυκλο που μου έχει παραχωρήσει τη θέση του στο οδόστρωμα ( ξερεις , υπάρχει και αυτή η έννοια ). Εάν έρχεσαι από πίσω μου , προσπερνώντας σε χρόνο dt άπειρα αυτοκίνητα και δίκυκλα και πέσεις επάνω μου κινούμενος επάνω στη λωρίδα μου ή στη διπλανή που ο άλλος θα μου έχει παραχωρήσει τη θέση του στον δρόμο σαφώς ( έχει σταματήσει και με περιμένει ) και εγώ έχω και το φλας και ό,τι πρέπει αναμένο τότε θα φταις και θα με πληρώνεις. Επί πλέον έχεις και το μειονέκτημα ότι την δεδομένη στιγμή δεν είσαι σε καμία λωρίδα.
Τώρα τι κερδίζεις με την αλλαγή λωρίδος :
α. Έξοδο από το δρόμο. Κάποιος μπορεί να είναι στη μεσαία και να θέλει να πάει αριστερά γιατί στην επόμενη διασταύρωση θέλει να βγει. Υποθέτω ότι είναι δεκτό ως ενδεχόμενο.
β. Υπάρχει εμπόδιο μπροστά του.
γ. Έτσι του ήρθε. Κινείται νόμιμα και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Εάν αρχίσουμε και μετρούμε την κίνηση στον δρόμο βάσει του κέρδους που έχουμε , πάει η μπάλα. Εγώ τότε μπορει από την αριστερή να θέλω να πάω στην δεξιά ( νομίμως ξαναλέω ) γιατί καρδίζω την θαλασσινή αύρα και αποφεύγω τις εξατμίσεις των φορτηγών που έχουν την έξοδο των αερίων στην αριστερή μεριά. Είπατε τίποτε ;
καλα ασε ξερω/..απο τις ηληθιες αλλαγες λωριδας που κανουν ολα τα ιχ,ολοι θελουν να στριψουν??αν ηταν ετσι η παραλιακη δεν θα ειχε ποτε κινηση!!!αφου ολοι θα εβγαιναν εκτος δρομου!!!
αν καποιο αυτοκινητο σου εχει παραχωρησει προταιρεοτητα για να μπεις μπροστα του δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος να κανω και εγω που ερχομαι διπλα του το ιδιο..εχει ξανσυζητηθει το θεμα αυτο,ωφειλεις να ελενξεις ΕΣΥ τον δρομο που αλλαζεις λωριδα ,και οχι εγω που κινουμε ευθεια!!ειναι κοινη λογικη αυτο που σου λεω και δνε λες να το καταλαβεις αυτο.
το 01 στην λημνη τησ βουλιαγμνεης ειχα ατυχημα απο αυτοκινητο που απο δεξια λωριδα μπηκε στην λωριδα μου την ωρα που ερχομουν απο πισω με τα οσα και φρεναρα και επεσα απο πισω του.
εγινε δικαστηριο,το κερδισα και αποζημειωθηκα μετα απο 3 χρονια το 04,υπαρχουν και τα σχετικα εγραφα σε οσους δεν πιστευουν.ημουν και εγω με αμαξι τοτε,δεν υπηρχαν σωματικες βλαβες.
αλλαζεις λωριδα???σε ενδεχομενο ατυχημα εισια αποκλειστικος υπευθυνος σε ενδεχομενο ατυχημα ΤΕΛΟΣ!
το 05 το καλοκαιρι βαρης κωροπιου ημουν αριστερη λωριδα και ενα πουντο στην δεξια.πανω σε στροφη το πουντο αλλαζη λωριδα στιγμιαια την ωρα που το προσ[ερναγα και μου σπαει τον καθρεπτη,
σταματαμε ,φωναζουμε αστυνομια,αυτος να λεει τα δικα του εκει,εγω τα δικα μου,τον πηγα δικαστηριο ακι το κερδισα!!!!
η αποφαση βγηκε φετος τον φεβρουαριο και πηρα 400 ευρω απο 190 που ρκανε ο καθρεπτης!
αυτοι που με γνωριζουν εδω μεσα την ξερουν τη περιπτωση.
μην μου λετε λοιπον εμενα για αλλαγες λωριδας κλπ τα εχω φαει (και πληρωθει γιατι καποιοι ειχαν τις ιδιες ιδεες με μερικους εδω μεσα)με το κουταλι..ναναι καλα η arag που δεν πληρωνω μια σε δικηγορους και γ@@ω οποιον μου κανει ζημεια και το παιζει κινεζος μετα..